COACHING & ADVISING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COACHING & ADVISING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.757.063

Publication

23/06/2014
ÿþbehc

aar

Be4

Staal

Ondernemingsnr 3. 75?. 0,63

Benaming

(voluit) : "COACHING & ADVISING"

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 1800 Vilvoorde, de Bavaylei 105 F1/1

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte neergelegd voor registratie opgesteld door Meester Stijn JOYE, geassocieerde Notaris te Brussel, op twee juni tweeduizend veertien, dat

1. De heer Dirk Peter Christiaan SERVRANCKX, regent, geboren te Vilvoorde op veertien augustus negentienhonderd tweeënzestig, echtgescheiden, wonende te 1800 Vilvoorde, de Bavaylei 105 F1/1.

2. Mevrouw Aurélie Jeanne Michèle SERVRANCKX, zonder beroep, geboren te Etterbeek op negenentwintig januari negentienhonderd negentig, wonende te 1800 Vilvoorde, de Bavaylei 105 F111. (...)

Welke verschijners ondergetekende Notaris het door artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene document hebben overgemaakt, en hem verzocht hebben de statuten van een handelsvennootschap die zij als volgt oprichten authentiek vast te stellen, gepreciseerd zijnde dat de vennootschap, rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen op het ogenblik van de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van! Koophandel overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen:

Artikel 1 NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperktes aansprakelijkheid. Haar naam luidt "COACHING & ADVISING".

Deze naam moet steeds  op aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap vermeld worden, evenals de wcorden 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of het letterwoord 'BVBA', en het ondememingsnummer.

De voor de uitoefening van een handels- of ambachtswerkzaamheid gebruikte gebouwen en marktkramen, evenals de vervoermiddelen, die hoofdzakelijk voor deze werkzaamheden worden gebruikt, dragen op zichtbare wijze de in het tweede lid vermelde aanduidingen.

Artikel 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1800 Vilvoorde, de Bavaylei 105 F1/1.

De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap en het woord rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, moeten steeds voorkomen op de stukken uitgaande van de vennootschap waarvan sprake in artikel 1 van de statuten.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied of het tweetalige gebied van België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland vestigen. Artikel 3 - DOL

De vennootschap heeft tot doel:

A. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

- de aan- en verkoop, import en export van voeding, dranken, voedingssupplementen en verzorgingsproducten, en dit in de meest uitgebreide zin van het woord;

- coaching, begeleiding, vorming aan en van klanten en distributeurs;

- het organiseren en stimuleren van initiatieven en bijeenkomsten in verband met het bijbrengen en , uitwisselen van ervaringen op het vlak van gezonde voeding en algemene levenswijze; het inrichten/organiseren van evenementen en seminaries;

- het sponsoren van andere clubs en organisaties en individuen;

inkoop/verkoop van kleding met logo;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsilebekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte getepd

/or even

l2

fit 2014

ter griffie van de Alederlandstalige

rechtbank van koophanciel 13n( Griffie

RilJ130 UI

fl Op

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

coaching en training van sporters;

- het verstrekken van vertalingen en vertolkingen.

B. Voor eigen rekening

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen;

- alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

In het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan bevorderen. Dit alles zowel in het groot als in het klein, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon, makelaar, commissionair of anderszins, en zowel in België als in het buitenland.

Zij mag eveneens belangen nemen bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken, alsook bestuursfuncties bekleden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4 - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Artikel 5- KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achftienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. (...)

Artikel 10- BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen, toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 11 - BEVOEGDHEDEN

Het bestuursorgaan heeft de bevoegdheid om aile handelingen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Beslissingen

Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders,

Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders, Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Indien er twee zaakvoerders zijn worden de beslissingen met eenparigheid genomen.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Externe vertegenwoordiging

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal de vennootschap in rechte en buiten rechte vertegenwoordigd worden door elke zaakvoerder alleen handelend.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Tegenstrijdig belang

> Een zaakvoerder die, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat

a JI I strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de

L i u. bepalingen van artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen na te komen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Artikel 12  TOEZICHT

Pet toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel 130 en volgende van het Wetboek van

vennootschappen.

Pet toezicht wordt slechts aan een commissaris toevertrouwd zodra de vennootschap, bij toepassing van

arttkal 141 van het Wetboek van vennootschappen, beantmordt aan de wetteliike otelia die dit toezet door

een commissaris verplichtend stellen, of zo de algemene vergadering aldus beslist.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft de vennoot, ook als hij de enige vennoot is, de onderzoeks- en

controle-bevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich daartoe laten bijstaan door een accountant. De

bezoldiging van deze accountant valt ten laste van de vennootschap indien hij werd aangesteld met instemming

van de algemene vergadering of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd tengevolge van een

gerechtelijke beslissing, (. )

Artikel 14- ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op twaalfjuni van ieder jaar om veertien uur.

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden

worden op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze

statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van

beslOit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag

voor het houden van de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) ma 'g (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist.

Elke gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere

plaats aangeduid in de oproeping in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, (...)

Artikel 15 TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

.,. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen

personen die erom verzoeken. (...)

Artikel 17- BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle

personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de

beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

Artikel 18- NOTULEN

... De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door

een g aakvoerder.

Artikel 19 SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van:

- de beslissingen te nemen in kader van toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen;

en

- de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren. (...)

Artikel 20- BOEKJAAR

Pet boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. (...)

Artikel 21 - VERDELING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de algemene vergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s). (...)

El. INSCHRIJVING EN VOLSTORTING

Op de honderd (100) aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld, tegen de prijs van honderd

zesentachtig euro (E 186,00) door de verschijners, als volgt:

1. de heer SERVRANCKX, verschijner sub 1, negenentig (99) aandelen, genummerd van 1 tot 99;

2. mevrouw Aurélie SERVRANCKX, verschijnster sub 2, één (1) aandeel, genummerd van 99 tot 100; -rotaal : honderd (100) aandelen.

De verschijners verklaren en erkennen dat elk aandeel waarop werd ingeschreven, is volgestort ten belope van één/derde (1/3de), door een storting in geld die zij verricht hebben op rekeningnummer BE72 0688 9999 4016 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank "Belflus Bank", zodat de vennootschap vanaf heden, uit dien hoofde, een som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) tot haar beschikking heeft.

Een attest van het bewaamemend organisme op datum van zevenentwintig mei tweeduizend veertien blijft hier aangehecht.

I. ALGEMENE VERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

En onmiddellijk, de vennootschap opgericht zijnde, verklaren de vennoten bijeen te komen in algemene vergadering ten einde de eerste algemene vergadering en het eerste maatschappelijk boekjaar vast te stellen, het aantal niet-statutaire zaakvoerders en commissarissen te bepalen en hen te benoemen,

Zij beslist eenparig:

1. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal vastgesteld worden op twaalf juni tweeduizend zestien om

veertien uur.

2. Maatschappelijk bcekjaar

Het eerste maatschappelijk boekjaar, op heden begonnen, zal eindigen op eenendertig december

tweeduizend vijftien.

3. Zaakvoering

De vergadering beslist het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op twee (2) en tot deze functie te

" benoemen:

" - de heer Dirk SERVRANCKX, wonende te 1800 Vilvoorde, de Savaylei 105 F111;

- mevrouw Aurélie SERVRANCKX, wonende te 1800 Vilvoorde, de Bavaylei 105 F1/1.

Het mandaat van de aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders heeft een onbepaalde duur,

aanvangende op heden.

Het mandaat van de aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders is onbezoldigd.

Overeenkomstig artikel 11 van de statuten wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door één

zaakvoerder.

4. Commissaris

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen, de vennootschap voldoende aan de criteria vermeld

in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, (...)

Il. ZAAKVOERING

1. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de zaakvoerder alle dcor de heer Dirk SERVRANCKX sedert 1 januari 2014 gestelde handelingen in naam van de vennootschap in oprichting op te nemen in het eerste boekjaar van onderhavige vennootschap.

De zaakvoerders ontslaan de heer Dirk SERVRANCKX van elke aansprakelijkheid voor de handelingen gesteld in de hoedanigheid als promotor van de vennootschap in oprichting.

2. De zaakvoerder verleent alle machten aan:

de heer Paul DE MEIRSMAN, accountant, kantoorhoudende te 2580 Putte, Mechelbaan 809,

met macht van indeplaatsstelling, voor het stellen van alle nodige handelingen en het vervullen van alle nodige formaliteiten met betrekking tot de inschrijving van de hierbij opgerichte vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Rechtspersonenregister van Brussel, en eventueel de administratie, de R.S.Z. en alle andere administraties. In dit verband heeft de lasthebber aile machten alle akten, stukken, formulieren en documenten te ondertekenen. (...)

Voor eensluidend uittreksel

Stijn JOYE - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd 1 uitgifte.

e 43/6or4), behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 12.06.2016, NGL 31.08.2016 16559-0067-009
05/12/2016 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2015, GGK 12.06.2016, NGL 28.11.2016 16687-0115-009

Coordonnées
COACHING & ADVISING

Adresse
DE BAVAYLEI 105 F1/1 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande