CHRIS EN LOREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRIS EN LOREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.506.051

Publication

11/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111101

*14114879*

hitinetâêteéd te iirffeé, dor

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, deQEI 2014 û~ GRÇfte'M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

.553, Sc>C~. 053 Chris en Loren

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duisburgsesteenweg 22, 3080 Tervuren.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting.

Uit een akte verleden voor Meester Karen HAUWAERTS, notaris met standplaats te Huldenberg (Neerijse), op 23 mei 2014, akte nog te registreren, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken

RECHTSVORM - BENAMING - ZETEL - DUUR.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "Chris en Loren", met zetel te 3080 Tervuren, Duisburgsesteenweg 22, en met een onbeperkte duur.

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTER.

De heer Dl SIERVI Lorenzo, wonende te 3080 Tervuren, Duisburgsesteenweg 22,

SAMENSTELLING, BEDRAG EN GESTORT BEDRAG VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL,

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en werd volledig in geld geplaatst ten belope van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en is gestort en vertegenwoordigd door HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop werd ingeschreven door de heer Dl SIERVI Lorenzo, voornoemd, ten belope van HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen, die volledig door hem werden volgestort ten belope van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

De instrumenterende notaris heeft bevestigd dat een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE17 0688 9992 6621 bij Belfius, zoals blijkt uit een door voormelde .financiële instelling op negentien mei tweeduizend veertien afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en zal worden afgesloten op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar, Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING : PLAATS - DAG - UUR - EERSTE JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op dertig juni om achttien (18) uur. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben in tweeduizend zestien.

De jaarvergadering zal plaats hebben op de maatschappelelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. Op elke algemene vergadering zal een aanwezigheidslijst bijgehouden worden. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoten moeten zijn, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

De zaakvoerders worden benoemd door de Algemene Vergadering die tevens de duur van het mandaat bepaalt.

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder, beslist de algemene vergadering voor welke duur de zaakvoerder wordt aangesteld. Deze duur kan zowel beperkt zijn als gelden voor onbepaalde termijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

N

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Tot gewone zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld: de heer DI SIERVI Lorenzo, wonende te 3080 Tervuren, Duisburgsesteenweg 22.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

RECHTEN VERBONDEN AAN AANDELEN.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

WINSTVERDELING.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit,

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/flende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft, Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen,

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

-De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

- Het uitbaten met eigen uithangbord of onder vorm van franchising of met vergunning van nachtclubs, snackbars, cafetaria, sandwichbars, kleine restauratie, alle soorten traiteurdiensten en/of een of meerdere restaurants alsook de levering van alle producten die in verband staan met het maatschappelijk doel;

- De import en export van alle producten die in verband staan met het maatschappelijk doel;

- De organisatie van spektakels en evenementen en alle analoge activiteiten;

- Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de promotie, de verkaveling, de uitbating, de waardering, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Algemeen kan de vennootschap elke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handeling stelten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar maatschappelijk doel of die van aard zou zijn om de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks volledig of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap kan door inbreng, fusie, intekening of op welke andere wijze dan ook participeren in elke zaak, onderneming, vereniging of vennootschap waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijksoortig of aanverwant is aan haar eigen doel of die van aard zijn om de ontwikkeling van de eigen onderneming te bevorderen, om grondstoffen aan te leveren of om de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan een mandaat van bestuurder, van zaakvoerder of van vereffenaar aanvaarden en uitoefenen in elke vennootschap, ongeacht het maatschappelijk doel ervan.

De vennootschap kan een hypotheek of elke andere reële zekerheid vestigen op de maatschappelijke goederen en kan zich borg stellen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het maatschappelijk doel te interpreteren.

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden,

ONTBINDING - VEREFFENING.

De vennootschap wordt ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals inzake de statutenwijziging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan hek Belgisch

Staatsblad

Y Wordt de vennootschap ontbonden dan zal de vereffening geschieden door de in functie zijnde

zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstelt.

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de vennoten verdeeld worden in verhouding met hun aandelen.

BEKRACHTIGING,

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één december tweeduizend dertien tot op drieëntwintig mei tweeduizend veertien.

VOLMACHT.

Door voornoemde zaakvoerder werd volmacht gegeven aan DEFOORT-VINCKEN & CO, bvba met zetel te 1080 Brussel, Belgicalaan 35 met ondernemingsnummer 0441.368.311, met macht tot indeplaatsstelling, om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Krulspuntbank der Ondernemingen en bij de B,T,W.-Administratie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondernemingsloket in de zin van de wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Karen HAUWAERTS.

Samen hiermee neergelegd :

-uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.08.2016 16523-0590-014

Coordonnées
CHRIS EN LOREN

Adresse
DUISBURGSESTEENWEG 22 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : Duisburg
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande