CHAREL & EVARIST

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : CHAREL & EVARIST
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 631.977.071

Publication

23/06/2015
ÿþt

Mod PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rtborgolegd/ontvangen op

12 )UI2015

ter grir`iia van [ffta ederlandstalige

reciltDanK van Koophandel Brussel

dtl

*15088355*

$ijtagenliirbretlteigiseli staats$tati - 231tTff2íi15 = -Annegés-tin ManftetiiTtiergu

Ondememingsnr Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Hallerbosstraat 92 -1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de oprichtingsakte dd 15/03/2015

Tussen de hierna opgesomde personen :

- Jeroen De Pauw, Kolvenrodestraat 86k - 3080 Tervuren

- Sofie De Greef, Hallerbosstraat 92 -1500 Halle

is overeengekomen wat volgt, onder elkaar, met en voor allen die hier aanwezig en/of

vertegenwoordigd waren en voor allen die later nog vennoot worden, een vennootschap onder firma

op te richten (afgekort v.o.f.) overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, onder de

volgende voorwaarden en specifieke condities, gematerialiseerd in de statuten.

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de ondergetekenden een vennootschap onder firma opgericht onder de

benaming CHAREL & EVARIST.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd in de Hallerbosstraat 92 - 1500 Halle. Hij kan worden verplaatst bij beslissing van de zaakvoerders. De zaakvoerders (Jeroen De Pauw en Sotie De Greef) zijn tevens gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit in

België alsook in het buitenland :

- Evenementen te organiseren

- Culinaire content ontwikkeld door Jeroen De Pauw te verkopen

- Royaltysamenwerkingen in naam van Jeroen De Pauw af te sluiten

- Ambassadeurschappen in naam van Jeroen De Pauw af te sluiten

- Het gebruik van het auteursrecht, portretrecht intellectueel recht van Jeroen in bruikleen te verkopen

- Mediaruimte op de nog te ontwikkelen eigen mediakanalen te verkopen

- Producten onder de naam van Jeroen De Pauw op de markt te brengen

- Het verstrekken van adviesverlening en consuitancy aan ondernemingen op het vlak van culinaire content, productie, verkoop, ontwikkeling en zo voort.

Dit alles in de meest ruime zin. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en/of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maarschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in verband met haar doel, en dit zowel In het binnenland als in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermeld-en : Recto : Kaam en hoedanigheid van cie instrumenterende notaris, hetz j vin depersó( r éii}---

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

CHAREL & EVARIST

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Deze opsomming is niet limitatief en kan ten allen tijde door de zaakvoerders aangevuld en gewijzigd worden bij eenvoudige beslissing.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van haar zaakvoerders zelfs die handelingen die buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onwetend van kon zijn.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt, tenzij andersluidende onderlinge overeenkomst met eenparigheid van stemmen ontbonden na het verstrijken van 12 maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de andere vennoten gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5

De V.O.F. wordt opgericht met een kapitaal van EUR1.000 volledig volstort en vertegenwoordigd

door 100 deelbewijzen zonder nominale waarde,

Het kapitaal is samengesteld als volgt: 100 deelbewijzen.

Volgende vennoten schrijven in en volstorten :

- De heer Jeroen De Pauw in op 80 deelbewijzen.

- Juffrouw Sofie De Greef schrijft in op 20 deelbewijzen.

Het kapitaal wordt gestort bij KBC Bank : BE41 7350 3770 6110 BIC KREDBEBB

Het kan verhoogd worden door nieuwe inbrengen of met eigen vermogen van de vennootschap bij

een beslissing van de vennoten genomen volgens de meerderheids- en aanwezigheidsregels die in

het Wetboek van Vennootschappen bepaald zijn voor BVBA's.

Elke vennoot heeft een aantal stemmen in verhouding tot het aantal aandelen in zijn bezit.

Artikel 6

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen akkoord gebeuren.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mikel 7

Buiten de toestemming van aile medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Ingeval nieuwe vennoten worden aanvaard, bepalen de overige vennoten met unanimiteit zijn aandeel in het kapitaal en het deel van zijn inbreng dat als agio ter vergoeding van zijn deel in de reeds bestaande reserves zal worden aangemerkt.

" Artikel 8

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan de heer Jeroen De Pauw en juffrouw Sofie De Greef, die voor de duur van de vennootschap tot zaakvoerders benoemd worden. Zij mogen in naam van de vennootschap alle handelingen stellen die nuttig zijn voor verwezenlijking van het maatschappelijk doel, rekeninghoudend met wat bedongen wordt in de vorige paragraaf.

Artikel 9

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij , mits akkoord van al de vennoten.

Artikel 10

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint uitzonderlijk vanaf de datum van neerlegging op de griffie van de rechtbank van oophandel en stuit af op 31 december 2015. leder jaar op 31 december zullen een Inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen op datum van de Algemene Vergadering ter goedkeuring worden voorgelegd aan iedere vennoot. Iedere vennoot tekent " Voor akkoord ".

Artikel 11

De zuivere winst blijkt uit de balans en de winst- en verliesrekening na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen na voldoening van de vennootschapsbelasting. De Algemene Vergadering der aandeelhouders beslist bij eenvoudige meerderheid over te bestemming van deze winst. De vennoten mogen bij gewone meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te " vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij gewone meerderheid van stemmen mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgekeerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

" behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

L tM B - vervolg Mod PDF 11.i

Artikel 12

Bij beslissing van de vennoten met twee derde meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 13

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. De deelname in de verliezen zal effectief betaalbaar worden aan de vennootschap op de datum zoals vastgesteld bij meerderheid van stemmen.

Artikel 14

ledere vennoot heeft individueel het recht zich te vergewissen van de financiële toestand van de vennootschap en van de waarheidsgetrouwheid van haar rekeningen. Te dien einde heeft hij of zij dezelfde bevoegdheid en hetzelfde recht op informatie als een commissaris van een naamloze vennootschap. Hij kan zich hierbij door een deskundige laten bijstaan.

Artikel 15

leder jaar, behalve het jaar van oprichting, wordt de jaarvergadering van vennoten gehouden de 3de Donderdag van de maand juni om 14u. Valt deze dag op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel 16

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen zoals bepaald in artikel 17 hierna.

Artikel 17

De vennootschap wordt ontbonden door het overlijden van een vennoot. De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden, enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 11 en 12 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende dewelke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap. De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 18

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 19

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 17,

Artikel 20

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan één vereffenaar, aangesteld overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaar wordt door deze voomoemde wetsbepalingen geregeld, Bovendien zal hij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen zonder dat hij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeft te vragen.

Artikel 21

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 11. Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 22

}

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrum4.tër'ènbe,rrftaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Voor- B - vervolg Mad POFtr.1

" behouden -

aan het De vennoten verklaren dat de vennootschapbijtoepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Belgisch p 9

Staatsblad Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 15 maart 2015. Deze overname van verbintenissen kan ook geschieden bij besluit van de zaakvoerder binnen de twee maand na haar oprichting.

VOLMACHT

Aan Dirk Mertens - accountant - Boesmolenstraat 24 -1540 Herne, wordt hierbij volmacht verleend om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de belastingsadministraties, waaronder de BTW, Registratie en Domeinen, alsook tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel en het ondernemingsloket teneinde aldaar aile registraties, aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren,

Opgemaakt in zoveel originelen als er partijen zijn en ais voor de registratie vereist is, te Halle op 15 maart 2015

Tegelijk neergelegd oprichtingsakte dd 15/03/2015

Sofie DE GREEF

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laagte blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CHAREL & EVARIST

Adresse
HALLERBOSSTRAAT 92 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande