CGAE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CGAE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.633.314

Publication

24/07/2014
ÿþV beh aa Bel Staa

-a

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergtr}egd/ontvangen op

JULI 20113

ter griffie van de Nederlandstalige

ff

rechtbank van koophandel Brussel

1111111

19192695*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0448.633.314

Benaming (voluit) : SA CGAE

(verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel ; Westvaartdijk 95 :l

1850 Grimbergen °I

Onderwerp akte OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO - WIJZIGING BOEKJAAR EN DATUM GEWONE ALGEMENE VERGADERING -- AANNAME VAN NIEUWE STATUTEN IN HET NEDERLANDS - MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Frank DEPUYT, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke:: vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DEx GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op dertig juni 2014 en neergelegd op de griffie van;' de Rechtbank van Koophandel te Brussel v6dr de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van van de naamloze vennootschap SA CGAE, waarvan de zetel gevestigd îs te 1850 Grimbergen,;; Westvaartdijk 95, beslist heeft :

' 1. om het maatschappelijk kapitaal om te zetten in euro, zodat het maatschappelijk kapitaal thans zeven miljoen vierhonderd zesendertigduizend achthonderd en vijf komma vierenzeventig euro bedraagt (E 7.436.805,74).

: 2. - het maatschappelijk boekjaar te wijzigen als volgt: de begindatum wordt voortaan 1 januari en de einddatum 31', december van elk jaar.

- het huidig maatschappelijk boekjaar te verlengen tot 31 december 2014.

, 3. - de datum van de jaarvergadering te wijzigen als volgt: deze zal voortaan doorgaan op de derde dinsdag van de maand,; juni om zestien uur,

- dat de volgende jaarvergadering zal plaatshebben 16 juni 2015 om zestien uur.

4. een nieuwe tekst van de statuten aan te nemen in de Nederlandse taal, waarvan het uittreksel volgt:

: "/""NAAM. De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam SA;;

CGAE. ~l

ZETEL De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1850 Grimbergen, Westvaartdijk 95.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel:

- de koop, verkoop en handel in talkvet, reuzel en andere dierlijke en plantaardige vetten, het smelten, de raffinage en de', verpakking van deze producten, bestemd voor menselijke en dierlijke voeding, zowel in België als in het buitenland; en

alle navorsings-, winnings-, behandelings- en verwerkingsprogramma's inzetten, alle commerciële en andere handelingen:; die direct verband houden met het bovenvermelde, met inbegrip van alle investeringen, financieringen, deelnemingen en:: ,` het opzetten van dochterondernemingen en bijhuizen, verbonden met deze handelingen.

De vennootschap kan eveneens deelnemen in Belgische en/of buitenlandse vennootschappen evenals in het beheer erf bestuur ervan.

De vennootschap kan haar activiteiten hetzij voor eigen rekening, hetzij bij deelname met derden, hetzij voor rekening van derden verrichten.

De vennootschap kan alle navorsingsprogramma's in verband met nieuwe producten of procédés inzetten, alsmede alle;' brevetten, concessies, know-how, vergunningen of merken verwerven, uitbaten en afstaan.

De vennootschap kan haar doel overal verwezenlijken, om het even hoe en overeenkomstig de modaliteiten die haar het;: meest geschikt zullen lijken.

;' De vennootschap kan in het algemeen alle hoegenaamde industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele verband houden met haar doel of die van aard) zijn om het te vergemakkelijken of om de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij kan zich bij middel van inbreng, van fusie, van inschrijving of op alle andere wijzen inmengen in alle ondernemingen,;; verenigingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die van aard zijn om de'; ontwikkeling van haar activiteit te bevorderen.

DUUR. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeven miljoen vierhonderd zesendertigduizend achthonderd en vijf;; komma vierenzeventig euro (E 7.436.805,74). Het wordt vertegenwoordigd door driehonderdduizend aandelen, zonder;! nominale waarde, die elk een / driehonderd duizendste (11300.000) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Directiecomité. De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, bestaande uit meerdere leden, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op de handelingen die door de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De raad van bestuur oefent het toezicht op dit directiecomité uit. De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité.

Wanneer een rechtspersoon tot lid van het directiecomité wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wanneer een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoort, dient het lid de raad van bestuur hierover in te lichten. Enkel de raad van bestuur zal bevoegd zijn om deze beslissing of verrichting goed te keuren. De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

- hetzij door twee bestuurders samen optredend,

- hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door bijzondere gevolmachtigden,

- hetzij, binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee leden van het directiecomité.

Zij is bovendien geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden die handelen binnen het kader van hun mandaat. ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN. De gewone algemene vergadering der aandeelhouders wordt jaarlijks gehouden op de derde dinsdag van de maand juni om zestien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de eerstvolgende werkdag plaats. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of faxbericht gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats ten minste vijf volle dagen véór de algemene vergadering neergelegd worden.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun lasthebbers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op I januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

WINSTVERDELING. De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal " bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst. De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de

voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen. i

VEREFFENING. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door

bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen."

VOOR GIILIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging ; uitgifte, één volmacht, drie verzakingen, historiek + coördinatie.

F.DEPUYT, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van I_uiK BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2014
ÿþMal Warti11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoude aan het Belgisc}

Staatsbla

11311111

, 4

2 6 FEB 2014, BRUsery

Griffie

Ondernemingsar : 0448.633.314 Benaming

(voluit) : CGAE (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Westvaartdijk 95, 1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming van de bestuurders

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 10 december 2013 Met dat de aandeelhouders beslist hebben om de in functie zijnde bestuurders, zijnde de heer Jacques-Antoine Bluche, CGAE SAS, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer H, Meuly en Mainguet SAS, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer J.A. Bluche te herbenoemen voor een termijn van zes jaar, eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering te houden in 2019.

De uitvoering van het mandaat van de drie bestuurders geeft geen aanleiding tot bezoldiging.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend

De heer J.A. Bluche

Afgevaardigd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 11.02.2014 14031-0448-029
19/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.12.2012, NGL 13.03.2013 13064-0366-028
19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 13.12.2011, NGL 17.01.2012 12009-0361-028
08/03/2011 : BL564377
01/03/2011 : BL564377
09/02/2010 : BL564377
18/09/2009 : BL564377
18/09/2009 : BL564377
18/09/2009 : BL564377
27/08/2009 : BL564377
09/06/2005 : BL564377
08/07/2004 : BL564377
13/01/2003 : BL564377
22/11/2000 : BL564377
22/11/2000 : BL564377
29/06/1999 : BL564377
29/06/1999 : BL564377
05/06/1999 : BL564377
15/07/1998 : BL564377
15/07/1998 : BL564377
01/01/1997 : BL564377
08/05/1996 : BL564377
21/01/1993 : BL564377
02/12/1992 : BL564377
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 29.08.2016 16514-0547-026

Coordonnées
CGAE

Adresse
WESTVAARTDIJK 95 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande