CHRIS VANDEBROECK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRIS VANDEBROECK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.142.050

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 17.12.2013, NGL 14.02.2014 14035-0119-012
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 16.12.2014, NGL 13.01.2015 15014-0583-012
18/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 18.12.2012, NGL 14.02.2013 13035-0465-011
12/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305363*

Neergelegd

08-09-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0839142050

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : CHRIS VANDEBROECK

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3000 Leuven, Vaartstraat 70

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor ADRIENNE SPAEPEN, geassocieerd notaris te Mechelen, op zes september tweeduizend en elf, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht.

Oprichters:

1) De heer VANDEBROECK Chris, geboren te Diest op vijf januari duizend negenhonderdvierenzestig, 640105165-66, wonende te 3545 Halen, Kolenbergstraat 43.

De heer VANDEBROECK Chris, voornoemd, is hier vertegenwoordigd door de heer PARDON Bert Roland Marie, geboren te Leuven op acht maart negentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer 690308 117-46, wonende te 1981 Hofstade (Zemst), Bordekensstraat 49, ingevolge onderhandse volmacht de dato vijf september tweeduizend en elf; deze volmacht wordt aan onderhavige akte gehecht en mee ter registratie aangeboden.

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen, vertegenwoordigend de algeheelheid van het maatschappelijk kapitaal, worden onmiddellijk onderschreven als volgt:

- de heer VANDEBROECK Chris, voornoemd, vijftig (50) aandelen voor een totaal bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De stortingen in geld werden op datum van vijf september tweeduizend en elf gedeponeerd op de bijzondere rekening nummer 001-6509712-21 die op naam van de vennootschap in oprichting werd geopend bij BNP Paribas Fortis.

Het bewijs van deze deponering wordt aan ondergetekende notaris overhandigd en bewaard in het dossier.

Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking gehouden van de vennootschap; over de rekening zal daarenboven alleen kunnen beschikt worden door de personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris het uittreksel uit de oprichtingsakte heeft neergelegd op de bevoegde rechtbank en bericht daarvan heeft gegeven.

Ter compensatie van zijn inbreng wordt aan de inbrenger de aandelen waarop hij inschreef als geheel of gedeeltelijk volstort, toegekend.

Uit het bovenstaande blijkt dat het kapitaal volledig werd ingeschreven en gestort ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en dat dit bedrag ter beschikking staat van de vennootschap.

Die mij verzocht heeft de statuten op te stellen van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) onder de benaming CHRIS VANDEBROECK.

I. OPRICHTING

II. STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel 1. Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, met als naam CHRIS VANDEBROECK.

Artikel 2. Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene

vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, ook niet wanneer dit de enige

vennoot is.

Artikel 3. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3000 Leuven, Vaartstraat 70.

Het bestuursorgaan kan de zetel verplaatsen in het Vlaamse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest overeenkomstig de geldende deontologische voorschriften.

Tot een verplaatsing van de zetel naar het Franstalig gebied van België dient besloten te worden door de algemene vergadering met in acht name van de voorschriften van statutenwijziging.

Artikel 4. Doel

De vennootschap is van burgerlijke aard. Zij heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, het aanvaarden van aanstellingen als curator, het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het verzorgen van publicaties en het optreden als scheidsman.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de toepasselijke professionele en deontologische regels en richtlijnen eerbiedigen.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen.

De vennootschap mag autonoom en in samenwerking met anderen, rechtstreeks en onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden, alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat of tot de ontwikkeling ervan kunnen bijdragen.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijk wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rendabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende. De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zelfs indien ze er niet rechtstreeks in verband mee staan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen

verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 5. Vennoten - Uitoefening van het beroep van advocaat

Alleen advocaten die op het Tableau van de Orde van advocaten ingeschreven zijn of door hen opgerichte professionele vennootschappen, die uitsluitend in de vennootschap hun volledige activiteiten als advocaat zoals

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

hiervoor bepaald in het doel, uitoefenen zij het via hun professionele vennootschap, kunnen de hoedanigheid van vennoot verwerven.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng, onverminderd evenwel de specifieke beroepsaansprakelijkheid voor de verrichtingen die een vennoot namens en voor rekening van de vennootschap heeft gesteld als advocaat. De vennoot, belast met een dossier, is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten opzichte van de cliënt.

De beroepsaansprakelijkheid van zowel de vennoten als de vennootschap dient te worden verzekerd. De beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de vennootschap is evenwel beperkt tot het bedrag waarvoor de beroepsverantwoordelijkheid verzekerd is, voor zover dit bedrag niet lager is dan het maximumbedrag van de basispolis onderschreven door de Orde van advocaten te Leuven.

Het louter optreden als organieke vertegenwoordiger van de vennootschap, verbindt slechts de vennootschap en niet de vertegenwoordiger, indien de gestelde verrichting buiten de sfeer valt van de specifieke beroepsaansprakelijkheid.

De vennoten onthouden zich ervan tussen te komen voor een partij wiens belangen strijdig zijn met deze van een cliënt van de vennootschap of van een andere vennoot.

Indien één van de leden geschorst wordt, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van de rechten als vennoot voor de duur van de schorsing.

Indien een vennoot door de raad van de Orde wordt verplicht zich uit de vennootschap terug te trekken, houdt hij van rechtswege op deel uit te maken van de vennootschap.

In geval van ontbinding van de vennootschap en de vennoten een beroep zouden doen op één of meer vereffenaars, zullen die worden aangeduid in gemeenschappelijk overleg door de Stafhouders van de betreffende Orden.

Alle geschillen tussen vennoten zullen in laatste aanleg beslecht worden door één of drie scheidsrechters aangeduid in gezamenlijk overleg tussen de Stafhouders van de Orden waarvan zij deel uitmaken.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 6. Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd

euro (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 7. Wijziging van het maatschappelijk kapitaal

Tot verhoging of tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de hierna volgende bepalingen.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

Wordt dit recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen aan de overige vennoten in dezelfde evenredigheid aangeboden. Is er slechts een vennoot, dan beslist hij over de kapitaalverhoging en de inschrijving op de aandelen.

Moet de algemene vergadering uitspraak doen over een vermindering van het maatschappelijk kapitaal, dan vermeldt de oproeping op welke wijze de voorgestelde vermindering zal geschieden.

Artikel 8. Verlies van kapitaal

Indien het werkelijk vermogen van de vennootschap als gevolg van de geleden verliezen niet langer meer bedraagt dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moeten de zaakvoerders de vraag of de vennootschap zal worden ontbonden, in voorkomend geval samen met voorstellen tot sanering, voorleggen aan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

buitengewone algemene vergadering; deze moet beraadslagen en besluiten overeenkomstig de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel 9. Aandelen op naam - register - overdracht

De aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer. De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen dat volgens artikel 233 van het Wetboek van vennootschappen moet worden gehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandelen zijn ondeelbaar. Splitsing van de eigendom van aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet de blote eigenaar dit vruchtgebruik afkopen of andersom en de uiteindelijke verwerver moet voldoen aan de voorwaarden om vennoot te worden en dient in de vennootschap zijn beroep uit te oefenen of te zullen uitoefenen, dit alles onverminderd de andere bepalingen in deze statuten.

Artikel 10. Overdracht en overgang van aandelen onder levenden en bij overlijden

Ongeacht het aantal vennoten mogen de aandelen, op straffe van nietigheid, in elk geval, zowel bij overdracht onder levenden als bij overgang wegens overlijden, uitsluitend worden overgedragen of overgaan aan advocaten ingeschreven op Tableau die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgaan wegens overlijden aan een andere vennoot noch aan een niet-vennoot dan met schriftelijke toestemming van alle vennoten.

Indien de voorgestelde overdracht of overgang van aandelen, om welke reden ook, wordt geweigerd door de overige vennoten, hebben de weigerende vennoten de verplichting de aandelen zelf over te nemen in verhouding tot hun respectievelijke participatie in het kapitaal met dien verstande dat de vennoten die geen bezwaar hadden tegen de overdracht of overgang het recht hebben om ook aandelen zelf over te nemen in verhouding tot hun respectievelijke participatie in het kapitaal tenzij tussen alle vennoten die geïnteresseerd zijn en die het recht dan wel de plicht hebben om de aandelen over te nemen éénstemmig een andere verhouding wordt overeengekomen; deze overname dient te gebeuren tegen de waarde vastgesteld door één of meerdere experts aangesteld op verzoek van de meest gerede partij door de betrokkenen zelf of, bij gebrek aan overeenkomst, in gemeenschappelijk overleg door de Stafhouders van de betreffende Orden of, ingeval van meningsverschil tussen hen, door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Behoudens betwisting over de hiervoor bedoelde waardevaststelling die imperatief zal gelden als basis voor de overname zonder enige verhaalmogelijkheid, zal bij iedere andere betwisting aangaande het voorgaande verplichte arbitrage in laatste aanleg plaats hebben als hiervoor bepaald.

Dit alles steeds met inachtneming van de ter zake geldende reglementen van de bevoegde Orde van Advocaten. Indien een vennoot wenst uit te treden of zijn aandelen wenst te verkopen, dienen de overige vennoten zijn aandelen over te nemen in verhouding tot hun participaties tegen een prijs in onderling overleg vast te stellen en bij gebreke hieraan tegen de nominale waarde of fractiewaarde van de aandelen.

In tegenstelling tot hetgeen hiervoor werd bepaald zullen de erfgenamen of rechtverkrijgenden van de enige vennoot, die niet de vereiste hoedanigheid hebben om krachtens deze statuten vennoot te worden, toch de rechten verbonden aan de aandelen zelf kunnen uitoefenen, in de mate dat zij deze rechten uitoefenen om het doel van de vennootschap zo te wijzigen, dat de vennootschap niet meer tot doel heeft het uitoefenen van het beroep van advocaat voor rekening van de vennootschap, zodat ze enkel nog activiteiten zal uitoefenen die voor deze (nieuwe) vennoten toelaatbaar zijn. In afwachting daarvan zal de bedrijvigheid van de vennootschap beperkt blijven tot het beheer en de instandhouding van haar goederen.

Is er slechts een vennoot dan beslist hij over de overdracht van zijn aandelen.

De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep voor de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden na

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hetzij zelf te kopen, hetzij een koper te vinden. Indien de

weigerende vennoten de aandelen zelf kopen vindt het recht van voorkeur toepassing.

Ingeval van weigering zal de verkoopprijs berekend worden op basis van het gemiddelde der laatste drie

jaarbalansen der vennootschap of indien de vennootschap nog geen drie jaar bestaat op basis van de

bestaande gegevens en in ieder geval rekening houdend met de eventuele herwaardering van de roerende en

onroerende goederen.

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden, dan met instemming van alle

medevennoten.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan

de andere vennoten bij een aangetekende brief nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd.

Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun

respectievelijke erfrechten opgeven.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de

overgang, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overgang.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep voor de rechter open.

Nochtans zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden na het verzoek tot goedkeuring van de

overgang, hetzij de aandelen zelf aan te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur toepassing.

In geval van weigering zal de verkoopprijs berekend worden zoals bepaald in voorgaand artikel 9, e).

Artikel 10bis: Eenpersoonsvennootschap

De vereniging van alle aandelen in de hand van een persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt

ontbonden.

Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid.

Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Wanneer de enige vennoot een rechtspersoon is, en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen, of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 11. Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot bezitten.

Tegenstrijdig belang:

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de toepasselijke bepalingen van het Wetboek vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan moet hij de vennoten daarvan in kennis stellen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Indien de enige zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel 12. Salaris

Onverminderd de vergoeding van kosten, bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de zaakvoerders -

vennoten voor de door hen voor rekening van de vennootschap verrichte professionele activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13. Intern bestuur

Iedere zaakvoerder -vennoot is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap; hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door het Wetboek van Vennootschappen of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De vennootschap kan bij uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar zaakvoerders -vennoten of wanneer deze een rechtspersoon zijn door hun respectieve vaste vertegenwoordiger, die advocaat moeten zijn en op het Tableau van de Orde van advocaten moeten zijn ingeschreven. Iedere zaakvoerder - vennoot kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. Deze gevolmachtigden dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid behoren van advocaten en waarvan de delegatie aan niet-advocaten als dusdanig toegelaten is door de Stafhouder en/of Orde van advocaten.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de delegerende in geval van overdreven volmacht.

Artikel 14. Externe vertegenwoordigingsmacht

Elke zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, ook wanneer er meerdere

zijn.

Artikel 15. Controle

De vennoten hebben te allen tijde het recht om in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de boeken en de stukken van de vennootschap. De jaarrekeningen van de vennootschap worden gecontroleerd door een bedrijfsrevisor of door een boekhouder erkend door de raden van de Orde. Dit alles onverminderd de toepassing van Titel VII van Boek IV van het Wetboek van vennootschappen.

D. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 16. Gewone - Bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissaris(sen) moeten een bijzondere of een buitengewone

algemene vergadering bijeenroepen telkens het maatschappelijk belang of de wet dit vereist.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde dinsdag van de maand december om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering noch voor de uitoefening van het stemrecht.

Ten allen tijde kan een vennoot een bijzondere algemene vergadering bijeengeroepen, waarvan hij de agenda vaststelt, om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst gehouden.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot zich op een vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot door middel van een volmacht.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen.

Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering hieromtrent.

De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De vennoten mogen hun stem niet schriftelijk uitbrengen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten

die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder -vennoot. Tenzij anders

bepaald door het bestuursorgaan vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Artikel 17. Bevoegdheid van de gewone en bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten over de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders en de commissarissen, het verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek Vennootschappen, de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

Artikel 18. Bevoegdheid van de buitengewone algemene vergadering

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, en met name te besluiten tot vervroegde ontbinding van de vennootschap in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met een of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Artikel 19. Bijeenroeping - Bevoegdheid

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene

vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

Artikel 20. Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, welke ook vennoot moet zijn.

Artikel 21. Besluiten buiten de agenda Amendementen

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Artikel 22. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op een stem. Schriftelijk stemmen is niet toegelaten.

Artikel 23. Besluitvorming in de gewone en bijzondere algemene vergadering

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid

van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

Schriftelijke besluitvorming.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de gewone en

bijzondere algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 24. Buitengewone algemene vergadering - Statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

E. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 25. Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de

inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en in voorkomend geval de commissaris te geven kwijting.

Deze kwijting is alleen rechtsgeldig indien de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening.

Artikel 26. Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo zal worden aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen.

F. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 27. Vereffening en verdeling

Tenzij bij hun aanstelling anders bepaald wordt, beschikken de vereffenaars over alle machten als voorzien in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen. Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

Artikel 28. Benoeming van vereffenaars

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van de buitengewone algemene vergadering, door beslissing van

de bevoegde rechter of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

In geval van ontbinding van de vennootschap om voormelde redenen, benoemt de algemene vergadering der

aandeelhouders een of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en hun vergoedingen en bepaalt de wijze van

vereffening overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van

rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars worden benoemd en treden in functie overeenkomstig de bijzondere door het Wetboek van

Vennootschappen voorgeschreven voorwaarden en procedures.

De vereffenaar dient steeds een advocaat te zijn en goedgekeurd door de stafhouder.

G. KEUZE VAN WOONPLAATS

Artikel 31.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel der vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

III. SLOTBEPALINGEN

Eerste maatschappelijk jaar - eerste jaarvergadering

Het eerste maatschappelijk jaar neemt een aanvang op heden en eindigt op dertig juni tweeduizend twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend twaalf.

Overneming van verbintenissen

Artikel 29. Bevoegdheden van vereffenaars

Tenzij de algemene vergadering anders beslist, worden aan de vereffenaars de meest uitgebreide machten toegekend door het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van de verrichtingen waarvoor het Wetboek van Vennootschappen de voorafgaande machtiging van de algemene vergadering vereist.

De vereffenaars zijn er in voorkomend geval toe gehouden de omstandige staat van de toestand van de vereffening evenals het plan voor de verdeling van de activa op te maken en neer te leggen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 30. Reglementering

Alle latere wijzigingen aan deze statuten moeten worden meegedeeld aan de Stafhouder van de betreffende

Orde.

Zijn richtlijnen aangaande beroepsregels en plichtenleer dienen te worden opgevolgd, onverminderd de

toepasselijkheid van de Europese Gedragscode.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één juli tweeduizend en elf.

Deze overneming zal maar effect sorteren, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Benoeming gewone, niet-statutaire zaakvoerder

De comparant stelt aan als gewone, niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde tijd: de heer VANDEBROECK Chris, geboren te Diest op vijf januari duizend negenhonderdvierenzestig, 640105-165-66, wonende te 3545 Halen, Kolenbergstraat 43, die aanvaardt en verklaart dat er geen maatregel van kracht is die zich tegen zijn aanstelling verzet.

Beslissing aangaande commissaris

De comparant verklaart dat gelet op basis van de te goeder trouw verrichte schattingen, de onderneming voldoet aan de criteria van een kleine en middelgrote onderneming overeenkomstig artikel 15 Wetboek van Vennootschappen en dat de vennoten verenigd in bijzondere algemene vergadering, niet moeten overgaan tot de benoeming van een commissaris.

Volmacht notariële akte

De verschijners verlenen volmacht voor onbepaalde tijd aan PARACCOUNT BVBA, met zetel te 1982 Zemst, Hertevoetweg 34, vertegenwoordigd door de heer Bert Pardon of mevrouw Siona Azijn, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW-, Directe Belastingen en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Bezoldiging der zaakvoerder

Het ambt van zaakvoerder is niet bezoldigd.

Financieel plan

Hij verklaart dat het financieel plan heden werd overhandigd aan de werkende notaris, overeenkomstig de wet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CHRIS VANDEBROECK

Adresse
VAARTSTRAAT 70 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande