CIARAMIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CIARAMIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.511.880

Publication

25/07/2014
ÿþ rnod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2142421 na neerlegging ter griffie van de akte

isillqglItpu

neergelegd/ontvanger op

15 JULI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) : Rechtsvorm :

Zetel:

(volledig adres)

ter grIffie_ van de N an

ader s aligc

rechtbank van koophandel Brussel

CIARAMIX

gewone commanditaire vennootschap

Neerhofiaan 5

1780 Wemmel

-

0899.511.880

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp(en) akte: KAPITAALVERHOGING

OMVORMING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID

VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 30 juni 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering stelde vast dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is ingedeeld in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde,

2. Het doel van de vennootschap werd gewijzigd en luidt zoals hierna opgenomen in punt 6.8,

3. Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00), mits uitgifte van tweehonderdvijftigduizend (250.000) aandelen, van hetzelfde type als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf 30 juni 2014 en deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf het begin van het lopende boekjaar en bij de onderschrijving dienden volstort te worden voor minimaal één/vijfde (115de).

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig do bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door KBC.

Dientengevolge is het kapitaal vastgesteld op tweehonderdvijftigduizend driehonderd euro (¬ 250.300,00),

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal zijn nageleefd en de vergadering verzocht de Instrumenterende notaris tevens te akteien dat op elk nieuw uitgegeven aandeel evenveel en dus één vijfde werd volgestort.

4. Na kennisname van de verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor met staat van activa en passive per 31 maart 2014, besloot de vergadering de vennootschap om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Auditas Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 348 bus 11, vertegenwoordigd door de heer Erik Van der Jeught, bedrijfsrevisor, met kantoor te 2018 Antwerpen, Montebellostraat 27, luidt als volgt:

7. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief van de Comm.V Ciaramix, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 maart 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld..

Bij onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, werd in het kader van de vooropgestelde verrichting geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld.

Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt 32.988,87 EUR en is 32.688,87 EUR groter dan het maatschappelijk kapitaal van 300,00 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 5 juni 2014.

Erik Van der Jeught

Bedrijfsrevisor"

8. De vergadering besloot om de in functie zijnde zaakvoerder eervol te ontslagen, te weten de heer heer CIARAMELLI Marco, geboren te Napels (Italië) op 4 oktober 1959, wonende te 80122 Napoll (Italië), Via Orazio 138,

8, Ten gevolge van de amvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd een nieuwe tekst van de statuten vastgesteld, welke tekst volgende bijzonderheden bevat:

Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "CIARAMIX".

2. Zetel: De zetel is gevestigd te Wemmel, Neerhoflaan 5,

3. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdvijftigduizend

driehonderd euro 250.300,00).

4, Boeklaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

5. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

6. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,

7. Externe vertegenwoordiging: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, dan kan de statutaire zaakvoerder alleen handelend de vennootschap verbinden jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder optreden en dient een niet-statutaire zaakvoerder steeds samen op te treden met een statutaire zaakvoerder voor aile handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

8. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

j. Het leveren van verkoopondersteuning aan derden, door het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven op gebied van bedrijfsvoering en beheer, public relations en communicatie; het ontwerpen van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media.

De vorming, opleiding en training van diverse vakgebieden,

3. Het verlenen van administratieve ondersteuning aan derden, onder meer door het vervullen van administratieve formaliteiten, verzorgen van secretariaatswerk, onthaal van klanten en diverse voorbereidingen van documenten. Deze prestaties zijn niet limitatief behoudens activiteiten waar een bijzondere vérgunning en/of toelating voor vereist is.

4. De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan- en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. De vennootschap zal mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

5. Het geven van allerlei voordelen aan de bestuurders en zaakvoerders.

6. Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en  mandaten, met inbegrip van vereffenaar.

7. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijkt.

8. Zij mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip. van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

9. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede dinsdag van de maand mei om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur..

7. De vergadering benoemde tot statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn op elk ogenblik herroepbaar:

I/ de heer CIARAMELLI Marco, voornoemd.

De vergadering benoemde tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn op elk ogenblik herroepbear,

Op de laatste blz. y k B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. helzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod11.1

je. "  " " -'

2/ mevrouw PIZZOCARO Giuliana, geboren te Salem° (Italië) op 24 juli 1956, wonende te 80122 Napoli (Italië), Via Orazio 138.

8. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handetsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C.C.S. BOEKHOUDKANTOOR", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0465.942.270, met zetel te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 386, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelting, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij aile belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffe van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, staat activa 8 passive, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

03/03/2014
ÿþ Mod Wosd i7,4

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Btaatsblar



Neergelegd ter griffie van de Rerifbink van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie î 0 FEU. 2014

Ondernerningsnr : 0899.511.880

Benaming

(volml) : C[ARAMIX

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel De Burburestraat 6 - 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 05 februari 2014, blijkt de

wijziging van de maatschappelijke zetel naar volgend adres:

Neerhoflaan 5

1780 Wemmel

en dit met onmiddellijke ingang.

Er wordt volmacht verleend aan de BVBA C.C.S. Boekhoudkantoor, Herentalsebaan 386 - 2160

Wommelgem, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Hugo Van Olmen, om de nodige publicaties in het

Belgisch Staatsblad te ondertekenen en de nodige wijzigingen door te voeren bij de KBO en de fiscale

administraties.

Getekend,

Marco Ciaramelli

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzi.. .. i^rden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.05.2015, NGL 14.09.2015 15585-0400-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.05.2016, NGL 30.08.2016 16541-0409-010

Coordonnées
CIARAMIX

Adresse
NEERHOFLAAN 5 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande