CHRISTIAENS

NV


Dénomination : CHRISTIAENS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 456.969.770

Publication

04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.10.2013, NGL 28.10.2013 13644-0280-010
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2013, NGL 04.07.2013 13270-0224-010
17/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.08.2012, NGL 12.09.2012 12563-0158-010
27/02/2012
ÿþMOd POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 111111111,11 1,B133*

aan het 111

Belgisch Staatsblad

Neergelegd ier griffie der Rechtbank van Koophand te Leuven, de 1 4 FEB. 2012

DE Geie 1ER,

Ondernemingsar : 0456.969.770

Benaming (voluit): Christiaens

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bollenberg 112, B-3210 Lubbeek

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : (Her)benoeming van bestuurders  Verplaatsing van de zetel  Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam  Actualisatie en omwerking van de statuten

Uit een proces-verbaal opgesteld door ondergetekende notaris Jean HALFLANTS, te Lubbeek, op 27 december 2011, met volgend registratierelaas : "Geregistreerd: negen bladen, drie verzendingen, te Aarschot op 5 januari 2012, boek 577, blad 35, vak 20. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 eura), De ea. Inspecteur al, W. Rens."; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CHRISTIACNS", waarvan de zetel gevestigd is te B3210 Lubbeek, Bollenberg 112, en met ondernemingsnummer BTW BE 0456.969.770 RPR Leuven:

" besloten heeft als bestuurders te herbenoemen, voor een termijn eindigend op de gewone

algemene vergadering van tweeduizend zeventien :

de heer CHRISTIAENS Daniel Marie Jean, geboren te Leuven op vier juli negentienhonderd zesenveertig, wonende te B-3210 Lubbeek, Bollenberg 110;

mevrouw VAN ERMEN Anny Maria, geboren te Lubbeek op elf juli negentienhonderd tweeënvijftig, wonende te B-3210 Lubbeek, Bollenberg 110.

" Besloten heeft de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Lubbeek, Bollenberg 110, met ingang van 27 december 2011.

" gesloten heeft de duizend achtenveertig (1.048) bestaande aandelen aan toonder om te zetten, in aandelen op naam.

Pe vergadering heeft vastgesteld dat, in tegenstelling tot de statutaire bepalingen ter zake, aile aandelen sinds de oprichting van de vennootschap nooit werden gematerialiseerd door druk of enig ander middel.

Pe aanwezige bestuurders hebben, in aanwezigheid van de notaris, de aandelen ingeschreven in het register van aandelen op naam van de vennootschap, op naam de aandeelhouders en voor het aantal waarvan zij verklaard hebben volle eigenaar te zijn, zoals aangegeven in de aanwezigheidslijst van de vergadering. Het register van de aandelen werd door gezegde aandeelhouders getekend in het bijzijn van ondergetekende notaris.

Pe vergadering en de notaris hebben vastgesteld dat alle aandelen aldus omgezet werden in aandelen op naam.

Pe vergadering heeft besloten dat de aandelen vanaf heden op naam zijn en zullen blijven.

" als gevolg van de besluiten die voorafgaan en teneinde, bovendien, de statuten aan te passen aan de vigerende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, besloten heeft de statuten van de vennootschap als volgt te herschrijven en om te werken, zonder echter het doel te wijzigen en enige fundamentele wijzigingen te brengen aan de andere statutaire bepalingen bedoeld in artikel 69 van gezegd Wetboek met uitzondering van de bepalingen met betrekking tot de voorwaarden voor de toelating tot en voor de uitoefening van het stemrecht op de algemene vergaderingen, waarbij wordt benadrukt dat de overige statutaire aanpassingen, zij het onder vorm van toevoeging, schrapping of herformulering van de tekst, voornamelijk een algemene verbetering van hun redactie beoogt, zonder enige vervorming van de oorspronkelijke inhoud:

Pe nieuwe statuten worden hierna verkort weergegeven.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1.: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "NV CHRISTIAENS".

Artikel 2. : Zetei

De zetel van de vennootschap is gevestigd te B-3210 Lubbeek, Bollenberg 110.

Artikel 3. : Doel

De vennootschap heeft als doel:

-het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede aile verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken;

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, het aankopen op lijfrente, het opschikken , het uitrusten, het valoriseren, het bouwen, het verhuren of In huur nemen van onroerende en roerende goederen al dan niet gemeubeld, En al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de ruimst mogelijke zin.

Zij mag, zonder dat deze opsomming limitatief is, alle operaties en verrichtingen voeren van commissie, vertegenwoordiging, agentschappen, makelarij of consignatie, studiën, controles en schattingen, alsmede alle handelingen betreffende brevetten, concessies en licenties.

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

Zij mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 4. : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5.: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdzestigduizend euro (260.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend achtenveertig (1.048) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 1.048.

Artikel 6. : Stortingsplicht

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

De aandelen die niet volgestort zijn op het ogenblik van hun inschrijving worden bij- of volgestort op de tijdstippen en voor de bedragen eigenmachtig door de raad van bestuur bepaald.

De aandeelhouder die, na een bij aangetekende brief betekende opvraging, nalaat de storting te verrichten binnen de termijn, bepaald in de kennisgeving, dient aan de vennootschap een interest te betalen gelijk aan de wettelijke rentevoet verhoogd met twee punten, vanaf de opeisbaarheid van de storting,

Zolang de gevraagde stortingen niet zijn gedaan na het verstrijken van de termijn, vermeld in de voorgaande alinea, wordt de uitoefening van de rechten, verbonden aan de aandelen, geschorst.

Vervroegde stortingen op aandelen kunnen niet zonder voorafgaande instemming van de raad van bestuur worden gedaan,

Artikel 7. : Ondeelbaarheid van de effecten

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor wat betreft de uitoefening van diens rechten.

Aandelen op naam, waarop een vruchtgebruik gevestigd is, zullen ingeschreven worden op naam van de blote eigenaar en op naam van de vruchtgebruiker,

De bepalingen van dit artikel zijn ook van toepassing op alle obligaties, winstbewijzen en warrants uitgegeven door de vennootschap.

Artikel 8. : Aard van de effecten

De aandelen zijn en zullen altijd op naam blijven.

Artikel 14. : Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur ten minste bestaande uit het minimum aantal leden voorzien door het Wetboek van vennootschappen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

De opdracht van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin de opdracht vervalt.

De raad van bestuur stelt onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters aan.

Artikel 20.: Bevoegdheden van de raad van bestuur

_Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Kwalitatieve beperkingen

In afwijking van artikel 522, §1 van het Wetboek van vennootschappen kunnen de bestuurders niet zonder unanieme toestemming van alle bestuurder besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de verkoop van onroerende goederen van de vennootschap.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt,

_ Dageliiks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen zijn niet tegenstelbaar ten aanzien van derden.

De persoon aan wie de bevoegdheden van dagelijks bestuur zijn opgedragen, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder",

_ Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als het directiecomité, zo deze bestaat, en degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht,

Artikel 21.: Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee bestuurders, die samen optreden;

- hetzij door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend;

- hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de perso(o)n(en) aan wie dit bestuur is opgedragen,

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen. Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Artikel 26.: Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering - ook jaarvergadering genoemd - wordt gehouden op de derde donderdag van de maand mei van ieder jaar, om twintig uur. Indien deze dag een werkdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

Artikel 30. : Toelating

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers schriftelijk kennis geven aan de raad van bestuur van hun voornemen cm aan de vergadering deel te nemen, uiterlijk drie werkdagen voor de datum van de voorgenomen vergadering.

Luik B - Vervolg

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering,

Artikel 31. Vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen. De volmachten dienen op de algemene vergadering voorgelegd te warden, teneinde aan de notulen van de vergadering gehecht te worden.

Artikel 35. : Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 36.: Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, mag slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dal aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

Kan tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving.

Artikel 39.: Boekjaar - Jaarrekening - Controleverslaq

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Artikel 40. : Bestemming van de winst

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenamen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur.

Behoudens andersluidende wettelijke bepaling worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Artikel 46. : Verdeling

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto activa verdeeld worden op de volgende wijze:

a) bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het gebeurlijk saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.

" Besloten heeft alle machten te verlenen aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de

genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de

vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek

van vennootschappen.

Raad van bestuur  Benoeming gedelegeerd bestuurder

Onmiddellijk na de bijzondere algemene vergadering hebben de bestuurders zich verenigd teneinde

een raad van bestuur te houden.

De bestuurders hebben unaniem besloten als gedelegeerd bestuurder te benoemen : mevrouw Anny

VAN ERMEN, voornoemd.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

notaris Jean HALFLANTS

Tegeliik hiermee neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aal het

Belgisch

Staatsblad

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 09.07.2010 10306-0267-010
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 09.07.2010 10306-0265-010
03/09/2009 : LET000614
21/10/2008 : LET000614
02/03/2007 : LET000614
12/01/2006 : LET000614
14/12/2004 : LET000614
27/09/2004 : LET000614
05/01/2004 : LET000614
10/10/2002 : LET000614
30/04/2002 : LET000614
22/11/2000 : LET000614
06/01/1999 : LET000614
30/08/1996 : LET614
27/01/1996 : LET614

Coordonnées
CHRISTIAENS

Adresse
BOLLENBERG 110 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande