CM TELECOM BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CM TELECOM BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.759.588

Publication

24/04/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14087224*

I 1 A1111. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0472759588

Benaming (voluit) : MobileWeb

1;

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Bessenveldstraat 25

1831 Diegetn

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING DOELWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op éénendertig maart tweeduizend veertien, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MobileWeb", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Bessenveldstraat 25, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Wijziging van de maatschappelijke benaming in CM Telecom Belgium en dit met ingang van éénendertig maart tweeduizend veertien en aanneming van de handelsbenaming CM Telecom,

Wijziging van artikel 1 van de statuten als volgt:

; "De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam CM Telecom Belgium. Haar handelsbenaming luidt `CM Telecom'.

; Deze naam moet steeds door de woorden 'naamloze vennootschap' of de afkorting 'NV' worden

voorafgegaan of gevolgd."

2/ Wijziging van het doel van de Vennootschap en wijziging van artikel 3 van de statuten als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België ais in

het buitenland:

- het onderzoek, de ontwikkeling, de implementatie, de exploitatie, de commercialisering, en de handel in systemen voor het verwerken van betalingen en (telematica)berichten en communicatie,

- het verkopen, verhuren, in licentie geven of gelijk welke wijze ter beschikking stellen, ontwikkelen, installeren en exploiteren van systemen, applicaties en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met telematica of het gebruik van elektronische of andere communicatiesystemen.

- de adviesverlening en bijstand betreffende aile bovenvermelde activiteiten,

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

Zij mag aile handels-, industriële en financiële activiteiten en elle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen

bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar cfP

anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld of in nature, fusie, onderschrijving, deelneming,

financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België afin het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met' het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen. Zij mag ook aile leningen toestaan of leningen,; door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen".

3/ Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 1930 Zaventem, Fabrieksstraat 61 en dit met ingang van: éénendertig maart tweeduizend veertien.

Wijziging van artikel 2, eerste zin van de statuten ais volgt : 'De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1930 Zaventem, Fabrieksstraat 61."

4/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Gilbert Franciscus Adrianus Martinus Gooijers, die te dien1 ; einde woonstkeuze doet op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, evenals aan haar bedienden, ; aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten: bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



' Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te : verzekeren.

' VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst

van statuten)

Uitgereikt t'ô& registratie in toepassing van artikel 173, le bis van het Wetboek registratierechten,

Tim CarnewaI

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

,.

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.03.2014, NGL 26.06.2014 14247-0274-029
03/02/2014
ÿþMcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eRUSSEL

~

2 J 113214

Ondernemingsnr : 0472.759.588

Benaming

(voluit) . MobileWeb NV

(verkort) .

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bessenveldstraat 25, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL NEERLEGGING

Er blijkt uit de onderhandse notulen de dato 22 januari 2014 dat de raad van bestuur van MobileWeb NV, een naamloze vennootschap beheerst door het Belgische recht, met zetel gelegen te Bessenveldstraat 25, 1831 Diegem, ingeschreven in de Kruispuntbank van ondernemingen onder nummer 0472.759.588, hierna 'Over te Nemen Vennootschap', het fusievoorstel betreffende een fusie door overneming tussen Paratel, een naamloze vennootschap beheerst door het Belgisch recht, met zetel gelegen te Fabrieksstraat 61, 1930 Zaventem, ingeschreven in de Kruispuntbank van ondernemingen onder nummer 0452.588.043, hierna de 'Overnemende Vennootschap' en MobileWeb NV, overeenkomstig de procedure van de artikelen 671 en de artikelen 693 tot en niet 704 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij de raden van bestuur van de Over te Nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen hebben besloten om aan hun respectieve algemene vergaderingen een fusievoorstel voor te leggen met het oog op een fusie door oveneming van de Over te Nemen Vennootschap door de Overnemende Vennootschap waarbij het hele vermogen van de Over te Nemen Vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen overgenomen worden door de Overnemende Vennootschap, in overeenstemming met artikel 671 e.vt Wetboek van vennootschappen.

Uit het fusievoorstel blijkt dat:

L Identificatie van de bij de fusie betrokken vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. de naamloze vennootschap beheerst door Belgisch recht Paratel, met maatschappelijke zetel te Fabrieksstraat 61, 1930 Zaventem en met ondernemingsnummer 0452.588.043, die volgens artikel 3 van de gecoördineerde statuten het volgende doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doet, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden: het verrichten van telediensten met toegevoegde waarde en het verlenen van interactieve diensten in de telematicasector, waaronder, doch niet beperkt tot, audiotex, fax, datacast, interactieve televisie, database publishing.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks on onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs ais deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar produkten of diensten kunnen vergemakkelijken en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

De vennootschap kan optreden als bestuurder en als vereffenaar,

2. de naamloze vennootschap beheerst door Belgisch recht MobileWeb, met maatschappelijke zetel te Bessenveldstraat 25, 1831 Diegem en met ondememingsnummer 0472.759.588, die volgens artikel 3 van de gecoördineerde statuten het volgende doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in België als in het buitenland:

- het onderzoek, de ontwikkeling, de implementatie, de exploitatie, de commercialisering, en de handel in systeemoplossingen;

- het verkopen, verhuren, in licentie geven of gelijk welke wijze ter beschikking stelten, ontwikkelen, installeren en exploiteren van systemen, applicaties en diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met telematica of het gebruik van elektronische of andere communicatiesystemen.

- de adviesverlening en bijstand betreffende alle bovenvermelde activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

pit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen, Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen, door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

Il. Ruilverhouding van de aandelen

De ruilverhouding der aandelen is gestoeld op 1): de substantiële waarde, waarbij enerzijds het eigen vermogen van de Over te Nemen Vennootschap op 31 december 2013 gedeeld wordt door het aantal aandelen uitgegeven door de Over te Nemen Vennootschap en anderzijds het eigen vermogen van de Overnemende Vennootschap op 31 december 2013 gedeeld wordt door het aantal aandelen uitgegeven door de Overnemende Vennootschap; en 2) de conventionele waarde, waarbij enerzijds de overnamewaarde van de Overnemende Vennootschap wordt meegenomen en anderzijds de overnamewaarde van de Over te Nemen Vennootschap.

Op basis van dit principe wordt thans voorgenomen aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap, als vergoeding voor de overneming voor elk aandeel van de Over te Nemen Vennootschap 8.788 (achtduizend zevenhonderd achtentachtig) aandelen van de Overnemende Vennootschap uit te reiken.

De ruilverhouding berekend op basis van 50% van de substantiële waarde en 50% van de conventionele waarde van beide vennootschappen houdt rekening met het feit dat beide vennootschappen en hun respectievelijke aandeelhouders tot dezelfde groep behoren waardoor bij de bepaling van de ruilverhouding geen derde partijen zijn benadeeld.

Geen opleg is voorzien,

Wijze waarop de aandelen worden uitgereikt

Binnen de twee maanden na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, zullen door tussenkomst van het bestuur van de Overnemende Vennootschap de houders van de aandelen van de Over te Nemen Vennootschap worden ingeschreven, met vermelding van de uitgereikte aandelen op naam, in het aandeelhoudersregister van de Overnemende Vennootschap.

IV. Datum voor deelname in de winst

De nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap nemen deel in de resultaten van de Overnemende

Vennootschap vanaf 1 januari 2014.

V. Boekhouding

Met retroactieve werking vanaf 1 januari 2014 warden de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

VI. Bijzondere voorwaarden

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen. Er worden aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschap door de Overnemende Vennootschap geen bijzondere rechten verleend.

VII. Bijzondere bezoldiging

Er werd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van CVBA "Deloitte Bedrijfsrevisoren", als commissaris van de Overnemende Vennootschap vertegenwoordigd door de heer Mario Dekeyser en mevrouw Charlotte Vanrobaeys, en als commissaris van de Over te Nemen Vennootschap vertegenwoordigd door de heer Mario Dekeyser gevraagd om de verslagen op te maken waarvan sprake is in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht voor de Overnemende Partij is in onderling overleg vastgesteld op EUR 2.250,- exclusief BTW en voor de Over te Nemen Partij eveneens op EUR 2.250,- exclusief BTW. Het geheel aan vergoeding voor de commissaris in het kader van de voorgenomen fusie is vastgesteld op EUR 4.500,- exclusief BTW,

VIII. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Aan de bestuurders van de Over te Nemen Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Jeroen van Glabbeek Gilbert Franciscus Adrianus Martinus Gooijers

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2013
ÿþMod Won! 11,1

; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lviii iudd~iiiiggn

1

tentiszze

GO MEI 21,1e

Griffie



Vaau-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

u



Ondernemingsnr : 472759588

Benaming

(voluit) : MobileWeb NVISA

(verkort) : MobileWeb

Rechtsvorm : naamloze vennootschap 1 société anonyme

Zetel : Bessenveldstraat 25, 1 831 Diegem, België (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

De burgelijke vennootschap Deloitte Bedrijfsrevisoren, onder de vorm van een CVBA, wordt benoemd ais commissaris van MobiteWeb NVISA. De heer Mario Dekeyser is de vaste vertegenwoordiger voor dit mandaat. De benoeming geldt voor een periode van drie jaar vanaf het boekjaar 2012 tot aan de jaarvergadering te houden in 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0472.759.588 Benaming

(voluit) : MobileWeb (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Pegasuslaan 5, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het proces-verbaal van de raad van bestuur gehouden op 22 oktober 2012:

De raad van bestuurd heeft unaniem besloten:

1.De maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Pegasuslaan 5 te 1831 Diegem naar Bessenveldstraat 25 te 1831 Diegem, met ingang van 1 november 2012.

Voor éénsluided uittreksel,

Jeroen van Glabbeek Gilbert Franciscus Adrianus Martinus Gooijers

Bestuurder Bestuurder

~

111111 II U 1 II11 II

" iziesasa*

I I

II

17) t3 MW 2012

@ese

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.07.2012, NGL 19.07.2012 12312-0204-019
13/04/2012 : BL644299
15/02/2012 : BL644299
02/08/2011 : BL644299
10/11/2010 : BL644299
27/08/2010 : BL644299
06/08/2009 : BL644299
20/07/2009 : BL644299
22/08/2008 : BL644299
30/08/2007 : BL644299
06/08/2007 : BL644299
26/06/2007 : BL644299
26/02/2007 : BL644299
24/08/2006 : BL644299
03/11/2005 : BL644299
29/09/2005 : BL644299
30/06/2005 : BL644299
27/05/2005 : BL644299
26/01/2005 : BL644299
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 20.07.2015 15334-0232-033
02/06/2004 : BL644299
05/08/2003 : BL644299
24/05/2002 : BL644299
12/01/2002 : BL644299
20/03/2001 : BL644299
06/02/2001 : BL644299
23/09/2000 : BLA109417

Coordonnées
CM TELECOM BELGIUM

Adresse
FABRIEKSSTRAAT 61 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande