CJM PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CJM PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.587.382

Publication

06/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

04-11-2014

Griffie

*14310372*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567587382

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

CJM PROJECTS

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Eversemsesteenweg 85 1852 Grimbergen

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris An ROBBERECHTS, vennoot in de vennootschap  Robberechts & Van Riet , met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 87, blijkt dat: 1/ De heer VAN CORENLAND Jean Pierre Maria Edmond, geboren te Leuven op vijf juli negentienhonderd vijftig, wonende te 8430 Middelkerke, Zeedijk 34 bus 401.

2/ De heer JONCKHEERE Carel Johannes, geboren te Grenoble (Frankrijk) op vijf april negentienhonderd drieënzestig, wonende te 1852 Grimbergen (Beigem), Eversemsesteenweg 85. 3/ Juffrouw DE BATSELIER Laure, geboren te Asse op vijfentwintig januari negentienhonderd vierennegentig, wonende te 1785 Merchtem, Brusselsesteenweg 14.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan zij de statuten vaststellen zoals verder volgt.

De oprichters overhandigen vooreerst het financieel plan alsmede een bankattest afgeleverd door ING Bank, op datum van 3 november 2014 waaruit blijkt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) ter beschikking is gesteld van de vennootschap in oprichting, op rekening nummer BE68 3631 3992 1934.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen worden in geld onderschreven als volgt:

" door de heer VAN CORENLAND Jean Pierre, voornoemd: tot beloop van tweeënzestig aandelen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ );

" door de heer JONCKHEERE Carel, voornoemd: tot beloop van tweeënzestig aandelen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ );

" door juffrouw DE BATSELIER Laure, voornoemd: tot beloop van tweeënzestig aandelen, hetzij

zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ).

Totaal: honderd zesentachtig aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro.

Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro, bedrag waarover de

vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek

daartoe van de zaakvoerder(s).

Na deze uiteenzetting stellen de oprichters de statuten van de vennootschap vast als volgt:

1. De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en onder de benaming  CJM PROJECTS .

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1852 Grimbergen (Beigem), Eversemsesteenweg 85.

3. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon:

Alle activiteiten van import, export, aankoop en verkoop, holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementvennootschap, bouwpromotie, projectcoördinatie, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle markten waarin zij competent is, en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en de latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en betreffen ondermeer:

- Alle verrichtingen van import, export, aan- en verkoop van roerende goederen in de ruimste zin van het woord, in eigen naam of voor rekening van derden.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

- Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen, gespecialiseerd in het adviseren en besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

- Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, advies en bijstand. - Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service-flats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

- De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk, en alle inrichtingen.

- Onderneming in roerende en onroerende goederen en aanverwante dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; het verwerven, bouwen, ruilen, verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

- De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, symposia en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

- De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, invoer, uitvoer, ontwikkeling, financiering en leasing evenals alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op gegevensverwerkende systemen, machine, rollend materieel, personenwagen, lichte vrachtwagens, bureelinrichtingen en meubileringen. Het uitbaten van alle ondernemingen van vervoer, bevrachting en bewaring van goederen, volgens de wijzen die haar het meest geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, de invoer en de uitvoer.

- De redactie en het uitgeven van teksten bestemd om te worden gepubliceerd in tijdschriften, cursussen, boeken en brochures.

- De vennootschap mag installaties doen van alle verwarmingsinstallaties, sanitaire installaties, waterverzachters, alle diensten die betrekking hebben op sanitair installateur en loodgieter. Handelsbemiddeling in loodgietermateriaal, elektrische materialen, huishoudtoestellen en verwarmingsinstallaties. Handelaar in hout- en bouwmaterialen.

- De vennootschap zal zich bezig houden met de totaalinrichting van onroerende goederen zoals uitbouw van projecten, totaalinrichting badkamers, keukens, inrichten van kantoren en bedrijfsgebouwen, aan- en verkoop van aanverwante producten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële; financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen, groeperingen bestaande of op te richten, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten: ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en administratie.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris, of vereffenaar van

andere vennootschappen.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

6. De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan tevens een zaakvoerder-opvolger aanduiden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De zaakvoerder is bevoegd, en dit volgens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel. Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Nochtans moeten steeds minimum twee zaakvoerders samen optreden voor elke akte houdende vervreemding van of hypotheekstelling op onroerende vennootschapsgoederen, voor deelneming aan de oprichting of aan de kapitaalverhoging van een vennootschap evenzo voor elk rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan tweeduizend vijfhonderd euro (2.500 ¬ ).

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

7. De gewone algemene vergadering zal elk jaar plaatsvinden op de derde maandag van de maand maart om twintig uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

8. Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

9. Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten, nodige delgingen en

voorzieningen, is de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt minstens vijf procent afgehouden om een wettelijke reserve samen te stellen;

deze afhoudingen zullen ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één /tiende zal

bereikt hebben van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo zal besteed worden volgens beslissing

van de algemene vergadering.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de oprichters de volgende beslissingen

te nemen:

Eerste boekjaar - jaarvergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig september tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien.

Zaakvoerders

Worden hierbij benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap:

- de heer Van Corenland Jean Pierre;

- de heer Jonckheere Carel;

- mevrouw De Wilde Valerie Ludwina Luc, geboren te Bornem op zeventien december

negentienhonderd drieënzeventig, ongehuwd, wonende te 9255 Buggenhout, Krapstraat 5 (nationaal

nummer 73.12.17 174-60);

Hier allen aanwezig en verklarende te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht aan mevrouw Ann Devuyst (Administration & Services Devuyst BVBA) te 1850 Grimbergen, Van Akenstraat 11, met recht van indeplaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten die verschuldigd zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en alle belastingadministraties en onder meer met betrekking tot de aanvraag van een vestigingsattest, de inschrijving in de Kruispuntban van Ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket en/of wijziging van deze inschrijving en de aanvraag van een BTW-nummer, alsmede alle wijzigingen, doorhalingen, schrappingen bij deze instellingen en het uitvoeren van alle administratieve verrichtingen van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CJM PROJECTS

Adresse
EVERSEMSESTEENWEG 85 1852 BEIGEM

Code postal : 1852
Localité : Beigem
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande