CESOM

BV NV


Dénomination : CESOM
Forme juridique : BV NV
N° entreprise : 438.698.732

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 26.06.2014 14230-0498-012
12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 06.06.2012 12155-0125-012
15/02/2012
ÿþ rie Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11JHUR101

Ondernemingsnr : 0438.698.732

Benaming

(voluit) Cesom

(verkort)

"

0 2 FEB ZQ1Ll

Voo

behou aan t Balgh

Staats

BijTagen bij het Tlëlgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1853 Strombeek-Bever, Sint-Amandsstraat 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Andrée VERELST, Notaris te Grimbergen, op zevenentwintig,

januari tweeduizend en twaalf, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen

werden genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist, met eenparigheid der stemmen, de maatschappelijke zetel van de vennootschap te

verplaatsen van 1653 Grimbergen (Strombeek-Bever), Sint Amandsstraat 36, naar 1933 Sterrebeek,

Korenbloemlaan 29.

Zij beslist bijgevolg artikel 2 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 2 : ZETEL

: De zetel is gevestigd te 1933 Sterrebeek, Korenbloemlaan 29.

De zetel van de vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur overgebracht worden.

naar elke andere plaats in België mits bekendmaking in de bijlage tot het Bel-'gisch staatsblad.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur administratieve zetels, filialen of

kantoren oprich-'ten in België en in het buitenland,"

Tweede beslissing

De vergadering beslist, met eenparigheid der stemmen, de aard van de aandelen te wijziging van aandelen'

aan toonder naar aandelen op naam.

Zij beslist bijgevolg artikel 8 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"ARTIKEL 8: Aandelen op naam - Register - Overdracht.

a) De aandelen zijn op naam en worden aangetekend in een register van aandelen. In de zetel van de, vennootschap wordt dit register gehouden. Elke aandeelhouder alsook derden kunnen er inzage van nemen,; Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wore tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder overhandigd.

Dat register bevat: 1) de nauwkeurige aanwijzing van elke aandeelhouder met opgave van het getal van zijn' aandelen; 2) de vermelding van de gedane stortingen; 3) de overdrachten of de omzetting van de aandelen op, naam in aandelen aan toonder, telkens met de dagtekening.

b) De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van aandelen, gedagtekend en ondergekend door de overdrager en de ovememer of door hun gevolmachtigde in geval van overdracht onder levenden, en door de Raad van Bestuur en door de rechthebbenden in geval van overgang bij overlijden. De Raad van Bestuur kan een overdracht erkennen en in het register inschrijven, wanneer die blijkt uit brieven of ` uit andere bescheiden, waarbij de toestemming van de overdrager en de ovememer wordt vastgesteld.

c) Overdracht van aandelen onder de levenden of overgang van aandelen wegens overlijden is: onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht in het voordeel van de andere aandeelhouders tegen de prijs zoals verder bepaald, behoudens overeenstemming tussen partijen. De aandelen moeten hun aangeboden worden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Wordt dat voorkooprecht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere aandeelhouders. Indien een evenredige verdeling niet mogelijk is, dan geschiedt de toewijzing door lottrekking.

Wordt niemand bereid gevonden, dan moet de overdrager of rechthebbenden van de erflater de Raad van', Bestuur bij aangetekend schrijven inlichten over de overdracht of overgang. Zij zal trachten een ovememer te vinden.

Wordt door de Raad van Bestuur niemand bereid gevonden om tegen de vastgestelde prijs, zoals hierna bepaald, de aandelen te kopen, dan kan de overdrager zijn aandelen vrij aan derden verkopen of kunnen de

..aandelen vrij_aan_de rechthebbenden van_de_erflater_taekomen_____..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

,*De toepassing van het voorgaande mag niet tot gevolg hebben dat de onoverdraagbaarheid van de áandelen wordt verlengd met meer dan zes maanden, te rekenen van de datum van de uitnodiging om het recht van voorkoop uit te oefenen.

d) De verkoopprijs in geval van overdracht onder de levenden is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overstemming tussen partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen houden rekening met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen wordt beslist door een derde-deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, wordt aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief is vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kan de overdrager de ovememer tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

e) Bij overgang van aandelen bij overlijden, moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen een maand na het overlijden van de aandeelhouder aan de Raad van Bestuur nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen aandeelhouder kunnen worden, omdat zij niet ais aandeelhouder zijn aanvaard, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoren is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen aandeelhouders. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen de zes maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden."

Derde beslissing:

a) De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de heer Ludo Vander Haeghen, gedelegeerd bestuurder van Fiscovan Burg.nv te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor eniof bij aile administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden,

b) De vergadering machtigt ondergetekende Notaris tot:

-uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap;

-neerlegging van onderhavig proces-verbaal en de gecoordineerde tekst van de statuten op de griffie van de

rechtbank van koophandel.

c) De vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat en in het bijzonder de volmachten vereist teneinde te kunnen overgaan tot terugbetaling op het ogenblik van het verstrijken van de wettelijke termijn en tot het merken van de aandelen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte en de gecoördineerde statuten.

Notaris Andrée VERELST

16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 09.06.2011 11157-0384-013
15/06/2011
ÿþMod 2.1

Luik B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0438.698.732

Benaming

(voluit) : CESOM

BRU 

r.74.



ovule% 1°1

I.11111,1 j111t1 1,1,111 pl

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel Sint-Amandsstraat 36 te 1853 Strombeek-Wever

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Uit het proces verbaal van de algemene vergadering, gehouden ten zetel dd. 01/06/2011 blijkt dat werd beslist om volgende bestuurders van de vennootschap te herbenoemen:

- Ceuppens Edouard, Sint-Amandsstraat 36 te 1853 Strombeek-Bever;

- Somers Yvette, Sint-Amandsstraat 36 te 1853 Strombeek-Bever;

- Ceuppens Hilde, Lange Eikstraat 8 te 1970 Wezembeek-Oppem.

Tevens wordt beslist Dhr. Ceuppens Edouard te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder.

Het mandaat van bestuurders en gedelegeerd bestuurder gaat in vanaf heden en wordt toegekend voor een periode van zes jaar.

Het bestuurdersmandaat zal bijgevolg behoudens herverkiezing onmiddellijk eindigen na de algemene vergadering van 01/06/2017.

Aldus opgesteld te Strombeek-Bever op 01/06/2011.

Ceuppens Edouard,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bit Belgisch-Staatsblad 15/06t2011-1-Anneree du-Moilitenr -belge

17/06/2010 : BLT001368
21/01/2010 : BLT001368
18/06/2009 : BLT001368
18/06/2008 : BLT001368
03/07/2007 : BLT001368
27/04/2006 : BLT001368
08/06/2005 : BLT001368
06/07/2004 : BLT001368
13/08/2003 : BLT001368
15/07/2000 : BLT001368
17/07/1999 : BLT001368

Coordonnées
CESOM

Adresse
KORENBLOEMLAAN 29 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande