COGEBI ADMIN

Divers


Dénomination : COGEBI ADMIN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 823.190.795

Publication

30/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

1k In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tui

AVR. 2014

-1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0823.190.795

Benaming

(voluit) : COGEBI ADMIN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Jozef Huysmanslaan 65, 1651 Lot

tvohedig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone aandeelhoudersvergadering van 18 maart 2014:

"De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening van de Vennootschap, de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de Vennootschap gedurende vijf jaar.

Aangezien alle schulden werden vereffend, beslissen de aandeelhouders unaniem dat er geen consignatie dient te gebeuren van gelden en/of waarden.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard blijven op tiet volgend adres: Huysmaneeen 65,1651 Lot,

De vergadering besluit om volmacht te verlenen aan Jan Van Gysegem, Vera Galm en Bram Van Dael (advocaten, met kantoor te 1160 Brussel, Vorstlaan 280), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens In de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Bram Van Deel

Advocaat - Lasthebber

Gelijktijdig neergelegd: notulen van de buitengewone aandeelhoudersvergadering van 18 maart 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

t% tue lei4

sessel-

Griffie

1UI1JI~~M~VNVII'~NMI'MVN

190 0276

Ondernemingsnr : 0823.190.795

Benaming

(voluit) : COGEBI ADMIN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Jozef Huysmanslaan 65, 1651 Beersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming

Uit de notulen van de buitengewone aandeelhoudersvergadering van de Vennootschap, gehouden op 5 november 2013 op de zetel van de Vennootschap, blijkt onder meer dat onderstaande resolutie eenparig door de vergadering werd aanvaard:

1 "De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van de heer François Heimann als vereffenaar van de Vennootschap vanaf 11 oktober 2013."

2.Aanstelling van een nieuwe vereffenaar vanaf 5 november 2013 mevrouw Sandrine Jurdan, woonachtig te Beersel (1650), Danislaan 5511,

a)Indienen van een verzoek bij de handelsrechtbank om de aanstelling van bovenvermelde vereffenaar te bevestigen.

b)Machten en bevoegdheden vereffenaar  vergoeding vereffenaar: aan de vereffenaar zijn de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend zoals voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

De vereffenaar kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; zij kan verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen; zij kan handlichting geven met of zonder betaling van aile inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder haar verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan de vereffenaar aan een of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van haar bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

De vereffenaar zal haar mandaat onbezoldigd vervullen.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar,

c)Aan de vereffenaar zijn alle bevoegdheden verleend met het oog op de neerlegging van het verzoek voorgeschreven door artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen met het oog op het bekomen van de bevestiging van haar benoeming als vereffenaar van onderhavige vennootschap, besloten bij de gemelde algemene vergadering alsook van het aanhechten en eventueel ondertekenen van alle bij gezegd verzoek te hechten bijlag en.

De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtsbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap,"

Sandrine Jurdan,

Vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 25.07.2012 12343-0434-009
14/03/2012
ÿþOndernemingsnr : 0823.190.795

Benaming

(voIL : COGEBI ADMIN

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : JOZEF HUYSMANSLAAN, 65 te 1651 BEERSEL (LOT) (volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - IN VEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR.

Uit een akte verleden voor notaris Yves WILLEKENS, te Beersel (Lot) op 28 OKTOBER 2011 "Geregistreerd, drie bladen, twee renvooien, te Halle op 16 NOV. 2011, boek 719, fol, 85, vak 01. Ontvangen : vijfentwintig EUR (25,00 ¬ ), De Ontvanger (Get.), M.P. EECKHOUT" BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "COGEBI ADMIN", te 1651 Beersel (Lot), Jozef Huysmanslaan 65 volgende beslissingen heeft genomen :

a) De voorzitter heeft lezing gegeven van het verslag van de raad van bestuur houdende een toelichting van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181 § 1 alinea 1 van het Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten op 31 juli 2011.

b) Verslag van de bedrijfsrevisor. De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de Heer Michel Denayer, bedrijfsrevisor, handelend voor Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een CVBA "DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN", te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b, betreffende voormelde staat van activa en passiva afgesloten op 31 juli 2011, dewelke werd bijgevoegd bij het verslag van de raad van bestuur.

Gezegd verslag van de Heer Michel Denayer, bedrijfsrevisor, besluit als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de vennootschap COGEBI ADMIN NV onder zijn verantwoordelijkheid een staat van activa en passiva per 31 juli 2011 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal weergeeft van 61,156,77 EUR en een netto-actief van 50.955,64 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, btw, sociale zekerheid en eventuele andere vorderingen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de verefeningprocedure zouden kunnen ontstaan en voor zover de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar."

c) Vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap te rekenen vanaf 28 oktober 2011; een verzoek wordt gericht tot de rechtbank van Koophandel van Brussel om de benoeming van na gemelde vereffenaar, zoals vermeld onder besluit d) te bevestigen.

d) Wordt benoemd tot vereffenaar : de Heer HEIMANN François Walter, wonende te Auderghem (1160-Brussel), Kardinaal Micaralaan 66.

e) Machten en bevoegdheden vereffenaar -- vergoeding vereffenaar. Aan de vereffenaar zijn de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend zoals voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste b1z van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Moa wem 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

02 MAR. 2012F3

R USSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

,`ouen i

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vereffenaar kan aile handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

De vereffenaar kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan de vereffenaar aan een of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

De vereffenaar zal zijn mandaat onbezoldigd vervullen,

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

f) Volmachten. Aan de vereffenaar zijn aile bevoegdheden verleent met het oog op de neerlegging van het verzoek voorgeschreven door artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen met het oog op het bekomen van de bevestiging van zijn benoeming als vereffenaar van onderhavige vennootschap, besloten bij de gemelde algemene vergadering alsook van het aanhechten en eventueel ondertekenen van alle bij gezegd verzoek te hechten bijlagen. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

 VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL---

Geliiktiidiq neergelegd : gelijkvormig afschrift van de akte, eensluidende kopij van de akte, volmacht verslag raad van bestuur, verslag van de bedrijfsrevisor, kopij van het eensluidend beknopt uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.04.2011, NGL 29.08.2011 11470-0052-009

Coordonnées
COGEBI ADMIN

Adresse
Zetel : Jozef Huysmanslaan 65, 1651 Lot

Code postal : 1651
Localité : Lot
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande