CIRCUS RASTELLI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CIRCUS RASTELLI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.031.451

Publication

03/06/2014
ÿþMod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grittie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, DE GREFFIER, MEI 2414







*14110654*



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

... ................. .. --~---...............................................................................................,

Ortde: rtembeÉw : 0466.031.451

Betwee?ig

,,ti::f;i)

~YEoF~C9tij :

rtielneyee.mri . Naamloze Vennootschap

: 3080 Tervuren, Hoornzeelstraat 63

(*d ctdr )

Orsden r ek : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op drieëntwintig december tweeduizend dertien om 19 uur. Geregistreerd tien bladen en geen verzendingen, op 26 december 2013, te Mechelen 2` kantoor, boek 315, blad 94, vak 13. Ontvangen: drieduizend honderd vijftig euro (£ 3.150,00). De Ontvanger (get.) M.R. Van Vlasselaer. Blijkt wat volgt:

a) Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

1. De buitengewone algemene vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "CIRCUS RASTELLI"; de eerste zin van het artikel 1 van de statuten wordt in deze zin aangepast en zal voortaan luiden als volgt : "De vennootschap draagt de naam : "CIRCUS RASTELLI" Naamloze Vennootschap.".

2. Het doel van de vennootschap wordt aangepast en uitgebreid; hiertoe aanpassing van het artikel 3 van de statuten; in de tekst van dit artikel wordt, na de woorden "...beheersopdrachten en mandaten,", de volgende tekst toegevoegd : "- Het aankopen, verkopen, verbeteren, uitrusten, inrichten, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, beheren, bouwen, omvormen, uitbaten en in waarde brengen van alle onroerende goederen; alsmede onroerende leasing;

- De vennootschap mag zakelijke onroerende rechten zoals onder meer vruchtgebruik, opstalrecht en erfpacht verwerven."

3. Kapitaalverhoging

a) Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met één miljoen vijfhonderdduizend Euro en gebracht van twee miljoen achthonderdduizend Euro tot op vier miljoen driehonderdduizend Euro;

op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door inbreng in natura door de naamloze vennootschap "HOF VAN VLAENDEREN", met maatschappelijke zetel te 2200 Herentals, Grote Markt 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0427.304.004, BTW-nummer BE 427.304.004, van het hierna beschreven onroerend goed.

b) Onder voorbehoud van de effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging, wijziging van het artikel 5 van de statuten teneinde om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand inzake het beloop en de vorming van het kapitaal;

de nieuwe tekst van dit artikel zal voortaan luiden als volgt : "Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen driehonderdduizend euro.

het is verdeeld in vierduizend driehonderd negentig aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde,".

c) Effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging

Is hier tussengekomen :

de naamloze vennootschap "Hof van Vlaenderen", voornoemd.

Deze comparante heeft het volgende verklaard

STUDIO FILMTHEATERS

v'stii Ë;. v!iftY1;+É4:fC:} . .1;fi's:df: eef:Éi!)<'.t~'.it'7![f:lrif~~ t~?: : !ii: if :?~:'s:7:;?ti~fi:YC`.1::~~` f::?=''rs . {7p, : vee: fide QCs:Xl3(o;::tii:t`.;

;fiáèTeí>é3 SiSY: i'.Cè#OF3 ;2:'l~Ci~i:%3~i:~lO:èÙÈ~ÿCí:

: N$casM

ei ha.teiKta&asEni.j.

^A~ ~ - zij heeft kennis van de statuten en van alles wat voorafgaat en van de financiële toestand van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Deze comparante schrijft in op duizend veertig nieuwe aandelen en verricht tot storting van haar deel, de inbreng van de hierna beschreven onroerende goederen.

De waardebepaling van de ingebrachte onroerende goederen wordt uitvoerig omschreven in het verslag daarvan opgemaakt door de Burg. BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren, Réviseurs d'Entreprises, met zetel te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022 bus 2, vertegenwoordigd door Monika Lenaerts, bedrijfsrevisor.

I. Inbreng in natura:

De nv "Hof Van Vlaenderen, voornoemd, schrijft in op duizend veertig aandelen en verricht tot storting van haar deel

de inbreng van volgend onroerend goed :

STAD DIEST, eerste afdeling

De bestaande constructies, zijnde een hotel en een handelshuis, opgericht op een perceel grond, gelegen Leuvensestraat 24-26-28, thans gekadastreerd sectie A nummers 672/N/2 en 672/P, met een oppervlakte van zes are achtenzeventig centiare (6a 78ca).

De waarde van bovenbeschreven ingebrachte onroerende goederen wordt door de comparante geschat in volle eigendom op één miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 1,500.000,00).

OORSPRONG VAN EIGENDOM :

De oorsprong van eigendom werd reeds uitvoerig omschreven in 'vestiging van een recht van opstal' (pagina 2)

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR :

Door de raad van bestuur werd de Burg. BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren, Réviseurs d'Entreprises, met zetel te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022 bus 2, vertegenwoordigd door Monika Lenaerts, bedrijfsrevisor, aangesteld met het oog op het opmaken van het door de wet opgelegde verslag. Deze bedrijfsrevisor sloot zijn verslag af op twintig december tweeduizend dertien. Het besluit van dit verslag Iuidt als volgt

"VI. BESLUIT

Ondergetekende, Monika Lenaerts, bedrijfsrevisor, handelennd in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de Burg. BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'Enpreprises, met zetel te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022 bus 2, benoemd krachtens verzoekschrift van de raad van bestuur op 6 december 2013, verklaart in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, het vereiste nazicht te hebben uitgevoerd inzake de vooropgestelde kapitaalverhoging van £ 1.500 000,00 via inbreng in natura.

Ons verslag werd opgesteld onder de opschortende voorwaarde dat de NV KEMPAR en de NV FORTIS BANK akkoord gaan met de geplande inbreng van het hotel "De Franse Kroon", eigendom van de NV HOF VAN VLAENDEREN, in de NV STUDIO FILMTHEATERS en dat zij akkoord gaan met het feit dat de openstaande schulden per 30,09.2013 ten overstaande van de NV KEMPAR en de NV FORTIS BANK, niet mee worden ingebracht.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en onder de hierboven beschreven opschortende voorwaarde zijn wij van oordeel dat :

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling vàn het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving der inbrengen voldoet aan de normale vereisten inzake precisie en duidelijkheid; - de toegepaste waarderingswijzen, bedrijfseconomisch verantwoord zijn en tot inbrengwaarden leiden die ten minste gelijk zijn aan het aantal (1.040) en de fractiewaarde (¬ 1.442,31) der aandelen die de gehele als tegenprestatie te verstrekken vergoeding vormen,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.040 nieuwe te creëren aandelen van de vennootschap NV STUDIO FILMTHEATERS, zonder vermelding van de nominale waarde, die worden toegekend aan de NV HOF VAN VLAENDEREN.

Tenslotte dient er aan te worden herinnerd dat deze opdracht en niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat dit verslag geen "fairness opinion" is.

Gedaan te goeder trouw, Wemmel, 20 december 2013. Burg, BVBA Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'Entreprises vertegenwoordigd door Monika Lenaerts.",





Verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602, $1 van het Wetboek van vennootschappen

De vergadering neemt ook kennis van het bijzonder rapport van de raad van bestuur, opgelegd door artikel 602, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Vergoeding van de inbreng in natura :

De waarde van de in natura ingebrachte onroerende goederen wordt vergoed als volgt

- ten bedrage van één miljoen vijfhonderdduizend euro in kapitaal waarvoor er afgerond duizend veertig aandelen worden toegekend aan de nv "Hof van Vlaenderen".

4. Aan de raad van bestuur wordt alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen van de coördinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering

de dato 23 december 2013, verslagen van de Raad van Bestuur, verslag van de Bedrijfsrevisor en de

tekst van de gecoördineerde statuten,

















Op {Kt 1£E::;É3 tP':" v;3t7 .L4~~ ~,' t£: IE3~c £i3 . n3{10 :RE3E,.'7': ot2 i"7£:3C¬ silNÿi'" &b }'£i?'" 34 t£i s a > ~} ~S: í:C°.éci @=. ~7¢iiii S7£:i: {j~ ~3~~'io{o)?'" _'s:::)

. $:,::t:?-Yk¬ 'sr:'i,

ré:.ht?e::F ?^iiii :.. : :i4.?'s,"Ci<.ê7 v<:;':

: Na:sr" i 1"::7slt::#., :3in;

27/06/2014
ÿþ Sx"t+h2á~á.`3=x:'y4.,t ~ Át b::;n f&" ti`i~~~:. . Madword 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voo r"

k*¬ tes,ti¬ c3r

aan hr," x.

111

*19125019*

Or#dsmetr#Rnertr : 0466.031.451

lise3ari¬ ng

,.si:sit) " CIRCUS RASTELLI

NEERGELEGD

1 8 JUNI 2014

Griffe Rechtbank van Koophandel

{` i ~! S"

te Leuven.

ri

Ra cht vrrt ri . Naamloze Vennootschap

Zrlt:;l : 3080 Tenturen, Hoornzeeistraat 63

ed1.-es

ek ; STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERMINDERING

Buitengewone algemene vergadering,

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op 10 juni 2014 om 19.20 uur, Geregistreerd op het 1"'° registratiekantoor Mechelen, op 12 juni 2014, drie bladen en geen verzendingen, register (OBA) 5, boek 320, blad 34, vak 10. Ontvangen: vijftig euro (E 50,00), De Ontvanger (get.) M-R Van Vlasselaer. Blijkt wat volgt:

a) Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende

beslissingen:

Eerste agendapunt

a) De buitengewone algemene vergadering beslist het kapitaal te verminderen met twee miljoen achthonderdduizend Euro om het te verlagen van vier miljoen driehonderdduizend euro tot op één miljoen vijfhonderdduizend euro door terugbetaling op ieder aandeel van een bedrag van zeshonderd zevenendertig euro acht één drie drie cent (¬ 637,8133) of op een totaal van vierduizend driehonderd negentig aandelen, een totaal bedrag afgerond van twee miljoen achthonderdduizend euro.

Deze terugbetaling mag, overeenkomstig artikel 613 van het wetboek van vennootschappen, eerst plaats hebben twee maanden na de bekendmaking van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en op voorwaarde dat door eventuele schuldeisers van de vennootschap, binnen die termijn, geen zekerheid wordt geëist, zoals bedoeld in artikel 613 van voormeld wetboek.

Het bedrag van deze kapitaalvermindering is integraal toe te rekenen op de in het kapitaal geïncorporeerde belaste reserves.

b) Aan de raad van bestuur wordt machtiging verleend om voorgaande beslissing uit te voeren en

inzonderheid:

- over te gaan tot het verrichten van de boekhoudkundige verrichtingen en het neerleggen van de coördinatie

van de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

- over te gaan tot de terugbetaling van dit kapitaal na het verstrijken van de wettelijke termijn.

c) Als gevolg van de voorgaande beslissingen wordt het artikel 5 van de statuten betreffende de toestand van het kapitaal, vervangen door de volgende tekst :

"Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vijfhonderdduizend euro en is vertegenwoordigd door vierduizend driehonderd negentig aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.".

Tweede agendapunt :

Aan de raad van bestuur wordt alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen van de coordinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 10

juni 2014 en de tekst van de gecoördineerde statuten.

O}: t,t: tf 2:t`~','c tri,,, vue, s:iit:se¬ ,r?::t : {3i:.'.tt, . y,i',.{e':S: f:i= 13i3'w'ei:i4if,;;,ri3d ver: -',* w;t:4:if:h:M2't" 4,`.7:d<`!:.'.°~:: i3.'it ; 4~:31: f,e: F.:i::ue'iic4r" ^.;4'" k;)

rf:" ;ht'et`t ~a,3n ie'.: 8c::3'l,ic33 3ii:: .'f4`s#e#3 °E' v~.-'It.#:;iw"tEvtC.",-?£FiErG"fi

y'+f:" :.~:ti t`:4é:3i`" k ent:us3dt" aE.9,itfil?#. .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 20.08.2013 13431-0139-017
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.08.2012 12481-0099-017
20/08/2012
ÿþti

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden 1111

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechioaral< van Koophan&

Leuven, de 0 $ Au, 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

mea

1

II

*iziassai"

Ondernemingsnr ; 0466.031.451

Benaming

(voluit) : STUDIO FILMTHEATERS

(verkort) :

Rechtsvorm

Zetel : HOORNZEELSTRAAT 63 3080 TERVUREN (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER EN GEDELEGEERD BESTUURDER

De bijzondere algemene vergadering van 29/02/2012 publiceert hierbij het ontslag als bestuurder van de heer Rastelii Jan vanaf 29/02/2012 ingevolge zijn overlijden.

De raad van bestuur van 29/02/2012 publiceert hierbij het ontslag als gedelegeerd bestuurder van de heer Rastelll Jan vanaf 29/02/2012 ingevolge zijn overlijden.

Rasteili Kurt Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/01/2012
ÿþVc behc aar

Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophand&

te Leuven, de 3 0 DEC, 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0466.03t451

Benaming

(voluit) : STUDIO FILMTHEATERS

Rechtsvorm : N.V.

Zetel : HOORNZEELSTRAAT 63 3080 TERVUREN

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 30 juni 2011 en van de raad van bestuur van 30 juni 2011 :

Met algemeenheid van stemmen herbenoemt de vergadering de volgende uittredende bestuurders voor een nieuwe periode van zes jaar die een einde neemt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar 2017:

-mevrouw Inge Rastelli, Hoornzeelstraat 65 te 3080 Tervuren

-de Heer Kurt Rastelli, Aragonstraat 6 te 2500 Lier

-de heer Frank Rastelli, Zandstraat 3 te 2200 Herentals

-de Heer Jan Rastelli, Pas 205 te 2440 Geel

-mevrouw Karen Rastelli, Bergestraat 16 C te 3080 Tervuren

-mevrouw Anne-Marie Rastelli, Rozendalstraat 43 te 3080 Tervuren

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

Met algemeenheid van stemmen herbenoemt de raad van bestuur de Heer Rastelli Jan, Pas 205 2440 Geel, tot gedelegeerd bestuurder met ingang van 30 juni 2011 voor een nieuwe periode van zes jaar tot na de. gewone algemene vergadering van 2017.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Rastelli Jan

Gedelegeerd bestuurder

III I

*12011548*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.09.2011 11557-0456-017
08/10/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 06.10.2010 10570-0071-019
11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 10.08.2010 10395-0262-019
09/02/2010 : LE102197
31/08/2009 : LE102197
18/06/2008 : LE102197
24/07/2007 : LE102197
14/06/2007 : LE102197
27/12/2005 : LE102197
15/07/2005 : LE102197
25/06/2004 : LE102197
04/07/2003 : LE102197
21/06/2002 : LE102197
25/01/2001 : LE102197
11/10/2000 : LE102197
18/05/1999 : LEA014925
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 01.07.2016 16251-0223-014

Coordonnées
CIRCUS RASTELLI

Adresse
HOORNZEELSTRAAT 63 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande