COCO CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : COCO CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 892.613.202

Publication

03/01/2014
ÿþ0 Mad Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0892613202

Benaming

(voluit) : COCO CONSULT

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Bunswijkstraat 10, 3012 Wilsele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en vereffening - sluiting van de vereffening Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 08 december 2013:

De vergadering stelt vast dat ze geldig is samengesteld en bekrachtigt de uiteenzetting van de voorzitter. Na beraadslaging neemt de vergadering, telkens met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten. 1. De vergadering beslist unaniem om de vennootschap te ontbinden en te vereffenen.

2, Op basis van de staat van activa en passiva per 08 december 2013, stett de vergadering vast dat er geen passiva meer zijn in hoofde van de vennootschap en beslist de vergadering het resterend actief terug over te dragen aan de vennoten in de verhouding zoals vastgelegd in de statuten.

3. Rekening houdend met agendapunt sub 2. stelt de vergadering vast dat alle activa werden gerealiseerd en passiva voldaan zodanig dat onmiddellijk kan worden overgegaan tot afsluiting van de vereffening.

4. De vergadering verklaart unaniem dat de vereffening afgesloten is. De vennootschap heeft aldus opgehouden te bestaan.

S.De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende een periode van zeven jaar op het volgende adres bewaard worden : Bunswijkstraat 10, 3012 Wilsele.

6. De vergadering stelt vast dat er geen sommen noch waarden bij de Consignatie- en Depositokas geconsigneerd moeten worden.

Barbara Van Duffel

Zaakvoerder

111%80111 Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophanden

9 032A3' ta Leuven, de 2 0 DEC. 2013 titismeGRIFRER.

Op de laatste blz. van Lujk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
COCO CONSULT

Adresse
BUNSWIJKSTRAAT 10 3012 WILSELE

Code postal : 3012
Localité : Wilsele
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande