CHEESE INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHEESE INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.210.945

Publication

26/08/2014 : BL646472
27/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grffie van de akte

neergelegd/ontvangen op " " " ...

" ,

"

" " :" " " "

16 OKT. 2014

10111 HI UI lU 1 lI1 II 11111

*14195936*

li

bel*

ah"

Be Sta

4.

ter griffie van de Nederlandstalige

eteme tiatimekielel Brussel

Ondernemingsnr: 0472.210.945

Benaming

(voluit): CHEESE INVEST

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1740 Ternat, Vitseroelstraat 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  ONTBINDING MET ONMIDDELLIJKE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 184§5 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN  OVERDRACHT ONROEREND GOED -VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor Meester Koen DE PUYDT, Notaris, met standplaats te Asse, in datum van 30 september 2014, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHEESE INVEST', met zetel te 1740 Ternat,, Vitseroelstraat 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0472.210.945

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris André De Ryck, te Asse, op 8 juni 2000, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 juli nadien, onder nummer 074.

Waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd bleven.

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met eenparigheid van, stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME STUKKEN EN VERSLAGEN

De vennoten verklaren kennis te hebben van de staat van activa en passive van 15 september 2014, alsook van het verslag van de zaakvoerder van 29 september 2014 en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR', met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoor-digd door mevrouw Ira Nikolaij, bedrijfsrevisor, van 30 september 2014.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt

"Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de BVBA CHEESE INVEST met zetel te 1740 Temat, Vitseroelstraat 34, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 15 september 2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, eert balanstotaal opgeeft van 441.618,53 EUR en een netto-actief van 153.332,31 EUR.

Uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van genoemde beroepsnormen, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

De roerende voorheffing op de liquidatieboni, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, werd nog niet geconsigneerd.

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene verga-dering en die niet in het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen.

Sint-Truiden, 30 september 2014.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

NICOLAIJ ira,

bedrijfsrevisor.

De leden van de vergadering bevestigen tijdig in het bezit gesteld te zijn van deze verslagen en van voormelde staat van activa en passive, en verklaren hieromtrent geen opmerkingen te formuleren, zodat deze met eenparigheid worden aangenomen en aan onderhavige akte gehecht worden.

Op de laatste blz van Luik B vermcIden Recto Naarn c n hoedan;gheici van de Instrumenterende notaris, hetil van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen+'Nerdigen Verso . Ham en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT ONTBINDING MET ONMIDDELLIJKE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

De algemene vergadering besluit vervolgens de vennootschap vervroegd te ontbinden, haar definitief in vereffening te stellen en de vereffening ook onmiddellijk af te sluiten. De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij tot onmiddellijke sluiting der vereffening (in 1 akte) besloten wordt.

De enige vennoot/voorzitter verklaart uitdrukkelijk:

1) alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald zoals blijkt uit de voormelde conclusies van de aangestelde bedrijfsrevisor.

Thans worden de attesten van de leveranciers en de betalingsbewijzen voorgelegd, waaruit blijkt dat de leveranciersschulden werden voldaan. Tevens worden de betalingsbewijzen voorgelegd van de kosten van onderhavige vereffening (notaris, revisor, accountant) waaruit blijkt dat deze schulden werden voldaan.

Mus stelt de algemene vergadering vast en bevestigt de ondergetekende notaris, conform besluiten van de voornoemde bederevisor, dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

2) dat er geen vereffenaar is benoemd;

3) dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de enige vennoot zelf.

De enige vennoot is door de uitoefening van zijn rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd om het gehele resterende actief van deze vennootschap te ontvangen, waaronder begrepen het hierna vermeld onroerend goed,) alle roerende goederen, vorderingen en waarden, hetgeen hij verklaart te aanvaarden. Betreffende de vorderingen wordt voor zoveel als nodig de enige vennoot gemachtigd om de nodige betekeningen en kennisgevingen te verrichten aan de schuldenaar(s) welke aldus enkel nog bevrijdend kunnen betalen aan voornoemde vennoot.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer HEREMANS Roland, in zijn hoedanigheid van vennoot, waarbij de algemene vergadering aan deze vennoot de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van hemzelf, in hoedanigheid van enige vennoot van de alsdan vereffende vennootschap.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de heer HEREMANS Roland, in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) aile administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer HEREMANS Roland alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en aile documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

Voor wat betreft de betaling van de roerende voorheffing op de liquidatieboni die zal verschuldigd zijn ingevolge de ontbinding van de vennootschap, verklaart de enige vennoot dat hij zich persoonlijk engageert tot deze betaling, aangezien deze bedragen niet werden geconsigneerd.

De algemene vergadering spreekt de afsluiting der vereffening uit en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHEESE INVEST' definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van aile rekeningen van de vereffening.

Rekening gehouden met het voorgaande, keurt de algemene vergadering de rekeningen van de vereffening goed, en geeft de enige vennoot, ingevolge de ondertekening van onderhavig proces-verbaal, kwijting voor alle uitgekeerde bedragen en verklaart dien aangaande voor het overige niets meer te vorderen hebben.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De algemene vergadering spreekt de afsluiting der vereffening uit en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHEESE INVEST" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Aan de zaakvoerder, zijnde de heer HEREMANS Roland, wordt aile bevoegdheden toegekend om aile bewerkingen en formaliteiten te vervullen welke zouden nodig zijn ingevolge de afsluiting van de vereffening.

De vergadering besluit dat de maatschappelijke boeken en documen-ten gedurende minstens vie jaar zullen bewaard worden ten huize van de heer HEREMANS Roland, voornoemd.

DERDE BESLUIT: TOEKENNING VAN ONROEREND GOED AAN DE ENIGE AANDEELHOUDER

Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat het hierna beschreven onroerend goed, ingevolge de ontbinding van de vennootschap in eigendom overgaat aan de enige vennoot, zijnde de heer HEREMANS Roland, voor de voile eigendom, vermits de enige vennoot door de uitoefening van zijn rech-ten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd is om het gehele resterende actief van deze vennootschap te ontvangen, waaronder be-grepen het onroerend goed.

GEMEENTE TERNAT VOORHEEN TERNAT

e ¬ ,

Een WOONHUIS op en met grond en aanhorigheden staande en gelegen te Ternat, Vitseroelstraat nummer 34, gekadastreerd volgens titel en recente kadastrale legger sectie B, nummers 397/P, 397/R, 389/E en 397/N,

v., groot volgens titel en recente kadastrale legger tweeëntwintig aren zestig centiaren (22a60ca) (gemeentenummer 23086 artikelnummer 07867)

De vennootschap beslist vervolgens om over te gaan tot toebedeling van het vermelde onroerende goed onder de voorwaarden hierna bepaald.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven onroerend goed behoort toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'CHEESE INVEST om het aangekocht te hebben jegens mevrouw Thienpondt Carine Christiane Ghislaine Louise, ingevolge akte verleden voor notaris Koen De Puydt, te Asse, en notaris Jean Lafontaine, te Brussel, op 29 april 2005, overgeschreven op het zevende hypotheekkantoor te Brussel op 7 oktober 2005, onder formaliteitsnummer 079-T-07/10/2005-04492.

HYPOTHECAIRE TOESTAND

Voormeld goed wordt aan de verkrijgende partij toebedeeld voor vrij, zuiver en onbelast van aile voorrechten, hypotheken en belemmeringen hoegenaamd.

VOORWAARDEN VAN DE INBRENG.

1/ Erfdienstbaarheden - staat - oppervlakte.

De verkrijgende partij moet het goed aanvaarden in de staat waarin het zich bevindt en gelegen is, met al zijn voor en nadelige erfdienstbaarheden en gerechtlgdheden hoegenaamd, zonder waarborg over de uitgedrukte grootte, ware het verschil zelfs meer dan één/ twintigste gedeelte, noch over de juiste aanduiding der kadastrale sectie en nummer, palen, loswegen of waterlopen, dit alles zonder verhaal tegenover de overdragende partij of ondergetekende notaris,

2/ Genotsoverdracht,

De verkrijgende partij zal er de voile eigendom van bekomen te reke-nen vanaf heden.

3/ Belastingen.

De verkrijgende partij zal alle grond- en andere openbare lasten en taksen alsmede aile verhaalbelastingen van gezegd goed dienen te dragen en betalen vanaf heden.

4/ Stedenbouwkundige voorschriften,

TOEUCHTING VAN DE VERGUNNINGSPLICHTIGE HANDELINGEN (artikel 4.2.1 van de VLAAMSE CODEX RUIMTELIJKE ORDENING Besluit van de Vlaamse Regering van 15 mei 2009 houdende coördinatie van de Decreet-geving op de Ruimtelijke Ordening)

Partijen verklaren dat ondergetekende Notaris hen lezing en toelichting heeft verschaft omtrent de inhoud van artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, In het algemeen zal de verkrijgende partij zich moeten richten naar aile thans van kracht zijnde stedenbouwkundige voorschriften die de bestemming van het goed bepalen en het met administratieve erfdienstbaarheden bezwaren en dit alles zonder verhaal tegen de overdragende partij of de instrumenterende notaris..

De overdragende partij verklaart dat voor voormeld goed, er geen bouwvergunning of stedenbouwkundig attest is uitgereikt welke laat voorzien dat een bouwvergunning zou kunnen verkregen worden en geen verzekering kan worden gegeven omtrent de mogelijkheid om op het goed een vaste of verplaatsbare inrichting die voor bewoning kan worden gebruikt, op te richten.

De gemeente Ternat beschikt over een plannen- en vergunningenregister.

Bij brief van 4 september 2014heeft ondergetekende instrumenterende Notaris het College van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Ternat verzocht de stedenbouwkundige en aanverwante inlichtingen omtrent voorbeschreven onroerend goed te willen opgeven.

Gezegd College heeft in haar brief van 10 september 2014 geantwoord,

VERPLICHTE VERMELDINGEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 5.2,1 VLAAMSE CODEX RUIMTELIJKE ORDENING

Overeenkomstig artikel 5.2,1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening informeert de instrumenterende notaris, dat, zoals blijkt uit 10 een inlichtingenformulier van de gemeente Temat, 2° verklaringen van de overdragende partij en 30 het hypothecair getuigschrift:

Voor wat betreft het kadastrale perceel nummer 397/P;

-dat het goed volgens het gewestplan Halle-Vilvoorde

Asse de dato 7 maart 1977 gelegen is in woongebied met landelijk karakter;

-dat er, voor zover bekend, aangaande het goed geen stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd voor de periode van 1990 tot op heden, behoudens deze:

- de dato 8 april 1992 houdende het maken van een verbinding van 2 gebouwen door middel van het plaatsen van een muurtje van 92cm hoogte met glas;

- de dato 1211112002 houdende grondverplaatsing voor het zaaien gazon;

-dat er, zoals blijkt uit het hypothécaire getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

-dat het goed niet gelegen is in een zone die in een definitief vastgesteld uit-voeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht;

-dat het onroerend goed niet is begrepen in een niet-vervallen verkaveling;

-dat het krachtens artikel 4.2.12,§2,2° Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening verplichte as-builtattest niet werd uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De overdragende partij verklaart dat hij evenmin beschikt over een buiten enige overdracht om, gevalideerd as-built attest uitgereikt voor het verkochte goed,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

BIJKOMENDE STEDENBOUWKUNDIGE INLICHTINGEN

Uit het antwoord van gezegd College blijkt tevens het navolgende:

Dat voor zover bekend is er met betrekking tot het onroerend goed volgende milieuvergunningen werden

afgeleverd:

- 1967/00  Dehondt  Plaatsen gashouder, vergund tot 1600 Liter  vergunning 17/02/1967  verval

16/02/1982  KL 2/15j;

- 1985/17  Dehondt  Plaatsen propaangastank 1600 Liter  vergunning 13/11/1985 verve! 12/11/2015 

KL 2/30j

Voor wat betreft het kadastrale perceel nummer 397/R:

-dat het goed volgens het gewestplan Halle-Vilvoorde-Asse de dato 7 maart 1977 gelegen is in deels in woongebied met landelijk karakter en deels in agrarisch gebied;

-dat er, voor zover bekend, aangaande het goed geen stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd

voor de periode van 1990 tot op heden, behoudens deze de dato 12/11/2002 houdende grondverplaatsing voor

bet zaaien gazon;

-dat er, zoals blijkt uit het hypothecaire getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht

overeenkomstig de artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

-dat het goed niet gelegen is in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid

els een zone met voorkooprecht;

-dat het onroerend goed niet is begrepen in een niet-vervallen verkaveling;

-dat het krachtens artikel 4.2;12,§2,2* Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening verplichte as-builtattest niet

werd uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De overdragende partij

verklaart dat hij evenmin beschikt over een buiten enige overdracht om, gevalideerd as-built attest uitgereikt

voor het verkochte goed.

BIJKOMENDE STEDENBOUWKUNDIGE INLICHTINGEN

Uit het antwoord van gezegd College blijkt tevens het navolgende:

Dat voor zover bekend is er met betrekking tot het onroerend goed volgende milieuvergunningen werden

afgeleverd:

- 1967/00  Dehondt  Plaatsen gashouder, vergund tot 1600 Liter  vergunning 17/02/1967  verval

16/02/1982-. KL 2/15j;

- 1985117  Dehondt  Plaatsen propaangastank 1600 Liter  vergunning 13111/1985  verval 12.11112015 

KL 2/30j

Voor wat betreft het kadastrale perceel nummer 389/E:

-dat het goed volgens het gewestplan Halle-Vilvoorde

Asse de dato 7 maart 1977 gelegen is in deels in woongebied met landelijk karakter en deels in agrarisch

gebied;

-dat er, voor zover bekend, aangaande het goed geen stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd

voor de periode van 1990 tot op heden, behoudens deze de dato 12/11/2002 houdende grondverplaatsing voor

net zaaien gazon;

-dat er, zoals blijkt uit het hypothecaire getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht

overeenkomstig de artikelen 6.1,1 of 6.1.41 tot en met 6.1,43 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

-dat het goed niet gelegen is in een zone die in een definitief vastgesteld uit-voeringsplan zou zijn aangeduid

als een zone met voorkooprecht;

-dat het onroerend goed niet is begrepen in een niet-vervallen verkaveling;

-dat het krachtens artikel 4.2.12,§2,2° Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening verplichte as-builtattest niet

werd uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De overdragende partij

verklaart dat hij evenmin beschikt over een buiten enige overdracht om, gevalideerd as-built attest uitgereikt

voor het verkochte goed,

BIJKOMENDE STEDENBOUWKUNDIGE 1NLICHTINGEN

Uit het antwoord van gezegd College blijkt tevens het navolgende:

Dat voor zover bekend is er met betrekking tot het onroerend goed volgende milieuvergunningen werden

afgeleverd:

- 1967/00  Dehondt  Plaatsen gashouder, vergund tot 1600 Liter  vergunning 17/02/1967  verval

16/02/1982  KL 2/15j;

- 1985117  Dehondt  Plaatsen propaangastank 1600 Liter vergunning 13/11/1985  verval 12/11/2015 

KL 2/30j

Voor wat betreft het kadastrale perceel nummer 397/N:

-dat het goed volgens het gewestplan Halle-Vilvoorde-Asse de dato 7 maart 1977 gelegen is in woongebied

met landelijk karakter;

-dat er, voor zover bekend, aangaande het goed geen stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd

voor de periode van 1990 tot op heden, behoudens deze:

- de dato 8 april 1992 houdende het maken van een verbinding van 2 gebouwen door middel van het

plaatsen van een muurtje van 92cm hoogte met glas;

- de dato 12/11/2002 houdende grondverplaatsing voor het zaaien gazon;

-dat er, zoals blijkt uit het hypothecaire getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht

overeenkomstig de artikelen 6A .1 of 6.1.41 tot en met 6,1.43 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

-dat het goed niet gelegen is in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid

els een zone met voorkooprecht;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-dat het onroerend goed niet is begrepen in een niet-vervallen verkaveling;

-dat het krachtens artikel 4.2.12,§2,2° Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening verplichte as-builtattest niet werd uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De overdragende partij verklaart dat hij evenmin beschikt over een buiten enige overdracht om, gevalideerd as-built attest uitgereikt voor het verkochte goed,

BIJKOMENDE STEDENBOUWKUNDIGE INLICHTINGEN

Uit het antwoord van gezegd College blijkt tevens het navolgende:

Dat voor zover bekend is er met betrekking tot het onroerend goed vol-gende milieuvergunningen werden afgeleverd:

- 1967/00 Dehondt  Plaatsen gashouder, vergund tot 1600 Liter  vergunning 17/02/1967  verval 16/02/1982  KL 2/15j;

- 1985/17  Dehondt Plaatsen propaangastank 1600 Liter vergunning 13/11/1985  verval 12/11/2015  KL 2/30j

6/ Bodemdecreet.

Door de instrumenterende Notaris worden partijen uitdrukkelijk attent gemaakt op de bepalingen van het Decreet van het Vlaams Parlement van 27 oktober 2006 betreffende de Bodemsanering en de Bodembescherming, en in het bijzonder op de draagwijdte van de eventuele saneringsplicht, heeft de overdragende partij verklaard dat op voormelde eigendom geen inrichting gevestigd is of was en geen activiteit wordt of werd uitgeoefend, die voorkomt op voormelde lijst van activiteiten en inrichtingen die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet.

De overdragende partij legt de bodemattesten voor die betrekking hebben op het hierbij eigendommen en die werden afgeleverd door de OVAM op 4 september 2014.

De inhoud van alle bodemattesten is identiek en luidt als volgt:

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is "bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

De overdragende partij verklaart met betrekking tot de goederen geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgende partij of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Overeenkomstig artikel 117 bodemdecreet verklaart ondergetekende notaris dat aan alle bepalingen van artikel 101 Bodemdecreet werd voldaan.

6/ Overheidsbesluiten,

Indien de eigendom mocht getroffen zijn door besluiten inzake onteigening, rooilijn, ruimtelijke ordening of stedenbouw of door enig ander overheidsbesluit, zal verkrijgende partij deze moeten naleven zonder verhaal tegen de overdragende partij,

7) Subrogatie.

De verkrijgende partij zef gesubrogeerd zijn in alle rechten en plichten van de overdragende partij en van de vroegere eigenaars betrekkelijk alle erfdienstbaarheden loswegen voorschreven goed bezwarend of in voordeel ervan bedongen in vroegere eigendomstitels of door verjaring verworven,

8/ Diverse verklaringen.

De overdragende partij verklaart dat het goed:

- niet beschermd is als monument, landschap, stads- of dorpsgezicht of archeologisch patrimonium of opgenomen is op een lijst van daartoe in aanmerking komende gebouwen;

niet opgenomen is op de lijst van leegstaande of verwaarloosde gebouwen en/of woningen of op de lijst van ongeschikte of onbewoonbare woningen;

- niet van onder het toepassingsgebied van de wetgeving van de ruil-verkaveling van landeigendommen; niet getroffen is door een onteigening, rooilijn, of door enig ander overheidsbesluit;

- niet gelegen is binnen een Vlaams ecologisch netwerk, een Vlaams erkend natuurreservaat of de uitbreidingsperimeter daarvan, bestemd zou zijn voor groen- of bosgebied in een integraal verwevings- en ondersteunend net-werk of zou liggen binnen een natuurinrichtingsproject of bosreservaat, of in gebruik zou zijn bij een erkende terreinbeherende natuurvereniging en er bijgevolg geen voorkooprecht op het natuurbehoud van toepassing is;

9/ Postinterventiedossier:

Op vraag van de instrumenterende notaris of er voor het hoger beschreven eigendom reeds een postinterventiedossier in de zin van het Koninklijk Besluit van vijfentwintig januari tweeduizend en één werd opgesteld, antwoordt de overdragende partij ontkennend, en bevestigt hij dat er aan dit eigendom sinds één mei tweeduizend en één geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

4

10/ Ontslag ambtshalve inschrijving.

De Hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen van het nemen van enige ambtshalve inschrijving bil het overschrijven van deze akte.

VERKLARING PRO FISCO.

Met het oog op de heffing van de verschuldigde registratierechten, roept de enige vennoot de toepassing in van artikel 129, tweede lid, juncto artikel 129, derde lid, 2° van het Wetboek der Registratierechten, en verklaart: dat het voormeld goed door de vennootschap werd verkregen met betaling van het voor de verkopingen bepaald registratierecht, zoals blijkt uit het registratierelaas, vermeld op de minuut van de aankoopakte verleden voor notaris Koen De Puydt, te Asse, en notaris Jean Lafontaine, te Brussel, op 29 april 2005, "geboekt Asse I, zes bladen, zes verzendingen te Asse I, op 11 mei 2005, Boek 606, blad 84, vak 14, Ontvangen achtendertigduizend vijfhonderd euro (38.500,00 EUR), (gat) de Ontvanger L.Dobbelaere";

- dat hij op het ogenblik van de aankoop door de vennootschap van de betrokken goederen, vennoot was van de vennootschap;

- dat onderhavige akte van sluiting van de vereffening door toebedeling aan de enige vennoot noch een overdracht onder bezwarende titel, ncch een verdeling betreft;

- dat hij bijgevolg de heffing van het algemeen vast recht verzoekt.

dat de waarde in volle eigendom van voormelde overgedragen goederen wordt geschat op vierhonderdachtentwintigduizend euro.

VIERDE BESLUIT: VOLMACHTEN.

De vergadering verleent de meest uitgebreide volmachten aan voor-noemde zaakvoerder, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de voorgaande besluiten uit te voeren, alsook voor het vervullen van aile nodige formaliteiten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering dd.30/09/2014.

Voor-bfahouen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de lealste btz. van Luit-, B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrernenteiende notaris, van de persoom(en)

tevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veitegenwoordigen

Verso Neam an handtekening

30/07/2013 : BL646472
26/07/2012 : BL646472
15/06/2011 : BL646472
03/08/2010 : BL646472
18/06/2009 : BL646472
20/06/2008 : BL646472
30/07/2007 : BL646472
18/07/2006 : BL646472
18/07/2005 : BL646472
22/06/2004 : BL646472
07/08/2003 : BL646472
14/08/2002 : BL646472
07/07/2000 : BLA108189

Coordonnées
CHEESE INVEST

Adresse
INDUSTRIELAAN 5 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande