CLENIC SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLENIC SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.089.437

Publication

26/04/2012
ÿþMar 20

In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

im esse

16 AV A. 2012

Griffie

I Il 1U1I 111111111 n

*12080093*

u

}'JE

a B. st

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr . 0845.089.437

Benaming

r,~iUL CLENIC SOLUTIONS

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 1640 Sint-Genesius-Rode, Paardenstraat 73

Onderwerp akte : Rechtzetting benoeming

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Jean-Paul Vernimmen, te Sint-Genesius-Rode op drie april tweeduizend en twaalf, geregistreerd negen bladen tien verzendingen te Halle op zes april tweeduizend en twaalf, boek 720, folio 86, vak 12; Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ). De Ontvanger (get) M.P. Eeckhout, dat Mevrouw PIREYN Annick, en Mevrouw BROHEE Muriel, benoemd werden tot eerste niet-statutaire zaakvoerders.

Dat in het uittreksel neergelegd ter publicatie een materiële vergissing is opgetreden mbt de benoeming van mevrouw Muriel BROHEE, waardoor, wat betreft deze benoeming, er dient gelezen te worden "Muriel" BROHEE i.p.v. Marie BROHEE.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Meester Jean-Pau4 Vernimmen, geassocieerde notaris te Sint-Genesius-Rode.

Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte, bankattest.

, -vndeoer> ~~, ~ r

~ " " ,-,rd~gen

19/04/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

06 APR 2012'

BRUSSEL

*i2o~sass*

~ iaóh

aa BpL Stu

Ondel'nemingsnr : o 45 , 02B, `"I 3R-.

Barraming

(voluit) : CLENIC SOLUTIONS

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid Zetel : 1640 Sint-Genesius-Rode, Paardenstraat 73

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Jean-Paul Vernimmen, te Sint Genesius-Rode op drie april tweeduizend en twaalf, dat:

1) Mevrouw PIREYN Annick, (NN 710919-358-44) geboren te Anderlecht op 19 september 1971, en haar echtgenote

2) Mevrouw BROHEE Muriel Anne Ghislaine (NN 721209-092-70) geboren te Mons, op 9 december 1972, een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam CLENIC SOLUTiONS.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1640 Sint Genesius-Rode, Paardenstraat 73. DOEL. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

-de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing, de import en export van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en in het algemeen, van elk informatica en elektrisch materiaal, met inbegrip van pc's, bedienings- en controlepanelen, computer werkstations, processors, digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, tv's, gsm's, fotoapparatuur, GPS, computerterminals en onderdelen, uitrusting en randapparatuur, zonder dat deze opsomming limitatief is,

-het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en hardware, importeren en exporteren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren, door middel van huurkoop of leasing en het verlenen van onderhouds-, reparatie-, opleidings-, en systeemdiensten in verband met dit materiaal of het gebruik ervan,

-de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling installatie, verkoop, distributie, commercialisering, de import en export, algemene vertegenwoordiging van websites, logo's grafisch materiaal, zowel hardware als software.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Do vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

DUUR. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van drie april tweeduizend en twaalf.

KAPITAAL, Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zes honderd euro (18.600,00 ¬ ) euro.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één! honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

door Mevrouw PIREYN Annick, voornoemd sub 1), ten belope van vijftig (50) aandelen,

- door Mevrouw BROHEE Muriel, voornoemd sub 2), ten belope van vijftig (50) aandelen.

totaal: honderd (100) aandelen, zijnde het volledige maatschappelijk kapitaal.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-1032955-42 bij de ING bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 31 maart 2012 afgeleverd bankattest, dat aan deze akte zal gehecht blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van één derde.

OP detaarste o z v91 i i_rY 8 verrr elcle'7 Recto doorn ¬ n :Zowdanighed van dE. menim=nceren^da herza vare de. persota)nfen)

Gevoegd ds rechr- persoon tiercer rs  ertt geri;.cor ig n

~Ierse . te3i^ n afi,dt arirt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zes duizend twee honderd euro (6.200,00 ¬ ). Het kapitaal is volgestort ten belope van zes duizend twee honderd euro (6.200,00 ¬ ),

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone Algemene Vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om 18.00u.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING, Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderha-'+rige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerderS, en dit voor onbepaalde duur: mevrouw PIREYN Annick, en Mevrouw Marie Brohee, voornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóér de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 3 april 2012 en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

EERSTE JAARVERGA-'DERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VOLMACHT B-IWIONDERNEMINGSREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Mevrouw Annick Pireyn, voornoemd, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de in-schrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsregister en voor aanvraag van een BTW-nummer.

Voorbehouden VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL, afgeleverd met het enige doel te worden neergelegd

aan het op de Handelsrechtbank van Brussel, ter publicatie.

Belgisch Staatsblad Meester Jean-Paul Vemimmen, geassocieerde notaris te Sint-Genesïus-Rode.

Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte, bankattest.

']p de IaaFy£e blz van LIA E ,Ferrnfl}15ll Recto 14aarf: _il hGr.íieillgri?.kd 731' de unsP;u(YIePlYûrelide ia}43r1.3 ht;7_Ij ,r3r, persb(o}P;(._nJ

bevoegd re" JïlnslerSC3Cfi Pen a2r4$IwPI te

verso Naam 2rs hic7;,1Y,','nstlfng

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 31.08.2015 15507-0356-011

Coordonnées
CLENIC SOLUTIONS

Adresse
PAARDENSTRAAT 73 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande