CENTRE D'ETUDES POUR LE DEVELOPPEMENT (VERKORT) C.E.D.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CENTRE D'ETUDES POUR LE DEVELOPPEMENT (VERKORT) C.E.D.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.644.596

Publication

06/05/2014 : ONTSLAG/BENOEMING ZAAKVOERDER - VERPLAATS1NG
MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

(Uittreksel Bijzondere Algemene Vergadering van 15 maart 2014)

De bijzondere algemene vergadering beslist, met éénparigheid van de stemmen, om:

1- het ontslag van Hugo Bosmans woonachtig 8670 Koksijde, Jan Van Looylaan 6, te aanvaarden als

zaakvoerder van CENTRE D'ETUDES POUR LE DEVELOPPEMENT/CED bvba vanaf 16 maart 2014 en hem

kwijting te verlenen voor zijn mandaat en het gevoerde beleid;

- Marie-Thérèse Olemans, woonachtig te 8670 Koksijde, Jan Van Looylaan 6, te benoemen als onbezoldigd zaakvoerder van CENTRE D'ETUDES POUR LE DEVELOPPEMENT/CED bvba. Haar onbezoldigd mandaat vangt aan op 16 maart 2014, voor onbepaalde duur.

De bijzondere algemene vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de heer Hugo Bosmans, met mogelijkheîd tôt îndeplaatsstelling, teneinde de publicatie van het ontslag en de benoeming van de zaakvoerder în de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te verzorgen, alsook aile andere nodige formaliteiten te verzekeren bij het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen of, indien vereist, bij enige andere

înstantie.

(Uittreksel Beslissing van de Zaakvoerder van 16 maart 2014)

De zaakvoerder beslist om met onmiddellijke ingang de maatschappelijke zetel van de vennootschap te

verplaatsen van 1780 Wemmel, Leeuwerikenlaan 8 naar 8670 Koksijde, Jan Van Looylaan 6.

De zaakvoerder verleent een bijzondere volmacht aan de heer Hugo Bosmans, met mogelijkheid tôt îndeplaatsstelling, teneinde de publicatie van de zetelverplaatsing in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te verzorgen, alsook aile andere nodige formaliteiten te verzekeren bij het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen of, indien vereist, bij enîge andere înstantie.

Voor eensluidend verklaarde uittreksels

Marie-Thérèse Olemans Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenîng.
17/10/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0448.644.596

NEERGELEGD TER CRIFFIE Rechtbank van Konchanclel Gent

08 OKT. 20%

Griffie

Afdeling VEURNE

1111111t{!11filijI.j11,i1110111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Benaming (voluit) : CENTRE D'ETUDES POUR LE DEVELOPPEMENT

(verkort) : CED

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel `, Jan Van Looylaan 6

8670 Koksijde

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Michel Olemans te Brakel op negenentwintig september tweeduizend en veertien, ter registratie, dat volgende beslissingen werden genomen door de buitengewone algemene vergadering

Eerste beslissing!

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder aan de buitengewone algemene vergadering waarin hij het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht. Dit conform artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering neemt eveneens kennis van de staat van activa en passive afgesloten per achttien september tweeduizend en veertien.

Overeenkomstig 181§1 van het Wetboek van Vennootschappen, bracht Roeckens & C°, burg, V ow BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Roeckens, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2930 Brasschaat, Miksebaan 260A 302, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, verslag uit over deze staat van activa en passive.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

'7. Besluit

Ondergetekende ROECKENS GUY, bedresrevisor, optredend namens de Burg. bvba ROECKENS & C°, Miksebaan 260A 302 te 2930 Brasschaat, aangesteld door het zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CENTRE D'ETUDES POUR LE DEVELOPPEMENT", te Koksijde om een verslag op te stellen zoals voorzien in artikel 181 en artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, kan tot besluit van zijn onderzoek, verricht in overeenstemming met de toepasselijke professionele controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrigsrevisoren(IBR), verklaren dat:

1. In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft

de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CENTRE D'ETUDES POUR LE DEVELOPPEMENT" een boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 18 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 511.413,56 EUR en een netto-actief van 505.776,08 EUR.

2. Op basis van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ondergetekende bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. Anderzijds lijken de vooruitzichten van de vereffening ons, gezien de aard van de activa en de passiva, omwille van de onzekerheid van de inbaarheid van de rekeningen courant, uitermate aleatoir, zodat het ons niet mogelijk is op een redelijke wijze te bepalen ln welke mate deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft,

3. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij er op wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, graamd op een bedrag van 48.718,41 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Naast voornoemd voorbehoud inzake de realisatievooruitzichten maken wij tevens een voorbehoud voor:

Op de laatste blz. van LukB vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do persoloiri(erl) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" een mogelijke herziening met betrekking tot de directe belastingen, de BTW en raz die nog niet door de bevoegde instanties definitief werd gecontroleerd;

" de verplichtingen die mogelijks rusten op de vennootschap maar die op heden nog niet gekend zijn.

Ondergetekende wenst op te merken dal het huidige verslag overeenkomstig de bepaling van artikel 181 bis § 2 van het Wetboek van vennootschappen niet kon voorgelegd worden aan de vennoten vijftien dagen voor de geplande vergadering die dient te beslissen over de voorgestelde invereffeningstelling van de vennootschap. Brasschaat, 27 september 2014

ROECKÉNS & C° Bedrijfsrevisoren Burg. Venn. die de vorm heeft aangenomen van een bvba vertegenwoordigd door Guy ROECKENS, Vennoot  zaakvoerder"

Op grond van de hiervoor vermelde rechtshandelingen en formaliteiten, waarvan de ondergetekende Notaris het bestaan en de externe wettigheid bevestigt, beslist de vergadering tot ontbinding van de vennootschap en spreekt zij haar invereffeningstelling uit vanaf heden.

De vergadering stelt vast dat er geen passiva zijn en dat aldus de ontbinding en vereffening kan gerealiseerd worden zonder dat een vereffenaar dient aangesteld te worden.

Tweede beslissing:

Aangezien de vennootschap geen commissaris heeft, verklaren de vennoten te weten dat zij een individueel onderzoeksrecht hebben over de rekeningen, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant, overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten verklaren hiervan geen gebruik te maken.

De zaakvoerder verklaart dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van onderhavige vergadering die een niet aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen of in voorkomend geval dat aile schulden werden betaald of geconsigneerd.

De zaakvoerder verklaart op de hoogte te zijn dat, bij gebrek aan benoeming van vereffenaars, de zaakvoerder ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd.

De vergadering beslist wat volgt :

goedkeuring van het verdelingsplan met betrekking van de in te houden roerende voorheffing en voor de verdeling van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening;

- goedkeuring van de mandaten voor de betaling, in voorkomend geval, van de roerende voorheffing en voor de verdeling van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening,

Iedere vennoot verklaart en bevestigt dat hij bereid is om aile eventuele toekomstige rechten en plichten die pas na de sluiting van de vereffening van de vennootschap tot uiting zouden komen, te vervullen.

Derde :

De vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de voormelde vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden der vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar bewaard worden op volgend adres : Jan Van Looylaan 6 te 8670 Koksijde, Vierde beslissin. :

Gezien de voorgaande verrichtingen, geeft de zaakvoerder, mevrouw Marie-Thérèse Olemans haar ontslag en vervolgens geeft de vergadering haar zonder enig voorbehoud algehele kwijting voor haar beheer als zaakvoerder.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Michel Olemans

Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie van het PV van buitengewone algemene vergadering dd. 29/09/2014;

verslag bedrijfsrevisor;

Verslag zaakvoerder;

"Voeu t*hotmlen aan het Belgisch Staatsblad

------ v ^

Op de laatste blz. van 1..dik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/11/2012 : BL660376
22/11/2011 : BL660376
22/10/2010 : BL660376
06/10/2009 : BL660376
01/08/2008 : BL660376
30/08/2007 : BL660376
28/08/2006 : BL660376
05/10/2005 : BL660376
03/11/2004 : BL660376
18/02/2004 : BL660376
12/09/2003 : BL660376
29/11/2002 : BL660376
22/08/2002 : NI072170
10/11/2000 : NI072170
29/09/1999 : NI072170
22/04/1998 : NI72170
22/04/1998 : NI72170
02/12/1992 : NI72170

Coordonnées
CENTRE D'ETUDES POUR LE DEVELOPPEMENT (VERKO…

Adresse
Leeuwerikenlaan 8,1780 Wemmel

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande