CHAMABEE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHAMABEE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.452.862

Publication

11/07/2014
ÿþ4

mod 11.1

Luik g In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

02 Mil 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel _te teaven

Urate

Ondememingsnr BE0460.452.862

Benaming (voluit) : CHANIABEE

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Half Dag mael 11 bus 1

3020 Herent

glnderwern akte : BVBA: statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, gesloten voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven op zevenentwintig juni tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1. Wijziging van het maatschappelijk doel met daaruit volgend ook wijziging van de aard van de vennootschap naar een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en overeenkomstige wijziging van de artikelen 1 en 3 van de statuten zodat deze zullen luiden als volgt

"Artikel I Vorm Naam Duur

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam "CHAMABEE".

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur."

"Artikel 3 doel

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheer van een eigen roerend en onroerend patrimonium

Het bouwen, verbouwen, kopen, verkopen, huren en verhuren van eigen onroerende goederen. De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, aile handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken.

De vennootschap mag belangen hebben, door inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in

alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of nauw met haar doel in verband staan.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap aile daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake."

Kennisname van het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passive afgesloten op 31 maart 2014.

2. Wijziging van het boekjaar derwijze dat dit met ingang van het eerstvolgende loopt van 1 januari tot en met 31 december van het zelfde kalenderjaar en overeenkomstige wijziging van artikel 12 van de statuten.

3. Wijziging van de datum van de jaarvergadering derwijze dat dit met ingang van de eerstvolgende wordt gehouden ieder jaar op de laatste dinsdag van de maand juni om 09,00 uur en overeenkomstige wijziging van artikel 12 van de statuten.

4. Overgangsmaatregelen inzake het lopend boekjaar en de eerstvolgende algemene vergadering.

- De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één juli

tweeduizend dertien, te verlengen tot en af te sluiten op eenendertig december tweeduizend veertien,

L .. , --- -- -V.,' ----- - "

--- -- -

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

b.

11119.1111011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

11i

mod 11,1

- De iiergedeiiridee-slist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per éénendertig december tweeduizend veertien, zal gehouden worden op de laatste dinsdag van de maand juni van het jaar 2015

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel en alleen uitgereikt met het oog op de neerlegging ter griffie.

Isabelle Mostaert Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd;

Uitgifte van voormeld proces verbaal met 1 volmacht als bijlage

- Historiek en gecoördineerde tekst van de statuten

Voor-ouden aan hee. Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lu& B vermelden : Recto 1 Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notes, hetzii van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/01/2014
ÿþmod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111111!IIIF01111.111111111

Ondernemingsnr ; 0460.452.862

Benaming (voluit) : BEERNAERT BEDRIJFSREVISOR

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvoren van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brouwersstraat 7 H 0001

3000 Leuven

Neergelegd ter griffie der

RechtbGnl, van Koophande

te Leuven, de 3 0o. , j3 DE GRIMER.y

Griffie

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven op 20 december 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap, volgende beslissingen heeft genomen:

1. Wijziging van de zetel van de vennootschap met ingang van heden naar 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 b1.

2, Voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel waardoor tevens de aard van de vennootschap wordt gewijzigd, zodoende dat de vennootschap een handelsvennootschap onder de vorm van een BVBA zal zijn.

Het nieuw aan te nemen doel zal luiden ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop en de verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aankoop en de verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in hef bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiiiënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

4) het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, produktie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of ln het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de uitdrukking "vermogensbeheer" of "advies" in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs,"

Kennisname van het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2013.

3. Wijziging van de naam van de vennootschap in "CHAMVMABEE" met ingang van heden.

4. Wijziging van het statutair zaakvoerderschap naar gewoon zaakvoerderschap, waarbij mevrouw Ingeborg BEERNAERT aangeduid blijft als gewoon zaakvoerder.

5. Aannemen van volledig nieuwe statuten waarbij de doorgevoerde wijzigingen worden verwerkt,

doch waarbij niet wordt getornd aan de bepalingen inzake duur, boekjaar, jaarvergadering,

winstverdeling,

Uittreksel uit de statuten:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam

"CHAMABEE".

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft haar zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 b1.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied

Brussel verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), hetwelk dient bekendgemaakt te worden

in het Belgisch Staatsblad,

De vennootschap heeft als doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in

eigen naam:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop en de verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aankoop en de verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

4) het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, produktie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de uitdrukking "vermogensbeheer" of "advies" in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagenïif Tiet lé1gisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

gooit

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" . "

,Voor'_

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600). Het is vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één zevenhonderdvijftigste (11750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, buiten de statuten benoemd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het hierna bepaalde geval van schriftelijke besluitvorming.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend kalenderjaar,

De zaakvoerders moeten de gewone algemene vergadering van de vennoten, "jaarvergadering" genoemd, ieder jaar bijeenroepen op twintig december om achttien uur; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot aile agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Bijlagen biij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de leatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Voor gelijkvormig uittreksel,

Enkel uitgereikt met het oog op de neerlegging ter griffie

NOTARIS ISABELLE MOSTAERT

Wordt tegelijk hierbij neergelegd:

-uitgifte van voormelde akte;

-historiek en gecoordineerde tekst van de statuten

,Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de Jaatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

liijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 02.01.2014 14001-0239-012
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.12.2012, NGL 08.01.2013 13006-0465-013
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.11.2011, NGL 23.12.2011 11650-0121-011
08/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 02.11.2010, NGL 01.12.2010 10622-0262-014
01/06/2010 : LET000693
25/01/2010 : LET000693
27/07/2009 : LET000693
26/05/2009 : LET000693
29/05/2008 : LET000693
02/04/2007 : LET000693
27/05/2005 : LET000693
01/06/2004 : LET000693
26/05/2003 : LET000693
16/06/2001 : LET000693
23/04/1997 : LET693
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 20.07.2016 16339-0493-011

Coordonnées
CHAMABEE

Adresse
HALF DAGHMAEL 11, BUS 1 - RESIDENTIE EDELWEISS 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande