CCR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CCR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.324.069

Publication

06/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 5 2.11

Griffie Rechtbank van Koophendel te ~-e4ffffie

LiuA 8~iu1 61i~uiig.11!111,I9.1111~

l

iva

' Ondernemingsnr : 0473.324.069

E3enaming

(voluit) : CCR

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3454 Geetbets (Rummen)  Grote Steenweg 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uitbreiding van het doel  Verplaatsing maatschappelijke zetel  Wijziging statuten

' Uit de notulen verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 30 juni 2014, "Geregistreerd: 4 blad(en) geen verzending te Hasselt, op 11/07/2014 boek 5/442, blad 57, vak 2 Ontvangen: vijftig euro (£ 50,00) getekend: ea. Inspecteur Els Theunissen", blijkt dat de buitengewone algemene, vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CCR", waarvan de zetel, gevestigd is te 3454 Geetbets (Rummen), Grote Steenweg 5, met ondernemingsnummer 0473.324.069 - RPR Leuven, met eenparigheid de volgende beslissingen heeft getroffen:

I. EERSTE AGENDAPUNT: Wijziging van het doel

a) De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerders van 27 juni 2014 waarin het voorstel tot uitbreiding van het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt toegelicht. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2014.

b) De vergadering beslist om het maatschappelijk doel uit te breiden met de volgende tekst:

"1. Landbouw en ondersteunende activiteiten in verband met de landbouw, onder meer doch niet

beperkend:

- ondersteunende activiteiten rn verband met de veeteelt;

- activiteiten met betrekking tot gewassen na de oogst;

- zaadbewerking met het oog op vermeerdering;

- ondersteunende activiteiten in verband met de teelt van gewassen;

- voorbereiden van landbouwvelden;

- opzetten van een teelt;

- besproeien van gewassen, eventueel vanuit de lucht;

- snoeien van fruitbomen en wijnstokken;

overplanten en uitdunnen van gewassen;

- ongediertebestrijding met betrekking tot de landbouw;

- exploitatie van irrigatiesystemen voor de landbouw;

- verhuur van landbouwmachines en landbouwwerktuigen met bedieningspersoneel, in het

bijzonder doch niet uitsluitend loonwerk in landbouw;

2. Bosbouw en ondersteunende activiteiten in verband met de bosbouw."

c) Rekeninghoudend met voormelde doelsuitbreiding, beslist de vergadering om het huidige doel van; de vennootschap opgenomen in artikel 3 van de statuten te vervangen door de nagemelde tekst:

"Artikel 3 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

"1. Landbouw en ondersteunende activiteiten in verband met de landbouw, onder meer doch niet

beperkend:

- ondersteunende activiteiten in verband met de veeteelt;

- activiteiten met betrekking tot gewassen na de oogst;

Op de iaatste blz. van t_u1k BB vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- zaadbewerking met het oog op vermeerdering;

- ondersteunende activiteiten in verband met de teelt van gewassen;

- voorbereiden van landbouwvelden;

opzetten van een teelt;

- besproeien van gewassen, eventueel vanuit de lucht;

- snoeien van fruitbomen en wijnstokken;

- overplanten en uitdunnen van gewassen;

- ongediertebestrijding met betrekking tot de landbouw;

- exploitatie van irrigatiesystemen voor de landbouw;

- verhuur van landbouwmachines en landbouwwerktuigen met bedieningspersoneel, in het bijzonder

doch niet uitsluitend loonwerk in landbouw;

2. Bosbouw en ondersteunende activiteiten in verband met de bosbouw.

3. Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden. Alle andere grondwerken die niet elders worden vernoemd. Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tank,afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken, siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen. Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport- en amusemnentsinrichtingen, als hospitalen, en ziekenhuizen zowel in de privé als in de publieke sector.

Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen. .Kleine grondwerken, de coördinatie van tankcleaning en tankneutralisatie (begeleiding en facturatie), de fabricatie van grondwaterzuiveringsinstallaties.

Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, dampplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes.

Alle grondwerken in de meest ruime zin van het woord Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbaden van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's, zwembaden, kolenopslagplaatsen, askuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmaren enz., eveneens rioleringswerken. Leggen van kabels en diverse leidingen met ondermeer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijen, de leidingen voor water- en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels. Het bouwen en aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen. Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer. Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten.

Het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertise en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen. De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten hiervoor noodzakelijk Alle schattingen en alle arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals alle verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen.

Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, alle regelingen van onheilen inzake brand, diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening als voor rekening van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake onroerende goederen. Alsook wordt ook voorzien de coördinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en betonwerken,dakwerken en terrassen en patio's, timmerwerken, leveren en plaatsen van houten en metalenspanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingwerken, vloer- en tegelwerken, plafonneringswerken en cementeringswerken, beglazingswerken, sanitaire installaties in onderhoudswerken. Warmte installaties, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit.

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gevelreinigingwerken, leveren en plaatsen van alle soorten ramen, deuren, rolluiken en zonweringen, restauratie van monumenten, geklasseerde gebouwen. Waterbouwkundige werken, zoals eigenlijk zee- en stroomwerken, waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen, en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en de regeling van waterlopen, de uitbaggering. Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, dampplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. Onderneming voor allerlei vormen van bodemsanering. a) Uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader diensten die betrekking hebben op de techniek,

b) te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen, ideeën en brevetten die betrekking hebben op de techniekers nodig voor hun werking en uitbating,

c) te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd, of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen- en buitenland.

Voegwerken en stukadoorswerken, plafonneer- cementeer en alle andere pleisterwerken, berapingswerken;

Het transporteren van alle vast, en vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw- en installatiematerialen. Groot- en kleinhandel van bouwmaterialen. Het aanleggen en onderhouden van de verkeersinstallatie en wegmarkeringen. Het op trekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals bekisting en ijzervlechtwerk. Algemene bouwwerkzaamheden, omvat de bedrijvigheden welke betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers uitgevoerd worden, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen. Schoorsteen- en ovenbouw, met het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens, en andere soortgelijke werken evenals het metselwerk van ovens en plaatsen van alle vuurvaste producten., plaatsen van chapes, gips- en staff verken en ornamenten. Het leggen van industriële vloeren en polieren, het leggen van vloerdeklagen en bekleding van industriële vloeren. Het leggen van vloerbeschermingslagen, de vloerbedekkingen met monolisctische karakter op basis van asfalt en synthetische producten of van natuur- en synthetische mortel, industriële kunstharsbedekking met inbegrip van muuroverlappingen. Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijk en kunstleien, stalen platen, en platen in asbestcement en non ferro-metalen. Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt- of met koolwaterstofhoudende producten gebeurlijk gecombineerd met metalen. Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt Thermische en geluidsisolaties. Het plaatsen van gyprocwanden. Vloerbedekking en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren. Het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand terugstellen van onder meer orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wan- en plafonneringschilderingen fresco's, schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekledingen, historisch gecoupeerd stukwerk, schrijnwerken en meubelen, kunstsmeedwerk, historische parketvloeren, water-, windinolenmechanismen. Arduin- en marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gevels en monumenten. Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen. Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijk in marmer of steen. Aile plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten. Het plaatsen van houten en plastieken vensterluiken, en zinken dakvensters. Het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren. Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout. Het plaatsen van aanbouwkeukens en badkamers. Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk, evenals het plaatsen van roosters, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en buitenrolluiken. Het plaatsen van alle soorten dakgoten, het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen. Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton. Alle schilderwerk, evenals industrieel schilderwerk.Het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren, onder meer

if plastiek. Metaalconstructies, montage- en demontagewerken, buis- en andere soortgelijke constructies. Het plaatsen van woonunits. Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering, de caloriefugage van leidingen en kanalisaties. Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen. Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk, installatie van waterverzachters. Het plaatsen en herstellen en onderhouden van allerhande branders  brandtechnicus. Alle elektriciteitswerken zowel in privégebouwen als in openbare gebouwen, evenals het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen, rivieren, zee- en luchtwegen. Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties, enzovoort:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge 4. Voor eigen rekening:

a. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende goederen, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b. het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen en verbouwen, onderhouden, verhuren en huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

S. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming niet derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a. liet bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

b. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin.

c. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen op vlak van belegging en geldplaatsing. het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, ontwikkeling, produktie, verkoop en algemeen bestuur:

d. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

e. het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van octrooiën, know-how en

aanverwante immateriële duurzame aktiva.

f het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden.

g. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in handel

h. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten, nieuwe technologiën en hun toepassingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en de Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van dien aard zijn haar handel of nijverheid te bevorderen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tusssenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken."

TWEEDE AGENDAPUNT: VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist om per 1 september 2014 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar het volgende adres: 3540 Herk-de-Stad, Eggelstraat 4.

De vergadering beslist om artikel 2 van de statuten hiermee in overeenstemming te brengen, zodat artikel 2 van de statuten thans luidt als volgt:

"Artikel 2. : ZETEL

De zetel van de vennootschap mag, bij besluit van het bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door zorg van het bestuur.

De vennootschap kan, bij besluit van het bestuur, vestigingseenheden in België oprichten, hetzij onder de vorm van uitbatingzetels, divisies of elk andere economische activiteitslocatie. liet bestuur kan eveneens agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten in het buitenland. " DERDE AGENDAPUNT: MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan de Burg. Venn. ovv NV Van Havermaet Groenweghe, niet zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen (wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42) en/of mevrouw Stephanie Casado (wonende te 3665 As, Zander Leënstraat 48), met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benoit LEVECQ, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met in bijlage het verslag van de zaakvoerder met bijgevoegde staat van actief

en passief in origineel; ,

- coordinatie van de statuten met lijst;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/03/2014 : LE105603
03/04/2013 : LE105603
26/04/2012 : LE105603
25/03/2011 : LE105603
24/03/2010 : LE105603
06/05/2009 : LE105603
04/05/2009 : LE105603
22/05/2008 : LE105603
02/04/2007 : LE105603
21/04/2006 : LE105603
31/03/2005 : LE105603
28/05/2004 : LE105603
07/04/2004 : LE105603
31/03/2003 : LE105603
22/04/2002 : LE105603

Coordonnées
CCR

Adresse
GROTE STEENWEG 5 3454 RUMMEN

Code postal : 3454
Localité : Rummen
Commune : GEETBETS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande