CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR LEEMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR LEEMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.934.409

Publication

09/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd

05-03-2015

Griffie

*15304067*

0599934409

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Centrale Verwarming en Sanitair Leeman

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Yves De Ruyver te Liedekerke op 5 maart 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

1) De heer LEEMAN Laurens Johan Jeanne, geboren te Asse op 14 december 1965, (nationaal nummer 65.12.14-261.89), en zijn echtgenote,

2) Mevrouw VAN HERREWEGEN Els Alphonsine Gustaaf Hugo, geboren te Dendermonde op 29 juni 1964, (nationaal nummer 64.06.29-234.88), samen wonende te 1790 Affligem (Essene), Domentveldstraat 48.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract,

een besloten vennootschap met beperkte aansprake¬lijkheid hebben opgericht onder de benaming  Centrale Verwarming en Sanitair Leeman met maatschappelijke zetel te 1790 Affligem (Essene), Domentveldstraat 48.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en/of voor rekening van derden :

" Algemene onderneming in centrale verwarming en sanitaire artikelen (totale badkamerinrichting), en al hetgeen wat daarmee verband houdt in de ruimste betekenis van het woord;

" Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk;

" Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie;

" Het plaatsen, onderhoud en reparatie van centrale verwarming met water, stoom of gas, van bijkomende toestellen;

" De plaatsing en het onderhoud van airconditioning;

" De plaatsing en het onderhoud van warmtepompen;

" Het plaatsen, herstellen, onderhouden van allerhande branders;

" Overig loodgieterswerk (installatie van waterverzachters, ed);

" Installatie van elektrische bedrading en toebehoren;

" Installatie van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten);

" Installatie van elektrische verwarmingsinstallaties;

" Controle van ondergrondse en bovengrondse brandstofreservoirs;

" Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten, nieuwe technologieën en hun toepassingen;

" Metaalbewerking : draai- en freeswerk;

" Aan- en verkoop van luchtvaarttoestellen;

" Onderhoud luchtvaarttoestellen;

" Het verlenen van administratieve diensten.

Deze opsomming is louter aanwijzend en niet limitatief.

De vennootschap kan overgaan tot het stellen van alle verrichtingen van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard voor eigen rekening als voor rekening van derden, welke van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Domentveldstraat 48 1790 Affligem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap stelt zich tevens als doel : handel in eigen onroerend goed, alsmede de verhuur van onroerende goederen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitattesten zou beschikken, kunnen in onderaanneming worden uitgegeven.

De vennootschap mag op welke wijze ook zich borgstellen en betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van de onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij kan alle verbintenissen, kredieten en leningen aangaan of toestaan.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen of ruilen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, opslorping, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap zal tevens de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal, waarop werd ingeschreven als volgt : De heer Laurens Leeman voor honderdvierentachtig (184) aandelen

Mevrouw Els Van Herrewegen voor twee (2) aandelen

De oprichters hebben onderschreven aandelen volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ) en ingeschreven in geld als volgt door :

De heer Laurens Leeman voor zesduizend honderdvierendertig euro (6.134 ¬ )

Mevrouw Els Van Herrewegen voor zesenzestig euro (66 ¬ )

en dat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden kan beschikken over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennoot¬schap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennoot¬schap, op de eerste vrijdag van de maand maart om achttien.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart tweeduizend zeventien.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend zestien.

Alle verrichtingen sedert één maart tweeduizend vijftien worden geacht gedaan te zijn geweest voor rekening van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgeslo¬ten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonder¬lijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks en ontwikkelingskos¬ten.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffe¬ning van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstente¬nis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhou¬ding van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur :

De heer Laurens Leeman, voornoemd, dewelke aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Volmacht.

De oprichters geven volmacht aan Fiduline BVovvBVBA, te 1770 Liedekerke, Pamelsestraat 2,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Yves Janssens, met mogelijke indeplaatsstelling,

alle formaliteiten te vervullen betreffende de registratie van de vennootschap bij alle openbare en

private besturen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR LEEMAN

Adresse
DOMENTVELDSTRAAT 48 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande