CENTAUR CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENTAUR CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.112.437

Publication

22/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 16.05.2014 14127-0550-010
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 04.07.2013 13268-0556-010
29/11/2011
ÿþr In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ondernemingsnr : AAS . yaJa

Benaming : CENTAUR CONSULTING

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koestraat 16

3290 Diest

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 28 oktober 2011,

geregistreerd te Aarschot op 7 november 2011, boek 576 blad 94 vak 17, ontvangen : vijfentwintig

euro (¬ 25,00), de e.a. inspecteur a.i. (get.) Willy Rens, dat een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht door: de heer SAENEN Christophe Marcel Martha, NN 80.05.05-

089.21, ongehuwd, wonend te 3290 Diest, Koestraat 16.

-benaming : CENTAUR CONSULTING ;

-zetel: Koestraat 16 te 3290 Diest;

-duur: onbepaald;

-_kapitaal :

. achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00) volledig in geld geplaatst;

. ten belope van twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400,00) in geld gestort;

.verdeeld in 1.000 aandelen op naam zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door

voornoemde heer Saenen, die stortte ten belope van twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400,00),

waarvoor hem 1.000 ten belope van twee/derde gestorte aandelen worden toegekend;

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer 363-0949169-64 op naam van

de vennootschap in oprichting bij de ING. Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank

afgeleverd op 11 oktober 2011.

-boeklaar : van 1 januari tot 31 december van ieder jaar (eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen

van de rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2012);

-doel:

-Professionele ICT, Management en Communicatie gerelateerde consultancy en projectgerichte

advisering;

-Ontwerp, ontwikkeling en uitvoering van projecten en commerciële portalen;

-Randactiviteiten die noodzakelijk zijn om de hoofdactiviteit te ondersteunen of in stand te houden.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening

van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

- alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en zakelijke rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen; - de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" 11179554*

Neergelegd têt griffiè du?

Rechtbsine Van Koo "_'.

te Leuven, de ~~ NOV. 2011 DE GRlEF1ER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

J

Voor-

behouden

aan het of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de

onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of

.Belgisch

commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende

Staatsblad

goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden

vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, ; van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet

beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap is gerechtigd alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel aansluiten of er de verwezenlijking van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

De vennootschap mag borg staan voor derden en bestuurder zijn in andere vennootschappen, -jaarvergadering : eerste maandag van de maand mei om 16 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur in de uitnodiging bepaald. Als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in 2013.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

-bestuur en vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide ma ei om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk Goor de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder. De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten. Indien der meerdere ; zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt benoemd voornoemde heer SAENEN Christophe Marcel Martha, die zijn opdracht aanvaard heeft.

-commissaris : geen benoemd;

-saldo resultatenrekening :

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

-vereffeningssaldo : na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg ..

vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, voorafgaandelijke betalingen te doen.

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

Get. Notaris Kurt Geysels

Tegelijk hiermee neergelegd :

uitgifte van de akte

hetzij door

(J

11

Voorbehouden aan het &Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CENTAUR CONSULTING

Adresse
KOESTRAAT 16 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande