CHANTAL OLIVIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHANTAL OLIVIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.907.277

Publication

17/01/2014
ÿþMad 2.0

st : l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0848.907.277

Benaming

(voluit) : "CHANTAL OLIVIER"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1701 Itterbeek, Merelzanglaan 17

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - SLUITING VAN DE VEREFFENING - VOLMACHT.

Er blijkt uit een akte verleden op vijfentwintig juni tweeduizend dertien voor Meester Isabelle RAES, geassocieerd Notaris met standplaats te Sint-Jans-Molenbeek (1080 Brussel), haar ambt verlenende voor Meester Frank DEPUYT, geassocieerd notaris met standplaats te Sint-Jans-Molenbeek (1080 Brussel) vervangende Meester André PHILIPS, Erenotaris met standplaats te Koekelberg (1081 Brussel), ingevolge; beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg de dato vier februari tweeduizend dertien, dragende de melding : "Geregistreerd drie bladen drie renvooien op het 2de Registratiekantoor van Jette op 04107/2013, Boek 46 blad 66 vak 15. Ontvangen : vijftig eur (50 ê). De eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) W. ARNAUT".

Werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «CHANTAL OLIVIER», met maatschappelijke zetel te Itterbeek (1701 Dilbeek), Merelzanglaan 17,

Dat volgende beslissingen werd genomen :

1. Verslagen en staat van activa en passiva

Met eenparigheid ontslaat de vergadering de Voorzitter ervan het verslag van de zaakvoerder van negentien juni tweeduizend dertien, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht voor te lezen evenals de eraan; gehechte staat die werd afgesloten op negentien juni tweeduizend dertien. De vergadering ontslaat de voorzitter ervan het verslag voor te lezen dat werd opgesteld door de de bedrijfsrevisor aangeduid door de zaakvoerder.

Elke vennoot erkent een exemplaar van deze verslagen en van deze staat te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van deze verslagen en deze staat zal, na "ne varietur" te zijn getekend door de leden van; het bureau en de notaris, samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de' handelsrechtbank.

De bedrijfsrevisor, de Heer Geert VAN GOOLEN, te 1851 Grimbergen, Kerkstraat 152, besluit zijn verslag ais volgt:

"In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, hebben; de Zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid CHANTAL OLIVIER een' boekhoudkundige staat afgesloten op datum van 19/06/2013, rekening houdend met de vooruitzichten van vereffening van de vennootschap. Deze geeft in discontinuïteit een balanstotaal op van 1.051,97 E en een netto'. passief van -14.343,65 ¬ .

Op grond van de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke, professionele normen blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap getrouw en juist weergeeft, in; zoverre er geen niet geprovisioneerde latente schulden opduiken."

2. Vervroegde ontbinding.

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te onbinden en stelt haar in vereffening te rekenen vanaf;

heden.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder,

3. Vaststelling dat de vereffening is verwezenlijkt

De zaakvoerder en alle leden van de vergadering stellen vast en verzoeken ondergetekende Notaris te akteren dat de vereffening in feite is afgesloten, dat het enige passief een rekening-courant tegenover de zaakvoerder is, dat geen enkele vereffeningsverrichting nog dient gesteld en dat er geen reden is om vereffenaars te benoemen omdat het saldo van de vereffening werd verdeeld tussen alle vennoten. De rekening-courant tegenover de zaakvoerder wordt te harer laste genomen. Alle andere eventuele schulden zullen door ten laste genomen worden.

4, Machten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L t

Voor- UllhI 1U11111U011 A

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla





0 8 JAN Lû t4

~~~~~

~``R

Griffie

De vergadering verleent volmacht aan Mevrouw HAECK Chantai, voornoemd, met de macht om afzonderlijk te handelen en met de macht om in de plaats te stellen om aile formaliteiten te vervullen die nog dienen te worden vervuld bij de fiscale administratie, bij de administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en bij het handelsregister.

De vergadering en elke vennoot afzonderlijk geeft volmacht aan Mevrouw HAECK Chantal, voornoemd:

- om aile sommen in ontvangst te nemen die aan de vennootschap verschuldigd zijn en die zouden worden betaald na de sluiting van de vereffening op last van deze te verdelen tussen de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij thans bezitten, om alle sommen of in consignatie gegeven waarden in ontvangst te nemen, om van alle ontvangen sommen en waarden kwijting te geven;

-om, met de macht om in de plaats te stellen, van de post en aile andere bodediensten bij hem thuis alle brieven en paketten, aangetekend of niet, met aangegeven waarde of niet, in ontvangst te nemen.

5. Sluiting van de vereffening

De vergadering spreekt de sluiting uit van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap «CHANTAL : OLIVIER», definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende minstens vijf jaar zullen worden bewaard bij Mevrouw HAECK Chantal, voornoemd, die dit aanvaardt.

/oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17LQ1/21114 __Annexes.du.Mnniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,-

Isabelle RAES - Notaris.

Tergelijk hiermee neergelegd : - een uitgifte - een verslag van de zaakvoerder - een verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2012
ÿþ Mod 2.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

+12163499

Reea

sse

2 SES 60121

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: oe( g j0

Benaming

(voluit) : "CHANTAL OLIVIER"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1701 Itterbeek, Mereizanglaan 17

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING - VOLMACHT.

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Anne Michel, notaris met standplaats te Sint-lans-Molenbeek; (1080 Brussel), vervangende haar ambtgenoot, Meester André Philips, Notaris te Koekelberg (1081 Brussel), op dertien september tweeduizend en twaalf

ZIJN VERSCHENEN:

1. Mevrouw HAECK Chantal, wonende te ltterbeek (1701 Dilbeek), Merelzanglaan 17 en wiens identiteit werd bevestigd aan de hand van haar identiteitskaart nummer 591-5933876-03 - (Rijksregister nummer 610422 410 45).

2. De Heer SIMOENS Olivier, wonende te Itterbeek (1701 Dilbeek), Merelzanglaan 17 en wiens Identiteit werd bevestigd aan de hand van zijn identiteitskaart nummer 591-5967819-93 - (Rijksregister nummer 610311. 283 10).

Die aan ondergetekende notaris het financieel plan hebben voorgelegd voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen en hem verzocht hebben de statuten van een handelsvennootschap die zij als volgt oprichten authentiek vast te stellen:

).OPRICHTING

De comparanten verklaren dat zij een handelsvennootschap oprichten onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "CHANTAL OLIVIER", met maatschappelijke zetel te Itterbeek (1701 Dilbeek), Merelzanglaan 17, waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, elk één honderd zesentachtigste vertegenwoordigend in het maatschappelijk kapitaal.

Op de honderd zesentachtig (186) aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen, wordt in geld ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel, ais volgt :

1. Mevrouw HAECK Chantal, voornoemd : drieënnegentig aandelen.

2. De Heer SIMOENS Olivier, voornoemd : drieënnegentig aandelen.

Tezamen: honderd zesentachtig (186) aandelen

De comparanten verklaren dat elk aandeel waarop aldus is ingeschreven, is volgestort ten belope van

honderd procent door middel van een storting in geld, op een speciaal daartoe geopende rekening nummer

751-2061421-17 op naam van de vennootschap in oprichting, bij AXA.

Een bewijs van deze deponering blijft hier aangehecht.

II. STATUTEN

Artikel 1 ; Vorm Benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "CHANTAL OLIVIER",

Artikel 2 : Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te ltterbeek (1701 Dilbeek), Merelzanglaan 17,

Artikel 3 ; Doel

De vennootschap heeft ais doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen of voor rekening van

derden of als tussenkomende persoon, aile handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden

met:

- Het uitbaten van een kapsalon voor heren, dames en kinderen.

- De verkoop en aankoop van parfumerie en cosmetische producten in de breedste zin van het woord.

- De uitbating van een schoonheidssalon, sauna, relaxatiesalon en fitnesscenter en aile activiteiten die

verband houden met de uitbating in de ruimste zin van het woord, omvattende ondermeer maar niet uitsluitend

pedicure en manicure, het plaatsten van kunstnagels, lichaams- en gelaatverzorging, thalassotherapie,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

kuuroorden, turkse baden, sauna's, stoombaden, solariums, massages, evenals de verkoop en aankoop van alle producten die betrekking hebben op deze activiteiten

- Aan- en verkoop, onderhoud en herstellingen van nieuwe en gebruikte motorrijwielen en onderdelen. - Begeleiding en ondersteuning van activiteiten i.v.m. mechanische sporten

- t-oodgleterij, plaatsten van sanitair en centrale verwarming, alsook onderhoud en herstelling hiervan, uitvoeren van plafoneer- en cementwerken, het uitvoeren van schilderwerken, het uitvoeren van chapewerken, plaatsen van tussenwanden in gipsplaten, montage van buiten- en binnen-schrijnwerk, montage van metalen constructiewerken, plaatsen van thermische- en geluidsisolatie, het ruimen van bouw-terreinen, het reinigen van gebouwen, het uitvoeren van sloopwerken, het uitvoeren van metselwerk, uitvoeren van voegwerken, plaatsen van vloer- en wandtegels, gevelreini-ging, installatie van stores- en zonneschermen, aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en sportvelden.

Het geven van management, adviezen op het gebied van marketing, financiën en administratief en commercieel beheer. Alle activiteiten die behoren tot het verstrekken van adviezen van bedrijfseconomische aard. Het organiseren en voeren van de volledige administratieve organisatie voor bedrijven, Marketing en publiciteit in de meest brede zin en dit met inbegrip van alles wat rechtstreeks en onrechtstreeks in verband staat met hetgeen voorafgaat. De vennootschap mag voorzien in supervisie, beheren, het raad geven en controleren van filialen, van alle onroerende en roerende goederen, het beheren van vennootschappen in de meest uitgebreide zin. Het opnemen en uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen evenals het vervullen van de functie van vereffenaar. Het beheer van beleggingen en van vermogen, alsmede het nemen van belangen In ondernemingen teneinde hun beheer te controleren of er deel in te hebben. Het nemen van minderheids- en/of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten. De vennootschap mag bouwen, verbouwen voor rekening van derden, kopen en verkopen van alle roerende en onroerende goederen, het beheren van alle roerende en onroerende goederen, het optreden als agentuur en/of makelaar in onroerende goederen, het verrichten van expertises in de meest ruime zin van het woord.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur,

Artikel 5 : Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) euro. Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 10 : Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoten, benoemd of in de statuten of door de algemene vergadering.

Artikel 12 : Machten der zaakvoering

Is er slechts één zaakvoerder dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden aanwezig is, Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Artikel 13 Vertegenwoordiging akten en rechts-handelingen

De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd:

hetzij door een zaakvoerder, indien hij aI-'leen is, hetzij door twee zaakvoerders indien er meerdere zijn, hetzij binnen de perken van het dagelijks bestuur, door een zaakvoerder, alleen handelend,

Zij is eveneens geldig verbonden door bijzon-edere lasthebbers, handelend binnen de perken van hun mandaat.

Artikel 17: Vergadering

Ieder jaar de vierde maandag van de maand juni om twintig uur wordt er een algemene vergadering der vennoten gehouden.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag,

Artikel 19: Samenroepingen

De vergaderingen worden door een zaakvoerder samengeroepen bij aangetekend schrijven gericht aan de vennoten met inachtneming van de wettelijke termijnen.

Artikel 20: Vertegenwoordiging

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op de vergadering door een mandataris, al dan niet vennoot.

Artikel 21: Bureau

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij zijn afwezigheid, door de oudste vennoot.

Artikel 22: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 25: Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 26: Verdeling van de winst

De netto-winst wordt gevormd overeenkomstig de wet.

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Van deze winst wordt vijf procent afgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze afname is niet meer

verplicht zodra de reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

De algemene vergadering mag echter beslissen geheel of een deel van dit saldo te bestemmen voor

voorzieningsfondsen of voor een buitengewone reserve, tot overdracht naar volgend boekjaar of voor eventuele

tantièmes aan de zaakvoering,

Artikel 27: Ontbinding

In geval van ontbinding van de vennootschap voor om het even welke reden, wordt de vereffening gedaan

door de zaakvoering, handelend in hoedanigheid van vereffenaar, tenzij de algemene vergadering één of meer

andere vereffenaars aanduidt.

De vereffenaar of vereffenaars beschikken te dien einde over de meest uitgebreide machten toegekend

door de wetten toepasselijk op handelsvennootschappen.

In voorkomend geval bepaalt de algemene verga dering de vergoeding van de vereffenaars.

ll. Algemene vergadering

En onmiddellijk zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en beslissen met eenparigheid

van stemmen:

1. Jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien.

2, Boekjaar

Het eerste boekjaar dat een aanvang neemt op heden, zal afgesloten worden op éénendertig december

tweeduizend en dertien.

3. Zaakvoerder Vergoeding

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee en benoemt tot deze functies:

1. Mevrouw HAECK Chantal, voornoemd;

2. De Heer SIMOENS Olivier, voornoemd.

Het mandaat van de zaakvoerders zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De vertegenwoordiging van de vennootschap zal uitgeoefend worden overeenkomstig artikel 13 der

statuten.

4. Commissaris.

Er wordt geen commissaris tsenoemd.

5. Volmacht

Volmacht wordt verleend aan Thesorafisc CVBA, Letterbeekstraat 18 b5 te 1755 Goolk, vertegenwoordigd door de heer Smet Herman, met macht tot indeplaatsstelling, om aile administratieve formaliteiten te verrichten die moeten toelaten aan de vennootschap haar handelsactiviteit uit te oefenen en ten dien einde, de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, bij de administratie van de ondernemingsfiscaliteit, bij de griffie van de handelsrechtbank en bij alle andere federale, regionale, provinciale, gemeentelijke en andere administraties.

6. Begin van de activiteiten van de vennootschap

De vennootschap zal haar activiteiten beginnen bij haar inschrijving in het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,-

Anne MICHEL - Notaris.

Tergelijk hiermee neergelegd : - een uitgifte - een bankattest,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CHANTAL OLIVIER

Adresse
MEZELZANGLAAN 17 1701 ITTERBEEK

Code postal : 1701
Localité : Itterbeek
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande