CEJEMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CEJEMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.795.135

Publication

18/11/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13172303*

1111

bel

a.

134 Sta

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de  5 Nov. 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

ondernemingsnr : 0891.795.135

Benaming (voluit) : CEJEMO

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) ; Beukenlaan 45 - 3080 Tervuren

Onderwerp(en) akte ; STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door de

;ondergetekende notaris Patrick DONCK met standplaats te Reninge' (Lo-Reninge) op eenentwintig oktober tweeduizend en dertien, dragende als melding van registratie "Geregistreerd vier blad(en) geen verzendingen te VEURNE, Registratiekantoor op 28, OKT 2013. Boek 5/444 Blad 27 Vak 20. Ontvangen: VIJFTIG EURO, (50,00 EUR). De ontvanger ai (getekend) DESAEVER W.".

Dat op zijn kantoor te 8647 Lo-Reninge (Reninge), Dorpplaats 22, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "CEJEMO", met zetel te 3080' Tervuren, Beukenlaan 45, ondernemingsnummer BTW Be ;0891.795.135, RPR Leuven. En dat de vergadering, na beraadslaging, de volgende besluiten met eenparigheid van de aanwezige stemmen genomen heeft.

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit eenparig het boekjaar voortaan te' laten ingaan op 01 januari en het te laten eindigen op 31 december van elk jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het lopende boekjaar» dat begonnen is op 01 april 2013, eindigen op 31 december 2014., TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit eenparig de jaarvergadering te verplaatsen naar de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerstvolgende jaarvergadering gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni 2015 om tien uur op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de bijeenroeping.

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit eenparig de statuten aan te passen aan de wetswijziging van 19 maart 2012 betreffende de vereffening van vennootschappen en de huidige artikelen 33, 34' en 35 van de statuten te vervangen zoals bepaald in het vierde' besluit hierna.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit eenparig de statuten in

overeenstemming te brengen met de hierboven genomen besluiten.

- De eerste zin van artikel 13 van de statuten omtrent de jaarvergadering wordt vervangen door volgende tekst :

NN De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste

vrijdag van de maand juni om tien uur."

- De eerste zin van artikel 31 van de statuten omtrent het boekjaar wordt vervangen door volgende tekst :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar."

- De artikelen 33, 34 en 35 van de statuten omtrent de ontbinding en de vereffening worden vervangen door volgende artikelen :

Artikel 33: Voorstel tot ontbinding.

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden.

Artikel 34: Beslissing tot ontbinding.

OnveLminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in artikel 24 van de statuten.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel 35: Vereffening.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge }F. maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het, vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar (s) , door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. In dit geval zijn artikel 189bis en artikel 190 Wetboek van vennootschappen niet van toepassing."

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering geeft eenparig opdracht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de ondergetekende notaris om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer

Luik B - Vervnin

te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Patrick DONCK, notaris te Reninge (Lo-Reninge).

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte tot wijziging van de statuten,

- volmacht,

- gecoc5rdineerde;;tekst van de statuten - historiek.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik Q vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 14.09.2013, NGL 14.10.2013 13628-0392-014
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.09.2012, NGL 31.10.2012 12623-0469-014
31/10/2012
ÿþ~ Mad Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n IIIIIIIIII~~IIIIIII n

,_.3_fj{1 ter C>i*-

2'~i

L'''

d~~~iQ12

~DE Gr.,~~:

~~ .-~, '_ " 's

~

Griffie

Ondernemingsnr ; 0891.795.135

Benaming

(vpluit) : CEJEMO

(verkort)

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 3080 TERVUREN - BEUKENLAAN 45

(volledig adres)

Onderwerp eiste : benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 1 oktober 2012;

De vergadering beslist volgende zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur: Mevrouw CATHERINE VAN OVERBROEK.

Dit mandaat is onbezoldigd.

Ais gevolg is het bestuursorgaan van de vennootschap als volgt samengesteld;

De heer EMMANUEL MOTTRIE;

Mevrouw CATHERINE VAN OVERBROEK

Overeenkomstig artikel 29 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser o als verweerder vertegenwoordigd door elk zaakvoerder alleen handelend.

De heer Emmanuel Mottrie

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

31/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 28.10.2011 11589-0006-012
03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 30.09.2010, NGL 29.10.2010 10591-0392-013
13/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 12.09.2009, NGL 09.10.2009 09804-0389-013

Coordonnées
CEJEMO

Adresse
BEUKENLAAN 45 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande