CO-LEARNING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CO-LEARNING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.830.875

Publication

07/02/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsvr : O 502 330 c8r)--"

Benaming (voluit) : CO-LEARNING

(verkort) : Afkorting v.d. naam cliënt (alle)

Rechtsvorm : COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Zetel : Fosselstraat 48

1790 Affligem

Onderwerp akte :Oprichting.

Blijkens proces-verbaal opgesteld door Lucas Neirinckx, notaris-plaatsvervanger, vervangende

i.

wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking

i; van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 26 april 2012, op 14 januari 2013, werd een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "Co-Learning" door :

1) De heer TALBOOM Erik Celine Francis, geboren te Antwerpen op 4 oktober 1978, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 78.10.04-403.21, identiteitskaartnummer 590-8868806-25,

echtgenoot van mevrouw De Meyere Annelies Esmeralda Natalie, wonende te 1790 Affligem, ,

Fosselstraat 48.

2) De heer DE SMET Jürgen Marcel Freddv, geboren te Kortrijk op 7 mei 1974, ingeschreven in i

het rijksregister onder nummer 74.05.07-013.08, identiteitskaartnummer 591-6979723-93, ongehuwd; en verklarend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 8500 Kortrijk, Schorsmolenstraat 8.

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEAN TECH", met zetel te 8500 Kortrijk, Schorsmolenstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0839.390.884.

4) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANDROITS", met zetel te 1790

Hekelgem, Fosselstraat 48, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer

0898.251.969.

KAPITAAL-AANDELEN

Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd

il euro (¬ 18.600,00).

Hiervan bedraagt het vast gedeelte achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het vast gedeelte van het geplaatst kapitaal is verdeeld in honderd twintig (120) aandelen met een

fractiewaarde van 11120ste van het maatschappelijk kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet, en deze hebben

zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng, en wel als volgt.

-De comparant sub 1), voornoemde heer aalboom Erik, heeft ingetekend op negenenvijftig (59)

aandelen, ten belope van negenduizend honderd vijfenveertig euro (¬ 9.145,00);

;1 -De comparant sub 2), voornoemde heer De Smet Jürgen, heeft ingetekend op negenenvijftig (59)

aandelen, ten belope van negenduizend honderd vijfenveertig euro (¬ 9.145,00);

-De comparant sub 3), voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEAN

TECH", heeft ingetekend op één (1) aandeel, ten betope van honderd vijfenvijftig euro (¬ 155,00);

-De comparant sub 4), voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"ANDROITS", heeft ingetekend op één (1) aandeel, ten belope van honderd vijfenvijftig euro (¬

ii 155,00),

Samen honderd twintig (120) aandelen, wat de totaliteit omvat van:

-alle uitgegeven en ingeschreven aandelen, volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (E!

6.200,00).

i

2 8 JAN. 2013

Griffie BRUSSEL

in

A

n

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod,l.i

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het niet-volgestorte deel van het kapitaal verbinden zich de comparanten vol te storten overeenkomstig de wettelijke voorschriften, en zoals bedongen in de statuten.

Het in geld gestort bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij de naamloze vennootschap Fortis Bank te Brussel, op 11 januari 2013 met rekening nummer 001-6884536-37. Dit bankattest zal door ondergetekende notaris bewaard worden in het vennootschapsdossier, gehouden op zijn kantoor.

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd, respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd.

Het vast gedeelte van het kapitaal mag nooit minder bedragen dan achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Tot beloop van dit minimumbedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met

inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging,

Het vast gedeelte van het kapitaal wordt thans vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen op naam met een fractiewaarde van één/honderd twintigste van het maatschappelijk kapitaal.

De vennoten kunnen de gestorte gelden niet terugnemen en kunnen zich niet bevrijden van de door hen opgenomen volstortingsverplichting.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen.

Zij luiden op naam en worden aangetekend in een register dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap, daar ter inzage is van de vennoten, en gehouden wordt overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

De aandelen zijn niet vrij overdraagbaar.

Zij kunnen slechts worden overgedragen onder de levenden aan een vennoot of aan een persoon die de hoedanigheid heeft door de statuten vereist om vennoot te kunnen worden.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

DOE!-:

qe vennootschap heeft tot doel, zowel In België als in het buitenland, voor eigen rekening en als makelaar, en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden

Het organiseren van congressen, seminaries en events.

Het geven van training, opleiding, coaching en begeleiding.

Het stimuleren van entrepreneurship, het begeleiden en coachen van startende bedrijven (start-ups). Het ontwikkelen en commercialiseren van sofware.

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Het aanleggen, het cordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van meerwaarden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vorm, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische ais buitenlandse ; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van elle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of Soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren. Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden .aan het Belgisch Staatsblad

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Het ontwerp, de ontwikkeling, het produceren, in licentie geven, aan- en verkopen van alle drukwerken op alle mogelijke materialen.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor alle kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan,

VENNOTEN:

Vennoot is de natuurlijke of rechtspersoon die als dusdanig is opgetreden bij de oprichting of is aanvaard door de algemene vergadering bij gewone meerderheid en als vennoot is ingeschreven in het register van aandelen.

Over de aanvaarding, uittreding of uitsluiting van een vennoot beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid.

Het besluit tot uitsluiting moet worden genomen met inachtneming van de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen, aanvraag van concordaat van een vennoot heeft van rechtswege uittreding voor gevolg. Een uittredend of uitgesloten vennoot of diens rechtverkrijgende of vertegenwoordiger heeft recht op het scheidingsaandeel, dat de waarde vertegenwoordigt van zijnlhaar gerechtigheid in de vennootschap.

Dit aandeel blijft beperkt tot de werkelijke inbreng die het vertegenwoordigt.

Het wordt voor de uittredende vennoot vermeerderd met het evenredig aandeel in de reserves. Indien door de integrale uitkering van het scheidingsaandeel tengevolge van de uittreding (of uitsluiting) van een vennoot het vast gedeelte van het kapitaal zou worden aangetast, wordt het aan de uitgetreden vennoot, zijn vertegenwoordiger of rechtverkrijgende uit te keren scheidingsaandeel beperkt tot het resterend gedeelte van het veranderlijk kapitaal en verliest hij elk recht op een grotere uitkering.

BESTUUR:

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer bestuurders, benoemd door de algemene vergadering.

Het mandaat van bestuurder is in principe van onbepaalde duur,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen, indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Bevoegdheid:

Het bestuur is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Is er slechts één bestuurder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht,

Zijn er twee bestuurders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rrsod 11.1

Voor-

behouden

.aan het

` Belgisch

Staatsblad

Zijn er drie of méér bestuurders, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van beraadslagende vergaderingen en wordt er een voorzitter benoemd.

Het mandaat van bestuurder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en controle, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden, elkeen "gedelegeerd bestuurder" genoemd, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Als zaken van dagelijks bestuur worden beschouwd deze die behoren tot de courante activiteit van de vennootschap, noodzakelijk voor de goede gang van de dagelijkse werking en waarvoor, gelet op de aard en de belangrijkheid, de samenroeping van de raad van bestuur niet noodzakelijk of gebruikelijk is, alsmede verrichtingen voor een bedrag van maximum één/vierde van het vast kapitaal.

Worden hoe dan ook geacht niet tot het dagelijks bestuur te behoren, het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of de vervreemding van investeringsgoederen of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde één/vierde van het geplaatst kapitaal overtreft.

In geen geval moet een gedelegeerd bestuurder of een bestuurder van enige voorafgaande machtiging doen blijken, mits zijn benoemingsbesluit op de vereiste wijze is bekendgemaakt. Externe vertegenwoordlgingsmacht:

Is er slechts één bestuurder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap, indien er méér dan één bestuurder is, ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden als volgt:

-in zaken van dagelijks bestuur: door één gedelegeerd bestuurder;

-in zaken die het dagelijks bestuur overtreffen: door alle bestuurders samen.

CONTROLE:

Het toezicht op de vennootschap zal worden toevertrouwd aan één of meer commissarissen, benoemd en afzetbaar door de algemene vergadering, zodra de vennootschap, voor wat betreft het laatst afgesloten maatschappelijk boekjaar, niet meer voldoet aan de uitzonderingsvoorwaarden vermeld in het Wetboek van Vennootschappen. Zo er geen commissaris wordt benoemd zal iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben die normaliter toekomt aan een commissaris. Hij zal zich mogen laten bijstaan door een extern accountant, mits hiervan zelf de kosten te betalen, tenzij de accountant met instemming van de vennootschap werd aangesteld. ALGEMENE VERGADERING:

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnamen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

De vergadering komt bijeen en treft besluiten overeenkomstig de regels in het Wetboek van Vennootschappen voorzien voor een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, voor zover de statuten geen afwijkende regeling voorzien.

ln de regel worden de besluiten geldig genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, bij gewone meerderheid.

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

Voor een statutenwijziging gelden volgende aanwezigheids- en meerderheidsvereisten.

Op de vergadering dient ten minste drie/vierden van het aantal aandelen aanwezig te zijn of vertegenwoordigd, zoniet moet een tweede vergadering worden samengeroepen met dezelfde agenda die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. Het voorstel is slechts goedgekeurd indien het de instemming bekomt van ten minste drie/vierden van de stemmen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de bepaalde dag voor het houden van de vergadering.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, bestuurder en eventuele commissaris tenminste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden ,aan het Belgisch Staatsblad

9 vennoten, bestuurder(s) en eventuele commissaris(sen), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING:

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van verlies van maatschappelijk kapitaal en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten. De houders van obligaties hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van oproeping vermeld.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni, om 19 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Iedere vennoot, natuurlijk persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die vennoot moet zijn, onverminderd de wettelijke voorziene vertegenwoordigingsregelingen inzake rechtspersonen en onbekwamen, Het bestuur mag de vorm van de volmachten - die schriftelijk dienen te worden gegeven - bepalen en eisen dat deze worden neergelegd op de wijze en binnen de termijn die het bepaalt.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De bestuurder(s) en de eventuele commissaris(sen) geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover die mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap .

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de

goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

BOEKJAAR -- JAARREKENING - WINST:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Op het einde van het boekjaar wordt door toedoen van het bestuursorgaan de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en worden de boeken afgesloten,

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Het bestuursorgaan stelt ter gelegenheid van de afsluiting van het boekjaar het jaarverslag op en maakt dit samen met de jaarrekening bekend, conform de wettelijke voorschriften.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het resultaat zal worden gegeven, met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften. ONTBINDING  VEREFFENING:

De vennootschap blijft na haar ontbinding ongeacht of deze van rechtswege, door uitspraak van de rechter of bij besluit van de algemene vergadering plaats vond met het oog op haar vereffening en tot aan de sluiting ervan als rechtspersoon voortbestaan.

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden geen vereffenaars benoemd dan zijn de bestuurders die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

Zij handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van bestuurders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering behoeven. Hun



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil,

KEUZE VAN WOONPLAATS:

Bij wijze van uitvoeringsmaatregel van het vennootschapscontract waartoe zij toetreden zijn de vennoten, obligatiehouders, bestuurders, commissarissen en vereffenaars, die in het buitenland wonen, verplicht voor hun betrekkingen met de vennootschap in België woonplaats te kiezen. Komen zij deze verplichting niet na dan worden zij geacht van rechtswege domicilie te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap waar hun alle dagvaardingen, aanzeggingen en aanmaningen kunnen worden betekend en aile brieven en berichten mogen worden toegezonden. De vennoten worden geacht woonplaats te hebben gekozen op het adres dat in het register van aandelen wordt ingeschreven bij hun toetreding. Met latere adreswijzigingen wordt slechts rekening gehouden in zoverre de vennoten op eigen initiatief deze wijziging schriftelijk hebben meegedeeld aan het bestuur.

Algemene bepalingen:

Voor al wat niet voorzien is in de huidige statuten, wordt verwezen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen,

Overgangsbepalingen:

BEGIN EN EINDE EERSTE BOEKJAAR:

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, om te eindigen op 31 december 2014.

EERSTE JAARVERGADERING:

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden de derde vrijdag van juni 2015 om 19u.

OVERNAME VERBINTENISSEN - ARTIKEL 60 - WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN: De comparanten verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 november 2012,

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid bezit, te worden bekrachtigd.

BENOEMING VAN DE BESTUURDERS:

De oprichters beslissen, met éénparigheid voor de eerste maal bestuurders aan te stellen en benoemen tot die functie:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANDROITS", met zetel te 1790 Hekelgem, Fosselstraat 48, ondernemingsnummer 0898.251.969., RPR Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger voornoemde heer Talboom Erik, daartoe benoemd blijkens beslissing van het bestuursorgaan van deze besturende vennootschap op 20 december 2012. - De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEAN TECH", met zetel te 8500 Kortrijk, Schorsmolenstraat 8, ondernemingsnummer 0839.390.884., RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger voornoemde heer De Smet Jürgen, daartoe benoemd blijkens beslissing van het bestuursorgaan van deze besturende vennootschap op 20 december 2012, De bestuurders worden benoemd vanaf 14 januari 2013 met dien verstande dat zij vanaf 14 januari 2013 tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Aan hen is vertegenwoordigingsbevoegdheid verleend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden, zoals bepaald in artikel 8 van de statuten.

De opdracht geldt voor elk van hen voor onbeperkte duur,

De toegekende functies worden door de aanwezige bestuurders aanvaard.

COMMISSARIS - CONTROLERENDE VENNOTEN:

De comparanten-oprichters besluiten geen commissaris aan te stellen aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens dewelke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behowden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

, ' behoildenl

,aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mal 11.1

EERSTE BESLISSINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR:

De hiervoor aangestelde bestuurders, in raad verenigd:

-beslissen dat de werkelijke zetel van de vennootschap gevestigd is te 1790 Affligem, Fosselstraat

48;

-stellen als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap aan, onder de opschortende voorwaarde

van de neerlegging overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van

Vennootschappen:

a) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANDROITS", met zetel te 1790 Hekelgem, Fosselstraat 48, ondernemingsnummer 0898.251.969., RPR Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger voornoemde heer Talboom Erik, daartoe benoemd blijkens beslissing van het bestuursorgaan van deze besturende vennootschap op 20 december 2012,

b) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEAN TECH", met zetel te 8500 Kortrijk, Schorsmolenstraat 8, ondernemingsnummer 0839.390.884., RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger voornoemde heer De Smet Jurgen, daartoe benoemd blijkens beslissing van het bestuursorgaan van deze besturende vennootschap op 20 december 2012; aan wie in die hoedanigheid vertegenwoordigingsbevoegdheid verleend wordt, zoals bepaald in artikel 8.

VOLMACHT:

Verlening bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Decker-Hermans, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1 en dit voor zoveel als nodig om namens voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, inzonderheid de activering van de nieuw opgerichte vennootschap, en dit eveneens bij alle Federale Overheidsdiensten, tevens alles te doen voor het aanvragen en bekomen van alle nodige vergunningen en erkenningen.

Voor ontledend uittreksel.

Lucas Neirinckx, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme.

Tegelijk hiermee neergelegd

Uitgifte oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 22.07.2015 15333-0226-009
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 30.08.2016 16532-0093-013

Coordonnées
CO-LEARNING

Adresse
FOSSELSTRAAT 48 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande