CELESTINES NEWS SERVICES, AFGEKORT : CNS

Divers


Dénomination : CELESTINES NEWS SERVICES, AFGEKORT : CNS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 443.538.735

Publication

30/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

`rz3 ] In de bijlagen bij het Belgisch Stcai~lad Bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de ak`fe r ` 1 '0%. ~n sik, ,, 0 ,,

. - rt Gi-3

2 9 ~.~. ~, f Lwd~

~~

ter

~: i~,~';k-,

reChtb~ " .s. 'i._k'-r ~a

ûir~~ van ~ - ~.1~,- " ~

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



1



Ondernemingsnr : 0443538735

Benaming

(voluit) : Celestines News Services, Immodil, Zakenkantoor

Vanderstraeten 8 C°

(verkort) : CNS

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met onbeperkte hoofdelijke aansprakelijkheid

Zetel : Wijngaardstraat 28 1703 Dilbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte

Het blijkt uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, welke plaats had op 28 december 2014 van de vennootschap VANDERSTRAETEN & C° , coöperatieve vennootschap met onbeperkte hoofdelijke aansprakelijkheid, opgericht bij onderhandse akte dd 28 februari 1999, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 14 april 1991 onder nummer 910411-47 en waarvan de statuten diverse malen gewijzigd werden en voor het laatst bij akte dd 9 november 2011 door het ambt van geassocieerd notaris Van Cauwenbergh en Ducatteeuw te Edegem, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 december 2011, onder nummer 11188088, dat volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het ontslag te aanvaarden van de heer Willy Vanderstraeten ais zaakvoerder en vast

vertegenwoordiger van de vennootschap op 31 december 2014.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering aanvaardt dat mevrouw An Vanderstraeten, voornoemd aan te stellen als zaakvoerder en vast vertegenwoordiger vanaf 1 januari 2015 en dit voor een periode van zeven maanden, welke eindigt op 31 juli 2015.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist om met ingang van 1 augustus 2015, mevrouw Marina Zonnekein, voornoemd aan te

stellen als zaakvoerder en ais vast vertegenwoordiger van de vennootschap.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist om met ingang heden de naam van de vennootschap te wijzigingen en enkel nog op

te treden onder de benaming "VANDERSTRAETEN & C°"

VIJFDE BESLUIT

De zaakvoerder za! geen enkele vergoeding ontvangen voor dit mandaat, behoudens de terugbetaling van

de bewezen onkosten.

An Vanderstraeten

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

15/12/2011
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RUSSEL

Griffin 5 n.Ec. 2611

1111 aalui ui ~u ii 1uui iii

.~~~eaoaa"

bel

BE Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0443.538.735

Benaming (voluit) : Celestines News Services, Immodil, Zakenkantoor Vanderstraeten & C°

(verkort) : CNS

Zetel : Wijngaardstraat 28 1703 Dilbeek (Schepdaal)

Onderwerp akte : Geruisloze fusie

;' Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederic Van Cauwenbergh te Edegem op 9 november 2011 dat is bijeengekomen :

1.de buitengewone algemene vergadering van "Celestines News Services, Immodil, Zakenkantoor:; Vanderstraeten & C°" in het kort "CNS" coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1703 Dilbeek (Schepdaal), Wijngaardstraat 28, BTW BE 0443.538.735, rechtspersonenregister Brussel 0443.538.735.

2. de buitengewone algemene vergadering van

"VANDERSTRAETEN & C°" , burgerlijke vennootschap die de vorm heeft van een gewone commanditaire;: vennootschap, met zetel te 1703 Dilbeek (Schepdaal), Wijngaardstraat 28, rechtspersonenregister Brussel;: 0448.912.238.

De vergaderingen hebben vastgesteld dat ze geldig zijn samengesteld om te beslissen over de punten van i de agenda.

Fusievoorstel  neerlegging.

Met betrekking tot de formaliteiten die door de vennootschappen, betrokken in de fusie, moeten worden'] vervuld, heeft de voorzitter van de vergadering van de vennootschappen vooraf het volgende vastgesteld :

1) de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen hebben op 8 augustus 2011 een fusievoorstel;; I opgemaakt.

Dit fusievoorstel werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 10 augustus: :: 2011 of aldus meer dan 6 weken voor de huidige algemene vergadering.

2) De neerleggingen van het fusievoorstel werden per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen tot hete: Belgisch Staatsblad van 23 augustus tweeduizend en elf respectievelijk onder nummer 11128745 en onder: :; nummer 11128746.

3) Het fusievoorstel werd in de agenda van de algemene vergaderingen vermeld en kosteloos aan de:: aandeelhouders verzonden samen met de bijeenroeping voor deze vergadering.

Het fusievoorstel, een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van alle' :: vennootschappen, betrokken in de geplande fusie, de verslagen van de bestuurorganen, werden in de zetel ': van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de aandeelhouders gesteld, om deze toe te laten ,' : uiterlijk één maand vóór de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

Ieder aandeelhouder kon hiervan kosteloos een afschrift bekomen.

Beslissingen, telkens met eenparigheid van stemmen genomen:

1°) Behandeling van het eerste agendapunt: onderzoek en bespreking van het fusievoorstel.

De vergaderingen verklaren volledige kennis te hebben van het fusievoorstel. Zij ontslaan ondergetekendel;

geassocieerde notaris van de voorlezing ervan.

2° behandeling van het tweede agendapunt - fusiebesluit.

;i De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van:; koophandel te Brussel en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de cooperatieve vennootschap:: met onbeperkte aansprakelijkheid "CNS" fuseert met de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft van een

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor-'oehoudlen aan het Belgisch Staatsblad

"

gewone commanditaire vennootschap "Vanderstraeten & C°" waarvan de vennootschap "CNS" alle aandelen

bezit.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "Vanderstraeten &

C°", zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel, over op de cooperatieve vennootschap met

onbeperkte aansprakelijkheid "CNS".

De voorwaarden, gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer :

a. de datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt vastgesteld op één januari tweeduizend en elf (01/01/2011).

Aile verrichtingen sinds gemelde tijdstip gedaan door de over te nemen vennootschap, komen voor rekening van de vennootschap "CNS", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de vennootschap "CNS" geboekt worden.

b. Bijzondere rechten en voordelen : er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van de in te brengen vennootschap of van de overnemende vennootschap of andere personen. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

c. Vaststelling van de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap.

De vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap "Vanderstraeten & C"" op de overnemende vennootschap, de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "CNS" vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en van de wijze waarop het overgaat.

Overeenkomstig artikel 726 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen leidt deze overdracht niet tot de toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de opgeslorpte vennootschap behoren aan de overnemende vennootschap

1. Algemene omschrijving van de overgegane vermogensbestanddelen.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap "Vanderstraeten & C°" op de overnemende vennootschap "CNS", omvat al haar activiteiten, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Ten slotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en tegenover haar eigen organen en vennoten/aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

Met archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht zijn te houden en te bewaren, worden vanaf heden door de overnemende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap.

2. Bijzondere omschrijving van de eigendomsovergang van goederen waarvoor bijzondere

publiciteitsvoorschriften gelden.

2.1 Beschrijving van de onroerende goederen - hypothecaire toestand - oorsprong van eigendom.

L De overgenomen vennootschap, namelijk de vennootschap "Vanderstraeten & C°", met maatschappelijke

zetel te 1703 Schepdaal, Wijngaardstraat 28, is eigenares van de hierna vermelde onroerende goederen, die

krachtens de goedkeuring van het fusievoorstel op de ovememende vennootschap, namelijk de vennootschap

"CNS", overgaan :

GEMEENTE DILBEEK, vroeger Dilbeek

In een appartementsgebouw te Dilbeek, Verheydenstraat 34/2, volgens kadaster gekend sectie D nummer

63/R12 het hierna beschreven appartement beschreven in de hierna vermelde basisakte als volgt :

"1) in het lot 1 :

De tweede verdieping gelegen hoek Ninoofsesteenweg en Verheydenstraat, bevattend :

a)in privatieve en uitsluitende eigendom :

- op het niveau van de tweede verdieping : twee slaapkamers en badkamer. Deze ruimten kunnen evenzeer

gebruikt worden als bureau of ingericht worden als studio.

- op het niveau van de kelderverdieping : de kelder nummer 2.

b)in medeeigendom en gedwongen onverdeeldheid :

tweehonderd veertig 1 tweeduizendsten in de algemene gemene delen van het ganse gebouw;

tweehonderd veertig 1 duizendsten in de bijzondere gemene delen van lot 1

2) In lot Il

De onverdeelde helft van de inkom gelegen aan de kant Verheydenstraat en bevattend :

a) in privatieve en uitsluitende eigendom

de eigenlijke inkom met zijn deur.

b) in medeeigendom en gedwongen onverdeeldheid :

vijftien / tweeduizendsten in de algemene gemene delen van het ganse gebouw









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

vijftien 1 duizendsten in de bijzondere gemene delen van lot II.

Zoals deze goederen zijn beschreven in de basisakte verleden voor notaris Paul Bauwens te Dilbeek op dertig maart tweeduizend, overgeschreven op het bevoegde hypotheekkantoor op zes juni tweeduizend boek 4840 nummer 9

3° behandeling van het derde agendapunt : doelwijziging van de vennootschap "CNS".

Na kennisname van het verslag van de bestuurder met daaraan gehecht een staat van activa en passiva van niet meer dan drie maand oud beslist de algemene vergadering eenparig om artikel 4 inhoudende het doel van de vennootschap te vervangen door de hierna vermelde tekst :

"Het doel van de vennootschap is :

Het waarnemen van statutaire mandaten van betuurder, beheerder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in vennootschappen, ondernemingen of verenigingen.

Het geven van managementadvies, van fiscaal, administratief en juridisch advies, scholing, vervolmaking, kortom alle handelingen die een dienstverlenende functie in de meest uitgebreide betekenis van het woord kunnen inhouden voor kleine ondernemingen en zelfstandigen.

Het verwerven van aandelen, effecten, rechten, roerende en onroerende goederen, van gelijk welke aard, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening.

Het beheren, realiseren en valoriseren van dit verworven patrimonium.

Zij kan leningen of borgstelling verstrekken ten gunste van vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarin zij deelneemt of waarvan zij lid is. Zij kan overeenkomsten en verbintenissen aangaan in België en in het buitenland die, rechtstreeks of onrechtstreeks, onmiddellijk of toekomstig haar doelstellingen helpen verwezenlijken.

De vennootschap kan schenkingen, legaten en andere giften ontvangen of in beheer nemen.

De vennootschap heeft geen handelsdoeleinden."

4° Behandeling van het vierde agendapunt :

Door onderhavige fusie is van rechtswege ontslag verleend aan de zaakvoerder van de vennootschap "Vanderstraeten & C°", met name de Heer VANDERSTRAETEN Willy Antoon. De vergaderingen bevestigen het ontslag van de voormelde zaakvoerder en verlenen décharge voor het door hem gevoerde beleid.

5° Behandeling van het vijfde agendapunt :

Vaststelling inzake de verwerving van eigen aandelen door de vennootschap CNS ingevolge voorbeschreven fusie  vernietiging van de desbetreffende aandelen  Kapitaalvermindering.

De vergadering verklaart dat de vennootschap "Vanderstraeten & C°", overgenomen vennootschap, vijfentwintig komma drieënveertig procent (25,43 %) van de aandelen van de overnemende vennootschap, "CNS" bezit.

Aldus verkrijgt de vennootschap "CNS" ten gevolge van de fusie eigen aandelen.

De algemene vergadering beslist eenparig om deze vijfentwintig komma drieënveertig procent (25,43 % ) hetzij vijfhonderd vijftig (550) aandelen

aandelen te vernietigen.

In het kader van deze vernietiging beslist de algemene vergadering eenparig om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap welke na fusie dertigduizend euro bedraagt (¬ 30.000,00), te verminderen met een bedrag van zevenduizend zeshonderd achtentwintig euro negenentwintig eurocent (¬ 7628,29).

Aldus bedraagt het maatschappelijk kapitaal na deze kapitaalvermindering, TWEEEENTWINTIGDUIZEND DRIEHONDERD EENENZEVENTIG EURO EENENZEVENTIG EUROCENT (¬ 22.371,71)

6° Behandeling van het zesde agendapunt : Kapitaalverhoging.

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering van de vennootschap "CNS" om het kapitaal van de vennootschap dat thans tweeëntwintigduizend driehonderd eenenzeventig euro eenenzeventig eurocent (¬ 22.371,71), te verhogen met een bedrag van ZEVENENTWINTIGDUIZEND ZESHONDERD ACHTENTWINTIG EURO NEGENENTWINTIG EUROCENT (¬ 27.628,29) om het aldus te brengen op VIJFTIGDUIZEND EURO(¬ 50.000,00)

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door incorporatie ten belope van voormeld bedrag van zevenentwintigduizend zeshonderd achtentwintig euro negenentwintig eurocent, van het overgedragen resultaat.

Er worden geen nieuwe aandelen gecreëerd.

Aldus bedraagt het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap "CNS", na voormelde kapitaalverhoging, VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000,00), vertegenwoordigd door duizend zeshonderd dertien (1613) aandelen zonder nominale waarde.

De algemene vergadering beslist dat aldus het kapitaal gebracht wordt op vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), met een minimumkapitaal van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00). De statuten worden in deze zin aangepast.

7° Behandeling van het zevende agendapunt : Machtiging wordt verleend aan de bestuursorganen van de vennootschap "CNS"

-voor de uitvoering van de besluiten over voorgaande punten en

-voor de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot de aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap, die van rechtswege heeft opgehouden te bestaan.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge











8° Behandeling van het achtste agendapunt : Naamwijziging van de overnemende vennootschap.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om de benaming van cie vennootschap "CNS" te wijzen in "VANDERSTRAETEN 8 C° ; de vennootschap kan eveneens optreden onder de benaming "IMMODIL".

Artikel 1 der statuten wordt in deze zin aangepast.

8° Behandeling van het negende agendapunt : Varia - Volmacht

Bijzondere volmacht, met macht van inplaatsstelling wordt door de vergaderingen verleend aan de Heer Willy Vanderstraeten voornoemd,

- om bij het ondememingsloket en de kruispuntbank aile nodige formaliteiten te vervullen inzake aan te brengen wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen met betrekking tot de vennootschap die deelnemen aan onderhavige fusie,

- om alle formaliteiten met betrekking tot onderhavige fusie bij de diverse fiscale belastingsadministraties te vervullen.

Kosten : de vergadering neemt kennis van het bedrag van de kosten en uitgaven in verband houdende met onderhavige akte inhoudende de fusie, welke geraamd wordt in totaal op tweeduizend honderddrieëntachtig euro komma nul één cent (¬ 2.183,01).

WETtIGHEIDSVERKLARING.

Overeenkomstig de bepaling van artikel 723 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, te hebben vastgesteld dat de rechtshandelingen en formaliteiten, nodig om te komen tot een zowel extern als intern wettige fusieverrichting door de vennootschap vervuld werden.

Op zijn vraag hieromtrent gesteld aan de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen hebben deze meegedeeld dat geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennootschap zich heeft verbonden geen fusie aan te gaan of waarbij de vennootschap zich verplicht heeft de verrichting te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmede hiervoor geen rekening werd gehouden noch overeenkomsten waarvan de opgenomen verbintenissen strijdig zijn met de gevolgen van de fusie zoals ze hiervoor is doorgevoerd.

" VERKLARINGEN PRO FISCO.

a. verklaringen in verband met de registratie :

- Ondergetekende notaris leest het eerste lid van artikel 203 van het Wetboek van Registratierechten.

. dat de verrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikel 117 en 120 van het

Registratiewetboek om te worden vrijgesteld van de heffing van het evenredig registratierecht op inbrengen.

b. verklaringen in verband met de vennootschapsbelasting :

De vergadering verklaart dat de verrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 211 van het

Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

c. verklaringen in verband met de BTW:

De eigendomsovergang van de algemeenheid van goederen van de overgenomen vennootschappen beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 11 van het BTW-wetboek om te worden vrijgesteld van de belasting over de toegevoegde waarde. Met betrekking tot de levering van diensten is de vrijstelling voorzien bij de derde paragraaf van artikel 18 van het BTW-Wetboek van toepassing.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS (getekend K. Ducatteeuw)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vpor-iehoudén aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

23/08/2011
ÿþ~0

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

M°d 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~~~~'

R ussa

G riffie

I 111111 1111! 1111! 11111 11111 11M 11111 11111 1M 1111

" 11128.5"

Ondernemingsnr : 0443538735

Benaming

(voluit) : Celestines News Services, Immodil, Zakenkantoor Vanderstraeten & C°, in het kort CNS

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte hoofdelijke aansprakelijkheid

Zetel : Wijngaardstraat 28 1703 Dilbeek

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel van 8 augustus 2011 overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen tussen Vanderstraeten & C°, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en Celstines News Services, Immodil, Zakenkantoor Vanderstraeten & C°, cvoha, in het kort CNS.

Willy Vanderstraeten

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

16/09/2005 : BL543448
24/03/2004 : BL543448
07/10/1999 : BL543448
19/11/1998 : BL543448
19/11/1998 : BL543448
19/11/1998 : BL543448
19/11/1998 : BL543448

Coordonnées
CELESTINES NEWS SERVICES, AFGEKORT : CNS

Adresse
WIJNGAARDSTRAAT 28 1703 SCHEPDAAL

Code postal : 1703
Localité : Schepdaal
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande