CBR INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CBR INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.581.774

Publication

16/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

14-04-2015

Griffie

*15306599*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628581774

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

CBR INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Frank VERLINDE, notaris met standplaats te Asse, in datum van

13 april 2015, blijkt het volgende:

VORM EN NAAM.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid.

Zij neemt als naam "CBR INVEST".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid" of de initialen "BVBA".

ZETEL.

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 1730 Asse, Koereit 3.

De zetel van de vennootschap kan overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaams of

Brussels Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de

bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerders administratieve zetels, bijkantoren,

agentschappen, bewaar- en werkplaatsen, in België of in het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in

eigen naam, tot doel:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemer aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Koereit 3 1730 Asse

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn ac-tiviteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of on-rechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciele, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag op welke wijze ook, belangen nemen, zowel in België als in het buitenland, in alle zaken, onderne-mingen, vennootschappen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar on-derneming te begunstigen, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en ermee samensmelten.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, zaakvoerders en vennoten, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te ge-ven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel aanduidend.

TIJDSDUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering.

Zij wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van onvermogen van een vennoot.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD DERTIGDUIZEND EURO (¬ 130.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigend.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Zij zijn bevoegd alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, bestuurt deze alleen. Indien er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Ingeval een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de vennootschap, is deze gehouden de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappenen dienaangaande na te leven.

ARTIKEL 12 - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar zijn ambt verleent, worden geldig door alle zaakvoerders gezamenlijk handelend ondertekend, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de

vennootschap door alle zaakvoerders gezamenlijk handelend benaarstigd of vervolgd.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde

lasthebber.

VERGADERINGEN EN JAARVERGADERING.

De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden in de loop van de maand juni.

BOEKJAAR.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

INSCHRIJVING.

De honderd maatschappelijke aandelen worden in kontanten ingeschreven en volledig afbetaald, als

volgt :

1. Door de echtgenoten Coomans-Van der Beken op 98 aandelen, hetzij voor honderd zevenentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 127.400,00), volledig volstort;

2. Door de heer Coomans Bert op 1 aandeel, hetzij voor duizend driehonderd euro (¬ 1.300,00), volledig volstort;

3. Door de heer Coomans Rik op 1 aandeel, hetzij voor duizend driehonderd euro (¬ 1.300,00), volledig volstort.

TOTAAL : HONDERD DERTIGDUIZEND EURO (¬ 130.000,00) vertegenwoordigende de honderd aandelen of de algeheelheid van het kapitaal, volledig volstort.

AFBETALING.

De comparanten verklaren dat het bedrag van de afbetaling van de aldus ingeschreven aandelen, zijnde honderd dertigduizend euro (¬ 130.000,00), gedeponeerd is bij CRELAN op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend onder het nummer BE58 1030 3825 7979.

Een bewijs van die deponering van 31 maart 2015, wordt in het dossier van ondergetekende Notaris bewaard.

OVERGANGSBEPALINGEN EN BESLISSINGEN VAN DE OPRICHTERS.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, beslissen de oprichters nog hetgeen volgt:

1. Benoeming van zaakvoerder(s).

De oprichters beslissen het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op één.

Voor de eerste maal benoemen de oprichters :

- de heer Coomans Dirk, voornoemde oprichter,

tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, die aanvaardt.

Op de vraag hen door ons, notaris, gesteld, hebben de hiervoor benoemde zaakvoerders verklaard te voldoen aan alle wettelijke vereisten om de functie van zaakvoerder te mogen uitoefenen. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Elke voormelde zaakvoerder erkent dat ondergetekende notaris hem ingelicht heeft over het feit dat hij mo-gelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor reke-ning van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de rechtshandelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging van rechtspersoonlijkheid teneinde zijn aansprakelijkheid te beperken dit in toepassing van artikel 52 van het Wetboek van vennootschappen.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar.

De oprichters beslissen dat het eerste boekjaar begint te lopen op de datum van het verkrijgen van

rechts-persoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

3. Datum van de eerste jaarvergadering.

De oprichters beslissen dat de eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2017.

4. Commissaris.

Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 12, §2, van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen, beslissen de oprichters geen commissaris te benoemen.

5. Bekrachtiging verbintenissen gesteld voor de vennootschap in oprichting.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en onder de opschortende voorwaarde van het neerleggen ter griffie van de bevoegde handelsrechtbank van een afschrift of een uittreksel van de oprichtingsakte, worden alle rechtshandelingen in naam van de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

in oprichting gesteld sinds 1 februari 2015 door de oprichters handelend in naam en voor rekening van de vennootschap, goedgekeurd, overgenomen en bekrachtigd.

6. Volmacht voor vervulling wettelijke formaliteiten.

Tot bijzondere lasthebbers worden door de oprichters aangesteld alle voornoemde oprichters, alsook het boekhoudkantoor Moore Stephens Accountants & Belastingconsulenten, Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, ieder met de bevoegdheid om afzonderlijk te handelen, en met mogelijkheid van indeplaatsstelling om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor de vervulling van alle formaliteiten jegens alle ondernemingsloketten alsook jegens de diensten van de BTW, de diensten der Directe Belastingen en in het algemeen, alle andere nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen om de vennootschap toe te laten haar activiteiten op te starten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CBR INVEST

Adresse
KOEREIT 3 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande