CHANNEL REFLEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHANNEL REFLEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.424.043

Publication

21/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 17.12.2013, NGL 18.02.2014 14042-0113-009
22/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11305541*

Neergelegd

20-09-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): CHANNEL REFLEX

0839424043

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Ter Borcht 25

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op 16 september 2011, voor mij, Dirk VAN DEN HAUTE, Notaris te Sint-Kwintens-Lennik, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht:

1. De vennootschap bekleedt de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt : "CHANNEL REFLEX".

2. De zetel is gevestigd te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Ter Borcht 25.

3. De vennootschap werd voor een onbepaalde duur aangegaan en begint te werken op datum van oprichting.

4. Oprichters

Mevrouw WILMS, Lutgart, geboren te Ukkel op acht november duizend negenhonderdvierenzestig, met

Belgische nationaliteit, met woonplaats te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Ter Borcht 25.

De heer DE BONDT, Jan, geboren te Mechelen op vijftien april duizend negenhonderdeenenzeventig, met

Belgische nationaliteit, met woonplaats te 9300 Aalst, Valerius De Saedeleerstraat 39.

5. Het kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, en is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

6. Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven.

7. Het boekjaar begint op één juli van elk jaar en eindigt op éénendertig juni van elk jaar.

8. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door 2 zaakvoerders gezamenlijk handelend, enkel als er meerdere zaakvoerders zijn.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

10. Het toezicht van de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen-revisor, doch dit slechts voor zover de wet het vereist.

11. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

- Groot- en kleinhandel, import en export in elektronische toestellen, elektrische en elektronische

componenten, meettoestellen en huishoudtoestellen.

- Groot- en kleinhandel in informaticatechnologie.

- Het verlenen van coaching en consulting en de daarbij horende dienstverlening aan zowel particulieren als

organisaties als bedrijven.

- Onderzoek en studiewerk verrichten, alleen of samen met andere organisaties.

- Inrichten van trainingen, evenementen, geven van cursussen, seminaries, opleidingen in het kader van het

maatschappelijk doel van de vennootschap.

- Bemiddelingen te verstrekken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Het huren en verhuren van lokalen voor trainingen, coaching, consulting, therapie en andere zakelijke dienstverlening.

- Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations, marketing en communicatie.

- Het verlenen van overige diensten : handelsbemiddeling, dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie en administratie.

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

- Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

- Onderzoek van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten.

- Statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

- Aankoop en verkoop, onderhandeling van contracten en rechten (copyrights).

- Het oprichten, kopen en verkopen, en de uitbating van ontspanningscentrum, sportcentrum, fitness.

- De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, verhuren of huren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen. Ze mag alle welkdanige onroerende handelingen verrichten in de meest brede zin, met inbegrip van vruchtgebruik, onroerende leasing of enig ander recht, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs als loutere investering. Ze mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

c)De vennootschap mag alle roerende goederen en financiële producten verwerven, zelfs als loutere

investering.

d) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

e) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

f) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

12. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand december om 11.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werdag plaats. OVERGANGSBEPALINGEN.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SA-LUT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Ter Borcht 25.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0891.572.926 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE891.572.926.

Opgericht bij akte verleden voor Meester Patrick Van Oudenhove, Notaris te Sint-Pieters-Leeuw, op eenentwintig augustus tweeduizend en zeven, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van eenendertig augustus tweeduizend en zeven onder nummer 07128145.

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 10 van de statuten, door :

mevrouw LUTGART WILMS, wonende te Ter Borcht 25, 1600 Sint-Pieters-Leeuw, (rijksregister nummer - 64.11.08-354.51) handelend in de hoedanigheid van zaakvoerder, hiertoe benoemd in de oprichtingsakte; 2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DJINN TECHNOLOGIE CONTRACTING", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9300 Aalst, Valerius De Saedeleerstraat 39.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0829.259.928 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer BE829.259.928.

Opgericht bij akte verleden voor Meester Luc Van Eeckhoudt, Notaris te Halle, op tien september tweeduizend en tien, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van vierentwintig september tweeduizend en tien onder nummer 10140300.

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 10 van de statuten, door :

de heer JAN DE BONDT, wonende te Valerius De Saedeleerstraat 39, 9300 Aalst, (rijksregister nummer - 71.04.15-037.62) handelend in de hoedanigheid van zaakvoerder, hiertoe benoemd in de oprichtingsakte van tien september tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van vierentwintig september tweeduizend en tien onder nummer 10140300;

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2013. EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten sinds 1 september 2011 laatst ondernomen door de comparante in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOLMACHTEN

Onder voorbehoud van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, wordt hierbij benoemd als bijzondere volmachtdrager van de vennootschap :

De heer Jakie Maertens wonende te 9400 Ninove, Leopoldlaan 86, met hierna volgende machten:

De vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle openbare diensten zoals post, telegraaf, telefoon, ondernemingsregister, BTW, douane alsook tegenover alle mogelijke private ondernemingen zoals verzekeringsmaatschappijen, vervoerondernemingen, banken, beroepsorganisaties om er alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

Inzonderheid zal de volmachthouder alle nuttige formaliteiten kunnen verrichten en alle documenten ondertekenen teneinde een inschrijving te bekomen in het ondernemingsregister en voor alle latere wijzigingen en eventuele doorhaling van het ondernemingsregister.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Dirk Van Den Haute

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/03/2015
ÿþi

Mod 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II



1111MitgIII

Ondernemingsnr : 0839424043 Benaming

(voluit) : CHANNEL REFLEX

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Ter Borcht 25 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw

Onderwerp akte : ontslag-benoeming zaakvoerder - verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 28 januari 2015

De leden van de Algemene Vergadering aanvaarden het ontslag van de BVBA Djinn Technofogy Contracting en de BVBA Sa-Lut met ingang vanaf heden.

De heer Geens Eric, wonende te 2800 Mechelen, Brusselsesteenweg 550/2 wordt benoemd tot nieuwe zaakvoerder vanaf heden. Zijn mandaat is onbezoldigd.

De leden van de algemene vergadering beslissen om met ingang vanaf heden

de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Ter Borcht 25 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw naar

Kievitplein 20 C112 te 2018 Antwerpen.

Aangezien alle agendapunten afgehandeld zijn, wordt de vergadering opgeheven om 10u30.

De Voorzitter

Geens Eric

refari~;-`lbYeirs-te-Kelerlandstalige roebuilc. \ffih k~@phointlel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteuebelge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.12.2015, NGL 18.02.2016 16048-0362-010
27/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 20.12.2016, NGL 17.02.2017 17047-0200-010

Coordonnées
CHANNEL REFLEX

Adresse
CULLIGANLAAN 1B 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande