CLA DISTRIBUTION

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLA DISTRIBUTION
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.716.423

Publication

12/05/2014
ÿþ Mod Word 11.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 9 APR. 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

111111111111j1j111.11,VIIIIIIII

be

aa

Be Sta



Ondememingsnr 0872.716.423

Benaming

(voluit): CLA DISTRIBUTION

(verkort) :



Rechtsvorm BVBA

Zetel: 3210 LlJ BBEEK, AMBACHTENSTRAAT 13

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geasso-Icieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op 24 april 2014, fer registratie aangeboden, blijkt;

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLA DISTRIBUTION" volgende beslissingen genomen heeft:

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om in het kader van de procedure van artikel 537 WIB92 het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag honderd en zevenduizend vijfhonderd vijftig euro door inbreng in speciën om het te brengen van tweeëntwintigduizend euro op honderd ' negenentwintigduizend vijfhonderd vijftig euro, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Vervolgens verklaren de Heren CORNELIS Marcel en AERNOUTS Leo in speciën in te tekenen op voonnoemde kapita-lai-lverho-,ging, elk voor één/tweede, hetzij elk voor drieënvijftigduizend zevenhonderd vijfenzeventig euro, zijnde in totaliteit voor het bedrag van honderd en zevenduizend vijfhonderd vijftig euro, hetzij de totall-iteit van de kapitaal-verho-,ging. Voormelde inbreng geschiedt door middel van netto-dividenden die aan de aandeelhouder uitgekeerd werden ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 11 april 2014 tot toekenning van een tussentijds dividend, waarop vervolgens tien procent roerende voorheffing betaald werd.

Als vergoeding van voormelde inschrijving worden aan de intekenaars geen nieuwe aandelen toegekend. 2.De vergadering stelt de verwezenlijking van de voonge-'stelde kapitaalverhoging vast, zodat het kapitaal thans gebracht is op honderd negenentwintigduizend vijfhonderd vijftig euro, vertegernwoordigd door tweehonderd twintig gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het aldus verhoogde kapitaal moet in principe gedurende 4 jaar behouden blijven (nieuw art. 537, zesde lid WIB92).

3.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 6 te wijzigen, zoals voorgesteld in de agenda, zodat het voortaan zef luiden zoals hierna bepaald.

4.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de artikelen 5 en 6 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissirmgen, zodat deze voortaan zullen luiden als volgt:

Artikel 5: Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennoot-'schap bedraagt HONDERD NEGENENTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO en is verdeeld in tweehonderd gelijke aande-,len, zonder vermelding van waarde.

Artikel 6: Aandelen en overgang van aandelen

Het kapitaal kan vertegenwoordigd zijn door aandelen met of zonder stemrecht. Aandelen zonder stemrecht dienen te voldoen aan de voorwaarden van het Wetboek van vennootschappen. De aandelen zijn onverdeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars van één onverdeelbaar aandeel, dan heeft de ven-inootschap het recht de uitoefening van de daaraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennoot-'schap. Ingeval van vruchtgebruik op de aandelen zal enkel de vruchtgebruiker dit aandeel bij de vennootschap vertegen-iwoordigen en het stemrecht uitoefenen, tenzij door vruchtge-truiker en blote eigenaar een gemeenschappelijke volmacht-drager wordt aangeduid. De aandelen luiden op naam en kunnen behalve aan mede-'vennoten slechts worden overgedragen onder de levenden of overgaan bij overlijden, dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de ovendracht is voorgesteld. Elke overdracht die zonder de vereis-Ite instemming heeft plaatsgevonden, is volstrekt nietig. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoct. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend:

1) nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

Op de laatste biz van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge "Ir 2) de gedane stortingen;

3) de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door een zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Indien daartoe aanleiding bestaat wordt in de zetel van de vennootschap ook een register van obligaties gehouden, waarin wordt aangetekend;

1) nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke obligatiehouder, alsmede het getal van de hem toebehorende obligaties;

2) de gedane stortingen;

3) de overdrachten en overgangen van obligaties met hun datum. Overdracht zo er meerdere vennoten zijn:

1) Overdracht onder de levenden:

Bij een voorgenomen vervreemding moet de vennoot die één of meer aandelen \vil overdragen, zijn medevennoten bij aangetekende brief inlichten over de identiteit van de voorgestelde ovememer(s), het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorwaarden van de overdracht. De vennoot dient bij vervreemding onder levenden al zijn aan-idelen tegen dezelfde voorwaarden te koop te stellen. Indien de vennoten binnen de dertig dagen na toezending van het verzoek tot goedkeuring van de overdracht nalaten hierop bij aangetekende brief te antwoorden, worden zij geacht akkoord te gaan met de vervreemding. Zo één of meerdere vennoten zich verzetten tegen de voorgestelde overdracht zelfs zonder opgave van reden, is hiertegen geen beroep op de rechter open, doch de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, kan de weigerende vennoten verpliohten, hetzij de aandelen zelf te kopen (in verhouding tot hun aandelenbezit), hetzij er een koper voor te vinden tegen de voorwaarden in gemeen akkoord te bepalen binnen een door hem gestelde termijn ten vroegste dertig dagen na de door hun daartoe bij aangetekende brief verzon-'den aanmaning. De verkoopprijs zal gelijk zijn aan de boekwaarde van het aandeel, zoals deze zal blijken uit de laatste jaarreke-ining voor de overdracht of overgang opgemaakt. Kan geen overeenstemming bereikt worden over deze waande, dan geschiedt de overname op voet van de waarde, te bepalen door een door beide partijen aangestelde expert. Raken de partijen het niet eens over de aanduiding van één deskundige, dan geven zij elk opdracht aan een expert van hun keuze om deze waarde te bepalen, Over menings-verischillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige, aangewezen door de deskundigen zelf of - bij gebrek aan akkoord - door de voorzitter van de recht-'bank van koophandel van het rechts-'gebied waarbinnen de zetel van de

vennootschap gevestigd is. Tegen diens staat geen rechtsmiddel open. De overeenkomst tot afkoop

van de aandelen moet tot stand- gekomen zijn binnen de drie maanden na de definitieve vaststelling van de prijs, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze tenmiln. De daadwerkelijke betaling van de overnameprijs, in gemeen akkoord of na expertise bepaald, dient te geschieden volgens volgend sohema:

- indien een vennoot uittreedt véôr hij de leeftijd van vijfenvijftig jaar bereikt heeft, zal de betaling geschieden door middel van vijftien jaarlijkse fracties, elk gelijk aan één/vijftiende van de overnameprijs;

- indien een vennoot uittreedt wanneer hij de leeftijd van vijfenvijftig jaar bereikt heeft, doch vooraleer hij de leeftijd van zestig jaar bereikt heeft, zal de betaling geschieden dcor middel van tien jaarlijkse fracties, elk gelijk aan één/tiende van de overnameprijs;«

- indien een vennoot uittreedt nadat hij de leeftijd van zestig jaar bereikt heeft, zal de betaling geschieden door middel van vijf jaarlijkse fracties, elk gelijk aan één/vijfde van de overnameprijs.

Elke jaarlijkse betaling dient te geschieden voor 15 december van het betrokken kalenderjaar. Het openstaande saldo brengt rente op, die berekend wordt aan de hand van het gemiddelde van de rente die gedurende de verlopen periode toegekend wordt op een spaarboekje door drie banken. Deze rente is evenwel slechts verschuldigd te rekenen vanaf het ogenblik waarop de waarde definitief werd vastgesteld en tot het ogenblik van effectieve betaling. Het is steeds toegelaten vervroegd te betalen,

2) Overgang ingevolge overlijden.

Ingeval van overlijden van een vennoot moeten de erfge-'namen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen

de vier maanden na het overlijden bij aangetekende brief gericht aan de zaakvoerder van de vennootschap, de

medevennoten over de identiteit van de persoon of personen aan wie de aandelen van de overleden

vennoot toevallen niet vermelding van hun erfrechten. De medevennoten hebben het recht de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgende van de overleden vennoot te weigeren als vennoot. Indien de rnedevennoten nalaten binnen de dertig dagen na toezending van deze kennisgeving hun verzet tegen de overgang aan de zaakvoerder te laten kennen, worden zij geacht de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, als vennoot te aanvaarden. Zijn er meerdere rechthebbenden, dan moeten zij indien zij in onverdeeldheid blijven binnen de dertig dagen aan de zaakvoerder(s) meedelen wie van hen zij aanduiden om tegennover de vennootschap te gelden als eigenaar of gevoimach-itigde. Tot zolang zijn de rechten verbonden aan de aandelen opgeschort. Nochtans zal ingeval van vruchtgebruik op de aandelen enkel de vruchtgebruiker dit aandeel bij de vennootschap vertegenwoordigen en het stemrecht uitoefenen, tenzij een gemeenschappelijke volmachtdrager wordt aangeduid.

Indien de genoemde persoon of personen niet als vennoot toegelaten worden, ingevolge verzet van de medevenno(o)t(en) van de overledene, dan heeft hij of hebben zij recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt behoudens minnelijke overeenkomst, bepaald op de wijze als hiervoor vastgesteld ingeval van weigering van overdracht onder levenden. Er mag geen rekening gehouden worden met de schattingen van het testament. Deze waarde moet aan de rechthebbenden uitbetaald worden volgens volgend schema:

- één/derde dient betaald te worden binnen de eerste drie jaar na het overlijden;

Voilr- - de overige twee/derden dienen betaald te worden binnen de daaropvolgende tien jaar, à rato ven..' één/tiende per jaar,

»Uhouten Elke jaarlijkse betaling dient te geschieden voor 15 december van het betrokken kalenderjaar. Het openstaande saldo brengt rente op, die berekend wordt aan de hand van het gemiddelde van de rente die gedurende de verlopen periode toegekend wordt op een spaarboekje door drie banken. Deze rente is evenwel slechts verschuldigd te rekenen vanaf het ogenblik waarop de waarde definitief werd vastgesteld en tot het ogenblik van effectieve betaling. Het is steeds toegelaten vervroegd te betalen.

aan het 3) Voorkeurrecht,

Belgisch Wensen meerdere vennoten de door een medevennoot of door de rechtverkrijgenden van een overleden vennoot over te laten aandelen te verwerven, dan hebben zij de voorkeur tot aankoop in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit. Zo tengevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kunnen worden toegewezen, dan ges-Ichiedt de toekenning van dit ondeelbaar rest-aantal aan één van de gegadigde medevennoten door loting georganiseerd door de zaakvoerder(s). Indien geen der vennoten gebruik wenst te maken van zijn recht tot voorkoop, kan de vennootschap, met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake de over te nemen aandelen zelf inkopen. ln geval van kapitaalverhoging waarop in geld wordt ingetekend, wordt aan de bestaande aandeelhouders, met uitslui-iting van aile andere personen, de voorkeur toegekend om in te tekenen op de nieuw uitgegeven aandelen, in ver-lhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit.

Staatsblad Overdracht van obligaties

Overdracht van obligaties gebeurt ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van de inschrijving van de verklaring van overdracht in het desbe-treffende register van obligaties, gedagtekend en onderte-ikend door de overdrager en de overnemer, of door hun gevol-machtigde; zij kan ook geschieden volgens de bepalingen van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

5.De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle volmachten aan de zaakvoerders voor de uitvoering van wat voorafgaat.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om alle volmachten te verlenen aan de burgerlijke vennootschap niet de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR VERHELST'", met zetel te 9111 Puivelde-Belsele, Marktstraat 35, vertegenwoordigd : door Mevrouw Krista VERFIELST, wonende te 9111 Puivelde-Beisele, Marktstraat 35, alsook de aange-'stelden of lastheb-'bers van voormelde ven-inootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstel-tling en met macht voor iedere aangestelde om afzon-iderlijk te hande-ilen, om aile verricirititrigen te doen tchen-Ide voor de uitvoering van wat voorafgaat, ook eventuele regularisaties van het verleden, alle nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, de kruispuntbank ondernemingen, de RSZ, een sociaal verzekeringsfonds, aile administratieve overheden en aile belastingadministraties, alsook de rechtbank van koophandel,

De lastgever verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van de kostprijs van deze dienstvérlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte + verslag buitengewone algemene vergadering



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 31.03.2014 14077-0355-017
02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 29.04.2013 13100-0136-016
30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.03.2012, NGL 25.04.2012 12092-0553-016
03/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.03.2011, NGL 29.04.2011 11093-0210-015
28/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111.11.!iijIli111111!

t` '.

-n==

r~:ài:j:.'t! " ~;.'1 ,

te Leuven, cle 9 6 F . 20l1 DE GAlFFl~~,

Griffie

Ondernemingsnr : 0872.716.423.

Benaming

(voluit) : CLA DISTRIBUTION

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : Koningin Astridlaan 34, 3010 Kessel-Lo (Leuven).

Onderweru akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel verplaatst van 3010 Kessel-

Lo (Leuven) Koningin Astridlaan 34 naar 3210 LUBBEEK, AMBACHTENSTRAAT 13 en dit met ingang van 10 januari 2011.

De zaakvoerder,

Leo Aernouts.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 19.03.2010, NGL 14.04.2010 10091-0055-012
01/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.03.2009, NGL 30.03.2009 09093-0316-012
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 21.03.2008, NGL 01.04.2008 08090-0134-013
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 16.03.2007, NGL 26.03.2007 07091-3565-014
11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 17.03.2017, NGL 30.03.2017 17076-0501-016

Coordonnées
CLA DISTRIBUTION

Adresse
AMBACHTENSTRAAT 13 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande