CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK REGIO VILVOORDE, AFGEKORT : CAW REGIO VILVOORDE

Association sans but lucratif


Dénomination : CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK REGIO VILVOORDE, AFGEKORT : CAW REGIO VILVOORDE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 449.517.301

Publication

24/01/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad Mod 11.1

In de bipagen bij hetBelgischStaatsbiadbekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 5 JAN2d14

1111141101 21112101111 8RUssa.

Griffie

1

Ondernemingsnr :0449.517.301

Benaming (voluit) CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK REGIO VILVOORDE (verkort): CAW REGIO VILVOORDE

Rechtsvorm vereniging zonder winstoogmerk

Zetel :Jean Baptiste Nowelei 33, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp (en) akte : STATUTENWIJZIGING : Inbreng om niet van een

algemeenheid door CAW REGIO VILVOORDE en CAW DELTA conform artikel 58 van de vzw-wet en van artikelen 770 en 760 wetboek van vennootschappen

Tekst:

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris JEAN-LUC PERS, te Vilvoorde, op tien december tweeduizend dertien, dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk "CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK REGIO VILVOORDE", in afkorting "CAW REGIO VILVOORDE", Opgericht bij akte verleden voor notaris Denis Vander Burght te Vilvoorde op achttien februari negentienhonderd tweeëntachtig, houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien mei negentienhonderd tweeëntachtig onder nummer 5094, Waarvan de statuten laatst gewijzigd werden ingevolge besluit van de Algemene Vergadering van tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één december tweeduizend en vijf, onder nummer 05172711.

Ondernemingsnummer : 0449.517.301.

Met eenparigheid van stemmen navolgende beslissingen genomen heeft:

1. Vaststelling dat alle wettelijke formaliteiten voldaan zijn:

De bestuursorganen van de inbrengende vereniging " CAW REGIO VILVOORDE " en de verkrijgende vereniging "CAW DELTA", hebben overeenkomstig de procedure vermeld in artikel 58 van de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, en de artikelen 670 en 770 van het Wetboek van Vennootschappen evenals artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen, een voorstel tot inbreng om niet van de algemeenheid van de inbrengende vereniging in de verkrijgende vereniging opgesteld bij akte verleden voor notaris Jean-Luc peérs te Vilvoorde op 15 oktober 2013, geregistreerd te Vilvoorde, op 24 oktober 2013, boek 185, blad 95, vak 3, ontvangen vijftig euro (e 50,00). Dit inbrengvoorstel werd in hoofde van zowel de inbrengende als de verkrijgende vereniging neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 23 oktober 2013 en bekend gemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Het bestuursorgaan van de inbrengende vereniging "CAW REGIO VILVOORDE" heeft overeenkomstig artikel 58 van de Vzw-wet en artikel 761, 52 van het Wetboek van Vennootschappen, het omstandig schriftelijk verslag opgesteld waarin de stand van het vermogen van de inbrengende vereniging wordt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

!to: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

uiteengezet, en waarin tevens vanuit een juridisch en economisch oogpunt, alsook in het licht van het doel of de doelstellingen van de betrokken rechtspersonen, de wenselijkheid van de inbreng, de voorwaarden waaronder en de wijze waarop de inbreng geschiedt, alsook de gevolgen ervan worden toegelicht en verantwoord.

2. De algemene vergadering van de inbrengende vereniging "CAW REGIO VILVOORDE" keurt het voorstel goed van de "inbreng om niet" zoals het werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 23 oktober 2013, onder de voorwaarden en modaliteiten in het inbrengvoorstel. De inbreng door de vereniging "CAW REGIO vlIVOORDE" in de vereniging "CAW DELTA", van de algemeenheid van goederen, namelijk al haar activa, passiva, rechten en verplichtingen, zal juridisch, boekhoudkundig en fiscaal pas plaatsvinden te rekenen vanaf 1 januari 2014. Alle verrichtingen vanaf deze datum door de inbrengende vereniging, zullen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vereniging. Alle beslissingen die in dit kader genomen werden of zullen worden, zullen pas uitwerking hebben vanaf 1

januari 2014,. tenzij anders bepaald.

3, Vermogen

De inbreng bevat alle activa en passiva van de inbrengende vereniging "CAW REGIO VILVOORDE" in de toestand op, en aan de waarde ten tijde van 31 december 2013.

De overgang van het geheel van het vermogen van de inbrengende vereniging "CAW REGIO VILVOORDE" in de verkrijgende vereniging "CAW DELTA" omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het voordeel van haar organisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriéle bestanddelen eigen aan haar activiteit.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel elle lopende overeenkomsten die de inbrengende vereniging "CAW REGIO VILVOORDE" heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers, bedienden en aangestelden en jegens haar eigen organen en leden, gaan onverkort over op de verkrijgende vereniging "CAW DELTA", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het besluit tot inbreng van een algemeenheid om niet, teneinde de inbreng van de algemeenheid om niet aan eenieder tegenwerpelijk te maken, met toepassing van artikel 763 van het Wetboek van Vennootschappen.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de inbrengende vereniging "CAW REGIO VILVOORDE" opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden. Ingevolge de overgang onder algemene titel gaan de schulden en schuldvorderingen zonder schuldvernieuwing over op de verkrijgende vereniging "CAW DELTA", die jegens de schuldeisers en schuldenaars in de rechten en plichten van de inbrengende vereniging "CAW REGIO VILVOORDE" treedt.

Het archief van de inbrengende vereniging "CAW REGIO VILVOORDE" omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf 1 januari 2014, door de verkrijgende vereniging "CAW DELTA" in haar zetel bewaard.

Alle goederen (zowel roerend als onroerend), elle rechten en alle verplichtingen die niet in het inbrengvoorstel, huidige akte, boekhouding, jaarrekening of enig ander document zijn uitgedrukt en die toebehoren aan de inbrengende vereniging "CAW REGIO viLvompow, zullen zowel ten voordele als ten nadele van de verkrijgende vereniging "CAW DELTA" overgenomen worden.

4. Boekhoudkundige verwerking - Jaarrekening:

Boekhoudkundig wordt geopteerd voor het stelsel van de "boekhoudkundige continuïteit", waarbij activa en passiva, rechten en verplichtingen, alsook de kwalificatie van de rekeningen van het eigen vermogen van de inbrengende vereniging "CAW REGIO VILVOORDE", ongewijzigd zullen worden overgenomen op basis van de boekhoudkundige toestand per 31 december 2013, door de verkrijgende vereniging "CAW DELTA".

Voorbehouden aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/01/2014
ÿþ M0D22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11111 I11,11! jff1,11111111

_ B ~~

~~~~

/

rq i

~~ ~O 20k

Ondernemingsnr : 0449.517.301

Benaming

(voluit) : CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK REGIO VILVOORDE

(verkort) : CAW REGIO VILVOORDE

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Jean Baptiste Nowélei 33, 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : ontbinding - sluiting vereffening

Bijlagen -trir het-Belgisctr-Staatsblatt-15/6-1/20-14 =1Aiinuts tlü Moniteur -Ciëlgé

Uittreksel uit de notulen van de algemene ledenvergadering d.d. 10 december 2013:

1.Ontbinding van de vereniging.

De vergadering beslist de vereniging te ontbinden en in vereffening te stellen.

2.Aanstelling van de heer Hendrik VAN DEN BEMPT als vereffenaar. Bepaling van de vergoeding.

De vergadering beslist de heer Hendrik VAN DEN BEMPT als vereffenaar te benoemen.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

De heer Hendrik VAN DEN BEMPT, hier aanwezig, verklaart deze functie te aanvaarden.

3.Vaststelling van de bevoegdheden van de vereffenaar die, na betaling van het passief, en overeenkomstig de statuten, het gehele vermogen van de ontbonden vereniging dient over te dragen aan een vereniging met een gelijkaardig doel als de vereniging zoals aangeduid door de algemene vergadering van leden.

De vergadering beslist de bevoegdheden van de vereffenaar te bepalen ais volgt:

De vereffenaar zal een inventaris opmaken van alle activa en passiva van de ontbonden vereniging.

Hij zal de schulden van de vereniging betalen en, na aanzuivering van alle verbintenissen van de ontbonden vereniging, het overblijvende vermogen overdragen aan een vereniging met een gelijkaardig doel als de vereniging zoals aangeduid door de algemene vergadering van leden.

De niet eisbare schulden van de ontbonden vereniging mogen, met instemming van de schuldeisers en op voorwaarde dat deze de ontbonden vereniging bevrijden van alle verplichtingen, overgedragen worden aan voormelde vereniging. Deze laatste zal zich verbinden tot betaling van de schulden zonder enige tussenkomst vanwege de ontbonden vereniging.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheid bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald hoeft hij geen enkele machtiging van de algemene vergadering te vragen.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vereniging te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting voor te geven, termijnen van betaling toe fe_ staan, aile uitstel en rentevoeten te bepalen, aile zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag, bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te dcen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hen de bevoegdheid toekennen die naar, hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vereniging in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn bevoegdheden niet zal moeten verantwoorden.

4.Vaststelling van de lasten en voorwaarden verbonden aan de overdracht van het vermogen aan de verkrijgende vereniging.

De vergadering beslist dat de overdracht van het vermogen van de ontbonden vereniging aan voormelde vereniging gedaan zal worden onder de lasten en voorwaarden die de vereffenaar zal bepalen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.1 y

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MOD2Z

Luik B - Vervolg

5.Ontslag en kwijting van de bestuurders.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vereniging de bestuurders ontslagnemend zijn

en beslist hen volledige kwijting te verlenen voor hun bestuur.

6.Verslag door de vereffenaar over de verrichtingen van de vereffening.

De vereffenaar brengt verslag uit over de vereffening.

De vereniging bezit geen vermogen meer, noch activa noch passiva.

Onmiddellijk voorafgaand aan de huidige algemene vergadering, heeft de algemene ledenvergadering van de vereniging immers beslist tot de inbreng om niet van de algemeenheid van goederen van de vereniging in de VZW `CAW DELTA', met zetel te 1731 Asse, Poverstraat 75 blok 48, ingeschreven in het RPR te Brussel onder nummer 0469.702.605, en dit in toepassing van artikel 58 van de VZW-wet en van de artikels 770 en 760 van het Wetboek van vennootschappen. Voor de verantwoording en de redenen van voormelde inbreng wordt verwezen naar de vroegere verslaggeving die in dit kader opgemaakt werd.

De vereffenaar verklaart aldus dat de vereniging reeds de facto vereffend werd.

De vergadering beaamt deze vaststelling.

7.Ontheffing van de vereffenaar en kwijting voor zijn beheer.

De vergadering ontheft de vereffenaar uit zijn functie en verleent hem kwijting voor zijn beheer.

8.Sluiting van de vereffening.

De vergadering beslist de vereffening van de vereniging onmiddellijk te sluiten.

De vereniging heeft aldus opgehouden te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vereniging zullen gedurende zeven (7) jaar bewaard worden op het

volgende adres: Poverstraat 75 blok 48, 1731 Asse.

De algemene vergadering geeft hierbij volmacht aan de vereffenaar om de ontbinding en de sluiting van de

vereffening neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en om verder alle nodige

administratieve formaliteiten te verrichten.

9.Beslissing dat alle voorgaande besluiten pas uitwerking hebben met ingang van 1 januari 2014.

De vergadering beslist dat alle hiervoor genomen besluiten pas uitwerking zullen hebben met ingang van 1

januari 2014.

Hendrik VAN DEN BEMPT

vereffenaar

Bijlagen" bij-hetB-elgisch Staatsblad 15>01/2014 _ Amlëxés dü 1GloniteurTièlgè

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/11/2013
ÿþ Mad 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui







BRUSSEL

23 OKT 2013

Griffie

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0449.517.301

Benaming (voluit) : CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK REGIO VILVOORDE (verkort): CAW REGIO VILVOORDE

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel :Jean Baptiste Nowélei 33, 1800 Vilvoorde

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :VOORSTEL TOT INBRENG OM NIET VAN EEN ALGEMEENHEID

Tegelijk hiermee neergelegd : het gezamenlijk voorstel tot inbreng om niet van een algemeenheid voor het ambt van notaris Jean-Luc Peêrs te Vilvoorde op 15 oktober 2013, van het vermogen van :

De Vereniging Zonder Winstoogmerk CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK REGIO VILVOORDE, afgekort CAW REGIO VILVOORDE, met zetel gevestigd te 1800 Vilvoorde, Jean Baptiste Nowélei 33,

Opgericht bij akte verleden voor notaris Denis Vander Burght te Vilvoorde op achttien februari negentienhonderd tweeëntachtig, houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertien mei negentienhonderd tweeëntachtig onder nummer 5094.

Waarvan de statuten laatst gewijzigd werden ingevolge besluit van de Algemene Vergadering van tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één december tweeduizend en vijf, onder nummer 05172711,

Met zetel te Jean Baptist Nowélei 33, 1800 Vilvoorde ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met als ondernemingsnummer 0449.517.301

Als algemeenheid in

De Vereniging Zonder Winstoogmerk CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK DELTA, afgekort CAW DELTA, met zetel gevestigd te 1731 Asse, Poverstraat, 751 Blok 48.

Opgericht onder de benaming CENTRUM VOOR ALGEMEEN WELZIJNSWERK WESTBRABANT EN DENDER ingevolge akte de dato drieëntwintig september negentienhonderd negenennegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van één februari tweeduizend onder nummer 3034.

Waarvan de statuten laatst gewijzigd werden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van vijfentwintig maart tweeduizend dertien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig april tweeduizend dertien onder nummer 13063603 met zetel te 1731 Asse, Poverstraat 75 blok 48, ingeschreven in het Rechtspersonen register te Brussel met als ondernemingsnummer : 0469,702.605.

Overeenkomstig de procedure vermeld in artikel 58 van de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, en de artikelen 670 en 770 wan het Wetboek van Vennootschappen evenals artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen.

voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Jean-Luc Peêrs, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

uitgifte van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/09/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

l' h' '.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



BRUSSEL

0 4 SEP 2013

Griffie

Algemene vergadering van 18 maart 2013 besloot over

de herbenoeming van de volgende leden van de raad van bestuur

Andriessens, Jeanne, Marius Duchestraat 86, 1800 Vilvoorde

Angillis, Victor, K. Boudewijnlaan 5, 1830 Machelen

Apers, Gerard, Kalkovenstraat 24, 1785 Merchtem

Delaet, Mark, Nijverheidsstraat 171, 1800 Vilvoorde

d'Hauwer Eva, Steenweg,24 - 1730 Asse

Geldof, Jan, Wolvenheide 5, 1861 Meise,

Rombouts, Jean-Louis, Huis Ten Halve 1 - Bus 0201, 1850 GRIMBERGEN

Vandam, Engelbert, Haesendonckstraat 127, 1800 Vilvoorde

Van den Bempt, Hendrik, Driesstraat 31, 1982 Elewijt

Van Meerbergen, Ludo, Blauwenberg 4, 1860 Meise

Vanderveken, Hilde, Heidebaan 37, 1850 Grimbergen

De heer Hendrik Van den Bempt wordt herverkozen als voorzitter.

De heer Gerard Apers wordt herverkozen als penningmeester.

De heer Engelbert Vandam wordt herverkozen als secretaris.

De heer Pannekoek Eric, Steppeke 65, 1981 Hofstade wordt aanvaard als lid van de vereniging.

et) VO-) (30.41(n> rRARD gPER3

1~FpIr(i ~!§ M F Esrée

Voor- Iii

behouder

aan hot

Belgisch Staatsblac

IE

3140567'



Ondernemingsnr : 0449.517.301

Benaming

(voluit) : Centrum Algemeen Welzijnswerk regio Vilvoorde

(verkort) : CAW regio Vilvoorde

Rechtsvorm : VZW

Zetel : J.B.Nowélei 33, 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte ; Ontslagen - benoemingen

Rectificatie van formulieren neergelegd op 29 juli 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

07/08/2013
ÿþ?.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

de herbenoeming van de volgende leden van de raad van bestuur

Andriessens, Jeanne, Marius Duchestraat 86, 1800 Vilvoorde

Angillis, Victor, K. Boudewijnlaan 5,1830 Machelen

'Apers, Gerard, Kalkovenstraat 24, 1785 Merchtem

Delaet, Mark, Nijverheidsstraat 171, 1800 Vilvoorde '

Dedullen Claude, Kampenhoutsebaan,44- 1982 Zemst

De Rocker, Guy, Uilstraat 4, 3500 Hasselt

d'Hauwer Eva, Steenweg,24 - 1730 Asse

Geldof, Jan, Wolvenheide 5, 1861 Meise,

Rombouts, Jean-Louis, Crocussenstraat 30, 1800 Vilvoorde

Vandam, Engelbert, Haesendonckstraat 127, 1800 Vilvoorde

Van den Bempt, Hendrik, Driesstraat 31, 1982 Elewijt

Van Meerbergen, Ludo, Blauwenberg 4, 1860 Meise

Vanderveken, Hilde, Heidebaan 37, 1850 Grimbergen

De heer Hendrik Van den Bempt wordt herverkozen als voorzitter.

De heer Gerard Apers wordt herverkozen als penningmeester.

De heer Engelbert Vandam wordt herverkozen als secretaris.

ri-)7'72 P-T eg+ca0~ttr ~ ~/1 ~' PNa J

Ill 1H 1I 1111 1H1 A A

+13126059*

i gflUSSEl.

29 JUL 2013

Crifii rz











Qrir.iarnaminusnr : 0449.517.301

lee re ing

(vomt) : Centrum Algemeen Welzijnswerk regio Vilvoorde

(verkort) : CAW regio Vilvoorde

Rechtsvorm : VZW

Zetel : J.B.Nowélei 33, 1800 Vilvoorde

Onderveen) are : Ontslagen - benoemingen

Algemene vergadering van 18 maart 2013 besloot- over

E

N

iH

Op de Isalste blz. van Luits 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrr.rrnenlerende notaris, hetzij vara de perso(o)n(en) bavoegG de vereniging, stichting of organisme ten aanzien vast derden te vertegenwoordigen "

Verso : Near t en hendtokening.

15/02/2013
ÿþ Mon 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehoudt

aan he

Beigisr Staatsbl

II1JIIIIIIJJJIIJIJJJIIIJ1JII1IJIJIIIIIIIIJuu~*1302899*

eUSSEC

~ ~~R ~ 2~1-

Griffie

~ ~ ~;. ~~~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0449.317.301

Benaming

(voluit) : CENTRUM VOOR ALGEMEEN WELZIJNSWERK VILVOORDE

(verkort) : CAW VILVOORDE

Rechtsvorm : VZW

Zetel : J.B. Nowélei 33 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

De algemene vergadering van 21 maart 2011 heeft eenparig beslist om de Heer Geert Van Gooien,"

bedrijfsrevisor, gevestigd te 1851 Humbeek, Kerkstraat 152 te benoemen ais commissaris van de vereniging: voor een periode van 3 jaren en dit tot de algemene vergadering te houden in 2014.

Hendrik van den Dempt, voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CENTRUM ALGEMEEN WELZIJNSWERK REGIO VILVOORD…

Adresse
J.B.NOWELEI 33 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande