COFIMO INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COFIMO INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 407.161.260

Publication

12/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INI i al

*19090218+

b s

~ 3 FE?, 20~~

Griffie

Ondernetningsnr : 040716/260

Benaming

(voluit) : COFIMO INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beekstraat 1291970 WEZEMBEEK OP P EM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van maatschappelijke zetel

Besslissing van de enige vennoot van 28 decembre 2013

De zaakvoerder besluit dat de maatschappelijke zetel wordt overgebracht naar NYSDAM BUREAU PARK,

Avenue Reine Astrid 92 1310 LA HULPE.

Deze overdracht wordt met gevolg aan 01/01/2014 verwezenlijkt

B. MEYER

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : j2ecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordsgen

Verso : Naam en handtekening.

02/10/2013
ÿþVo

beho

aan

Belg

Staat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 17.1

1111

Ondernerningsnr : 0407.161260

Benaming

(voluit) ; Cofimo International

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Beekstraat 129 -1970 Wezembeek-Oppem

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging - wijziging der statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door geëssocieerd notaris Sophie LIGOT te Grez-Doiceau, op 28; augustus 2013, bevattende op het einde « Enregistré à Jodoigne le 4 septembre 2013 vol. 803 fo64 case 17 . Reçu 50,- euro. Signé l'Inspecteur principal », blijkt dat de vergadering van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cofimo Internationaal" met maatschappelijke zetel te 1970 Wezembeek-Oppem, Beekstraat 129, volgende beslissingen heeft genomen waarvan hetvolgende is genomen:

Eerste beslissing

De voorzitter geeft voorlezing van de verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, BDO Réviseur d'entreprises, met zetel te 1300 Wavre, chaussée de Huy 120, vertegenwoordigd door de Heer; Michel Tefnin, revisor. Deze verslagen werden opgesteld overeenkomstige artikel 313 van het Wetboek van! ° Vennootschappen, de enige aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn: van een kopie van de verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld op 26 augustus 2013 besluit het volgende:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA COFIMO INTERNATIONAL, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant op minder dan één jaar, door de heer Bernhard MEYER, voor een inbrengwaarde van 100.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel :

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is: voor de waardering van de ingebrachte schuldvordering en voor de vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid' en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de tegenprestatie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

In overeenstemming met de beslissing van de aandeelhouders, heeft de kapitaalverhoging geen nieuwe creatie van aandelen tot gevolg. De waarde van elk bestaand aandeel wordt verhoogd met een bedrag van 100.000,00 EUR 1815ste.

Ten slotte, benadrukken we dat de inbreng in natura als kapitaalverhoging voor de vennootschap COFIMO, INTERNATIONAL BVBA uitsluitend bestaat uit de schuldvordering omschreven in dit rapport.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA COFIMO INTERNATIONAL en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Tweede beslissing

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van 100.000,- euro om het te brengen: van 100.000, euro op 200.000,- euro, zonder creatie van nieuwe aandelen en verhoging van de fractiewaarde der bestaande aandelen om ze te brengen van 122,69 euro tot 245,39 euro,

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van een= schuldvordering van dit bedrag en dat er geen nieuwe aandeel gecreëerd werd.

Derde beslissing

Op dit ogenblik is tussengekomen de Heer MEYER Bernhard Hans G, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, rue du ruisseau 129 ,

Die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en ' van de financiële toestand van deze vennootschap en aantoont dat zij houder is van een zekere, vaststaande

) ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E.d~~~~" a

23 SEP Luta_

BRUSSEL

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge , en eisbare schuld ten laste van de vernoemde vennootschap "Cofimo International", voor een bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Vervolgens verklaart de Meer Bernhardt Meyer inbreng te doen in de vennootschap van haar schuldvordering, voor een bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00), ten aanzien van desbetreffende vennootschap.

Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan de Heer Bernhardt Meyer wordt geen nieuwe aandeel gecreëerd. De fractiewaarde van de bestaande aandelen word verhoogt van 122,69 euro tot 245,39 euro. Vierde beslissing

De vergadering verzoekt de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) en is vertegenwoordigd door 815 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist de tekst van de statuten in overeenstemming te brengen met de voorafgaande beslissingen, de nieuwe bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en, rekening houdend met de verplaatsing van de zetel, een nieuwe tekst van de statuten in het Nederlands aan te nemen.

Bijgevolg beslist de vergadering de bestaande tekst van de statuten te vervangen door volgende tekst, waarbij iedere artikel afzonderlijk goedgekeurd werd en waarbij de zetel, het doel en de duur van de vennootschap ongewijzigd blijven (UITTREKSEL)

VENNOOTSCHAPSVORM-BENAMING

De vennootschap bekleedt de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Ze wordt genoemd "Cofimo International ".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 1970 Wezembeek-Oppem, Beekstraat 129.

DOEL

Het doel van de onderneming bestaat erin om advies te verstrekken rond industrieel, commercieel, financieel, administratief en informaticabeleid of eender welk ander beleid hetzij aan ondernemingen waarin zij een belang heeft of aan derde ondernemingen. Bovendien mag zij elk mandaat van beheerder, bestuurder of vereffenaar aanvaarden binnen alle commerciële, industriële, financiële, vastgoed- of burgerlijke ondernemingen.

Het doel van de onderneming bestaat erin om, voor haar rekening, voor de rekening van derden of bij deelneming, zowel in België als daarbuiten, alle algemene activiteiten van eender welke aard uit te voeren, commercieel, industrieel of financieel, met betrekking tot roerende of onroerende goederen, rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden met vastgoed, gebouwd of niet, in het bijzonder aankoop, uitwisseling, verkoop, beheer, verhuur, inrichting, verbouwing, bouw, versiering, meubelen van alle vastgoed.

Nog een doel van de onderneming is, zowel in België als daarbuiten, voor eigen rekening of voor rekening van derden, aankoop, verkoop in zowel groot- als detailhandel, invoer, uitvoer, vertegenwoordiging, opslag, verwerking, courtage, verhuur, van aile roerende goederen en diverse handelswaren. Deze opsomming dient louter als aanwijzing, en is niet uitputtend.

De onderneming mag zich bovendien inlaten met elke activiteit of verrichting die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staat met het doel van de onderneming of die de verwezenlijking van dit doel in de hand kan werken en mag zich in het bijzonder beroepen op elk octrooi of elke vergunning en een belang verwerven, via eender welke weg of op eender welke manier, in alle zaken, bedrijven, kantoren, vennootschappen of ondernemingen met een doel dat identiek is aan, of gelijklopend of verwant met het hare of waarvan de aard de ontwikkeling van haar activiteit in de hand werkt.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijke kapitaal is vastgesteld op tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door 815 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

ZAAKVOERDER

Zolang de vennootschap slechts één enkele vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meerder personen, al dan niet vennoten, aangeduid met of zonder bepaling van duur, ofwel in de statuten, ofwel door de enige vennoot, handelend in plaats van de algemene vergadering.

In geval van meervoudigheid van vennoten wordt de vennootschap bestuurd door één of meerdere mandatarissen, al dan niet vennoten.

Indien er slechts een enige zaakvoerder is, wordt de totaliteit van de bevoegdheden van bestuur hem toegewezen.

Indien ze met meerdere zijn en behoudens organisatie door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, kan iedere zaakvoerder alleen handelend, alle daden van beheer en beschikking stellen die de vennootschap aanbelangen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, zij het als eiser, zij het als verweerder,

ledere zaakvoerder kan bijzondere bevoegdheden delegeren aan iedere mandataris.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt de opdracht van zaakvoerder gratis uitgeoefend.

CONTROLE DER VENNOOTSCHAP

Wanneer de wet dit vereist en binnen de grenzen die deze voorziet, wordt de controle over de vennootschap verzekerd door één op meer commissarissen, die benoemd worden voor drie jaar en herkiesbaar zijn. ALGEMENE VERGADERING

VVor-behouovn' aen het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar wordt er op de maatschappelijke zetel of op de in de oproeping vermelde plaats een gewone algemene vergadering gehouden op de tweede dinsdag van juni om 11 uur, Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de volgende werkdag. Wanneer er slechts één vennoot is ondertekent die op dezelfde dag de goedkeuring van de jaarrekening Buitengewone algemene vergaderingen moeten door het beetuur bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist of op verzoek van vennoten die één vijfde van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen

Oproepingen tot algemene vergaderingen gebeuren volgens de wet.

Eender wie mag aan een oproeping verzaken en zal in ieder geval geacht worden regelmatig opgeroepen te s zijn indien hij op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is.-'

Eender welke gewone of buitengewone vergadering kan ter zitting door het bestuur met hoogstens drie weken verlengd worden. Deze verlenging annuleert elke genomen beslissing, De tweede vergadering beraadslaagt over dezelfde agenda en beslist definitief.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of anders door de aanwezige vennoot die het grootste aantal aandelen bezit

Behalve in de door de wet voorziene gevallen, beslist de algemene vergadering ongeacht het vertegenwoordigde aandeel van het maatschappelijke kapitaal en bij meerderheid van stemmen.

In de vergaderingen geeft elk aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wetsbepalingen.

Behalve in de door de wet voorziene gevallen, mag eender welke vennoot aan eender welke andere persoon, al dan niet vennoot, aan de hand van eender welk transmissiemiddel, schriftelijk volmacht geven om hem op een vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

Indien het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst is tussen vruchtgebruikers) en blote eigenaar(s) worden de daarbij horende rechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend..

BOEKJAAR

Het boekjaar beging op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op die datum worden de maatschappelijke boeken afgesloten en stelt de zaakvoerder een inventaris op en maakt de jaarrekening overeenkomstig de wet.

VERDELING RESERVES

Op de nettowinst wordt er ieder jaar minstens vijf percent vooraf genomen om de wettelijke reserve aan te leggen; deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het reservefonds het tiende van het maatschappelijke kapitaal bereikt; zij moet hemomen worden wanneer het reservefonds om de ene of de andere reden aangesproken wordt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan beslist, waarbij er echter dient opgemerkt te worden dat elk maatschappelijk aandeel een gelijk recht geeft bij de winstverdeling.

ONTBINDING

De vennootschap kan eender wanneer ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt in de vorm voorzien voor wijzigingen van de statuten.

VEREFFENAARS

Bij ontbinding van de vennootschap om eender welke reden en op welk ogenblik ook gebeurt de vereffening door de zittende zaakvoerder(s), onder voorbehoud van de mogelijkheid die de algemene vergadering heeft om één of meer vereffenaars aan te stellen en hun machten en bezoldigingen te bepalen.

De benoeming van een vereffenaar wordt aan de voorzitter van de rechtbank worden voorgelegd ter bevestiging.

VERDELING VAN HET NETTO ACTIEF

Na betaling of deposito van de sommen die noodzakelijk zijn voor de aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffeningkosten en, wanneer er onvolledig volgestorte maatschappelijke aandelen bestaan, , na herstel van de gelijkheid onder alle aandelen, door oproepen van fondsen dan wel door voorafgaande uitkeringen ten gunste van in een hogere mate volgestorte aandelen, wordt het netto actief onder alle vennoten verdeeld volgens het aantal van hun maatschappelijke aandelen en zullen de behouden goederen aan hen overgedragen worden om in dezelfde verhouding verdeeld te worden.

Voor eensluidend ontledend uittreksel,

Sophie Ligot, geâssocieerde Notaris

Tegelijkertijd neergelegd : volledige expeditie van de proces-verbaal met bijlagen en gecoördineerde tekst

van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 05.06.2012, DPT 11.06.2012 12162-0256-009
12/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 31.08.2011 11538-0167-009
04/07/2011
ÿþMed 2.0

Volet B Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

N° d'entreprise : 0407.161.260

Dénomination

(en entier) : Cofimo International

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : Chaussée de Huy 120 1300 Wavre

Objet de l'acte : Modification siège social

Texte

Le gérant décide de modifier le siège social à partir du 28/03/2011 vers: Beekstraat 129, 1970 Wezembeek-Oppem.

Meyer Bernhard

gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale á l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

3R;evAL DE COMMERCE

"

" lilaa141

Bijlagen billât-Mea Stââts6lüd = 04T0712011- Aiiüéxës dü N1iiüitëür 6ëlgé

09/09/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 08.06.2010, DPT 30.08.2010 10513-0208-010
03/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 09.06.2009, DPT 31.07.2009 09506-0353-011
10/12/2008 : NI087863
28/08/2008 : NI087863
17/07/2007 : NI087863
26/10/2006 : NI087863
09/08/2006 : NI087863
26/07/2005 : NI087863
08/10/2004 : NI087863
26/11/2003 : NI087863
16/07/2003 : NI087863
02/06/2003 : NI087863
15/08/2001 : NI087863
27/11/1998 : NI87863
14/05/1998 : NI87863
26/07/1997 : BL358624
01/01/1997 : BL358624
01/01/1997 : BL358624
01/01/1992 : BL358624

Coordonnées
COFIMO INTERNATIONAL

Adresse
BEEKSTRAAT 129 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Code postal : 1970
Localité : WEZEMBEEK-OPPEM
Commune : WEZEMBEEK-OPPEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande