CELIOR CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CELIOR CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.904.164

Publication

15/01/2013
ÿþ ÿ_y MW 2.9

W~I~zC t~ , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerge egd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven. cie 0 4 JAN. 20)3

DE GFA j R

III

" 13009481"

V,

beh

aai Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : S0Z3 . C ooi ) U-;

Benaming

(voluit) : CELIOR CONSULTiNG

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3294 Diest (Molenstede), Calenberg 14

Onderwerp akte ; OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN EEN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 13 december 2012, geregistreerd te Leuven, tweede registratiekantoor op 14 december 2012, boek 1.375 blad 47 vak 11, dat Pieter; René Marleen CELIS, burgerlijk ingenieur, geboren in Diest op 10 februari 1980, wonende in 2230 Herselt, Neerstraat 71/1, voor een onbepaalde duur een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht; vanaf 2 januari 2013 met de naam CELLOR CONSULTING, met zetel in 3294 Diest (Molenstede), Calenberg' 14, en met een door geldinbreng gevormd kapitaal van 18.600,00 euro, tot beloop van 12.400,00 euro betaald en op een op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank geopende rekening gedeponeerd door; Pieter Celis, met ontvangst van alle 100 aandelen met stemrecht en elk met een gelijke fractiewaarde van één; honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als op commissie, zowel in België als in buitenland: - consulting; - uitvoeren van interim management, projectmanagement en projectleiding; - het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in alle vennootschappen en verenigingen; - verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van strategie, planning, organisatie, efficiëntie, effectiviteit en toezicht; - het verschaffen van informatie' aan de bedrijfsleiding; - dienstverlening aan bedrijven en organisaties op het vlak van organisatieontwikkeling; (cultuur, structuur en systemen) en het ontwikkelen van menselijk potentieel; - coaching, training, opleiding, lezingen, opvoeringen en aanverwante beurzen en evenementen alsook het opzetten en uitgeven van' cursussen en boeken alsook het schrijven van artikels; - uitvoeren van audits, studies, site surveys, markt en product-evaluaties; - het verlenen van diensten met betrekking tot het modelleren, simuleren en optimaliseren van bedrijfsprocessen; - de vorming, plaatsing of het tegen vergoeding beschikbaar stellen van gespecialiseerd personeel ten behoeven van ondernemingen en de overheid; - onderzoek naar en ontwikkeling van. automatiseringstools, producten en methodieken inclusief begeleiding bij het gebruik ervan; -aankoop en' verkoop van software voor ondernemingen, overheid en andere organisaties, zowel in profit- als non-profit; -; managementactiviteiten van holdings; - alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen zowel betreffend& roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden' of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben, aan deze hulp verlenen onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen en; meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan' bevorderen of veilig stellen. Dit alles in de meest ruime betekenis van het woord. Deze formulering is niet; limitatief. Zij omvat ook wat in de sector waarin de onderneming aktief is gebruikelijk is of het zou worden. Zo' kan de vennootschap ten voordele van derden alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en' aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren. De vennootschap mag bovengenoemd doel, verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, samen de; bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel', van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering' bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen: a) door haar; zaakvoerders, die indien er meer dan één is, samen bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, en b) door; een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de; derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

l-let mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anderszins beslist en' dan de -hoegrootheid van de bezoldiging bepaalt. Niet-statutaire zaakvoerder is de oprichter Pieter Celfis. Zijn' mandaat is van onbepaalde duur en is niet bezoldigd, tenzij een latere algemene vergadering anderszins` beslist. Hij alleen is bevoegd de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

Voor

b i ude l aan het Belgisch

Staatsblad

Wordt óf moet er geen commissaris worden beriáemd, dan heeft iedere vennoot individtieei de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde vrijdag van april om 20.00 uur, ook al is dit geen werkdag. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald. Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2014 en omvat alle voorheen voor rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd.

Analytisch uittreksel

Joz Werckx

Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van deden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CELIOR CONSULTING

Adresse
CALENBERG 14 3294 MOLENSTEDE

Code postal : 3294
Localité : Molenstede
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande