CELIS R. CARROSSERIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CELIS R. CARROSSERIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 878.982.920

Publication

31/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

ótad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I!IIIIIIaINIIW88IN

Q~," d

H



Neergelegd tor gaffe ddr

Rechtbank van Koop ~ 8 ~IA~RÎ 2014

te Leuven, de A17 GRIFFIER,

~eKr e

OnE~~;:retnlngsu : Be~t-Drç£is>ig

tv£:aw~Eti :

0878.982.920

CELIS R. CARROSSERIE

l' }.:s; tsv <tm , Naamloze Vennootschap

E1yl ; 3001 Heverlee, Neringenweg 44

eitgieelg E rns)

O tle p tktu : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op twintig december tweeduizend dertien. Geregistreerd twaalf bladen en geen verzendingen, op 23 december 2013, te Mechelen l` kantoor, boek 992, blad 56, vak 06. Ontvangen: vijftig euro (E 50,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster. Blijkt wat volgt:

a) Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

Eerste agendapunt

Ingevolge een beslissing van de raad van bestuur de dato 23 december 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato éénentwintig januari tweeduizend en tien, onder nummer 10011587 werd de maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel van de vennootschap per één januari 2010 verplaatst van 3001 Heverlee, Ambachtenlaan 21/2a naar 3001 Heverlee, Neringenweg 44,

Derhalve verzoekt de algemene vergadering ons, notaris, deze wijziging authentiek te doen vaststellen om het artikel 2 van de statuten in overeenstemming te brengen met de werkelijkheid. Bijgevolg zaI de eerste zin van het artikel 2 van de statuten worden aangepast.

De regularisatie van de eerste zin van het artikel 2 van de statuten wordt hierbij uitdrukkelijk bekrachtigd en goedgekeurd.

Tweede agendapunt :

De buitengewone algemene vergadering beslist om de duizend aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam,

Deze omzetting gebeurt onder de uitdrukkelijke verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur.

Voor elk toonderaandeel zal één aandeel op naam worden ingeschreven in een Register van Aandelen welke bij die gelegenheid eveneens zullen genummerd worden en waarvoor een certificaat door de Raad van. Bestuur aan de betrokken aandeelhouder zal worden uitgereikt.

De Raad van Bestuur verbindt er zich toe bij die gelegenheid eveneens over te gaan tot de vernietiging van de aan haar overhandigde toonderaandelen.

Het artikel 5 van de statuten wordt in deze zin aangepast.

Derde agendapunt :

Ingevolge de goedkeuring van het tweede agendapunt, beslist de buitengewone algemene vergadering de betrokken wijzigingen aan de statuten door te voeren. Aangezien een groot aantal artikelen dienen gewijzigd te worden, beslist de buitengewone algemene vergadering de statuten integraal te vervangen door de tekst die op het einde van deze akte wordt weergegeven.

Alle aandeelhouders verklaren vooraf in het bezit gesteld te zijn van deze tekst en keuren deze hierbij uitdrukkelijk goed, De bepalingen van deze tekst zullen voortaan gelden als tekst van de statuten.

In deze tekst zijn boven- en navermelde statutenwijzigingen reeds vervat.

Vijfde agendapunt :

a) De buitengewone algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen en dit met

honderdduizend Euro teneinde het te brengen van honderdduizend Euro tot op tweehonderdduizend Euro.

Op íi"s:#ï'c'.°:4i's: ~>~+.. var' B Y" fE?itrtlii?in... . 34:?r.?!: i;f" ?SEyJf:g(':i::f~é:3l~'s~F'S:E'..'~i. l:i:°'ri:'::,, il:ii: : Var: e;-*

bi3'r4Eit4 Yf9?`. `rOEt£r;3UErvdOA:dlt;4fi

. Ncí3#i:i t:?t t:á:?iCi" .:#<í^" E3t3't,',i,.

4 Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van negenduizend nieuwe aandelen; zonder aanduiding van nominale waarde, tegen een uitgifteprijs beneden fractiewaarde van de bestaande aandelen van elf euro elf cent per aandeel, welke waarde gebaseerd is op een uitdrukkelijk formeel akkoord van alle aandeelhouders. Op deze aandelen wordt ingeschreven en gestort door inbreng in baar geld.

k De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van de voorgeschreven formaliteiten van artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen, te weten het omstandig verslag van de Raad van Bestuur van de vennootschap de dato 11 december 2013 dat inzonderheid betrekking heeft op de uitgifteprijs en op de financiële gevolgen van de verrichting voor de aandeelhouders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Er werd eveneens een verslag opgesteld door de bcvba A Audit, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2820 Bonheiden, Eikendreef 22, vertegenwoordigd door Jan Pieter Huygens, aangesteld door de Raad van Bestuur van onderhavige vennootschap om verslag uit te brengen over het verslag van de Raad van Bestuur van de vennootschap in het kader van de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde en waarin deze verklaart dat de in het 'verslag van de raad van bestuur opgenomen financiële en boekhoudkundige gegevens juist zijn en voldoende om de algemene vergadering die over het voorstel moet stemmen, voor te lichten.

Die verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen..

De besluiten van dit verslag luiden als volgt

VI, BESLUITEN

Ondergetekende, A Audit bcvba, vertegenwoordigd door Jan Pieter Huygens, bedrijfsrevisor, te 2820 Bonheiden, Eikendreef 22, werd aangesteld op 10 december 2013 door de Raad van Bestuur vertegenwoordigd door Isabelle Celis, van de NV CARROSSERIE R. CELIS om verslag uit te brengen in het kader van art. 582 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de uitgifte van nieuwe aandelen beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Wij bevestigen bij deze op basis van de door ons uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden, dat naar onze mening:

De financiële en boekhoudkundige gegevens, zoals opgenomen in het ontwerp bijzonder verslag van de raad van bestuur, getrouw en voldoende zijn om de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders voor te Lichten.

Niettegenstaande de vennootschap aanzienlijke verliezen heeft geleden die de financiële toestand van de vennootschap aantasten, is de boekhoudkundige staat per 31.12.12 opgesteld in de veronderstelling van de verderzetting van de activiteiten van de onderneming.

In het kader van deze opdracht dient de aangestelde bedrijfsrevisor niet over te gaan tot een volkomen controle van de jaarrekening, maar bestaan zijn werkzaamheden uit een beperkte controle gericht op de doelstelling van art. 582 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende wenst aan te duiden dat hij inzake de vooropgestelde toekomstperspectieven, zoals weerhouden door de Raad van Bestuur, zich onmogelijk borg kan stellen voor hun verwezenlijking en evenmin voor de hypothesen waarop zij steunen. Wel kan bevestigd worden dat zij op een redelijke wijze werden opgesteld en dat zij geen enkele tegenstrijdigheid bevatten met de andere informatie, waarvan wij kennis hebben gekregen en met de informatie die is opgenomen in het werkdossier,

Wij wensen erop te wijzen dat ondanks de kapitaalverhoging het eigen vermogen van de vennootschap nog steeds minder dan èèn vierde zal bedragen van het totale kapitaal en gedaald is tot beneden 61.500 euro, zodat de voorschriften van artikels 633 en 634 W. Venn. onverkort van toepassing blijven.

Omdat de gevolgen van de uitgifte van aandelen zonder nominale waarde beneden de fractiewaarde van de aandelen voor de oude aandeelhouders is uiteengezet, kunnen wij besluiten dat de oude en nieuwe aandeelhouders afdoende zijn ingelicht.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de boven omschreven uitgifte van nieuwe aandelen beneden fractiewaarde van de bestaande aandelen waarvan de uitoefenprijs beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen ligt. Het kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Bonheiden, 16 december 2013,

A Audit cvba, bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door Jan Pieter Huygens, bedrijfsrevisor.".

b) Ingevolge de goedkeuring van het bovenstaande, wordt het artikel 5 van de statuten gewijzigd teneinde het aan te passen aan de nieuwe toestand inzake het beloop en de vertegenwoordiging van het kapitaal; de eerste alinea -van dit artikel zal worden aangepast.

c) Alle aandeelhouders doen hierbij individueel afstand van hun voorkeurrecht,

Terstond is hier tussengekomen, vertegenwoordigd zoals gezegd

- mevrouw CELIS Isabelle Agnes Stefanie, geboren te Hasselt op zes juli negentienhonderd zevenenzeventig,

rijksregisternummer 77.07.06-050,78, echtgenote van de heer Desiron Hans François Ilda, wonende te 3390

Tielt-Winge, Sint-Annastraat 39.

Zij heeft kennis van de statuten en van alles wat voorafgaat en van de financiële toestand van de vennootschap.

Zij schrijft in op deze negenduizend nieuwe aandelen en verricht tot storting van haar deel, een betaling groot

honderdduizend Euro (100.000,00 EUR.).

Deponering van de fondsen in een bijzondere bankrekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het totaal van de inbreng in geld, hetzij een bedrag van honderdduizend Euro werd gedeponeerd door de inschrijver op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de Naamloze Vennootschap "BNP Paribas Fortis" onder nummer 001-7146I47-39 zoals blijkt uit een bewijs van deponering dat door ondergetekende notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

De comparant bevestigt dit wat haar storting betreft. De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris aan de Bank bericht gegeven heeft van het verlijden van de akte.

e) Vaststellingen

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat door de verrichtingen die voorafgaan, het kapitaal van de vennootschap effectief gebracht werd op tweehonderdduizend Euro en dat de wijziging van het artikel 5 van de statuten definitief werd.

Zesde agendapunt

Aan de raad van bestuur wordt alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen van de coordinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De tekst van de statuten luidt, onder meer, als volgt:

Artikel 1 : NAAM

De vennootschap draagt de naam : "CELIS R. CARROSSERIE" Naamloze Vennootschap.

Artikel 2 : ZETEL :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3001 Heverlee, Neringenweg 44.

De raad van bestuur kan deze zetel naar iedere andere gemeente in het Nederlandstalige gedeelte van België of

in het bestuurlijk arrondissement Brussel-Hoofdstad overplaatsen; hij kan ook agentschappen en filialen in

binnen- en buitenland oprichten mits inachtneming van de taalwetgeving.

Iedere verandering van de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgische

Staatsblad bekendgemaakt door de zorgen van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur heeft ook de macht

de wijziging van de zetel authentiek te doen vaststellen in de statuten.

Artikel 3 : DOEL :

De vennootschap heeft als doel :

Het uitoefenen van alle activiteiten die verband houden met het herstellen, aanpassen, verhuur, aan- en verkoop

van voertuigen.

De inkoop, verkoop en commercialisatie van nieuwe artikelen, huishoudproducten, gebruiksvoorwerpen en

voorwerpen van de meest uiteenlopende aard.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor

eigen rekening :

- de financiering, de Ieasing, de handel, de verhuur, de huur en terbeschikkingstelling (en de aan- en verkoop) van al dan niet nieuwe personenauto's, vrachtwagens, motorfietsen, motorrijwielen en alle andere motorvoertuigen, caravans of aanhangwagens en dit in de meest ruime betekenis, evenals alle verzekeringsverrichtingen in de meest ruime betekenis;

- de financiering van verkopingen en leningen op afbetaling;

- de fmancieringshuur,

- de import en de export, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van zowel nieuwe als occasievoertuigen;

- de verkoop en verhuur van allerlei accessoires.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de

ruimste zin.

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent,

commissionaris, concessionaris of depositaris,

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en

financiële handelingen stellen, dit alles met inbegrip van het verwerven van zakelijke onroerende rechten zoals

ondermeer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in

alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen olie een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel

nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan zich borg stellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan en kredieten verlenen,

hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen

waarnemen.

Artikel 4 : DUUR :

De duur van de vennootschap is onbepaald.

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen zijn niet van toepassing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone, algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aIIe aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel 5 : BELOOP VAN HET KAPITAAL

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdduizend Euro en wordt vertegenwoordigd door tienduizend aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6 : INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL :

Op het kapitaal werd ingeschreven en gestort zoals werd vastgesteld in de akten van oprichting en kapitaalverhoging.

Artikel 15 : RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

In de gevallen en onder de voorwaarden gesteld door de wet, kan de Raad van Bestuur ook worden samengesteld uit twee leden.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering en de duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan, conform artikel 518 paragraaf 3 van het wetboek van vennootschappen. De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen, Aftredende bestuurders zijn steeds herbenoembaar. De opdracht van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt, onder zijn leden, een voorzitter,

Artikel 16 : VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR :

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats, aangewezen in de oproepingsbrief

Artikel 17 : MACHT VAN DE RAAD VAN BESTUUR :

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bij statutaire bepaling kunnen de bevoegdheden van de Raad van Bestuur worden beperkt, Deze beperkingen, evenals de eventuele verdeling van de taken onder de bestuurders onder elkaar, zullen tegen derden niet ingeroepen kunnen worden, ook niet als zij openbaar zouden gemaakt zijn.

Artikel 18 : DAGELIJKS BESTUUR

De Raad van Bestuur of, indien er slechts twee bestuurders zijn, de bestuurders, maghnogen het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Indien bestuurders met het dagelijks bestuur worden gelast, dragen zij de titel van gedelegeerd bestuurder.

De Raad van Bestuur kan de personen belast met het dagelijks bestuur, ten allen tijde, met inachtname van de eventueel toepasselijke wettelijke regelen, wat betreft arbeidscontracten, ontslaan.

De Raad van Bestuur bepaalt de bevoegdheid van deze aangestelden bij hun benoeming.

Daarenboven kan de Raad van Bestuur en kunnen de personen belast met het dagelijks bestuur, bepaalde en beperkte bevoegdheden verlenen aan bijzondere gevolmachtigden;

deze bevoegdheden dienen in de documenten waarin de volmacht wordt vastgesteld, omschreven te worden. Artikel 20 : VERTEGENWOORDIGING :

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door ofwel twee bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door de gedelegeerd bestuurder aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend. Voor wat het dagelijks bestuur aangaat, kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door de personen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen en dit voor alle verrichtingen die tot dit dagelijks bestuur behoren. Gebeurlijke beperkingen van hun vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen niet tegen derden ingeroepen worden en zullen dus enkel gevolgen hebben binnen de vennootschap. De bijzondere gevolmachtigden beschikken over de vertegenwoordigende macht binnen het kader van hun bevoegdheid.

Artikel 25 : JAARVERGADERING :

De jaarvergadering wordt gehouden op zesentwintig juni van ieder jaar om elf uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien die dag een wettelijke feestdag zou zijn, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel 27 : BIJEENKOMSTEN :

-3ij eenroepen g :

- De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

Artikel 29 : BOEKJAAR - MAATSCHAPPELIJKE DOCUMENTEN :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Artikel 30 : WINSTVERDELING :

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken, elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt minimum vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve tien ten honderd van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het vrijblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit op voorstel van de Raad van Bestuur.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief , zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren overeenkomstig artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst; zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten worden gevormd.

Verder wordt gehandeld volgens de bepalingen die uitvoerig in de vennootschappenwet zijn omschreven. Artikel 32 : ONTBINDING - VEREFFENING :

Bij ontbinding van de vennootschap moet de commissaris of, bij ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant, verslag uitbrengen over de staat van activa en passiva, die door de bestuurders samen met hun verslag, aan de algemene vergadering, die geroepen wordt om. zich uit te spreken over de ontbinding, moet worden overgemaakt.

Die staat van activa en passiva mag niet méér dan drie maanden voordien vastgesteld zijn en wordt toegelicht in het verslag van het bestuur.

De algemene vergadering benoemt één of meer vereffenaars en bepaalt zijn (hun) bevoegdheid, bezoldiging en de wijze van vereffening.

Bij ontstentenis van dergelijke aanstelling zullen de in dienst zijnde bestuurders als vereffenaars optreden.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven, de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen en deze neer te leggen binnen de dertig dagen na voorlegging aan de algemene vergadering.

Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk kapitaal gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Ingeval op aandelen niet volstort werd, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(tiet) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato

20 december, volmacht, bijzonder verslag van de Raad van Bestuur, verslag van de Bedrijfsrevisor en de tekst

van de gecoordineerde statuten,

op É:: van 3.Ux. :£#:E3'!1%iv£in3 ist88£t3 en I1E33ifE3nÎ;;" ':E<W S%3: `3e Ii3iEtr i.::£'r.b.nt;33'%#3::4?: (iJ°e"Eí. i1E:ëi ° van de pe:oto)?:.ii3:)

 £fvK1C: ~K .`7E': 3£: e37ttaf?; r3: £fil t£?:} 3t^. Ii `h 7 S%" ti e:t'#h{g :k: 1fidk:e7: .Kl.^.ftí;'j5+1:

tforso : e:k #:arirjt::ke;sirri:

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 19.07.2012 12319-0538-017
31/05/2012
ÿþMad Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111 `Neergelegd ter griffie der

*12098155* Rechtbank yen Koophan«

te Leuven, de i M E t 2r

DeÇREF~r = .

Griffie



Ondernemingsnr : 0878.982.920

Benaming

(voluit) : CEL1S R. CARROSSERIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap.

Zetel : Neringenweg 44 3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING VAN BESTUURDERS

Agenda : HERBENOEMING VAN BESTUURDERS PER 11.01.2012.

6

~~~-~~-~. '~" ~ J,.

Met eenparigheid van stemmen herbenoemen de vennoten vanaf 11.01.2012 de volgende bestuurders

-Celfis René, Parkstraat 2 3560 Lummen

-Hermans Marie-Claire, Parkstraat2 3560 Lummen,

-Cas isabelle, Tiensesteenweg 335 bus 302 3010 Leuven

Deze benoeming is geldig voor zes jaar,

Onmiddellijk daarna benoemt de Raad van Bestuur tot haar afgevaardigde bestuurder, eveneens voor zès jaar,

-Celfis Isabelle , voornoemd.

Zij aanvaarden allen hun opdracht

Het mandaat van bestuurder en afgevaardigd bestuurder is onbezoldigd

Geen verdere punten op de dagorde, zo wordt de vergadering geheven. ,

Opgemaakt te Heverlee, 11,01.2012.

de afgevaardigde bestuurder, Celis Isabelle

Op de laatste blz. van Luík B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 04.07.2011 11259-0051-017
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 01.07.2009 09354-0110-017
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.06.2008, NGL 30.06.2008 08332-0075-017
20/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.06.2007, NGL 12.07.2007 07403-0118-014

Coordonnées
CELIS R. CARROSSERIE

Adresse
NERINGENWEG 44 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande