CISCO INTERNATIONAL LIMITED

Divers


Dénomination : CISCO INTERNATIONAL LIMITED
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 812.730.237

Publication

12/07/2013
ÿþ Mod Won111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 1111u Iifld~99biiii

BR.USe 3 JUL 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0812.730.237

Benaming

(voluit) : Cisco International Limited

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder het recht van Engeland en Wales

Zetel : Callaghan Square 1, Cardiff, CF10 5BT, Verenigd Koninkrijk

Belgisch bijkantoor: Pegasus Park, De Kleetlaan 6A, 1831 Diegem, België (volledig adres)

Onderwerp akte ; Sluiting bijkantoor

(Uittreksel uit de beslissing van de raad van bestuur gehouden op 7 juni 2013)

ER WERD BESLIST om het Belgisch bijkantoor van de vennootschap te sluiten. Het bijkantoor zal worden gesloten ten gevolge van een gebrek aan zakelijke opportuniteiten in België. Hiertoe zullen alle wettelijke formaliteiten vervuld worden in België om het bijkantoor te sluiten.

ER WERD BESLIST om het Belgisch bijkantoor, gelegen te Pegasus Park, De Kleetlaan 6A, 1831 Diegem, België, officieel te sluiten met ingang van 7 juni 2013.

ER WERD BESLIST om gedurende vijf jaar alle wettelijke en boekhoudkundige documenten met betrekking tot het Belgisch bijkantoor te bewaren op volgend adres:

Cisco SPVTG

Luipaardstraat 12

8500 Kortrijk

België

Annick De Waele

Wettelijke vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/05/2013 : ME. - JAARREKENING 28.07.2012, GGK 12.04.2013, NGL 30.04.2013 13113-0117-004
27/03/2013
ÿþMad Mx 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

18 MRT 2014

Men

Griffie

Op de laatste blz. van Luik;,B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbaai

HhI!I

u

*1309859

Ondememingsnr : 0812.730.237

Benaming

(voluit) : Cisco International Limited

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap opgericht en bestaand onder het recht van Engeland en Wales

Zetel : Callaghan Square 1, Cardiff, CF10 5BT, Verenigd Koninkrijk

Adres bijkantoor: Pegasus Park, De Kleetlaan 6A, 1831 Diegem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekking en toekenning van bijzondere machten

Uittreksel uit de verklaring d.d. 19 februari 2013:

Ondergetekende, David James. Sweet, handelend als Bestuurder van Cisco International Limited (de 'Vennootschap"), een vennootschap opgericht en bestaand onder het recht van Engeland en Wales met maatschappelijke zetel te Callaghan Square 1, Cardiff, CF10 5BT, Verenigd Koninkrijk en met een bijkantoor in België met ondememingsnummer 812.730.237 (RPR Brussel), verklaart hierbij dat:

1. Het volgende een waar en eensluidend uittreksel is van de notulen van een vergadering van de raad van bestuur van de Vennootschap gehouden op 23 oktober 2012:

De Voorzitter zette uiteen dat het doel van de vergadering eruit bestond om:

1. de machten die werden toegekend aan de personen bevoegd om tewerkstellings-gerelateerde documenten te ondertekenen (de "Huidige Volmachthouders") namens de Vennootschap en haar bijkantoren wereldwijd zoals opgelijst in Bijlage A gehecht aan deze notulen (de "Bijkantoren") in te trekken; en

2. het aannemen van het Globale Beleid van Cisco inzake Human Resources Ondertekeningsbevoegdheid (Cisco Human Resources Global Signature Authority Policy) (het "Beleid") door de Vennootschap en de Bijkantoren goed te keuren.

ER WERD BESLOTEN dat:

1. de machten die werden toegekend aan de Huidige Volmachtdragers van de Vennootschap en de Bijkantoren met onmiddellijke ingang worden ingetrokken.

2. het Beleid goedgekeurd en aangenomen wordt door de Bijkantoren met onmiddellijke ingang, onder voorbehoud dat het in de lokale jurisdicties toegelaten is om Human Resources ondertekeningsbevoegden aan te duiden door functie.

2. Het volgende een waar en eensluidend uittreksel is van het Beleid:

Alle werknemers op het niveau van vice-president binnen de HR organisatie ("HR VP's"), alle werknemers op het niveau van director binnen de HR organisatie ("HR Directors"), en alle werknemers op het niveau van manager binnen de HR organisatie ("HR Managers") die Cisco, of enige Cisco Entiteit wereldwijd, ondersteunen, zullen over de tekenbevoegdhekl beschikken over alle Cisco Entiteiten in hun respectievelijke jurisdictie(s) [...]:

(a) om Cisco en/of enige Cisco Entiteit in hun jurisdictie(s) in enige en alle tewerkstellings-gerelateerde zaken te vertegenwoordigen, met inbegrip van de ondertekening, onderhandeling, aflevering, herziening, aanpassing en beëindiging van overeenkomsten en enige andere documenten of instrumenten in verband met alle zaken betreffende tevrerkstellings-gerelateerde procedures in overeenstemming met het toepasselijke

arbeidsrecht en de toepasselijke arbeidsreglementen en om enige en alle stappen te ondernemen in verband' met het voorgaande;

(b) om protocollen te ondertekenen en af te leveren in verband met tewerkstellings-gerelateerde zaken;

(c) om enige en alle tewerkstellings-gerelateerde formaliteiten en handelingen met betrokken overheidslichamen en rechtbanken te stellen, en om enige en alle documenten in verband hiermee te ondertekenen, met inbegrip van het uitgeven en ondertekenen van volmachten om bepaalde derden zoals lokale raadsmannen of andere professionelen toe te laten om Cisco en/of haar dochtervennootschappen te vertegenwoordigen, met inbegrip van maar niet beperkt tot, handelingen ter bescherming van de rechten en belangen van Cisco betreffende tewerkstellings-gerelateerde zaken; en

(d) om Cisco en/of enige Cisco Entiteit in hun jurisdictie(s) te vertegenwoordigen voor enige immigratie autoriteit in verband met alle zaken betreffende registratie en/of herregistratie van Cisco en/of enige Cisoo Entiteit als een entiteit die personen van buitenlandse nationaliteit uitnodigt om een land binnen te komen, uitgifte van uitnodigingen, visums, toelating om werknemers van buitenlandse nationaliteit aan te nemen en in te zetten, individuele werkvergunningen, het verrichten van kennisgevingen betreffende het aannemen en inzetten van werknemers van buitenlandse nationaliteit, voor de registratie bij immigratie van werknemers van buitenlandse nationaliteit, alsook voor leden van hun familie, bij aankomst in een land en immigratieoontrole en de-registratie na vertrek uit een land, om Cisco en/of enige Cisco Entiteit te vertegenwoordigen tijdens inspecties betreffende de naleving van immigratiewetgeving, om Cisco en/of enige Cisco Entiteit te vertegenwoordigen gedurende en deel te nemen aan administratieve procedures betreffende immigratiegeschillen met betrekking tot Cisco. Voor deze doeleinden zijn HR VP's en/of HR Directors gemachtigd om, in naam en voor rekening van Cisco en/of enige Cisco Entiteit, alle documenten noodzakelijk om het voorgaande te voltooien te ondertekenen, over te maken en te verzamelen, alsook om de overheidsvergoedingen te betalen en cm alle andere handelingen uit te voeren in verband met de voltooiing van hogervermelde taken.

(e) HR VP's en HR Bestuurders zijn bevoegd om hun machten toe te kennen aan een andere Cisco werknemer ("Gevolmachtigde") door het vervolledigen, ondertekenen en dateren van een Volmacht gelijkaardig aan dewelke die aangehecht is als Exhibit A. HR Managers zijn niet bevoegd om anderen als gevolmachtigde aan te duiden of te machtigen met betrekking tot de hierboven vermelde zaken, noch om dergelijke volmachten te wijzigen, noch om de handelingen van dergelijke gevolmachtigden te bekrachtigen, en noch om dergelijke volmachten in te trekken, tenzij deze machten hen specifiek werden toegekend via een afzonderlijk besluit van de raad van bestuur of een volmacht.

Voor eensluidend uittreksel,

Annick De Waele

Wettelijk vertegenwoordiger

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.07.2011, GGK 31.07.2011, NGL 26.06.2012 12216-0526-004
14/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.07.2010, GGK 31.07.2010, NGL 07.10.2011 11577-0120-033
15/09/2011
ÿþa

" Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I ID I IN

+11132 0+

V beh aa Be: Stai

vJ .~ J~ ~~"

Griffie ( 5 se z t

Ondernemingsnr : 0837.925.689

Benaming

(voluit) : Cisco International Limited

Rechtsvorm : Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder het recht van Engeland en Wales

Zetel : Callaghan Square 1, Cardiff, CF10 5BT, Verenigd Koninkrijk

Zetel bijkantoor: Pegasus Park, De Kleetlaan 6A, 1831 Diegem, België

Onderwerp akte : Toekenning van bijzondere machten

Uittreksel uit de verklaring van 10 augustus 2010.

Ondergetekende, David Sweet, handelend als Bestuurder van Cisco International Limited, verklaart hierbij dat het volgende een waar en eensluidend uittreksel is van de volmachten die op 10 augustus 2011 werden toegekend door Cisco International Limited:

DOOR DEZE VOLMACHT, opgesteld op 10 augustus 2011, kent Cisco International Limited (waarnaar hierna verwezen wordt als de "Vennootschap"), een vennootschap opgericht en bestaand onder het recht van Engeland en Wales met ondernemingsnummer06640658 en met maatschappelijke zetel te 1 Callaghan Square, Cardiff, CF10 5BT, Verenigd Koninkrijk, vertegenwoordigd door een Bestuurder, David Sweet, handelend op basis van de machten die hem werden toegekend in de statuten van de Vennootschap, hierbij machten toe en benoemt in verband met het bestuur van haar bijkantoor in België, geregistreerd in België onder ondernemingsnummer 0837.925.689 RPR Brussel en onder de naam "CISCO INTERNATIONAL LIMITED, BELGIUM BRANCH" met adres te Pegasus Park, De Kleetlaan 6A, B-1831 Diegem, België (waarnaar hierna verwezen wordt als het "Belgisch Bijkantoor"):

1. Iedere Treasurer, Assistant Treasurer, Vice President of Finance, Finance Director, Treasury Director, Treasury Manager, Tax Manager, Cash Manager of Financial Controller van de Cisco Systems groep (elk een "Gemachtigde", welke term ook slaat op het meervoud), om, met twee samen handelend, in naam en.voor rekening van de Vennootschap:

(a) zulke bank of banken die zij noodzakelijk of raadzaam achten, als bewaarinstelling van de fondsen van het Belgisch Bijkantoor aan te duiden;

(b) één of meerdere rekeningen van het Belgisch Bijkantoor bij aangestelde banken, fondsen, makelaars of andere financiële instellingen (waarnaar hierna gezamenlijk verwezen wordt als "Financiële Instellingen"), zoals de Gemachtigde kan kiezen, te openen of te sluiten;

ondertekeningsbevoegdheden toe te kennen en beperkingen te definiëren om, manueel of per fax (met inbegrip van handtekeningen via doordruk, enige gelijkaardige techniek, of via computer), enige en alle cheques, overschrijvingen en andere orders tot betaling van geld, met inbegrip van orders of instructies in een informele of geschreven vorm, te ondertekenen tegen fondsen die op enig ogenblik op enige rekening van het Belgisch Bijkantoor bij enige Financiële Instelling gecrediteerd staan;

(d) bevoegdheden toe te kennen om geschreven, telefonische, elektronische of mondelinge instructies te geven met betrekking tot de overdracht van fondsen van het Belgisch Bijkantoor die bij enige Financiële Instelling staan (of anderzijds door enige Financiële Instelling kunnen worden overgedragen) door middel van een overschrijving, een automatische clearinghouse of andere elektronische manier van overdracht, zonder dat enige geschreven instructie tot betaling van geld wordt gegeven aangaande zulke overdracht, of per cheque, overschrijving of andere geschreven instructie tot betaling van geld getekend door personen die krachtens deze volmacht gemachtigd zijn; en

(e) zulke overeenkomsten met Financiële Instellingen aangaande bankdiensten (met inbegrip van, zonder enige beperking, elektronische diensten) af te sluiten of te beëindigen, als zulke Gemachtigde raadzaam of in het belang van het Belgisch Bijkantoor acht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

(c)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien enige Financiële Instelling een voorgeschreven vomi van besluit of besluiten, resolutie of resoluties vereist in verband met zulke rekeningen of in verband met enige aanvraag, verklaring, stuk of enig ander daarmee verband houdend document, dan zal elk zulk besluit of zulke resolutie geacht worden door de Wettelijke Vertegenwoordiger van het Belgisch Bijkantoor aangenomen te zijn en zal elke Wettelijke Vertegenwoordiger van het Belgisch Bijkantoor of een Bestuurder of Secretaris van de Vennootschap gemachtigd zijn om de aanneming van enig zulk besluit of zulke resolutie te certifiëren.

Het Belgisch Bijkantoor en elke Gemachtigde worden uitdrukkelijk het verbod opgelegd om:

(a) de schulden en verplichtingen van enige entiteit te garanderen;

(b) in verband met enige kredietopeningen en/of rentecontracten, enige krediet- of leningsovereenkomsten, orderbriefjes, garanties, zekerheidsovereenkomsten en andere instrumenten, certificaten, handelspapieren, overeenkomsten of andere documenten mei of ten gunste van enige Financiële Instelling te onderhandelen, te ondertekenen, af te leveren of uit te voeren;

(c) fondsen te lenen van, kredietlijnen te openen en daaronder te trekken bij, kredietbrieven te garanderen van, en kredietfaciliteiten ie openen en vast te leggen bij, enige Financiële Instelling; en

(d) wisselkoersovereenkomsten, wisselkoersopties, renteswaps, caps, floors en collars, valuta swaps, en andere gelijkaardige financiële producten te onderhandelen, te ondertekenen en af te leveren.

Deze Volmacht vervangt enige voorgaande bankbesluiten en enige machten toegekend hieronder zullen geacht worden retroactief te werken en enige en aile handelingen gesteld onder deze machten die werden gesteld voorafgaand aan de ondertekening van deze Volmacht worden hierbij bekrachtigd en goedgekeurd.

Deze Volmacht zal uitwerking hebben vanaf de datum van ondertekening en zal van kracht blijven tot deze wordt ingetrokken door de Vennootschap.

2. JERALD ALLEN DARK, meerderjarig, van Amerikaanse nationaliteit, getrouwd, houder van een geldig Amerikaans paspoort met nummer 437260701, wonende te 246 View Street, Mountain View, CA 94041, Verenigde Staten van Amerika

CHARLIE JOHNSTON, meerderjarig, van Britse nationaliteit, ongehuwd, houder van een geldig paspoort van het Verenigd Koninkrijk met nummer 094211250, wonende te The Walled Garden, Beverley Close, Weybridge, Surrey, KT13 9LW, Verenigd Koninkrijk; en

DIANE SINCLAIR, meerderjarig, van Britse nationaliteit, getrouwd, houder van een geldig paspoort van het Verenigd Koninkrijk met nummer 306778613, wonende te 39 Bridge Way, Twickenham, Middlesex, TW2 7JL, United Kingdom;

(de "Gevolmachtigden") als de rechtmatige gevolmachtigden van de Vennootschap met volledige bevoegdheid en de machtiging om, alleen handelend, alle handelingen in naam en voor rekening van de Vennootschap te stellen in verband met arbeidsaangelegenheden (inzake het Belgisch Bijkantoor), met inbegrip van, maar niet beperkt tot het volgende:

1. De Vennootschap vertegenwoordigen in enige en alle arbeidsaangelegenheden (inzake het Belgisch Bijkantoor), met inbegrip van de ondertekening, onderhandeling, aflevering, herziening, wijziging en beëindiging van arbeidsovereenkomsten en enige andere documenten of instrumenten met betrekking tot alle aangelegenheden inzake arbeidsaangelegenheden in overeenstemming met relevante arbeidswetgeving en regulering en om alle stappen te nemen die hij/zij noodzakelijk acht in verband hiermee;

2. Interne protocollen met betrekking tot arbeidsaangelegenheden inzake het Belgisch Bijkantoor ondertekenen en afleveren; en

3. Enige en alle arbeidsgerelateerde formaliteiten en verrichtingen ondernemen met relevante overheden en enige en alle documenten in verband hiermee ondertekenen, met inbegrip van verrichtingen voor beschermingen van de rechten en belangen van de Vennootschap inzake arbeidsaangelegenheden inzake het Belgisch Bijkantoor.

De Gevolmachtigden zullen de bevoegdheid hebben om de hierin toegekende machten te delegeren aan andere personen.

Deze Volmacht zal uitwerking hebben vanaf de datum van ondertekening en zat in werking blijven tot deze wordt ingetrokken door de Vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

3. CHRISTOPHER PATRICK HENDERSON, meerderjarig, van Britse nationaliteit, getrouwd, houder van een geldig paspoort van het Verenigd Koninkrijk met nummer 027748073, wonende te 520 Rowell Lane, Pleasanton CA 94566, Verenigde Staten van Amerika;

DAVID CHARLES WAGNER, meerderjarig, van Amerikaanse nationaliteit, getrouwd, houder van een geldig paspoort van de Verenigde Staten met nummer 212101825, wonende te 14819 Capricom Lane, Charlotte, NC 28277, Verenigde Staten van Amerika; en

RONEN JOURNO, meerderjarig, van Britse nationaliteit, getrouwd, houder van een geldig paspoort van het Verenigd Koninkrijk met nummer 500336716, wonende te 2 Porchester Gardens, Flat 34, London, W2 6JL, Verenigd Koninkrijk;

(samen de "Gevolmachtigden") om, alleen handelend, alle handelingen in naam en voor rekening van de Vennootschap te stellen in verband met onroerend goed aangelegenheden (inzake het Belgisch Bijkantoor), met inbegrip van, maar niet beperkt tot het volgende:

1. De Vennootschap vertegenwoordigen inzake enige en alle onroerend goed aangelegenheden (inzake het Belgisch Bijkantoor), met inbegrip van de ondertekening, onderhandeling, aflevering, herziening, wijziging en beëindiging van overeenkomsten en huurcontracten en enige andere documenten of instrumenten die verband houden met alle aangelegenheden inzake onroerend goed verrichtingen in overeenstemming met de relevante wetten en reguleringen en om alle stappen te ondernemen die hij/zij noodzakelijk acht in verband hiermee;

2. Protocollen in verband met onroerend goed aangelegenheden inzake het Belgisch Bijkantoor ondertekenen en afleveren; en

3. Enige en alle onroerend goed gerelateerde formaliteiten en verrichtingen ondernemen met relevante overheden en enige en alle documenten in verband hiermee ondertekenen, met inbegrip van verrichtingen voor de beschermingen van de rechten en belangen van de Vennootschap inzake onroerend goed aangelegenheden inzake het Belgisch Bijkantoor.

Enige Gevolmachtigde zal de bevoegdheid hebben om de hierin toegekende machten te delegeren aan andere personen.

Deze Volmacht zal uitwerking hebben vanaf de datum van ondertekening en zal in werking blijven tot deze wordt ingetrokken door de Vennootschap.

4. ANNICK DE WAELE, van Belgische nationaliteit, wonende te Oudbergweg 3, 9830 Sint-Martens-Latem, België als de rechtsgeldige Gevolmachtigde van de Vennootschap met volledige bevoegdheid en de machtiging om, alleen handelend, alle of enige van de volgende handelingen te stellen, in naam en voor rekening van de Vennootschap:

1. toezicht houden op alle dagelijkse werkzaamheden van de Vennootschap, onder voorbehoud van de gedragscode van de Vennootschap of van de Cisco vennootschapsgroep, van kracht van tijd tot tijd, voor zover deze verband houden met de werkzaamheden van de Vennootschap, en de Vennootschap vertegenwoordigen wat betreft haar contacten met derden in België;

2. alle contracten ondertekenen en afleveren met betrekking tot de aanschaf van goederen en diensten door de Vennootschap, onder voorbehoud van (i) het interne goedkeuringsproces van de Vennootschap of de Cisco vennootschapsgroep, (ii) enige noodzakelijke juridische en financiële nazichten, (iii) het goedkeuringsproces voor de aanvragen tot inkoop van de Vennootschap of de Cisco vennootschapsgroep en (iv) de gedragscode van de Vennootschap of de Cisco vennootschapsgroep, van kracht van tijd tot tijd;

3. (A) overeenkomsten of andere papieren of elektronische documenten in verband met de levering of potentiële levering van diensten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, registraties als leverancier, antwoorden op aanbestedingen, technische en/of andere zakelijke voorstellen, master dienstenovereenkomsten, overeenkomsten tot aanneming van diensten, en verklaringen van werken) aan klanten of potentiële klanten van de Vennootschap; en (B) overeenkomsten of andere papieren of elektronische documenten in verband met de levering, onderaanneming of uitbesteding van diensten van of aan (naargelang het geval) andere partijen, voor zover zulke diensten vereist zijn om de ondertekening en/of uitvoering van de voorgaande regelingen te vereenvoudigen, ondertekenen en afleveren, onder voorbehoud van (i) het interne goedkeuringsproces van de Vennootschap of Cisco vennootschapsgroep, (ii) enige noodzakelijke juridische en financiële nazichten, en (iii) de gedragscode van de vennootschap of de Cisco vennootschapsgroep, van kracht van tijd tot tijd;

4. alle overeenkomsten met Cisco Systems, Inc. en/of enige van haar dochtervennootschappen ondertekenen en afleveren, onder voorbehoud van (i) het interne goedkeuringsproces van de Vennootschap of Cisco vennootschapsgroep, (ii) enige noodzakelijke juridische en financiële nazichten, en (iii) de gedragscode van de vennootschap of de Cisco vennootschapsgroep, van kracht van tijd tot

tijd.

5. De Vennootschap besluit hierbij dat de bovenvermelde machten moeten worden gebruikt binnen het

kader van hun professionele plichten en beperkt zijn tot de daarin vermelde werkingssfeer, en geven daarvan kennis aan Annick De Waele.

Deze Volmacht zal uitwerking hebben vanaf de datum van ondertekening en zal in werking blijven tot deze wordt ingetrokken door de Vennootschap.

Voor eensluidend uittreksel,

Annick De Waele

Wettelijke vertegenwoordiger

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ n z

," `" .,~~ 1v~ ~

1 5 26n1Griffie





Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11116129*

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Onde n lm

Benaming

: 0.2) ~5 a g

on

9

(voluit) : Cisco international Limited

Rechtsvorm : Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder het recht van Engeland en Wales

Zetel : Callaghan Square 1, Cardiff, CF10 5BT, Verenigd Koninkrijk

, Zetel bijkantoor: Pegasus Park, De Kleetlaan 6A, 1831 Diegem, België Onderwerp akte : Opening bijkantoor - Verklaring - Statuten

Uittreksel uit de verklaringen van 28 juni 2011.

David James Sweet, handelend als bestuurder van Cisco International Limited (de "Vennootschap"), een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder het recht van Engeland en Wales, verklaart hierbij dat:

1. De naam van de Vennootschap is Cisco International Limited.

2. De Vennootschap werd opgericht onder het recht van Engeland en Wales.

3. De Vennootschap is ingeschreven in het handelsregister van Engeland en Wales met inschrijvingsnummer 06640658.

4. De maatschappelijke zetel van de Vennootschap is gelegen te 1 Callaghan Square, Cardiff, CF10 5BT, Verenigd Koninkrijk.

5. De volgende personen zijn gemachtigd om, alleen handelend, de Vennootschap te vertegenwoordigen:

1° David James Sweet, van Britse nationaliteit, wonende te 9 New Square, Bedfont Lakes, Feltham, Middlesex, TW14 8HA, Verenigd Koninkrijk, handelend als bestuurder;

2° Christopher Dedicoat, van Britse nationaliteit, wonende te 51 Brookhouse Road, Barnt Green, Worcestershire, B45 8JR, Verenigd Koninkrijk, handelend als bestuurder.

6. Hierna volgt een waar en eensluidend afschrift van de Oprichtingsakte en de meest recente. gecoördineerde Statuten van de Vennootschap.

David James Sweet, handelend als bestuurder van Cisco International Limited (de "Vennootschap"), een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder het recht van Engeland en Wales, met: maatschappelijke zetel te 1 Callaghan Square, Cardiff, CF10 5BT, Verenigd Koninkrijk, verklaart hierbij dat het, volgende een waar en eensluidend uittreksel is van de besluiten die werden genomen op 28 juni 2011 door de' raad van bestuur van de Vennootschap:

ER WERD BESLOTEN DAT:

1. met ingang van 28 juni 2011, het Belgisch Bijkantoor van de Vennootschap wordt opgericht, onder de naam "Cisco International Limited, Belgium Branch", met adres te Pegasus Park, De Kleetlaan 6A, B1831 Diegem, België;

2. de activiteiten van het Belgisch Bijkantoor zullen bestaan uit de invoer van hard- en softwareproducten en de voorziening en verkoop van netwerkinfrastructuur hard- en softwareproducten en verwante diensten om mobiele breedbanddiensten te kunnen leveren. De voorziening en verkoop van' Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

netwerkproducten, software en diensten voor rekening van, of in samenwerking met, derden. De uitoefening van handelingen teneinde activiteiten voor en na verkoop te ondersteunen, met inbegrip van netwerkimplementatie en exploitatiediensten. De uitoefening van enige activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de verwezenlijking van de voorgaande handelsdoeleinden; en

3. Annick De Waele, van Belgische nationaliteit, wonende te Oudburgweg 3, 9830 Sint-Martens-Latem, België, wordt benoemd als wettelijk vertegenwoordiger van het Belgisch Bijkantoor. In deze hoedanigheid zal Annick De Waele verantwoordelijk zijn voor het dagelijks bestuur van het Belgisch Bijkantoor.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

STATUTEN

Oprichtingsakte

1. De naam van de Vennootschap is Cisco International Limited.

2. De vennootschapszetel van de Vennootschap dient gevestigd te zijn in Engeland en Wales.

3. Het doel van de Vennootschap is:

3.1 het stellen van alle handelsactiviteiten van algemene handelaar en trader, agent en vertegenwoordiger :

van een fabrikant, consulent, manager en beheerder, importeur en exporteur, fabrikant, detailhandelaar, groothandelaar, koper, verkoper, verdeler en verzender van en handelaar in alle producten, goederen, " handelswaren, koopwaren en producten van gelijk welke omschrijving, het deelnemen in, verrichten, ondernemen, uitoefenen en drijven van alle commerciële, industriële en handelsverrichtingen en ondernemirigen; het verrichten van alle activiteiten van marketing- en handelsconsulent, reclameagent en reclamebureau, hoofdmagazijnmeester, pakhuiseigenaar, discounthandelaar, specialist inzake postorderverkoop, scheepsagent en expediteur, vervoerder, trader, transporteur en transportonderneming, ' voertuigen, apparaten, machines, werktuigen en uitrusting van allerlei aard; alsook het aankopen of anderszins verwerven en overnemen van handelszaken of ondernemingen die nuttig geacht worden, of het deelnemen in, " het draaiende houden, van de hand doen, stopzetten of anderszins verhandelen van die zaken of ondernemingen zoals wenselijk geacht kan worden;

3.2 het voeren van gelijk welke andere handel of zaak, van welke aard ook, die volgens de raad van bestuur winstgevend kan gevoerd worden samen met of ter aanvulling van gelijk welke handels- of andere activiteit van de Vennootschap;

3.3 het aankopen.of op gelijk welke andere wijze verwerven van gelijk welke eigendom of er opties van verwerven, alsook het bekomen van gelijk welke rechten of voorrechten op of in verband met gelijk welk eigendom;

3.4 het aanvragen, deponeren, kopen of op enige andere wijze verwerven, beschermen, verlengen en vernieuwen, gelijk waar in de wereld, van gelijk welke octrooien, octrooirechten, uitvindingsoctrooien, licenties, geheime procedés, handelsmerken, ontwerpen, beschermende rechten en concessies, alsook het afstand doen, veranderen, wijzigen, aanwenden en te gelde maken van het voornoemde of er licenties van te verlenen of voorrechten in verband ermee toe te kennen, alsook het besteden van gelden om proeven en testen te doen . op of verbeteringen aan te brengen aan gelijk welke octrooien, uitvindingen of rechten die de Vennootschap eventueel kan verwerven of van plan is te verwerven;

3.5 het verwerven en het exploiteren van het geheel of gelijk welk deel van de onderneming, goodwill en de activa van gelijk welke persoon, firma of onderneming die gelijk welke voor de Vennootschap toegestane activiteit uitoefent of voorstelt uit te oefenen, en als onderdeel van de tegenprestatie voor dergelijke verwerving het aanvaarden van gelijk welke passiva of verbintenissen van die persoon, firma of onderneming, alsook het verwerven van een belang in, het fuseren met of het aangaan van een partnership, overeenkomst tot winstdeling, samenwerking of hulpverleningsakkoord met gelijk welke dergelijke persoon, firma of onderneming, alsook het financieel ondersteunen of anderszins bijstaan van gelijk welke dergelijke persoon, firma of onderneming met, als tegenprestatie voor alle voornoemde handelingen of verworven activa, toekenning of aanvaarding van aandelen, obligaties, schuldbrieven of effecten zoals eventueel overeengekomen, alsook het bezitten, behouden of verkopen, verpanden en verhandelen van gelijk welke aldus bekomen aandelen, obligaties, schuldbrieven of effecten;

3.6 het verbeteren, beheren, vormen, herstellen, ontwikkelen, ruilen, verhuren, verpachten of anderszins te

huur stellen, bezwaren, verkopen, van de hand doen, te gelde maken of verhandelen van het geheel of een deel van de eigendommen en rechten van de Vennootschap of het verlenen van licenties, opties, rechten en voordelen in verband daarmee.

3.7 het beleggen van en zaken doen met de gelden van de Vennootschap die de Vennootschap niet onmiddellijk nodig heeft, op de wijze die eventueel door de raad van bestuur kan vastgesteld worden, en het in

. bezit houden of verhandelen van alle gedane beleggingen; "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

3.8 het uitlenen of voorschieten van gelden of verlenen van krediet onder gelijk welke voorwaarden, met of zonder waarborg, aan gelijk welke persoon, firma of onderneming (met in begrip van  onverminderd de algemeenheid van het voorafgaande  gelijk welke holdingvennootschap, dochter- of zustervennootschap van de Vennootschap of op gelijk welke andere wijze daarmee verbonden vennootschap) en het ontvangen van in bewaring gegeven gelden of leningen, onder gelijk welke voorwaarden;

3.9 het trekken, opmaken, accepteren, endosseren, verdisconteren, verhandelen, nakomen en uitschrijven van cheques, wissels, orderbriefjes, cognossementen, warrants, obligaties of andere verhandelbare waardepapieren of overdraagbare documenten;

3.10 het aanvragen, promoten en bekomen van gelijk welke door het parlement gestemde wetten, bevelen, vergunningen van gelijk welke overheid, met het doel de Vennootschap in de mogelijkheid te stellen gelijk welke van haar doelstellingen na te streven, gelijk welke verandering in de oprichtingsakte van de Vennootschap te bekomen of met gelijk welke ander doel dat volgens de raad van bestuur rechtstreeks of onrechtstreeks de belangen van de Vennootschap kan bevorderen, alsook het zich verzetten tegen gelijk welke procedures of verzoeken die volgens de raad van bestuur bedoeld lijken om de belangen van de Vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks te schaden;

3.11 het aangaan van gelijk welke overeenkomst met gelijk welk staatsbestuur of (gemeentelijke, plaatselijke of andere) overheid die volgens de raad van bestuur bevorderlijk kan lijken te zijn voor de verwezenlijking van de doelstellingen van de Vennootschap of een deel daarvan, en het bekomen van dat bestuur of die overheid van gelijk welke oorkonden, besluiten, rechten, voorrechten of concessies die de raad van bestuur wenselijk zou achten, alsook het uitvoeren, uitoefenen en naleven van alle dergelijke oorkonden, besluiten, rechten, voorrechten en concessies;

3.12 het inschrijven op, het nemen, aankopen of anderszins verwerven, in bezit houden, verkopen, verhandelen en van de hand doen, plaatsen van en intekenen op aandelen, obligaties, obligatieleningen, schuldbrieven, promesses of effecten die uitgegeven of gewaarborgd zijn door gelijk welke andere opgerichte vennootschap of onderneming die waar ook ter wereld activiteiten verricht, alsook obligaties, obligatieleningen, schuldbrieven, promesses of effecten die uitgegeven of gewaarborgd zijn door gelijk welk staatsbestuur, gelijk welke gemeentelijke, plaatselijke of andere overheid, waar ook ter wereld;

3.13 het controleren, beheren, financieren, subsidiëren, coördineren of anderszins bijstaan van gelijk welke vennootschap of vennootschappen waarin de Vennootschap een rechtstreeks of onrechtstreeks financieel belang heeft, het verlenen van secretariële, administratieve, technische, commerciële of andere diensten en hulp van gelijk welke aard aan dergelijke vennootschap of vennootschappen, alsook het verrichten van betalingen, bij wijze van subsidie of anderszins, en alle andere regelingen die volgens de raad van bestuur wenselijk kunnen lijken in het kader van alle activiteiten of verrichten van of in verband met dergelijke vennootschap of vennootschappen;

3.14 het promoten van gelijk welke andere vennootschap met het oog op het geheel of gedeeltelijk verwerven van haar activiteiten, eigendommen of zaken of het overnemen van de verbintenissen van de Vennootschap, of met het doel gelijk welke handel te drijven of verrichtingen aan te gaan die volgens de raad van bestuur voor de Vennootschap nuttig of voordelig kunnen zijn of de waarde van gelijk welke bezitting of activiteit van de Vennootschap kunnen doen toenemen, alsook de plaatsing van of het waarborgen van de plaatsing van, het inschrijven of intekenen op of anderszins verwerven van gelijk welke aandelen of effecten van de voornoemde vennootschap;

3.15 het verkopen of op andere wijze van de hand doen van het geheel of gelijk welk deel van de handelsactiviteit of de bezittingen van de Vennootschap, hetzij tegelijk of in delen, tegen de vergoeding die de raad van bestuur passend acht, in het bijzonder (zonder dat dit een beperking inhoudt) in ruil voor aandelen, obligaties of effecten van de vennootschap die deze elementen koopt;

3.16 het optreden als agent, makelaar, trustee of gevolmachtigde van gelijk welke persoon, firma of onderneming en het aanvaarden of uitvoeren van onderaannemingen;

3.17 het vergoeden van gelijk welke persoon, firma of onderneming die diensten aan de Vennootschap verleent, hetzij door contante betaling of door hem/haar aandelen of andere effecten van de Vennootschap toe te kennen, die als volledig of gedeeltelijk volgestort of anderszins gecrediteerd worden;

3.18 het betalen van alle kosten gemaakt in verband met de promotie, de oprichting of vorming van de Vennootschap of overeenkomsten aangaan met gelijk welke persoon, firma of onderneming ter betaling van die kosten, alsook het betalen van commissies aan makelaars of andere personen voor het intekenen op, plaatsen of verkopen van gelijk welke aandelen of andere effecten van de Vennootschap of voor het waarborgen van de inschrijving daarop;

3.19 het voorzien, het oprichten en in stand houden of bijdragen tot het oprichten en in stand houden van trusts, fondsen, plannen, clubs of andere regelingen (al dan niet met premiebijdrage), met het oog op de toekenning van:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

3.19.1 pensioenen, verzekeringen, toelagen, gratificaties, bonussen, prestatiepremies en voordelen

hoe ook omschreven, met inbegrip van onder meer pensioenregelingen en/of levensverzekeringsplannen, alsook van

3.19.2 aandelenplannen voor werknemers (zoals bedoeld in artikel 743 van de Vennootschapswet

1985), met inbegrip van onder meer winstdeling, aandelenopties en regelingen voor verwerving van aandelen,

aan of ten voordele van mandatarissen, ex-mandatarissen, werknemers of ex-werknemers van de Vennootschap, haar voorlopers of gelijk welke vennootschap die op dat ogenblik of op gelijk welk ogenblik in het verleden de holdingvennootschap van de Vennootschap, een dochtervennootschap van de Vennootschap of een andere dochtervennootschap van die holdingvennootschap of van gelijk welke voorloper van al die vennootschappen, of een persoon ten laste of een familielid van alle dergelijke personen is of was; alsook het verschaffen of lenen van geld of het verstrekken van andere financiële steun conform dergelijke regelingen of met het oog daarop;

3.20 het steunen (door rechtstreekse bijdrage, het verlenen van waarborgen of anderszins) van gelijk welke liefdadige, weldadige of educatieve fondsen, instellingen of organisaties, of gelijk welk evenement of doel van openbare of algemene aard, een steun die naar keuze van de raad van bestuur rechtstreeks of onrechtstreeks voordeel oplevert of bedoeld is om voordeel op te leveren voor de Vennootschap of haar onderneming of activiteiten, haar mandatarissen, ex-mandatarissen, werknemers of ex-werknemers, of voor de onderneming of activiteiten, de mandatarissen, ex-mandatarissen, werknemers of ex-werknemers van gelijk welke vennootschap die op dat ogenblik of op gelijk welk ogenblik in het verleden de holdingvennootschap van de Vennootschap, een dochtervennootschap van de Vennootschap of een andere dochtervennootschap van die holdingvennootschap is of was, of voor de mandatarissen, ex-mandatarissen, werknemers of ex-werknemers van een voorloper van de Vennootschap of gelijk welke voornoemde vennootschap;

3.21 afhankelijk van de behoorlijke naleving van en overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 155 tot (en met) 158 van de Vennootschapswet 1985 (indien en voor zover deze bepalingen van toepassing zijn), het verlenen van rechtstreekse of onrechtstreekse financiële steun (zoals gedefinieerd in artikel 152(1)(a) van de Vennootschapswet 1985), met gelijk welk doel zoals bepaald in artikel 151(1) en/of artikel 151(2) van de Vennootschapswet 1985;

3.22 het zorgen voor en het in stand houden, ten voordele van gelijk welke bestuurder (met inbegrip van plaatsvervangende bestuurders), mandataris of auditor van de Vennootschap of van gelijk welke vennootschap die de holdingvennootschap, een dochtervennootschap of een zustervennootschap van de Vennootschap is, van een verzekering tot dekking van de aansprakelijkheid zoals bedoeld in artikel 310(1) van de Vennootschapswet 1985 en de artikelen 232-237 van de Vennootschapswet 2006, en  onverminderd de bepalingen van de Vennootschapswet  tot dekking van iedere andere aansprakelijkheid die de hij zou lopen of gelijk welke andere verliezen of kosten die hij zou oplopen ten gevolge van al wat hij gedaan heeft, beweerdelijk zou gedaan hebben of nagelaten zou hebben te doen in de hoedanigheid van bestuurder (met inbegrip van plaatsvervangende bestuurders), mandataris of auditor, en  onverminderd de bepalingen van de Vennootschapswetten 1985 en 2006  tot vrijwaring van iedere dergelijke persoon door middel van het vermogen van de Vennootschap tegen alle verliezen en aansprakelijkheden die hij zou moeten dragen of oplopen ingevolge of in verband met de wettige uitoefening van zijn taken of zijn opdracht; en, onverminderd het voorafgaande, het verlenen van een dergelijk vrijwaring nadat er zich een gebeurtenis heeft voorgedaan die een dergelijke aansprakelijkheid doet ontstaan;

3.23 het verdelen in natura, onder de vennoten van de Vennootschap, van gelijk welke eigendommen van de Vennootschap, van welke aard ook;

3.24 ervoor zorgen dat de Vennootschap waar ook ter wereld wordt geregistreerd of erkend;

3.25 het stellen van alle voormelde handelingen, waar ook ter wereld, hetzij als principaal, lasthebber, contractant of anderszins, hetzij door middel van of via tussenpersonen, lasthebbers, onderaannemers of anderszins, ofwel alleen, ofwel in samenwerking met anderen;

3.26 alle andere handelingen verrichten die van bijkomstig belang zijn of bevorderlijk zijn voor het verwezenlijken van de doelstellingen van de Vennootschap of gelijk welk deel daarvan;

EN op zulke wijze dat:

(a) geen van de doelstellingen uiteengezet in gelijk welk bovenstaand subartikel van dit artikel 3 beperkend zal geïnterpreteerd worden, maar zodanig dat aan elke dergelijke doelstelling een zo ruim mogelijk interpretatie gegeven wordt; geen van die doelstellingen zal, behoudens wanneer de context dit duidelijk vereist, op enige wijze begrensd of beperkt worden door een verwijzing naar of een gevolgtrekking uit (een) andere doelstelling(en) uiteengezet in dat subartikel, noch door verwijzing naar of gevolgtrekking uit de bewoordingen van gelijk welk ander subartikel van dit artikel 3, noch door verwijzing naar of gevolgtrekking uit de naam van de Vennootschap;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

(b) geen van de bovenstaande subartikels van dit artikel 3 en geen van de daarin uiteengezette doelstellingen zal geacht worden afhankelijk te zijn van of ondergeschikt te zijn aan de doelstellingen uiteengezet in gelijk welk ander dergelijk subartikel en de Vennootschap zal volkomen het recht hebben om alle doelstellingen, uiteengezet in elk dergelijk subartikel van dit artikel 3, zodanig na te streven alsof elk dergelijk subartikel de doestellingen van een afzonderlijke vennootschap zou bevatten;

(c) het woord "vennootschap" in dit artikel 3, behoudens wanneer het gebruikt wordt met betrekking tot de Vennootschap, zal geacht worden ieder partnership of iedere andere groep van personen, 'met of zonder rechtspersoonlijkheid en al dan niet gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, te omvatten;

(d) in dit artikel 3 zullen de uitdrukkingen "holdingvennootschap" en "dochtervennootschap" de betekenis hebben die ze respectievelijk kregen in artikel 736 van de Vennootschapswet 1985 en in de uitdrukking "dochtervennootschappen" zullen dochterondernemingen, zoals gedefinieerd in artikel 258 van de Vennootschapswet, begrepen zijn; en

(e) iedere verwijzing in dit artikel 3 naar een bepaling van de Vennootschapswetten 1985 en 2006 zal geacht worden een verwijzing te bevatten naar de eventuele wetswijziging of vernieuwing van die bepaling, zoals van kracht op het ogenblik waarop dit artikel 3 in werking treedt.

4. De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt.

5. Het aandelenkapitaal van de Vennootschap bedraagt £ 1.000, vertegenwoordigd door 1.000 gewone aandelen van elk £ 1,00.

* * *

1. INLEIDING

1.1 De bepalingen opgenomen in Tafel A in het Schema bij de Vennootschapsverordeningen (Tafels A tot F) van 1985, zoals van kracht op het ogenblik waarop deze Statuten worden aangenomen ("Tafel A"), zullen van toepassing zijn op deze Vennootschap, behoudens voor zover ze door deze Statuten uitgesloten of gewijzigd worden, en die verordeningen (behoudens dergelijke uitsluiting of wijziging) en deze Statuten zullen voor de Vennootschap als voorschriften gelden.

2. INTERPRETATIE

In deze Statuten en in Tafel A hebben de volgende uitdrukkingen de volgende betekenis, tenzij die betekenis onverenigbaar is met de context:

"deze Statuten" betekent deze Statuten, ofwel zoals ze oorspronkelijk aangenomen werden, ofwel zoals ze eventueel door middel van een bijzonder besluit gewijzigd werden.

"volle dagen" betekent, in verband met een kennisgevingsperiode, dat de dag waarop de kennisgeving wordt betekend of geacht wordt te warden betekend, alsook de dag tegen dewelke de kennisgeving wordt gedaan of waarop ze geldig wordt, niet in de periode begrepen zijn.

"de Vennootschapswet 1985" betekent de Vennootschapswet 1985 (zoals eventueel gewijzigd).

"de Vennootschapswet 2006" betekent de Vennootschapswet 2006 (zoals eventueel gewijzigd).

"verbonden" heeft, met betrekking tot een bestuurder van de Vennootschap, de betekenis die aan die term gegeven wordt in artikel 252 van de Vennootschapswet 2006.

"Bestuurders" betekent de bestuurders die de Vennootschap op dat ogenblik heeft of (indien de context dit vereist) gelijk welke van hen, optredend als raad van bestuur van de Vennootschap.

"elektronisch adres" betekent gelijk welk adres of nummer gebruikt voor het verzenden of ontvangen van documenten of informatie met elektronische middelen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

"elektronische vorm" en deze termen hebben de betekenis die eraan gegeven wordt in artikel 1168 van de Vennootschapswet 2006.

"elektronische middelen" heeft de betekenis die eraan gegeven wordt in artikel 1168 van de Vennootschapswet 2006.

"afdruk" betekent, met betrekking tot aandelen, de vennoot wiens naam in het register van de vennoten werd ingeschreven als houder van de aandelen.

"houder" betekent de officiële vennootschapszetel van de Vennootschap.

"zetel" heeft de betekenis die eraan gegeven wordt in artikel 282 van de Vennootschapswet 2006.

"gewoon besluit" betekent het (eventuele) officiële zegel van de Vennootschap.

"zegel" betekent de secretaris van de Vennootschap of gelijk welke andere persoon die is aangesteld om de taken van de secretaris van de Vennootschap uit te oefenen, met inbegrip van een medesecretaris, een ondersecretaris of een plaatsvervangende secretaris.

"secretaris"

"aandeel" omvat gelijk welk belang in een aandeel.

"bijzonder besluit" heeft de betekenis die eraan gegeven wordt in artikel 283 van de Vennootschapswet 2006.

"de Wetgeving" betekent de Vennootschapswetten, zoals gedefinieerd in artikel 2 van de Vennootschapswet 2006, en alle andere wetgevingen, voorschriften, bepalingen, akten en gelijk welke ander afgeleid recht, op dat ogenblik van kracht en van toepassing op de Vennootschap.

"Verenigd Koninkrijk" betekent Groot-Brittannië en Noord-Ierland.

"schriftelijk" betekent een afdruk of, voor zover dit overeengekomen is (of geacht wordt overeengekomen te zijn, op grond van een bepaling van de Wetgeving), een mededeling in elektronische vorm of via een website.

Tenzij de context anders vereist, zullen woorden en uitdrukkingen die in deze Statuten en in Tafel A opgenomen zijn dezelfde betekenis hebben als in de Wetgeving, maar met uitsluiting van de eventuele wijzigingen daarvan die niet van kracht waren op het ogenblik waarop deze Statuten voor de Vennootschap bindend werden. Clausule 1 van Tafel A zal niet op de Vennootschap van toepassing zijn.

Als het woord "adres" in deze Statuten gebruikt wordt, zal het geacht worden het postadres en het elektronisch adres te omvatten; de uitdrukking "officieel adres" zal dienovereenkomstig geïnterpreteerd worden.

Onder de term "werkdag" wordt verstaan iedere andere dag dan een zaterdag en een zondag, kerstdag, Goede Vrijdag en gelijk welke andere dag die krachtens de Banking and Financial Dealing Act 1971 voor de banken een feestdag is in het deel van het Verenigd Koninkrijk waarin de Vennootschap geregistreerd is. Verwijzingen naar een wetgeving of naar een wettelijke bepaling, omvatten  tenzij de context anders vereist  een verwijzing naar die wetgeving of wettelijke bepaling zoals gewijzigd, vervangen, vernieuwd of gecoördineerd en van kracht op dat ogenblik, alsook naar iedere afgeleide wetgeving die voortvloeit uit de wetgeving of de wettelijke bepaling in kwestie.

3. AANDELENKAPITAAL

3.1 Het toegestane kapitaal van de Vennootschap op de datum van oprichting van de Vennootschap,

bedraagt £ 1.000, vertegenwoordigd door 1.000 gewone aandelen van elk £ 1,00.

3.2 Met het oog op artikel 80 van de Wet, zijn de Bestuurders algemeen en onvoorwaardelijk bevoegd om

relevante effecten (zoals gedefinieerd in dat artikel) toe te kennen tot een maximale nominale waarde van £ 1.000, een bedrag dat overeenstemt met het toegestane kapitaal van de Vennootschap, met dien verstande dat deze machtiging vijf jaar na de oprichting van de Vennootschap verstrijkt, tenzij ze voor het verstrijken verlengd, herroepen of gewijzigd werd, in welke zin ook, met die uitzondering dat de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Vennootschap voôr het verstrijken een voorstel doet of een overeenkomst sluit volgens hetwelke/dewelke de relevante effecten na het verstrijken zullen of kunnen worden toegekend.

3.3 Overeenkomstig artikel 91(1) van de Vennootschapswet 1985, zullen de artikelen 89(1) en 90(1) tot (en

met) (6) van die Wet niet op de Vennootschap van toepassing zijn.

4. RETENTIERECHT

De Vennootschap overwegend retentierecht hebben op alle aandelen, al dan niet volledig volgestort, die geregistreerd staan op naam van gelijk welke persoon die een schuld of verbintenis heeft tegenover de Vennootschap, ongeacht het feit of deze persoon de enige geregistreerde houder ervan is of één van de beide of meerdere gezamenlijke houders is, en dit ten belope van alle bedragen die door hem of door zijn nalatenschap op dat ogenblik aan de Vennootschap betaalbaar zijn, ongeacht of die bedragen al dan niet betrekking hebben op de aandelen in kwestie en ongeacht of ze al dan niet op dat ogenblik betaalbaar zijn. Clausule 8 van Tafel A zal dienovereenkomstig gewijzigd warden.

5. OPVRAGING OP AANDELEN EN VERBEURDVERKLARING

Teneinde de schuld van een vennoot die in gebreke blijft te voldoen aan een opvraging te vergroten, worden op het einde van de eerste zin van clausule 18 van Tafel A de volgende woorden toegevoegd: "en alle kosten die de Vennootschap eventueel gedragen heeft ten gevolge van een dergelijke wanbetaling".

6. OVERDRACHT VAN AANDELEN

6.1 De eerste zin in clausule 24 van Tafel A zal niet op de Vennootschap van toepassing zijn. De woorden

"Ze kunnen ook", in het begin van de tweede zin van die clausule, zullen vervangen worden door de woorden "De bestuurders kunnen".

6.2 In het geval dat het aantal vennoten van de Vennootschap daalt tot één, za! op het ogenblik dat dit geval

zich voordoet in het register van de vennoten van de Vennootschap, waarin de naam en het adres van de enige vennoot (de "Enige Vennoot") vermeld staan, een verklaring opgetekend worden waarin gezegd wordt dat de Vennootschap slechts één vennoot heeft en vanaf welke datum de Vennootschap een vennootschap met slechts één enkele vennoot geworden is.

6.3 In het geval dat het aantal vennoten van de Vennootschap stijgt van één enkele vennoot tot twee of

meer, zal op het ogenblik dat dit geval zich voordoet in het register van de vennoten van de Vennootschap, waarin de naam en het adres van de persoon die voorheen de Enige Vennoot was vermeld staan, een verklaring opgetekend worden waarin gezegd wordt dat de Vennootschap niet langer slechts één enkele vennoot heeft en vanaf welke datum de Vennootschap een vennootschap met meer dan één enkele vennoot geworden is.

7. ALGEMENE VERGADERINGEN

7.1 De bestuurders kunnen een algemene vergadering bijeenroepen en clausule 37 van Tafel A zal niet op

de Vennootschap van toepassing zijn.

8. OPROEPING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN

8.1 Clausule 38 van Tafel A zal niet op de Vennootschap van toepassing zijn.

8.2 ledere oproeping tot de algemene vergadering zal:

8.2.1 voldoen aan de bepalingen van artikel 325(1) van de Vennootschapswet 2006, wat betreft het verstrekken van informatie aan de vennoten over hun recht een gemachtigde aan te stellen;

8.2.2 gedaan worden overeenkomstig artikel 308 van de Vennootschapswet 2006, hetzij in de vorm van een afdruk, in elektronische vorm of via een website.

8.3 De Vennootschap kan een oproeping tot een vergadering zenden door de oproeping op een website ter

beschikking te stellen of door ze in elektronische vorm te verzenden; indien de oproeping op een van deze beide wijzen gebeurde, zal ze geldig zijn op voorwaarde dat ze voldoet aan de ter zake dienende bepalingen van de Vennootschapswet 2006.

8.4 Oproepingen en andere mededelingen in verband met gelijk welke algemene vergadering, die iedere

vennoot gerechtigd is te ontvangen, zullen verzonden worden naar de op dat ogenblik in functie zijnde Bestuurders en auditors gestuurd worden, alsook naar eenieder die ingevolge het overlijden of het faillissement van een vennoot recht heeft op een aandeel, indien de Vennootschap van hun recht op de hoogte werd gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

9. VERLOOP VAN DE ALGEMENE VERGADERINGEN

9.1 De woorden "met dien verstande dat, indien en zolang de Vennootschap slechts één enkele vennoot

heeft, die vennoot  indien hij persoonlijk aanwezig is of vertegenwoordigd wordt door een gemachtigde  een quorum zal vormen" zullen toegevoegd worden op het einde van de tweede zin van clausule 40 van Tafel A.

9.2 Indien binnen een half uur na het voor een algemene vergadering vastgestelde tijdstip geen quorum

aanwezig is, zal de algemene vergadering uitgesteld worden tot dezelfde dag van de volgende week, op het zelfde tijdstip en op dezelfde plaats, of tot de dag, op het tijdstip en op de plaats die de Bestuurders kunnen bepalen. Indien op de uitgestelde algemene vergadering geen quorum aanwezig is binnen een half uur na het daarvoor vastgestelde tijdstip, zal (zullen) de vennoot (vennoten) die persoonlijk aanwezig is (zijn) of vertegenwoordigd wordt (worden) door een gemachtigde of (in geval van een rechtspersoon) een vertegenwoordiger en die het recht heeft (hebben) te stemmen over de te behandelen punten, een quorum vormen en bevoegd zijn om te besluiten over alle punten waarover een geldig besluit genomen had kunnen warden op de verdaagde vergadering. Clausule 41 van Tafel A zal niet op de Vennootschap van toepassing zijn.

10. STEMMEN DOOR DE VENNOTEN

10.1 Clausule 54 van Tafel A zal niet op de Vennootschap van toepassing zijn. Onverminderd alle rechten of beperkingen die op een bepaald ogenblik aan gelijk welke categorie of categorieën van aandelen verbonden zijn, zal in geval van een schriftelijk besluit iedere vennoot één stem hebben voor ieder aandeel dat hij bezit, zal in geval van stemming bij handopsteking iedere stemgerechtigde vennoot (ingeval hij een natuurlijke persoon is) die persoonlijk aanwezig is of vertegenwoordigd wordt door een gemachtigde (die zelf geen stemgerechtigde vennoot is) of (indien hij een rechtspersoon is) aanwezig is door een vertegenwoordiger of een gemachtigde (die zelf geen stemgerechtigde vennoot is) één stem hebben en zal in geval van schriftelijke stemming iedere vennoot die persoonlijk aanwezig is, die aanwezig is door een vertegenwoordiger of een gemachtigde, één stem hebben voor ieder aandeel dat hij bezit.

10.2 In clausule 57 van Tafel A zullen de woorden "gerechtigd zijn te" ingelast worden tussen de woorden "zal" en "stemmen".

10.3 Indien de Vennootschap op gelijk welk ogenblik slechts één enkele vennoot (de "Enige Vennoot") heeft, zal gelijk welk besluit dat door de Vennootschap in een algemene vergadering kan genomen worden, door de Enige Vennoot kunnen genomen worden; dit besluit zal even geldig zijn als indien het door de Vennootschap in een algemene vergadering aangenomen was.

10.4 Indien de Enige Vennoot een besluit neemt zoals bedoeld in artikel 10.3, zal de Enige Vennoot de Vennootschap schriftelijke notulen betreffende het besluit bezorgen (tenzij dit besluit genomen werd onder de vorm van een schriftelijk besluit).

10.5 Het niet naleven van de bepalingen van artikel 10.4 zal de geldigheid van een besluit van de Enige Vennoot niet aantasten en een persoon die betrekkingen met de Vennootschap onderhoudt, zal niet dienen te informeren of de schriftelijke notulen aan de Vennootschap bezorgd werden, conform artikel 10.4.

11. SCHRIFTELIJK BESLUITEN

11.1 Een schriftelijk besluit, voorgesteld conform artikel 288(3) van de Vennootschapswet 2006, zal vervallen indien het niet aangenomen wordt voor het einde van de periode van 28 dagen die aanvangt op de datum van het in omloop brengen.

11.2 In de context van artikel 11 is de "de datum van het in omloop brengen" de datum waarop exemplaren van het schriftelijk besluit worden verzonden naar of worden voorgelegd aan de vennoten of, indien de exemplaren op verschillende dagen worden verzonden of voorgelegd, de eerste van die dagen.

12. AANTAL BESTUURDERS

12.1 Clausule 64 van Tafel A zal niet op de Vennootschap van toepassing zijn.

12.2 Het maximumaantal en het minimumaantal bestuurders kunnen eventueel vastgesteld warden bij een gewoon besluit. Onder voorbehoud van dergelijke vaststelling, wordt bij gebreke aan dergelijke vaststelling geen maximumaantal bestuurders opgelegd en zal het minimumaantal gelijk zijn aan één.

13. PLAATSVERVANGENDE BESTUURDERS

13.1 De woorden "Op voorwaarde dat de voorafgaande toestemming van de (eventuele) Enige Vennoot bekomen wordt" zullen in het begin van clausule 65 van Tafel A ingelast worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

13.2 Een plaatsvervangende bestuurder zal gerechtigd zijn een oproeping tot alle vergaderingen van de Bestuurders en alle vergaderingen van comités van Bestuurders te ontvangen, waarvan diegene die hem heeft aangesteld lid is (op voorwaarde dat hij aan de Vennootschap een adres in het Verenigd Koninkrijk meedeelt, waar de oproepingen aan hem kunnen betekend worden). Een plaatsvervangende bestuurder zal het recht hebben om iedere dergelijke vergadering, waar de bestuurder die hem heeft aangesteld niet persoonlijk aanwezig is, bij te wonen en er te stemmen en om op die vergadering alle functies van zijn aansteller in diens afwezigheid te vervullen. Een plaatsvervangende bestuurder zal op grond van zijn functie niet gerechtigd zijn op een vergoeding van de Vennootschap, behalve dat de Vennootschap hem het (eventuele) gedeelte van de vergoeding kan betalen dat anders aan zijn aansteller zou betaald worden en dat door deze laatste eventueel schriftelijk aan de Vennootschap kan meegedeeld worden. Clausule 66 van Tafel A zal niet op de Vennootschap van toepassing zijn.

13.3 Een bestuurder of gelijk welke andere persoon zoals vermeld in clausule 65 van Tafel A mag als plaatsvervangende bestuurder optreden om meer dan één bestuurder te vertegenwoordigen; een plaatsvervangende bestuurder zal gerechtigd zijn op gelijk welke vergadering van Bestuurders of van gelijk welk comité van Bestuurders te stemmen met één stem voor elke door hem vertegenwoordigde bestuurder, bovenop zijn (eventuele) stem als bestuurder, maar hij zal slechts als één persoon beschouwd worden wanneer bepaald wordt of een quorum aanwezig is. De laatste zin van clausule 88 van Tafel A zal niet op de Vennootschap van toepassing zijn.

14, BENOEMING EN ONTSLAG VAN BESTUURDERS

14.1 De Bestuurders zullen niet moeten aftreden omwille van rotatie en de clausules 76 tot (en met) 79 van Tafel A zullen niet van toepassing zijn op de Vennootschap.

14.2 Een of meerdere vennoten die de meerderheid van de stemrechten in de Vennootschap bezitten (in de zin van artikel 736A(2) van de Vennootschapswet 1985), zullen het recht hebben om te allen tijde en indien nodig gelijk welke persoon als bestuurder aan te stellen, hetzij als bijkomende bestuurder (op voorwaarde dal die aanstelling het aantal bestuurders niet tot boven het conform artikel 12.2 van toepassing zijnde maximumaantal bestuurders in functie brengt), hetzij om in een vacature te voorzien, alsook om iedere bestuurder, hoe ook benoemd, af te zetten. Iedere dergelijke benoeming of afzetting zal gebeuren door middel van een schriftelijke kennisgeving aan de Vennootschap, ondertekend door de vennoot of de vennoten die tot benoeming of afzetting overgaan of, indien de vennoot een rechtspersoon is, ondertekend door een zijn bestuurders of naar behoren gemachtigde mandatarissen, en zal uitwerking krijgen op het ogenblik dat die kennisgeving op de zetel aangeboden wordt.

14.3 De Vennootschap kan bij gewoon besluit gelijk welk persoon benoemen die bereid is als bestuurder op te treden, hetzij om in een vacature te voorzien, hetzij als bijkomend bestuurder.

14.4 De Bestuurders kunnen een persoon benoemen die bereid is als bestuurder op te treden, hetzij om in een vacature te voorzien, hetzij als bijkomend bestuurder, op voorwaarde dat door de benoeming het aantal bestuurders niet groter wordt dan het op dat ogenblik van kracht zijnde maximumaantal, vastgesteld overeenkomstig artikel 12.2.

14.5 Indien de Vennootschap, onmiddellijk na het overlijden van een vennoot en als gevolg daarvan, geen vennoten meer zou hebben en op dat ogenblik geen Bestuurders zou hebben, zullen de persoonlijke vertegenwoordigers van de overleden vennoot gelijk welke persoon tot bestuurder kunnen benoemen; de aangestelde bestuurder zal dezelfde rechten hebben en dezelfde taken en verplichtingen hebben als indien hij zou aangesteld zijn bij gewoon besluit, overeenkomstig artikel 14.3. Indien twee vennoten overlijden in omstandigheden die niet toelaten om met zekerheid uit te maken welke van hen de andere overleefd heeft, zullen deze beide sterfgevallen met het oog op dit artikel geacht worden zich voorgedaan te hebben in de volgorde van hun leeftijd, zodat de jongste zal geacht worden de oudste overleefd te hebben.

15. ONBEKWAAMVERKLARING EN AFZETTING VAN BESTUURDERS

15.1 Een post van bestuurder wordt vacant:

15.1.1 indien hij krachtens een bepaling van de Wetgeving of een bepaling van deze Statuten niet

langer een bestuurder is of indien de wet hem verbiedt bestuurder te zijn; of

15.1.2 indien hij failliet verklaard wordt of in het algemeen een schikking of gerechtelijk akkoord met zijn schuldeisers aangaat; of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

15.1.3 indien hij geestesziek is of kan zijn en:

15.1.3.1 " in een ziekenhuis opgenomen wordt wegens een verzoek tot opname voor behandeling op grond van de Mental Health Act 1983 of, in Schotland, wegens een verzoek tot opname op grond van de Mental Health (Scotland) Act 1960; of

15.1.3.2 een bevoegde rechtbank (in of buiten het Verenigd Koninkrijk) een beslissing velt in een aangelegenheid die betrekking heeft op geestelijke gestoordheid, met het oog op zijn opsluiting of de aanstelling van een bewindvoerder, een wettelijke curator of een andere persoon die bevoegdheden kan uitoefenen in verband met zijn eigendommen of zaken; of

15.1.4 indien hij de Vennootschap ervan in kennis stelt dat hij ontslag neemt; of'

15.1.5 indien hij gedurende meer dan zes opeenvolgende maanden zonder toestemming van de Bestuurders afwezig blijft in de tijdens die periode gehouden vergaderingen van de Bestuurders en de Bestuurders besluiten dat zijn post vacant wordt; of

15.1.6 indien hij conform artikel 14.2 afgezet wordt.

15.2 Clausule 81 van Tafel A zal niet op de Vennootschap van toepassing zijn.

16. BENOEMING EN BELANGEN VAN BESTUURDERS

'16.1 Onverminderd de bepalingen van de Wetgeving, op voorwaarde dat hij de aard en de omvang van zijn belang aan de Bestuurders onthult, en ondanks zijn functie:

16.1.1 kan een bestuurder een partij zijn of anderszins een belang hebben in een transactie of regeling met de Vennootschap of een transactie of regeling waarin de Vennootschap op gelijk welke wijze betrokken is;

16.1.2 kan een bestuurder een bestuurder of een ander mandataris of werknemer zijn van een partij in een transactie of regeling of anderszins een belang hebben in een rechtspersoon die opgericht is door de Vennootschap of waarin de Vennootschap op gelijk welke wijze betrokken is;

16.1.3 kan een bestuurder of gelijk welke vennootschap waarvan hij een vennoot of bestuurder is, beroepsmatig optreden voor de Vennootschap of een andere rechtspersoon waarin de Vennootschap op gelijk welke wijze betrokken is;

16.1.4 zal een bestuurder wegens zijn functie aan de Vennootschap geen rekenschap moeten geven van gelijk welk voordeel dat hij haalt uit dergelijke functie, dienst of baan of uit elke dergelijke transactie of regeling en uit elk belang in een dergelijke rechtspersoon; een dergelijke transactie of regeling zal niet dienen vermeden te worden op grond van een dergelijk belang of voordeel; en

16.1.5 zal een bestuurder gerechtigd zijn te stemmen over iedere resolutie en hij zal (ongeacht of hij al dan niet stemt) meegeteld worden voor het berekenen van het quorum voor alle aangelegenheden bedoeld in de artikelen 16.1.1 tot (en met) 16.1.4 of gelijk welke resolutie die op enige wijze betrekking heeft op een punt waarbij hij rechtstreeks of onrechtstreeks een belang, van welke aard ook, heeft; indien hij over gelijk welke voornoemde resolutie stemt, zal zijn stem meegeteld worden.

16.2 In het kader van artikel 16.1:

16.2.1 zal een algemene mededeling aan de Bestuurders dat een bestuurder dient beschouwd te worden als iemand met een belang, van die aard en omvang zoals vermeld in de mededeling, in een transactie of regeling waarin een bepaalde persoon of categorie van personen betrokken is, geacht worden een onthulling te zijn van het feit dat de bestuurder een belang in die transactie van die bepaalde aard en omvang heeft;

16.2.2 zal een belang waarvan een bestuurder onwetend is en waarvan niet redelijkerwijze kan verondersteld worden dat hij er kennis van heeft, niet als een belang van hem beschouwd worden; en

16.2.3 zal een belang van een persoon die in het licht van gelijk welke Wetgeving (met uitzondering van wetswijzigingen die niet van kracht waren bij de oprichting van de Vennootschap) verbonden is met een bestuurder, beschouwd worden als een belang van de bestuurder; met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

betrekking tot een plaatsvervangende bestuurder zal een belang van zijn aansteller beschouwd worden als een belang van de plaatsvervangende bestuurder, onverminderd ieder belang dat de plaatsvervangende bestuurder op een andere wijze heeft.

16.3 De clausules 85 en 86 van Tafel A zullen niet op de Vennootschap van toepassing zijn.

17. GRATIFICATIES EN PENSIOENEN VAN BESTUURDERS

Clausule 87 van Tafel A zal niet op de Vennootschap van toepassing zijn en de Bestuurders kunnen alle bevoegdheden van de Vennootschap uitoefenen, toegekend in de oprichtingsakte van de Vennootschap, voor het toekennen van pensioenen, lijfrenten, gratificaties of andere voordelen, van welke aard ook, ten voordele van voormalige of huidige Bestuurders of werknemers (of hun personen ten laste) van de Vennootschap, gelijk welke dochtervennootschap of geassocieerde onderneming (zoals gedefinieerd in artikel 27(3) van de Vennootschapswet 1989) van de Vennootschap en de Bestuurders zullen gerechtigd zijn de door hen of één van hen ontvangen voordelen in te houden, uit hoofde van de uitoefening van alle dergelijke bevoegdheden.

18. REGELS BETREFFENDE BESTUURDERS

18.1 Clausule 88 van Tafel A zal gewijzigd worden door het vervangen van de zin:

"Het zal niet noodzakelijk zijn een oproeping tot een vergadering te geven aan een bestuurder die niet in het Verenigd Koninkrijk verblijft"

door de volgende zin:

"Een oproeping tot iedere vergadering van de Bestuurders zal gegeven worden aan iedere bestuurder en diens plaatsvervanger, niet inbegrip van bestuurders en plaatsvervangende bestuurders die op dat ogenblik niet in het Verenigd Koninkrijk verblijven en die aan de Vennootschap een adres in het Verenigd Koninkrijk meegedeeld hebben waar de betekening kan geschieden."

18.2 Wanneer het minimumaantal bestuurders overeenkomstig de bepalingen van artikel 12.2 is vastgesteld op één, zal een enige bestuurder bevoegd zijn om alle bevoegdheden uit te oefenen en beslissingen te nemen die volgens Tafel A en deze Statuten in het algemeen aan de bestuurders toegekend worden; de clausules 89 en 90 van Tafel A zullen dienovereenkomstig gewijzigd worden.

18.3 Iedere bestuurder (met inbegrip van een plaatsvervangende bestuurder) kan aan een vergadering van de Bestuurders of een comité van Bestuurders waarvan hij lid is, deelnemen door middel van een telefonisch conferentiegesprek of een vergelijkbare communicatieapparatuur waardoor alle personen die aan de vergadering deelnemen mekaar kunnen horen; het op die wijze deelnemen aan de vergadering zal beschouwd worden als een persoonlijke aanwezigheid in die vergadering en, onverminderd deze Statuten en de Vennootschapswet 1985, zal hij gerechtigd zijn te stemmen en zal hij op dezelfde wijze meegeteld worden voor het berekenen van het quorum: Een dergelijke vergadering zal geacht worden plaats te vinden op de plaats waar de grootste groep van de deelnemers verzameld is of, indien er geen dergelijke groep is, op de plaats waar de voorzitter van de vergadering zich op dat ogenblik bevindt.

18.4 De clausule 94 tot (en met) 97 van Tafel A zullen niet op de Vennootschap van toepassing zijn.

19. BENOEMING EN HERBENOEMING VAN AUDITORS

19.1 De auditors moeten voor ieder boekjaar van de Vennootschap benoemd worden. Met uitzondering van het eerst boekjaar van de Vennootschap, moet de benoeming geschieden in de in artikel 485 van de Vennootschapswet 2006 vastgestelde periode voor benoeming van auditors.

19.2 Het mandaat van de auditors eindigt op het einde van de volgende periode voor benoeming van auditors, tenzij en tot op het ogenblik waarop ze door de vennoten herbenoemd worden, overeenkomstig artikel 485(4) van de Vennootschapswet 2006.

20. ZEGEL

Indien de Vennootschap een zegel heeft, zal dit gebruikt worden met toestemming van de bestuurders of een comité van bestuurders. De bestuurders kunnen bepalen wie een document, waarop het zegel is aangebracht, zal ondertekenen. Tenzij aldus anders besloten werd, zal ieder document waarop het zegel wordt aangebracht, ondertekend worden door een bestuurder en door de secretaris of een andere bestuurder. De verplichting krachtens clausule 6 van Tafel A, betreffende het verzegelen van aandeelbewijzen, zal enkel van toepassing zijn indien de Vennootschap een zegel heeft. Clausule 101 van Tafel A zal niet op de Vennootschap van toepassing zijn.

21. KENNISGEVINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

21.1 In clausule 112 van Tafel A zal "prioritaire" ingelast worden, onmiddellijk voor de woorden "post in een gefrankeerde enveloppe". Wanneer een vennoot aan de Vennootschap als officieel adres een adres buiten het Verenigd Koninkrijk opgegeven heeft, kan hij de kennisgevingen aan hem op dat adres laten verrichten. Clausule 112 van Tafel A zal dienovereenkomstig gewijzigd worden.

21.2 Wanneer een kennisgeving met prioritaire post verzonden wordt, zal de kennisgeving geacht worden afgegeven te zijn na het verstrijken van een periode van 24 uur nadat de enveloppe met de kennisgeving gepost werd. Wanneer de kennisgeving in elektronische vorm verzonden wordt, zal de kennisgeving geacht worden afgegeven te zijn na het verstrijken van een periode van 24 uur na de verzending. Clausule 115 van Tafel A zal dienovereenkomstig gewijzigd worden.

21.3 Wanneer een kennisgeving verzonden wordt door ze op een website ter beschikking te stellen, zal de kennisgeving geacht worden afgegeven te zijn op het ogenblik dat ze voor het eerst op de website ter beschikking werd gesteld of op het ogenblik dat de vennoot kennis heeft gekregen of geacht wordt kennis te hebben gekregen van het feit dat de kennisgeving op de website beschikbaar werd gesteld.

21.4 Indien de Vennootschap op gelijk welk ogenblik, wegens het opschorten of het beperken van de postdienst in het Verenigd Koninkrijk, niet in staat is op een doeltreffende wijze kennis te geven van een algemene vergadering door het over de post verzenden van oproepingen, kan de algemene vergadering bijeengeroepen worden door een oproeping te adverteren in minstens één landelijk dagblad. Een dergelijke oproeping zal geacht worden geldig betekend te zijn aan alle vennoten die er recht op hebben, op het middaguur van de dag waarop de advertentie verschijnt. In ieder dergelijk geval zal de Vennootschap via de post bevestigingen van de oproepingen verzenden, indien het verzenden van de oproepingen via de post over het gehele Verenigd Koninkrijk minstens zeven dagen voor de vergadering opnieuw mogelijk wordt.

22. VEREFFENING

In clausule 117 van Tafel A zullen de woorden "met dergelijke sanctie" ingelast worden, onmiddellijk voor de woorden "bepalen hoe de afdeling" en zullen de woorden "buitengewoon besluit" vervangen worden door de woorden "bijzonder besluit".

23. VERGOEDINGEN VOOR BESTUURDERS

23.1 Onverminderd de bepalingen van de Wetgeving, en voor zover doordoor toegestaan, maar behoudens iedere vergoeding waarop de persoon in kwestie anderszins recht zou kunnen hebben, kan de Vennootschap iedere bestuurder, plaatsvervangende bestuurder, auditor, Secretaris of andere mandataris van de Vennootschap vrijwaren voor alle kosten, lasten, verliezen, uitgaven en verplichtingen die hij zou oplopen in de uitoefening en het vervullen van zijn taken, het uitoefenen van zijn bevoegdheden of ingevolge of met betrekking tot zijn taken, bevoegdheden of mandaat, met inbegrip van iedere aansprakelijkheid die hij zou dragen wegens een nalatigheid, verzuim, plichtsverzuim of misbruik van vertrouwen in verband met al wat hij als bestuurder, plaatsvervangende bestuurder, auditor, secretaris of andere mandataris van de Vennootschap gedaan heeft of nagelaten heeft te doen of beweerdelijk zou gedaan of nagelaten hebben te doen, alsook voor iedere dergelijke aansprakelijkheid die hij zou oplopen in verband met de activiteiten van de Vennootschap als bewindvoerder over een bedrijfspensioenregeling zoals gedefinieerd in artikel 235(b) van de Vennootschapswet 2006. Clausule 118 van Tafel A zal niet op de Vennootschap van toepassing zijn.

23.2 De bestuurders kunnen op kosten van de Vennootschap zorgen voor een dekking en de handhaving daarvan, ten voordele van gelijk welke bestuurder, plaatsvervangende bestuurder, auditor, secretaris of andere mandataris van de Vennootschap of van een geassocieerde vennootschap (zoals gedefinieerd in artikel 256 van de Vennootschapswet 2006), ter verzekering van iedere aansprakelijkheid die hij zou dragen wegens zijn nalatigheid, verzuim, plichtsverzuim of misbruik van vertrouwen in verband met de Vennootschap (of een dergelijke geassocieerde vennootschap), met inbegrip van al wat hij als bestuurder, plaatsvervangende bestuurder, auditor, Secretaris of andere mandataris van de Vennootschap of een geassocieerde vennootschap gedaan heeft of nagelaten heeft te doen of beweerdelijk zou gedaan of nagelaten hebben te doen.

23.3 Onverminderd de bepalingen van de Wetgeving, en voor zover daardoor toegestaan, zal de Vennootschap de uitgaven mogen financieren die een bestuurder, plaatsvervangende bestuurder of andere mandataris van de Vennootschap heeft gedaan of nog zal moeten doen:

23.3.1 ter verdediging in gelijk welke strafrechtelijke of burgerlijke procedure of

23.3.2 in verband met een verzoekschrift op grond van de artikelen 144(3), 144(4) of 727 van de

Vennootschapswet 1985.

24. DOCUMENTEN VERZONDEN IN ELEKTRONISCHE VORM OF VIA EEN WEBSITE "

Wanneer de Wetgeving de Vennootschap toestaat documenten of kennisgevingen aan vennoten in elektronische vorm of via een website te verzenden, zullen die documenten en kennisgevingen geldig verzonden zijn als de Vennootschap voldoet aan de in de Wetgeving gestelde vereisten.

Onverminderd de in de Wetgeving gestelde vereisten, kunnen documenten en kennisgevingen in elektronische vorm naar de Vennootschap gezonden worden, naar het adres dat de Vennootschap daarvoor opgegeven heeft, en de authenticiteit van dergelijke naar de Vennootschap verzonden documenten of kennisgevingen is voldoende gewaarborgd indien de identiteit van de afzender bevestigd wordt op de wijze die de Vennootschap omschreven heeft.

Voor eensluidend uittreksel,

Annick De Waele

Wettelijke vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CISCO INTERNATIONAL LIMITED

Adresse
DE KLEETLAAN 6 A , PEGASUS PARK 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande