CLIVAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLIVAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.760.727

Publication

03/12/2013
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : TIENSEVEST 156

3000 Leuven

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: REGIME ARTIKEL 537 WIB KENNISNAME UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDE  AANPASSING DER STATUTEN.

:1 Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Karel LACQUET, geassocieerd notaris te Herent, op 15 november 2013, vôôr registratie dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLIVAN" heeft besloten:

-vast te stellen dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, driehonderd drieënzeventigduizend negenhonderd drieënveertig euro (373.943 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 december 2011, ;? goedgekeurd door de jaarvergadering van 25 mei 2012.

-vast te stellen dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, driehonderd drieënzeventigduizend negenhonderd

" '; drieënveertig euro (373.943 EUR) bedraagt.

-kennis te nemen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap de dato 28 oktober 2013, waarin werd beslist tot uitkering van een tussentijds bruto dividend van driehonderd drieënzeventigduizend achthonderd euro (373.800 EUR), gevolgd door een

;; kapitaalsverhoging overeenkomstig het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992. -vast te stellen dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van het tussentijdse dividend, waarop de enige vennoot verklaart vrijwillig deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

-de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in ji natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. ;! De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 28 oktober 2013 opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F. Clukkers Bedrijfsrevisor", met zetel te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 N8, vertegenwoordigd door de heer Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk ais volgt:

"Ondergetekende, Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F. ;x Clukkers Bedrijfsrevisor" met maatschappelijke zetel in de Brusselsestraat 292 A/8 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van artikel 312 en 313 van het Wetboek van Vennootschappen, het vereiste nazicht te hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, inzake de vooropgestelde inbreng in natura ad 336.420,00 ¬ , ter gelegenheid van É; een kapitaalsverhoging bij de Bvba "Clivan" in het kader van artikel 537 van het W1B en onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun intentie om het ? kapitaal te verhogen ook daadwerkelijk uitvoeren.

besluitverklaring is als volgt:

Op de laatste biz. van Lutk B vernielden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzlen van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I~

1

3180856+

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

Ondernemingsnr: 0887.760.727 ; Benaming (votuit) : CLIVAN

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koctl arde) 2013 te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

a

dat de verrichting werd nagezien in overeenstemmingmmet de controle normen uitgevaardigd door _.. het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor de inbreng in natura en dit in de vorm van een beperkt nazicht,

dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng,dat de beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,dat de voor de inbreng in natura door de

partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.dat de kapitaalsverhoging door inbreng in natura 336.420,00 ¬ bedraagt waarvoor 1.705 aandelen worden uitgegeven zodoende dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding rechtmatig en billijk is. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 313 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Gedaan ter goeder trouw

Leuven, 28 oktober 2013

Voor de Bvba

F. Clukkers Bedrijfsrevisor

Frédéric Clukkers

Vertegenwoordigend vennoot Bedrijfsrevisor"

-onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde driehonderd zesendertigduizend vierhonderd twintig euro (336.420 EUR) om het van vijfendertigduizend euro (35.000 EUR) te brengen op driehonderd eenenzeventigduizend vierhonderd twintig euro (371,420 EUR), door de uitgifte van duizend zevenhonderd en vijf (1.705) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de wansten zullen delen pro rata temporis vanaf heden, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen 1 worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen.

-dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

-is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor; na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van driehonderd zesendertigduizend vierhonderd twintig euro (336.420 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent( 10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort; als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, die aanvaardt, de duizend zevenhonderd en vijf (1.705) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

-vast te stellen en de instrumenterende notaris te verzoeken bij akte vast te leggen dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderd zesendertigduizend vierhonderd twintig euro (336.420 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd eenenzeventigduizend vierhonderd twintig euro (371.420 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderd en vijf (2.705) aandelen zonder nominale waarde.

-de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen, als volgt;

*Artikel 1. van de statuten wordt in fine aangevuld als volgt:

"6° in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is."

*Artikel 5, van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd eenenzeventigduizend vierhonderd twintig euro 1(371.420 EUR).

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

sloor-` behouden

aan het Belgisch $taatsbfad

mod 11,1

Voor`-'

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderd en vijf (2.705) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/tweeduizend zevenhonderd en vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1. tot en met 2.705.

Historiek van het maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 5 maart 2007 met een maatschappelijk kapitaal van vijfendertigduizend euro, vertegenwoordigd door duizend aandelen zonder nominale waarde. Op 15 november 2013 werd het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen verhoogd tot driehonderd eenenzeventigduizend vierhonderd twintig euro, vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderd en vijf aandelen zonder nominale waarde," `Artikel 32. van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 32.- ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De

vereffenaars vormen een college.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen,

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over alle machten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tilde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

-een bijzondere machtiging te verlenen aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

-een bijzondere volmacht toe te kennen aan "VCS Accountants BVBA" te 3200 Aarschot, Amerstraat 147, evenais aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen.

-aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes aile machten te verlenen om de gecoördineerde

tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de "

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Karel LACQUET, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen,

verslagen (revisor zaakvoerder),

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 14.08.2013 13440-0084-013
21/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 14.08.2012 12413-0181-013
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 22.06.2011 11204-0394-013
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 29.06.2010 10244-0276-010
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 06.07.2009 09378-0333-010
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 31.07.2008 08516-0134-010
09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 04.08.2016 16403-0315-013

Coordonnées
CLIVAN

Adresse
TIENSEVEST 156 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande