CLUBHUIS TC DE MOL, AFGEKORT : TC DE MOL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLUBHUIS TC DE MOL, AFGEKORT : TC DE MOL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.989.737

Publication

23/08/2012
ÿþMod Word 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van KQoh~l~z

te Leuven, de t

DE G Griffie `

1

1111

*sziasaa9*

ti

oge/?- 984 ~.3-?

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

CLUBHUIS TC DE MOL TC De MOL

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Oude Baan 282 te 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Door oprichters, mevrouw Barlier Viviane (NN 47,02.21-166-11) wonende te 3000 Leuven, Molstraat 7 en De heer Verbeek Koen (71.09.16-127-74) wonende te 3000 Leuven, Molstraat 7, werd bij onderhandse akte opgesteld op 1 maart 2012 overgegaan tot de oprichting, voor onbepaalde duur, van een gewone commanditaire vennootschap met ais naam CLUBHUIS TC DE MOL met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Oude Baan 282.

Werd aangeduid als gecommanditeerde vennoot van de vennootschap: mevrouw Bartier Viviane voornoemd, zij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Werd aangeduid ais stille vennoot van de vennootschap: De heer Verbeek Koen voornoemd, hij staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van zijn inbreng.

Het geplaatst kapitaal bedraagt duizend Euro (¬ 1.000,00), en is verdeeld in duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarop is ingeschreven door:

a) mevrouw Bartier Viviane voornoemd, ten belope van negenhonderdnegentig Euro (¬ 900), waarvoor haar negenhonderd (900) aandelen worden toegekend;

b) de heer Verbeek Koen voornoemd, ten belope van honderd Euro (¬ 100) waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend;

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het kalenderjaar, het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot éénendertig december tweeduizend dertien.

De gewone algemene vergadering vindt plaats op één juni om twintig uur, de eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien.

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: mevrouw Bartier Viviane.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft, Over het saldo wordt beslist door de jaarvergadering.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen,

Aanduiding van een commissaris is niet van toepassing.

Mevrouw Bartier Viviane

Beherend Vennoot

Statutair Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/06/2015
ÿþ mad 79.t



à In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

13~i~1~:C I~. ~

I

15 521* 1 N~

R EGi-ITBA1V,~ V~~  ,...:.,

~ KOOPHANDEL

! 5 2015

~~ 1_EF1~/t-Ql.iffie

Ondernemingsnr: 0847,989.737

Benaming (voluit) : CL V f3 l.t ui 3 ,p 6 N oL.

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Oude Baan 282

3000 Leuven

Onderwerp akte :Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers te Tienen op 30 maart 2015 dat de buitengewone algemene vergadering van de Gewone Commanditaire Vennootschap "CLUBHUIS TC DE MOL", met zetel te 3000 Leuven, Oude Baan 282, met ondernemingsnummer 0847.989.737, opgericht ingevolge onderhandse akte op 1 maart 2012, gepubliceerd in de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad op 13 augustus daarna onder nummer 12145429 en waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd, éénparig besloten heeft: EERSTE BESLUIT:

In een bijzonder verslag legt de beherend-vennoot uit waarom de kapitaalverhoging van belang is voor de vennootschap.

De voorzitter legt het verslag voor dat de bedrijfsrevisor, Peter BOGAERT Burg. BVBA, Waversebaan 303, 3001 Leuven, heeft opgesteld op 26 maart 2015 naar analogie van artikel 602 Wetboek van Vennootschappen. De besluiten van dat verslag luiden als volgt :

"De kapitaalverhoging door inbreng in natura van vennootschap Clubhuis TC De Mol Commanditaire Vennootschap bestaat uit de inbreng van de volle eigendom van het polyvalent sportcomplex gelegen te Molstraat 7+, met ingang Oude Baan 282, 3000 Leuven met als kadastrale gegevens 14d` afdeling, sectie A nr 91/L/003deel voor een oppervlakte van tweeënzestig are zevenenzestig centiare (62a 67ca) volgens het plan opgemaakt door landmeter-expert Jan Bogaerts te Lubbeek op 2 maart 2015, door de vennoot Viviane Bartier voor een totaalbedrag van 460.000 EUR.

Op grond van ons nazicht verklaren wij dat:

a) de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

e) wij kunnen besluiten dat de door de parten weerhouden methode van waardering bedr~fseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend de agio, van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 460.000 aandelen van de vennootschap Clubhuis TC De Mol Commanditaire Vennootschap zonder vermelding van nominale waarde.

Deze aandelen:

-zullen deelnemen in de resultaten van Clubhuis TC De Mol Commanditaire Vennootschap vanaf de kapitaalverhoging;

-hebben dezelfde rechten en plichten als de reeds bestaande aandelen

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen fairness opinion' is.

Dit rapport werd opgesteld naar analogie van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de kapitaalverhoging van de vennootschap Clubhuis TC De Mol Commanditaire Vennootschap door

_inbreng in nator_a_eamagniet_gebruikt_worden voor andere_dreleinden_ _ -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

}

Voor-

behouden + aan het ' Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Leuven 26 maart 2015 getekend Peter BOGAERT Burg. BVBA, Bedri fsrevisor,

vertegenwoordigd door mevrouw Tanja Bosmans, Bedri fsrevisor. "

TWEEDE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist éénparig het maatschappelijk kapitaal te verhogen door inbreng in natura van navermeld onroerend goed voor een waarde van vierhonderdzestigduizend euro (E 460.000,00),

Mevrouw Viviane Bartier, voornoemd, verklaart volgend onroerend goed in te brengen

STAD LEUVEN  VEERTIENDE AFDELING

Een sportgebouw met aanhorigheden op en met grond, Molstraat +7, thans gekadastreerd wijk A nummer 91/L/3/deel voor een oppervlakte van tweeënzestig are achtenzeventig centiare (62a 78ca),

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng ter waarde van vierhonderdzestigduizend euro (E 460.000,00), waarvan alle comparanten verklaren kennis te hebben, worden vierhonderdzestigduizend (460.000) nieuwe aandelen met een fractiewaarde van één euro (E 1) toegekend aan mevrouw Viviane Bartier.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalverhoging zo volledig gerealiseerd is en dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht is op vierhonderdéénenzestigduizend euro (E 461,000,00).

VIERDE BESLUIT:

In het verslag van de beherend-vennoot van 24 maart 2015, stelt deze voor de vennootschap om te vormen in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

In toepassing van artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen is bij dit verslag een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 31 december 2014, waarover de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Peter BOGAERT Burg. BVBA, Waversebaan 303, 3001 Leuven, verslag heeft uitgebracht in zijn verslag van 26 maart 2015,

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt

"Wij verklaren een nazicht te hebben uitgevoerd van de aan ons voorgelegde staat van activa en passiva van Clubhuis TC De Mol Commanditaire Vennootschap, afgesloten op 31 december met een balanstotaal van EUR 122.451,68 en een eigen vermogen van EUR (7.757,91), in het kader van de omzetting van de vennootschap Clubhuis TC De Mol Commanditaire Vennootschap.

Onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva opgemaakt door het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad,

Op basis van ons nazicht zijn wij van mening dat:

Uit onze werkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actiefvan de vennootschap, vastgesteld in de staat van activa en passiva, voor een bedrag van (7,757,91) EUR is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal. Het verschil met het maatschappelijk kapitaal van 1.000,OOEUR, vermeld in de staat van activa en passiva, bedraagt (8.757,91) EUR, Bovendien is het netto-actief 26307,91 EUR lager dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een BVBA.

Op straffe van aansprakelijkheid van de bestuurders, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbreng van buiten uit, Als gevolg werd een kapitaalverhoging door in breng in natura gepland op 30 maart 2015, voor de omzetting van de vennootschap van een commanditaire vennootschap naar een BVBA. Dit verslag werd opgesteld in uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de omzetting van een Commanditaire Vennootschap naar een BVBA zoals hierboven beschreven, en mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Leuven, 26 maart 2015 getekend Peter BOGAERT Burg. BVBA, Bedrisrevisor,

vertegenwoordigd door mevrouw Tanja Bosmans, Bedrijfsrevisor. "

De algemene vergadering beslist éénparig het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor Peter BOGAERT Burg. BVBA, Waversebaan 303, 3001 Leuven, met betrekking tot de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid goed te keuren. VIJFDE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist éénparig de vorm van de vennootschap te wijzigen in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De omzetting gebeurt onder alle voorwaarden zoals deze hierboven in het derde agendapunt zijn opgenomen. Ter gelegenheid van de omzetting worden geen wijzigingen aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

ZESDE BESLUIT:

De statuten van de vennootschap worden in hun nieuwe vorm aanvaard.

De statuten luiden verkort als volgt

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de benaming "CLUBHUIS TC DE MOL", afgekort "TC DE MOL", met zetel te 3000 Leuven, Oude Baan 282.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het' Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit zowel in België

als in het buitenland:

Het beheren en uitbaten van sportcentra die kunnen gebruikt worden voor de beoefening van diverse sporten en

disciplines.

Het geven van sportonderricht, zoals lessen in bijzondere sporttakken, ander meer tennis, alsook het begeleiden

van personen en het geven van trainingen.

Het organiseren van kampen en evenementen zowel sportief als cultureel.

Aan- en verkoop en verhuur van roerende goederen onder meer sportmateriaal, geluidsinstallaties,

muziekinstallaties en verlichtingsinstallaties.

Het verhuren van sportterreinen en sport accommodaties.

Het uitbaten van een restaurant, frituur, taverne, café, hotel, broodjesbar, cocktailbar, ijssalon of tearoom.

Het opdienen van koude en warme maaltijden, alle activiteiten in de horecasector in de ruimste zin zo ook

restaurateur of traiteur- en banketaannemer.

Het verlenen van diensten van alle aard: headhunting, consulting, managing.

Het verlenen van adviezen en hulp, het verschaffen van informatie aan het bedrijfsleven en de overheid op het

gebied van planning, organisatie, toezicht en beheer, engineering,

Het uitbaten van concessies, licenties, octrooien en andere immateriële rechten en activa.

De aan- en verkoop, huur en verhuring en ruiling van zowel industriële als residentiële gronden en gebouwen.

Het nemen van participaties in vennootschappen zowel binnen als buiten de Europese Gemeenschap, zowel

bestaande als nieuwe met het oog op de valorisatie van deze deelnemingen.

Het uitoefenen van de mandaten van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borgstellen, voorschotten verstrekken, kredieten verlenen,

hypothecaire en andere zekerheden stellen.

De vennootschap mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die kunnen bijdragen tot het

verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel. De activiteiten van de vennootschap

dienen te worden uitgeoefend met in achtname van de wettelijke, deontologische en administratieve regels ter

zake.

De vennootschap heeft tevens tot doel het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te

behouden, in de ruimste zin van het woord, te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle

handelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit handel in

onroerende goederen zou uitmaken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt vierhonderdéénenzestigduizend euro (8

461.000,00).

Het is vertegenwoordigd door vierhonderdéénenzestigduizend (461.000) aandelen, zonder nominale waarde,

die ieder één/vierhonderdéénenzestigduizendste (11461.000`) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten,

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel,

behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: Mevrouw BARTIER

Viviane Magda Renée, geboren te Leuven op 2I februari 1947, (47.02.21-166.11), echtgescheiden, wonende te

3000 Leuven, Molstraat 7.

De iaarvergaderina zal gehouden worden op de eerste van de maand juni om twintig uur op de

maatschappelijke zetel.

Indien dit een wettelijke feestdag, zaterdag of zondag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de

eerstvolgende werkdag om twintig uur.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van

het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

ZEVENDE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist éénparig ontslag te verlenen aan de beherende vennoot mevrouw Viviane

Bartier, voornoemd.

Kwijting over het door de zaakvoerder gevoerde beleid over het lopende boekjaar zal worden verleend bij de

goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

ACHTSTE BESLUIT:

De vergadering beslist éénparig mevrouw Viviane Barder, voornoemd, voor onbepaalde duur te benoemen als

zaakvoerder van de vennootschap.

Haar ambt zal onbezoldigd zijn.

Zij verklaart deze benoeming als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

~

mod 11.1

ü

Voor analytisch uittreksel. Wordt tevens neergelegd: uitgifte van de akte, verslagen bedrijfsrevisor, bijzondere

verslagen bestuursorgaan en de gecoördineerde statuten..

Bert Valkeniers, Notaris,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan,het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 14.06.2016 16176-0564-011

Coordonnées
CLUBHUIS TC DE MOL, AFGEKORT : TC DE MOL

Adresse
OUDE BAAN 282 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande