COACH PARTNERS BRABANT QUATRO, AFGEKORT : CPB QUATRO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : COACH PARTNERS BRABANT QUATRO, AFGEKORT : CPB QUATRO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 559.839.260

Publication

26/08/2014
ÿþ559.39, LGQ,

ned»,

In de bijlagen bij het Belgisch StaatsbTàlebelend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dé: akte uri/0

City

4717qe

es, 2014 op

ter eretits4 ver?

t'

ivecieriereastellge

recheikink en' kOOP/kinclei erii bei

Griffie

od Word 11.1

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) Coach Partners Brabant Quatro

(verkort) CPB Quatro

1 (1i11i (1t fl11 t11 1k11 1 11t 11 11

Vo beho aan *14159920*

Belg

Staat

Rechtsvorm:

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting Tussen:

1.NV DPD PARTNERS, met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Meensesteenweg 101, en met ondernemingsnummmer RPR Gent Afdeling Kortrijk 0457.294.226, hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar bestuurders nv De Laere Van Hoorebeke, vast vertegenwoordigd door de heer Yves De Laere, bvba Bert Desmet Management, vast vertegenwoordigd door de heer Bert Desmet, en bvba Valjean, vast vertegenwoordigd door de heer Luc Papetier

2.NV COACH PARTNERS BRABANT, met maatschappelijke zetel te 1790 Affligem, Bellestraat 256 en met ondememingsnummer RPR Brussel (Nederlandstalig) 0459.981.819, hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar bestuurders nv De Laere van Hoorebeke vast vertegenwoordigd door de heer Yves De Laere, bvba Bert Desmet Management vast vertegenwoordigd door de heer Bert Desmet, bvba Valjean vast vertegenwoordigd door de heer Luc Papetier

werd op 01/07/2014 beslist tot oprichting van de V.O.F. Coach Partners Brabant Quatro (afgekort CPB Quatro),

NV DPD Partners, voornoemd, brengt in de vennootschap een bedrag van 1 EUR in, waarvoor haar, in' gemeen overleg, 1 aandeel wordt toegekend.

NV Coach Partners Brabant, voornoemd, brengt in de vennootschap een bedrag van 999 EUR in, waarvoor haar, in gemeen overleg, 999 aandelen worden toegekend.

NV DPD Partners en NV Coach Partners Brabant zijn volgende statuten voor de VOF Coach Partners Brabant Quatro overeengekomen:

Artikel 1: Naam

De vennootschap wordt opgericht onder de benaming "Coach Partners Brabant Quatro" of afgekort "CPB Quatro".

De vennootschap neemt de rechtsvorm van een vennootschap onder firme aan, afgekort V.O.F. en heeft een handelsactivitelt tot doel en een handelsrechtelijk karakter.

tri aile akten, facturen, advertenties, bekendmakingen en andere stukken van de vennootschap uitgaande, moet de benaming steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "Vennootschap Onder Firme" of door de afkorting "V.O.F.", met de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting RPR, gevolgd door het ondernemingsnummer alsook de ' vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1790 Affliger', Bellestraat 256.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

V.O.F.

1790 Affligern, Bellestraat 256

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zeteis, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van aile wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

Artikel 3: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd en dit met ingang van heden.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der aandeelhouders ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging der statuten zijn gesteld. De artikels 39 ten vijfde en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Het overlijden, het faillissement, het kennelijk onvermogen, de ernstige geestesziekte of de onbekwaamverldaring van één of meer Vennoten maakt aldus geen einde aan de vennootschap, tenzij anders is bepaald in de Statuten.

De vennootschap houdt evenmin op te bestaan van een gerechtelijke verbreking van de overeenkomst in hoofde van één van de Vennoten.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

.Transport van personen en goederen, zowel privé als overheidsaanbestedingen, en in het bijzonder de

exploitatie en de onderneming van de geregelde en ongeregelde personenvervoerdiensten per autobus.

minibus of autocar.

2.De aankoop, verkoop en verhuur van materiaal; in het bijzonder van voertuigen.

3.Alle soorten reisbureau-activiteiten, reisbemiddeling en reisorganisatie.

4,1> uitbating van garages en tankstations.

5.Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de organisatie van ondernemingen.

6.Het verlenen van adviezen en intellectuele, financiële en administratieve hulp, het ter beschikking stellen

aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

7.Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle beheersdaden onder meer de oprichting, de aankoop, verkoop, ruilen, bouwwerken laten uitvoeren en het ter beschikking stellen aryen; dit alles in de ruimste zin,

9.Het beheren van een eigen roerend patrimonium inzonderheid het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden,

1 O.Het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium.

11 .Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of consultant van andere vennootschappen, al dan niet tegen betaling;

12.11et toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, en aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernerningen.

13,0e aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

14.Het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, dit in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap zal haar doel op aile plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Mochten één van de in dit artikel vermelde werkzaamheden aldus aan reglementaire bepalingen zijn onderworpen waaraan de

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap niet voldoet, dan zal vennootschap deze slechts kunnen uitvoeren na aan te betrokken vereisten hebben voldaan.

Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op 1.000 (duizend euro), vertegenwoordigd door 1.000 (duizend) gelijke

aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen,

e

Artikel 10: Zaakvoerderschap en vertegenwoordiging

10.1 Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet

vennoten. Indien er meer dan één zaakvoerder is aangeduid, vormen de zaakvoerders een college.

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet of volgens onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn,

10.2.De vennootschap wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder dan wel door het college van zaakvoerders, optredend door twee zaakvoerders gezamenlijk.

In al de akten moet de handtekening van de zaakvoerder en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

10.3.Statutaire zaakvoerders worden benoemd in de statuten en kunnen, behoudens in geval van gerechtelijk ontslag, slechts ontslagen worden met unanimiteit van de stemmen, waaronder de instemming van de zaakvoerder zelf.

Het ontslag van de statutair zaakvoerder heeft niet van rechtswege de ontbinding van de vennootschap voor gevolg.

Niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders met bij gewone meerderheid.

Artikel 11: Aansprakelijkheid

De vennoten onder firme zijn hoofdelijk aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap.

De vennoten zullen in de verliezen een evenredig deel aan hun inbreng dragen en zullen de winsten in

dezelfde verhouding verdelen.

Artikel 12: Jaarvergadering

De vennootschap houdt haar jaarlijkse algemene vergadering op elke derde donderdag van de maand juni

om 16 uur op de maatschappelijk zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016.

Artikel 14: Bestemming van de winst - Reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Indien de algemene vergadering hiertoe beslist, wordt het resterend saldo van de winst als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Artikel 15: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar om te eindigen op 31 december van elk jaar. Het eerste

boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting van de VOF tot 31 december 2015.

Artikel 16: Ontbinding en vereffening

Onverminderd de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap op gelijk welk moment ontbonden worden

bij unanieme beslissing van vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoure

aan het

Selgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

...... -__^. -^^-^ ^ ^- ............

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten-vereffenaar(s), aangesteld overeenkomstig artikel 184 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdhedén hun toegekend door het Wetboek van Vennootschappen.

Op de netto-winst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal verdeeld worden volgens de respectieve aandelenverhoudingen onder de vennoten. Het eventueel netto-verlies zal in ' dezelfde verhouding worden verdeeld onder de vennoten.

De vennoten komen onmiddellijk na de oprichting in bijzondere algemene vergadering bijeen en benoemen als niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.,

-bvba "VALJEAN", met zetel te 8980 Zonnebeke, Statiestraat 104, en ondernemingsnummer RPR Gent afdeling leper 0861.020.795, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Popelier, nationaal nummer 64.05.18401-50, wonende te 8980 Zonnebeke, Statiestraat 104;

-bvba "BERT DESMET MANAGEMENT', met zetel te 8780 Oostrozebeke, Stationstraat 129, en ondernemingsnummer RPR Gent afdeling Kortrijk 0873.147,280, met als vaste vertegenwoordiger de heer Bert Desmet, nationaal nummer 70.06.15259-27, wonende te 8780 Oostrozebeke, Stationstraat 129;

-nv "DE LAERE - VAN HOOREBEKE", met zetel te Maldegem, Mevrouw Courimansiaan 87, en ondememingsnummer RPR Gent Afdeling Gent 0461.619.436, met ais vaste ,vertegenWoordiger de heer Yves

De Laere, nationaal nummer 61.08.01055-88, Wonende te 8420 De Hpan, Wes'Oeplaan 20; ' die verklaren hun opdracht te aanvaarden,

fff

BVBA Valjean, BVBA Bert Desmet Management en NV De Laere - Van Hoorebeke Zaakvoerders

Coordonnées
COACH PARTNERS BRABANT QUATRO, AFGEKORT : C…

Adresse
BELLESTRAAT 256 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande