CHARLIER WIM MARCEL

Société en commandite simple


Dénomination : CHARLIER WIM MARCEL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.800.165

Publication

11/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging te-reiffifflitOitelpantvermen op .



te re

02 JULI 20111

griffe van de Nederlandstalige htbank van kooplayel Brussel

lump

Vo beho aan Belg Steel,

Ondememingsnr: Benaming 0839800165

(voluit) CHARLIER WIM MARCEL

(verkort) :

Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Terhulpensesteenweg 322, 3090 Overijse (volledig adres)

Onderwerp akte: Doelswijziging

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op 11 juni 2014, werd met eenparigheid van stemmen beslist dat het doel van de vennootschap vervangen wordt.

Bijgevolg zal artikel 2 van de statuten aangepast worden aan de nieuwe doelomschrijving en voortaan luiden els volgt

Het doel van de vennootschap is

- het verlenen van advies en diensten op het gebied van public relations, communicatie en marketing

- het verlenen van advies en diensten op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering

- het verlenen van interim-management, management en aanverwante diensten

- het verlenen van administratieve diensten ten behoeve van kantoren;

- het verlenen van overzige zakelijke diensten;

- het beheren van een onroerend goed patrimonium voor eigen rekening met inbegrip van de aankoop, verkoop, het verbouwen en het huren van onroerende goederen zowel bebouwd als onbebouwd.

Voor eensluidend uittreksel,

Wim Charlier

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

. , .

Op de laatste blz. van Luik l vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 07.06.2013 13158-0350-012
12/10/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

t~ %F.! 2011

2011~..

Griffie

111

" 11153683

Ondernerningsnr Benaming

(voitnt) CHARLIER WIM MARCEL

Rechtsvorm . GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

,Zetel TERHULPENSESTEENWEG 322 - 3090 OVERIJSE

Onder werp akte : Oprichtingsakte

Uit een onderhandse akte, opgesteld op 20 september 2011, werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht met de volgende kenmerken:

DE OPRICHTERS

-Charlier Wim, wonende Terhulpensesteenweg 322 te 3090 Overijse, gecommanditeerde vennoot

En

-Van Overstraeten Kris, wonende Terhulpensesteenweg 322 te 3090 Overijse, stille vennoot.

Artikel 1 -- NAAM

Bij deze wordt onder de sociale benaming "Charlier Wim Marcel" een gewone commanditaire vennootschap opgericht met als stille vennoot Van Overstraeten Kris die slechts ten belopen van haar inbreng verbonden is (zie artikel 7).

Artikel 2  DOEL

De vennootschap heeft tot doel de bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis. Tevens het beheren van een onroerend goed patrimonium voor eigen rekening met inbegrip van de aankoop, de verkoop, het verbouwen en het huren van onroerende goederen zowel bebouwd als onbebouwd.

Zij mag deelnemen in aile zaken, ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken, of ermee fusioneren. In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke of commerciële aard, roerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. Dit alles in de meest ruime zin.

Artikel 3 -- MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3090 Overijse, met als adres Terhulpensesteenweg 322. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst warden in België binnen het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij Besluit van de beherende vennoot.

Artikel 4  DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf 1 november 2011.

Artikel 5 -- BESTUUR

De heer Charlier Wim zal alleen met het bestuur gelast zijn en alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken. Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen . Hij zal de titel dragen van zaakvoerder.

Artikel 6  RECHTEN EN PLICHTEN VAN DE VENNOTEN EN DE ERFGENAMEN

De vennoot - zaakvoeder zal zich uitsluitend bezig houden met alle handelingen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De stille vennoot mag zich niet inmengen in het dagelijks bestuur noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren maar heeft het recht inzage te nemen van de boeken en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoeda.r,iyheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening_

03`3 Îoo 4C5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden van een vennoot mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 7  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend vijfhonderd euro (2.500 ¬ ) en is verdeeld in vijf (5)

gelijke aandelen op naam met een nominale waarde van vijfhonderd euro (500 ¬ ) ieder. Het maatschappelijk

kapitaal is volledig geplaatst en volstort. Als vergoeding voor hun inbreng ontvangen:

-De heer Chartier Wim voornoemd 4 aandelen,

-Mevrouw Van Overstraeten Kris voornoemd 1 aandeel.

De inbreng in speciën zal in de maatschappelijke kas gestort worden naargelang de behoeften van de

vennootschap en op aanvraag van de zaakvoeder.

Artikel 8  OVERDRACHT VAN DE AANDELEN EN OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN

De aandelen van de vennoot mogen op straffen van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming en schriftelijk akkoord van de vennoot - zaa kvoeder. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan de bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te verkopen, hetzij er een koper voor te vinden, zoals voorzien in artikel 9.

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming en schriftelijke akkoord van de andere vennoten. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van erflater, aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgelegd en uitbetaald zoals bepaald onder artikel 9.

Artikel 9  WAARDE VAN DE AANDELEN  UITBETALING

Tenzij de vennoten over een andere prijs onderling overeenkomen, zal de waarde van de aandelen elk jaar door de Gewone Algemene Vergadering bepaald worden, na goedkeuring van de balans. Deze waarde zal in de loop van een boekjaar slechts kunnen gewijzigd worden door een beslissing van de algemene vergadering genomen wanneer zij drie vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgelegd. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

Artikel 10 ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni, ongeacht of dit een feestdag zou zijn, om 18 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni tweeduizend dertien.

Artikel 11  BOEKJAAR

Het maatschappelijke boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf één november tweeduizend en elf tot eenendertig december tweeduizend

en twaalf.

Artikel 12  BEZOLDIGING EN BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De bezoldiging van de zaakvoerder wordt als algemene kosten geboekt.

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds, de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de Algemene Vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uitgekeerd wordt aan de vennoten. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal overgedragen warden naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van die uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 vennootschappenwet.

Artikel 13  ONTBINDING  VEREFFENING

De ontbinding van de vennootschap kan doormm enkel der vennoten aangevraagd worden indien ten gevolge van geleden verlies het netto- actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal.

Doch, de andere vennoten kunnen de ontbinding van de vennootschap vermijden door binnen een termijn vanë maand lopende van de dag van de bekendmaking van de aanvraag tot ontbinding, de aandelen van de vennoot die de ontbinding aangevraagd heeft op te kopen voor de waarde en volgens de modaliteiten voorzien in artikel 9.

In geval van vereffening van de vennootschap zal de beherende vennoot optreden als vereffenaar. De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in artikelen 181, 182 en 183 van de vennootschappenwet tenzij de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel 14  WIJZIGING VAN STATUTEN

Ten alle tijden kan een buitengewone Algemene Vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden

aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

Artikel 15  GESCHILLEN

Mogelijke geschillen tussen vennoten of hun erfgenamen met betrekking tot de interpretatie van de statuten van de vennootschap zullen gearbitreerd worden door een deskundige aangewezen door de vennoten of bij gebreke van overeenstemming tussen partijen aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is.

Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open.

CU Ce

CU Artikel 16

_,,,, Voor al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorzien in de statuten van de vennootschap wordt verwezen naar de

e vennootschapswet.

CU

Opgemaakt te Overijse op 20 september 2011, alle partijen verklaren een exemplaar ontvangen te hebben.

e Wim Charlier Kris Van Overstraeten

rm

Op tie laatste b4z V7r L111~C.p Recto Í\l:~F.s,ro Fti `t()e .a.';1:iP 11eTz: ` an do ,:er.3o;0iric ii ,

ilCsof:gCí de rr?fiti".j'.' aarzÍAf, vmf1 l!F'r`zge¬ 1'.,--pr73rEiICtC:!i

1/C"!So . ili;ar 7 ei^, ÍTánC:Cek ;" .-,iEiC,j

"

Coordonnées
CHARLIER WIM MARCEL

Adresse
TERHULPENSESTEENWEG 322 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande