CLCC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CLCC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 544.748.535

Publication

25/02/2014
ÿþiI Mal Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Sneeuwbeslaan 14 te 2610 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp aide Onslag - benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere vergadering van aandeelhouders d.d. 3 februari 2014

Met eenparigheid van stemmen beslist de bijzondere vergadering van aandeelhouders om mevrouw Raïssa VERHAEGHE en de heer Antony VERBAEYS te ontslaan als bestuurders van de vennootschap met ingang vanaf heden.

Met eenparigheid van stemmen beslist de bijzondere vergadering van aandeelhouders om te benoemen tot bestuurders, met ingang vanaf heden en waarvan het mandaat zal eindigen na de jaarvergadering die zal worden gehouden in het jaar 2020:

1.De vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap RAVER, gevestigd te J. Bloclocstraat 32 te 1800 Vilvoorde, RPR 0840.789.169 Brussel, vertegenwoordigd door mevrouw Ressa VERHAEGHE, vaste vertegenwoordiger;

2.De vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheidC BEACON AVE, gevestigd te Vossestraat 11 te 9830 Sint-Martens-Latem, RPR 0534.392.202 Gent, vertegenwoordigd door de heer Antony VER BAEYS, vaste vertegenwoordiger.

Voor eensluidend uittreksel: Dirk Hooybergs en Christian Cigrang, bestuurders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : EQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Weerijelegil ter griffie von defiRechtbunk voniloophandel te Anmerpen, op

*14050325*

Ondernemingsnr : 0544.748.535

Benaming

(voluit) CLCC

(verkort) :

Griffie

4 FR 2014

i jagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/02/2014
ÿþ mod 11,1

~Lu~k B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

few.r,friogd ter griffie von de Ratid5ank van lsaephaPi:t(al t3 Advicspan, op

27 1Aia. raie

Griffie



Ondernemingsnr: Ce-:1.t-c. .

Benaming (volut): CLCC

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sneeuwbeslaan 14

2610 Antwerpen Wilrijk

F Onderwerp akte :Oprichting - Benoemingen - Overgangsbepalingen

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 22 januari, 2014, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken :

1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de

naam "CLCC".

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Sneeuwbeslaan 14.

3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

4. Aandeelhouders

1. De vennootschap naar Luxemburgs recht "ALTERFIN S.A.", gevestigd te 2519 Luxembourg (Groothertogdom Luxemburg), 3-7 Rue Schiller en ingeschreven' in het handelsregister van het Groothertogdom Luxemburg onder nummert B0148949, die heeft ingeschreven op negenhonderd negenennegentig (999), aandelen.

2. De vennootschap naar Luxemburgs recht "PRIVEQ S.A.", gevestigd te 2519 Luxembourg (Groothertogdom Luxemburg), 3-7 Rue Schiller en ingeschreven in hete handelsregister van het Groothertogdom Luxemburg onder nummer B0158218, die: heeft ingeschreven op één (1) aandeel.

5. Kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op EENENZESTIGDUIZEND, VIJFHONDERD EURO NUL EUROCENT (¬ 61.500,00) en wordt vertegenwoordigd; door duizend (1.000) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk; deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het is volledig volgestort in geld.

6. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van eik;

kalenderjaar.

8. Reserves en winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent;

voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting vervalt;

" zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.

mad 11.1

De algemene vergadering beslist over de bestemming van de winst op voorstel van de raad van bestuur.

Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle schulden jegens derden) wordt bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte inbrengen.

Indien dit saldo niet volstaat om alle gestorte inbrengen integraal terug te betalen en indien alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, dan worden de gestorte inbrengen proportioneel terugbetaald. Indien dit saldo niet volstaat om alle gestorte inbrengen integraal terug te betalen en indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, dan wordt het bruto-vereffeningssaldo in eerste orde aangewend om dè volstortingsgraad voor alle aandelen te verminderen tot die van de aandelen met de laagste volstortingsgraad, waarna het saldo aangewend om de resterende stortingen proportioneel terug te betalen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort en indien het bruto-vereffeningssaldo niet volstaat om alle stortingen boven de laagste graad van volstorting terug te betalen, dan is de vereffenaar uitdrukkelijk gemachtigd om bijkomende stortingen te vragen van de houders van aandelen die in mindere mate zijn volgestort, teneinde te waarborgen dat alle aandeelhouders de door hen gestorte bedragen in dezelfde verhouding terugkrijgen.

Het eventuele netto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle effectief gestorte inbrengen) zal worden verdeeld tussen alle aandeelhouders naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese zal het eventuele netto-vereffeningssaldo worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte inbrengen.

9. Restuur en vertegenwoordiging

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en in het algemeen om alles te doen wat niet door de wet of door deze statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering is voorbehouden.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer bestuurders die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder voeren, en/of aan één of meer directeurs, die geen aandeelhouder moeten zijn. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bevoegdheid en vergoeding. Wanneer meerdere personen zijn belast niet het dagelijks bestuur, bepaalt de raad van bestuur of zij de hen toegekende bevoegdheid individueel dan wel gezamenlijk of collegiaal uitoefenen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte, als eiser en als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn hetzij door twee bestuurders gezamenlijk handelend, hetzij door een gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

Wanneer er een directiecomité is ingesteld, kan de vennootschap binnen de perken van de bevoegdheden van het directiecomité tegenover derden tevens geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door twee leden van het directiecomité samen optredend.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door het orgaan van dagelijks bestuur. Wanneer twee personen zijn belast met het dagelijks bestuur, dan is elk van hen individueel handelend___bevoegd___om_..de __yen nootschap_ te___vertegenwoordigen___wat._.betreft

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

handelingen van dagelijks bestuur. Wanneer het dagelijks bestuur wordt

toevertrouwd aan drie of meerdere personen, dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd ten aanzien van derden door twee leden van het orgaan van dagelijks bestuur gezamenlijk handelend, met uitzondering van de leden die tevens bestuurder zijn en de titel van gedelegeerd bestuurder voeren.

Laatstgenoemden beschikken steeds over de volledige

alleenvertegenwoordigingsbevoegd held.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen binnen de perken van hun bevoegdheden gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde - rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

10. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

- Het verlenen van bijstand en consulting met betrekking tot het ontwerpen en

vervaardigen van modekleding, schoeisel en toebehoren, de verkoop, zowel in groothandel als in kleinhandel, de commercialisatie en de export ervan;

Het verlenen van bijstand en consulting met betrekking tot het ontwerpen van ' roerende goederen, het ontwerpen van deze goederen en de commercialisatie ervan;

- Het verlenen van - bijstand en consulting met betrekking tot het inrichten,

organiseren en commercialiseren van tentoonstellingen allerlei, het organiseren en inrichten van media-evenementen en concerten;

Het verlenen van bijstand en consulting met betrekking tot het inrichten van winkels, handelspanden, kantoor- of andere ruimtes en onroerende goederen allerhande;

Het geven van voordrachten, colleges en seminaries met betrekking tot de voornoemde activiteiten;

Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen;

Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar;

Het verlenen van technische of commerciële bijstand aan aile Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken. Zij kan kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

11. Jaarvergadering en toelatingsvoorwaarden

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om

zestien (16) uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I.

" 4

,..

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

~ 1 ~ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



d oproepingen vermeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Houders van aandelen op naam worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag velér de vergadering. De raad van bestuur kan evenwel in de oproeping bepalen dat houders van aandelen op naam enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag véér de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen. Onder werkdag wordt verstaan alle dagen. met uitzondering van zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen.

12. Benoemingen en overgangsbepalingen

a) De volgende personen werden aangesteld als bestuurder :

De heer CIGRANG Christian Léon, wonende te 2018 Antwerpen, Arthur Goemaerelei 24;

De heer HOOYBERGS Dirk Jozef Dymphna, wonende te 9190 Stekene, Frans van Brusselstraat 88;

De heer VERBAEYS Antony Stefaan David, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Vossestaart 11;

Mevrouw VERHAEGHE Raïssa Esther, wonende te 1800 Vilvoorde, Blockxstraat 32;

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd en zal eindigen na de jaarvergadering die zal worden gehouden in het jaar tweeduizend twintig.

b) Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien,

d) De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend zestien. VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

De volgende persoon werd aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling en elk met de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen werden aangesteld, met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en de registratie van de vennootschap bij de B.T.W., en hem werd de volledige bevoegdheid verleend om alle daarvoor vereiste verklaringen af te leggen en documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte : 1) de heer Dirk HOOYBERGS, wonende te 9190 Stekene, Frans Van Brusselstraat 88, 2) mevrouw Els COLANS, wonende te 1880 KapeIle-op-den-Bos, Oxdonkstraat 65, 3) mevrouw Caroline AMELINCKX, wonende te 2050 Antwerpen, Galgenweellaan 22 bus 2R en 4) de heer Erik ANTHONIS, wonende te 9100 Sint-Niklaas, J. Lonckestraat 49.

Professionele bekwaamheid bedrijfsbeheer

Overeenkomstig de programmawet van tien februari negentienhonderd achtennegentig tot bevordering van het zelfstandig ondernemerschap verklaren de oprichters dat de op te richten vennootschap niet als een KMO kan aanzien worden aangezien meer dan vijfentwintig procent (25 %) van de aandelen in handen is van vennootschappen die geen KMO zijn.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 23 januari 2014.

Bijlage : volledig afschrift.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/05/2015
ÿþ mod 11.1



LLuik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : BE0544.748.535 Benaming (voluit) : CLCC

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sneeuwbeslaan 14

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging -Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 24 april 2015 blijkt dat; de algemene vergadering de volgende besluiten heeft genomen :

Kapitaalverhoging door inbreng van geld

De vergadering heeft besloten om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van twee miljoen negenhonderd achtendertigduizend vijfhonderd euro nul cent (£2.938.500,00), om het te brengen eenenzestigduizend vijfhonderd euro nul cent (E 61.500,00) op drie miljoen euro nul cent (E 3.000.000,00), door;, een inbreng in geld en. zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door een proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande aandelen.

INSCHRIJVING EN VOLSTORTING

Vervolgens verklaren alle aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals gezegd, in te schrijven op de; kapitaalverhoging in verhouding tot het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd,+; te weten

a} ten belope van negenhonderdnegenennegentig/duizendsten (999/1.000sten) van een bedrag van twee;

miljoen negenhonderd achtendertigduizend vijfhonderd euro nul cent (E 2.938.500,00), hetzij twee miljoen negenhonderd vijfendertigduizend vijfhonderd eenenzestig euro vijftig cent (E 2.935.561,50), door de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "CLCC S.A";

b) ten belope van één/duizendsten (1/1.000sten) van een bedrag van twee miljoen negenhonderd;

achtendertigduizend vijfhonderd euro nul cent (E 2.938.500,00), hetzij tweeduizend negenhonderd,;

achtendertig euro vijftig cent (E 2.938,50) door de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "PRIVEQ; S.A.' ;

Iedere aandeelhouder verklaart dat de aandelen waarop aldus door hem werd ingeschreven volledig zijn volgestort,'; zodat vanaf heden een som van twee miljoen negenhonderd achtendertigduizend vijfhonderd euro nul cent; (£ 2.938.500,00) ter beschikking staat van de vennootschap. De gelden werden gestort op een bijzondere rekening;, geopend bij Belfius Bank op naam van de vennootschap.

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen vast gesteld dat de kapitaalverhoging integraal'; werd onderschreven en dat het bedrag van de kapitaalverhoging volledig werd volgestort. Zij heeft ondergetekende notaris verzocht te akteren dat het kapitaal van de vennootschap voortaan drie miljoen euro nul cent'; (E 3.000.0000,00) bedraagt en wordt vertegenwoordigd door duizend (1,000) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen,

Statutenwijziging De vergadering heeft besloten om artikel vijf (5) van de statuten in zijn geheel te vervangen door de volgende tekst : "Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op drie miljoen euro nul cent (E 3.000.000, 00) en wordt;; vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

Machtigingen en volmachten

De algemene vergadering heeft besloten om de hierna vermelde machtigingen en volmachten te verlenen met;, het oog op de uitvoering van de in onderhavige akte vastgestelde beslissingen:

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

ia

_r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111° 1.11,11101111 1 III

Rechtbank van koopfj®nl1el Antwerpen

nriti461 205

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

afdeling Antwerpen

mod 11.1

a) worden gemachtigd, met recht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om de' inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank van ondernemingen en haar registratie bij de BTW aan te passen, na eventueel de nodige aanpassingen aan en/of verbeteringen van de bestaande inschrijving respectievelijk registratie te hebben doorgevoerd: 1) de heer Dirk HOOYBERGS, wonende te 9190 Stekene, Frans Van Brusselstraat 88, 2) mevrouw Els COLANS, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Oxdonkstraat 65, 3) mevrouw Caroline AMELINCKX, wonende te 2070 Zwijndrecht, Dorp West 145B en 4) de heer Erik ANTHONIS, wonende te 9111 Belsele, Koutermolenstraat 56;

b) de instrumenterende notaris wordt gemachtigd om de statuten van de vennootschap te coflrdineren en een afschrift daarvan te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ontledend uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 28 april 2015.

4J4L--

Voor-

behouden

aan hqt

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.05.2016, NGL 14.06.2016 16176-0544-015

Coordonnées
CLCC

Adresse
SINT-AMANDSSTRAAT 93 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande