CHESMA INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHESMA INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.600.749

Publication

09/06/2011
ÿþ Motl21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

im ius ~iuiAuii~u~iii~u1~

" 11085528'

27 MAI 201g'

Griffie

" Ondernemingsnr : 1236,

Benaming

(voluit) : CHESMA INVEST

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1640 Sint-Genesius-Rode, Struikenlaan 6

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 19 mei 2011: "

ZIJN VERSCHENEN

1) Mevrouw GHEYSEN Isabelle Josée Rachel, geboren te Kortrijk op 31 juli 1969, wonende te 1640 Sint-:

Genesius-Rode, Struikenlaan 6.

2)de Heer TESSARO Marco Michele Virgilio, geboren te Ukkel op 12 oktober 1968, wonende te 1640 Sint-.

Genesius-Rode, Struikenlaan 6.

Die ons, ondergetekende notaris, gevraagd hebben bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te

. stellen van de hierna genoemde vennootschap.

TITEL I: OPRICHTING.

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en met de naam "CHESMA INVEST'.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Struikenlaan 6.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 100.000,00 euro.

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam,zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste:

van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

door de Heer Marco TESSARO, voornoemd, ten belope van 50 aandelen

door Mevrouw Isabelle GHEYSEN, voornoemd, ten belope van 50 aandelen

totaal: 100 aandelen

" De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de KBC-Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 13 mei 2011 afgeleverd bankattest.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is

" ten belope van honderd procent.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 EUR).

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

TITEL II  STATUTEN (bij uittreksel)

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "CHESMA INVEST'.

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

-Alle verrichtingen en handelingen hoegenaamd, welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot het beroep van makelaar in onroerende goederen ; en ondermeer de aankoop, verkoop, de ruiling, het in waarde brengen, het verbouwen, de uitbating en het geschikt maken, huren en verhuren van alle onroerende goederen, zo bebouwde als onbebouwde, gemeubelde als niet gemeubelde, het afsluiten van overeenkomsten en verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst, alle verkavelingen van gronden en verder ondermeer als bouwheer het uitgeven en laten uitvoeren door derden van alle opdrachten en werken, studies, plannen en projecten eigen aan een bouwmaatschappij met inbegrip van het laten aanleggen van wegen en infrastructuurwerken; het verkopen op plan, dit alles in de breedste zin van het woord en zonder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi} van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

enige beperking, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening of voor rekening van derden, dit zowel in het binnen - als in het buitenland.

-Alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hierboven omschreven handelingen. Het optreden als syndicus (beheer van mede-eigendom). Aile studies en verrichtingen met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, daarinbegrepen leasing, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruil, de verkoop, de renting, de verkaveling, het toestaan van opstal of erfpacht, en, in het algemeen, alle handelingen en verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen, van aire bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen, met andere woorden optreden als beroepsoprichter.

-Een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop ; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen, dit alles voor eigen rekening. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

-Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet ondes de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verengingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijke statuut, dit alles uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening.

-Alle horeca activiteiten.

-Het verlenen van beheersbijstand aan ondernemingen, natuurlijke- en rechtspersonen, aankoop en verkoop van daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende goederen en zaken, exploitatie van winkels, agentschappen en bijhuizen voor groot-en kleinhandel in deze goederen en toebehoren, tussenpersoon in de handel.

-De fabricatie, de groot-en kleinhandel, de in- en uitvoer van :

a) textielwaren in de ruimste betekenis van het woord ;

b) lederwaren en maroquinerie ; c)bijouterie, fantasie- en andere geschenkartikelen ; d)lingerie en literie ; e)mercerie-artikelen ; f)parfurmerie ; g)elektrische en electro toestellen ; h)sportartikelen i)meubelen en decoratie-artikelen ; j)verfichtingsartikelen ; k) eet-en voedingswaren ; f)bouwmaterialen ; m)kinderartikeien ; n)personenwagens en moto's, en accessoires ervoor ; o)souvenirs, strandartikelen, frisdranken, comsumptieijs, wenskaarten, en andere drugstore artikelen ; p)tabakswaren ; q)computerbenodigdheden ; r)papierwaren ; s)speelgoed en aanverwante artikelen ; t)koffieshop en confiserie-artikelen ; u)precisie-artikelen, kunstvoorwerpen, glaswaren, kristal, brons, kaders, schilderijen, gravuren, etsen, en beeldhouwwerken, v) bloemen en planten, bloemisterijartikelen.

-Aan-en verkoop, stockage, import, export en restauratie van antiek en oude meubelen in de meest ruime zin van het woord. Het inrichten van veilingen in de meest ruime zin van het woord ondermeer het inrichten van exposities, het houden van roepzaal, dit in binnen- en buitenland, het opmaken en uitvoeren van schattingen en expertises.

-De exploitatie van een immobiliënkantoor en woningbureau met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van om het even welke overnamen, lening, financiering, verzekeringsbemiddelingen van alle risico's en alle administratie- en beheerzaken dienaangaande.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen en ondernemingen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen, af of niet bezoldigd. De vennootschap zal zich eveneens kunnen borgstellen voor derden, mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepalingen opgenomen in het wetboek van vennootschappen.

Bovenvermelde opsommingen zijn niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten, of groeperingen, bestaande of op te richten ; zo in België als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Indien het uitoefenen van voormelde activiteit(en) onderworpen is aan voorafgaandelijke toelatingsvoorwaarden/vergunningen, zal de vennootschap het uitoefenen van die activiteit ondergeschikt maken aan het voldoen aan deze toelatingsvoorwaarden/vergunningen.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 100.000,00 euro.

Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag in mei om twintig uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven,

de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden overeenkomstig de wet uitgenodigd.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven,

de obligatiehouders. de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich

doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er

tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te

beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen

en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van

vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen

personen die erom verzoeken.

Artikel 14.- STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich

te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt

van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de

handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de

vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 20. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21: BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 25. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie van bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming

door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere

machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze

bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

TITEL III. SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire, zaakvoerders, en dit voor

onbepaalde duur: de Heer Marco TESSARO en Mevrouw Isabelle Gheysen.

De Heer Marco Tessaro en Mevrouw Isabelle Gheysen, beiden voornoemd, verklaren alhier uitdrukkelijk het

mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling dienaangaande.

Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in mei 2012.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan O.R.F. Boekhouding & Fiscaliteit, met kantoor te 1020 Brussel, Versailleslaan 6 hebbende als ondernemingsnummer 0408.328.428, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met de macht om afzonderlijk le handelen, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter, onder ' de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, en in het bijzonder de handelingen gesteld sinds 16 juni 2011.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap zijn aangegaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

"

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzsen van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CHESMA INVEST

Adresse
STRUIKENLAAN 6 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande