CLEAN ENERGY TERNAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLEAN ENERGY TERNAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.554.204

Publication

29/08/2013
ÿþVoor-

behoude

aan het

Belgisci

Staatsbik

Mud Word 11.1

+ ï In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Griffie

2 0 ÂOUT 2013'

1

*13133674*

Ondernemingsnr 53?-55u. ...

Benaming (voluit) Clean Energy Ternat

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Pangaardenstraat 2 -1740 Ternat

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris! te Lennik, Sint Martens-Lennik, op 14 augustus 2013, te registreren, dat

OPRICHTERS

1. De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CLEAN ENERGY. INVEST, met zetel te Beersel (1654 Huizingen), Industriezone Zenneveld, A.Vaucampslaan 42, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0816.804.039 en onderworpen aan de belasting over de toegevoegde waarde onder zelfde nummer,

2. de Heer BAYENS Rudy, geboren te Asse op achtentwintig juni negentienhonderd vierenzestig, wonende te 1740 Ternat, Pangaardenstraat 2

3. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid UPGRADE ENERGY INVEST,, met zetel te Deinsesteenweg 114, 9031 Drongen, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0849.909.149, onderworpen aan de belasting over de toegevoegde waarde onder zelfde nummer,

VORM - NAAM

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de

naam Clean Energy Ternat.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1740 Ternat, Pangaardenstraat 2.

Hij kan verplaatst worden over het grondgebied van het Vlaamse en het Brusselse gewest,

bij besluit van de zaakvoering, bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft tot doel een systeem voor opwekking van groene energie (warmte en elektriciteit) uit biomassa aan te kopen, te installeren en te exploiteren.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

De vennootschap zal alle mogelijke verrichtingen mogen doen die, rechtstreeks of, onrechtstreeks, betrekking hebben op haar doel, en meer bepaald aile roerende of onroerende, industriële, commerciële of financiële handelingen mogen stellen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag, op gelijk welke wijze, belangen nemen in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen die ëénzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van die aard zijn de

Op de raatste 1 1z. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

verwezenlijking van haar onderneming te bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De buitengewone Algemene Vergadering (beraadslagend zoals inzake de wijziging van de statuten) mag het doel uitbreiden of uitleggen_

Gereglementeerde activiteiten zijn afhankelijk gesteld van de voorlegging van machtigingen of vestigingsattesten voorgeschreven door de Vestigingswetten.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van haar zaakvoerders zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn: bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Een buitengewone Algemene Vergadering (beraadslagend zoals voor statutenwijziging) kan het doel uitbreiden of uitleggen, rekening houdende met de aard van de vennootschap.

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vijfhonderd en tien duizend euro (510.000,00 EUR). Het is verdeeld in duizend twintig (1.020) aandelen, die elk een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigen.

ONDERSCHRIJVING VAN HET KAPITAAL

Voormelde coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Clean Energy Invest schrijft in voor vierhonderd en negen duizend vijfhonderd euro (409.500,00 EUR) door inbreng in geld, waarvoor haar achthonderd negentien (819) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde worden toegekend

Voormelde Heer Rudy Bayens schrijft in voor vijfenzeventig duizend euro (75.000,00 EUR) door inbreng in natura waarvoor hem honderd vijftig (150) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde worden toegekend.

Voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Upgrade Energy Invest schrijft in voor vijfentwintig duizend vijfhonderd euro (25.500,00 EUR) door inbreng in geld, waarvoor haar eenenvijftig (51) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde worden toegekend In totaal worden dus duizend twintig (1020) aandelen toegekend.

STORTING VAN HET KAPITAAL

Inbreng in geld

De verschijners sub 1. en 3. verklaren en erkennen dat hun ingebrachte kapitaal volledig is

geplaatst en dat op deze aandelen door elke aandeelhouder voor het geheel is volgestort.

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere

rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij ING Bank.

Dit blijkt uit een bankattest afgegeven door genoemde bank op 15 juli 2013 dat door

ondergetekende notaris wordt bewaard.

Inbreng in natura

De verschijner sub 2 verklaart en erkent dat zijn ingebrachte kapitaal volledig is geplaatst en dat de hij op deze aandelen heeft ingeschreven, door een inbreng in natura, als volgt.

Voormelde Heer Rudy Bayens verklaart enerzijds zijn know-how en verkregen bouw- en milieuvergunning in te brengen, gewaardeerd op vijftig duizend euro (50.000 EUR), en anderzijds een recht van opstal op het hierna vermelde onroerend goed in te brengen, gewaardeerd op vijfentwintig duizend euro (25.000 EUR).

Beschrijving van het recht van opstal

Voormelde Heer Rudy Bayens brengt anderzijds volgend recht van opstal in.

Gemeente Ternat (eerste afdeling)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Een recht van opstal voor een duur van 20_iaar op een perceel grond met gebouwen aan de Pangaardenstraat, gekadastreerd of het geweest zijnde wijk D deel van nummer 1961K en nummer 1961H voor een oppervlakte volgens hierna vermeld plan van meting van 83a 80ca resp. 2a 35ca.

Meting - Splitsing

1. Het goed hiervoor beschreven onder wijk D deel van nummer 196/K maakt lot 2 uit op het plan van meting opgemaakt door landmeter intop Experts te Ternat op 21 juni 2013,

2. Het recht van opstal wordt gevestigd op het gedeelte aangeduid als lot A en lot B op het plan van meting opgemaakt door landmeter Intop Experts te Ternat op 27 juni 2013.

Waardering

De totale waarde van de ingebrachte goederen wordt door de inbrenger geschat op 75.000

euro.

Vergoeding voor deze inbrengen in natura

Als vergoeding voor deze beide inbrengen, waarvan alle comparanten verklaren kennis te hebben, worden honderd vijftig (150) volgestorte aandelen toegekend aan voormelde Heer Rudy Bayens.

Verslag van de bedrijfsrevisor

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen werd de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vander Donckt -- Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren afgekort VRC Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39/A, vertegenwoordigd door de Heer André Geeroms, bedrijfsrevisor, ais bedrijfsrevisor aangeduid.

Deze heeft een verslag opgesteld en ondertekend op datum van 13 augustus 2013.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt

BESLUIT

De inbreng in natura bij de oprichting van de vennootschap CLEAN ENERGY TERNAT bvba, bestaat uit activa ter waarde van 75.000, 00 EUR. Ter vergoeding van deze inbreng worden 150 aandelen van de bvba CLEAN ENERGY TERNAT toegekend met een uitgifteprijs van 500,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering

redelijk en niet arbitrair is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt

mathematisch ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng

uit te geven aandelen.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat, conform de controlenormen van het Instituut van

de Bedrijfsrevisoren, onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting noch over de als tegenprestatie toegekende

vergoeding.

13 augustus 2013

De Bedrijfsrevisor

(getekend)

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Vertegenwoordigd door André Geeroms"

Verslag van de oprichters

De oprichters hebben het verslag opgesteld, voorgeschreven door het wetboek van

vennootschappen.

Dit verslag draagt de datum van 13 augustus 2013.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten,

aangesteld door de algemene vergadering en door haar afzetbaar,

De algemene vergadering die hen aanstelt, bepaalt hun aantal en de duur van hun mandaat.

De zaakvoerder heeft alle macht om in naam van de vennootschap op te treden.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk alle daden van beheer of

beschikking kunnen stellen.

Al wat niet uitdrukkelijk, door de wet of door de onderhavige statuten, voorbehouden is aan

de algemene vergadering, behoort tot hun bevoegdheid.

Zij mogen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere lasthebbers aanstellen

voor welbepaalde handelingen.

JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering zal van rechtswege gehouden worden op de zetel of op elke andere plaats in het bijeenroepingsbericht aangeduid op de eerste vrijdag van de maand juni van ieder jaar, om 14 uur,

Is deze dag een feestdag, dan wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendert(g december van elk jaar.

WINSTVERDELING

Het winstsaldo dat de resultatenrekening aanwijst en rekening houdt met aile algemene- en uitbatingskosten, nodig geachte voorzieningen en afschrijvingen, maakt de jaarlijkse nettowinst van de vennootschap uit_

Op deze netto-winst wordt jaarlijks ten minste één twintigste afgehouden om te worden gereserveerd in het wettelijk reservefonds tot dit fonds één tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het overschot zal aangewend warden volgens een daartoe genomen besluit van de algemene vergadering, dat rekening houdt met de van kracht zijnde wetsbepalingen.

TIJDELIJKE-, OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar en jaarvergadering,

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden in het jaar 2015

2. Aanwijzing van zaakvoerders.

Worden aangesteld tot zaakvoerders, die verklaren te aanvaarden

1. De heer DE SMET Peter, voornoemd;

2. De heer BAYENS Rudy, voornoemd;

Het mandaat van zaakvoerder is kosteloos.

3. Besluit omtrent de controle.

De oprichters besluiten geen commissaris aan te duiden, daar zij menen, uit door hen te goeder trouw gedane schattingen, dat de vennootschap,! voor haar eerste boekjaar, zal voldoen aan i de ter zake gestelde criteria om te worden beschouwd als een kleine vennootschap.

4. Bijzondere volmacht

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan Eibo-Consult Accountancy, Engelse Wandeling 2 K 11, 8500 Kortrijk, met recht van indeplaatsstelling, doe wordt gelast, om in naam van de vennootschap, het nodige te doen voor de inschrijving in het ondernemingsloket, alsook de inschrijving van de vennootschap op alle fiscale en administratieve diensten, meer bepaald de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Een bijzondere volmacht wordt eveneens verleend aan beide zaakvoerders, om alleen optredend, alle handelingen van dagelijks bestuur van de vennootschap te stellen, zoals het in ontvangst nemen van alle poststukken.

Voor analytisch uittreksel,

Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd: afschrift akte, verslag oprichters, verslag bedrijfsrevisor.

Noor-

behouden een het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
20/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CLEAN ENERGY TERNAT

Adresse
PANGAARDENSTRAAT 2 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande