COGEBI MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COGEBI MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.129.913

Publication

23/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

nPprgelegd/ortívangen



Voor beiiou'

aan r

Belgi; Staatst

ll

*19191 7x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 I MU 2ezli

ter griffie van de Nederlandstalige

reciytbonk  ren Rëáel@ndel I-"rr reel

Ondernemingsnr : 0835.129.913

Benaming

(voluit) : COGEBI MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jozef Huysmanslaan 65 bus 3, 1651 Beersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - benoemingen

Uittreksel uit de bijzondere vergadering der aandeelhouders van 23 oktober 2013:

"De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van de heer François Heimann als zaakvoerder van de Vennootschap vanaf 11 oktober 2013,

De algemene vergadering benoemt de heer Libor Kuchar, met woonplaats te Velmovice 29, 391 55 Chynov, Tjechische Republiek, tot zaakvoerder van de Vennootschap vanaf 11 oktober 2013. De heer Kuchar ontvangt voor zijn mandaat geen bezoldiging.

Gelet op de voorgaande besluiten, beslist de algemene vergadering om volmacht te verlenen aan Olivier Wouters en/of Jan Van Gysegem, advocaten, Claeys and Engels, Vorstlaan 280, 1160 Brussel, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (Ili) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Jan Van Gysegem

Advocaat - Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.10.2013, NGL 16.12.2013 13688-0177-020
14/04/2011
ÿþ

Lut B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



uII Pli a~~niwwiiuiuw W

*11056616*

0 4 AVR. 2011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Benaming : "COGEBI MANAGEMENT"

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : JOZEF HUYSMANSLAAN, 65 - bus 3 -1651 BEERSEL (LOT)

Ondernemingsar : 123S _ D5 9,43

Voorwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Yves WILLEKENS, te Beersel (Lot) op 28 MAART 2011 " Geregistreerd, acht bladen, één renvooi, te Halle, op 30 maart 2011, boek 717, fol. 48, vak 9. Ontvangen : vijfentwintig EUR; (25 ¬ ), De Ontvanger (Get.) M.P. EECKHOUT" BLIJKT DE OPRICHTING van hierna vermelde Besloten: Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

OPRICHTER : De Heer KUIMOV Igor Evgenjevitch, geboren te Tverj (Rusland), op 3 juli 1952, van; Russische nationaliteit, wonende in Rusland, te 143322, regio Moskou, district Naro-Fominsk, Ateptsevo Rechnayastraat 7-54.

VORM - BENAMING :De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een Besloten Vennootschap met. Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "COGEBI MANAGEMENT".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : 1651 Beersel (Lot), Jozef Huysmanslaan, nummer 65/bus 3.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

- het onderzoeken, creëren, organiseren en financieren voor het productief maken en exploiteren van; financiële, onroerende, commerciële, industriële, mijn- en dienstenondememingen;

- het uitvoeren van alle werken en studies van administratieve, technische, commerciële en financiële aard; - de verhandeling op de internationale markten van aile producten.

De vennootschap zal met alle middelen haar maatschappelijk doel kunnen realiseren, inclusief via; onderaanneming, zowel in de hoedanigheid van opdrachtgever als van opdrachtnemer, en alle deelnemingen: nemen of akkoorden sluiten met het oog op het ontwikkelen of het bevorderen van haar maatschappelijk doel.

Zij mag octrooien of licenties nemen, kopen, exploiteren of verkopen en alle soorten transacties, industriële,; commerciële, financiële, roerende en onroerende, verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking; hebben op haar doel.

De vennootschap mag zowel in België als in het buiten-land, belangen verwerven door middel van een; vereniging of inbreng van kapitalen, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst, of op een andere; manier, in alle vennootschappen, ondernemingen of transacties met een doel gelijkaardig of verwant aan dat; van de vennootschap, of die bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag borg staan zowel voor haar eigen verbintenissen als voor die van derden, onder andere door het vestigen van een hypotheek of een pand op haar goederen, inclusief haar eigen handelszaak.

" DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ),i vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,00 ¬ ) aandelen, zonder nominale waarde, die, elk één/achttienduizend vijfhonderdvijftigste (1/18.550ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijf honderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ) en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/achttienduizendvijfhonderdvijftigste (1/18.550ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ieder aandeel waarop door de inschrijver is ingeschreven is volstort ten belope van het geheel. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ). Het; kapitaal is volledig volstort.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal telkens gehouden warden op zestiende van de maand mei van ieder jaar, om tien; ; uur. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag;

plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens;

ais het belang van de vennootschap zulks vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de

vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

BESTUURSORGAAN. De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste twee leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

De zaakvoerder, waarvan de termijn van zijn mandaat is ver-streken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen, die betrekking hebben op het maatschappelijk doel, uit te voeren of toe te laten.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd. De bezoldiging wordt jaarlijks door de algemene vergadering der vennoten, bij eenvoudige meerderheid, vastgesteld.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennoot-schappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders zullen gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGHEIDSBEVOEGDHEID. Ingeval er verschillende zaakvoerders zijn, moeten alle akten die de vennootschap verbinden, minstens door twee zaakvoerders ondertekend worden.

CONTROLE. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuur-lijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING.

Het boekjaar begint telkens op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING. De vennootschap mag ten aile tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De aanduiding van de vereffenaars dient te worden gehomologeerd door de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Ingeval de vereffenaar een

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

rechtspersoon is, dient de natuurlijke persoon dewelke deze zal vertegenwoordigen te worden vermeld in het

besluit houdende de benoeming van de vereffenaar(s).

Behoudens andersluidend benoemingsbesluit, zullen de vereffenaars beschikken over alle machten

genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van

de algemene vergadering.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BENOEMING VAN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

- Het aantal niet-statutaire zaakvoerders is vastgesteld op twee.

Zijn benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een termijn van 6 jaar :

- de Heer KUIMOV Igor Evgenjevitch, wonende in Rusland, te 143322, regio Moskou, district Naro-Fominsk,

Ateptsevo Rechnayastraat 7-54.

- de Heer HEIMANN François Walter, geboren te Boston (Verenigde Staten van Amerika), op 23 juli 1960,

wonende te Oudergem (1160-Brussel), Kardinaal Micaralaan 66.

De opdracht van de zaakvoerders is bezoldigd.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 28

MAART 2011 en zal worden afgesloten op 31 december 2011.

EERSTE JAARVERGADERING. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2012.

--VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Gelijktijdig neergelegd : gelijkvormig afschrift van de akte, eensluidende kopij van het gelijkvormig afschrift, eensluidende kopij van het ontledend uittreksel.

15/06/2015
ÿþ" I~` Mal Word 11.1

I~- 1 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van degt -geJegd/ontvengen op

Q 4 Ritil 2015

ter griffie vai r de Nederlandstalige

rechtbprtlr vpdriiftpeoDhGndel Brussel

I

Ondernemingsnr : 0835.129.913

Benaming

(voluit) : COGEBI MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Jozef Huysmanslaan 65 bus 3, 1651 Beersel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 13 maart 2015:

"De aandeelhouder beslist om het mandaat als bestuurder van de heer Libor KUCHAR, geboren op 28.11.1968, en woonachtig in Tsjechië te Chj'nov, Velmovice 29, met onmiddellijke ingang te beëindigen. De eerstvolgende jaarvergadering zal zich uitspreken over het verlenen van kwijting aan deze bestuurder.

De aandeelhouder beslist om het mandaat als bestuurder van de heer Igor Evgenievich KUIMOV, geboren op 03.07.1952, en woonachtig in de Russische Federatie, te Ateptsevo, Rechnayast. 7-54, met onmiddellijke ingang te beëindigen. De eerstvolgende jaarvergadering zal zich uitspreken over het verlenen van kwijting aan deze bestuurder.

De aandeelhouder beslist om de heer Luce MORETTI, geboren op 15.07.1975, en woonachtig in de Russische Federatie te Narofominsk, Volkovastr. 3, als bestuurder aan te stellen met ingang vanaf 13 maart 2015. De aanstelling loopt voor een periode van 6 jaar. Het mandaat is onbezoldigd,

De aandeelhouder beslist om juffrouw Sandrine JURDAN, geboren op 30.07.1985, en woonachtig in Crytpelaan 6B, 1702 Groot-Bijgaarden, Belgie, als bestuurder aan te stellen met ingang vanaf 13 maart 2015. De aanstelling loopt voor een periode van 6 jaar. Het mandaat is onbezoldigd,

De aandeelhouder geeft volmacht aan mr. Olivier Wouters, mr. Jan Van Gyssegem en mr. Bram Van Dael advocaten Claeys & Engels, kantoorhoudende te 1160 Brussel, Vorstlaan 280, met- mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de formulieren voor publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bovenvermelde beslissingen te ondertekenen en om alle formaliteiten te vervullen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondememningen en het Ondememingsloket "

Bram Van Dael

Advocaat - lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de Iaatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
COGEBI MANAGEMENT

Adresse
JOZEF HUYSMANSLAAN 65, BUS 3 1651 LOT

Code postal : 1651
Localité : Lot
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande