COIVA

Société en commandite simple


Dénomination : COIVA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 568.805.030

Publication

29/01/2015
ÿþ"!' Moa 2.0

r--'dº%~ ¬ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac



NEERGELEGD -,-

1 I ~, wj, 2015

Gela Rechtban!,,van Koophandel

j g rifte.,en.



" 151 122" i





Ondernemingsnr: r CS6$. goS. 030

Benaming

(voluit) : COIVA

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : TERVUURSESTRAAT 168, 3000 LEUVEN

Onderwerp akte : OPRICHTING

Door oprichters, de heer Maarten Vandecruys wonende te 3000 Leuven, Tervuursestraat 168 en de heer Franc Bogovic, wonende te 1050 Elsene, Troonstraat 171 / GVOO, werd bij onderhandse akte opgesteld op 02 januari 2015 overgegaan tot de oprichting, voor onbepaalde duur, van een gewone commanditaire vennootschap met als naam COIVA en zetel te 3000 Leuven, Tervuursestraat 168.

Werd aangeduid als gecommanditeerde vennoot van de vennootschap: de heer Maarten Vandecruys, voornoemd, hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Werd aangeduid als stille vennoot van de vennootschap: de heer Franc Bogovic voornoemd, hij staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van zijn inbreng.

Het geplaatst kapitaal bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00), en is verdeeld in duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, waarop is ingeschreven door:

a) de heer Maarten Vandecruys door een inbreng in geld voor een totaal bedrag van negenhonderdnegenennegentig euro (¬ 999,00) waarvoor hem negenhonderdnegenennegentig (999) aandelen worden toegekend.

b) de heer Franc Bogovic door een inbreng in geld voor een totaal bedrag van één euro (¬ 1,00) waarvoor hem één (1) aandeel wordt toegekend.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het volgende kalenderjaar, het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig maart tweeduizendzestien,

De gewone algemene vergadering vindt plaats op één augustus om achttien uur, de eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizendzestien.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: de heer Maarten Vandecruys,' voornoemd,

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de jaarvergadering,

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingerî. Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Aanduiding van een commissaris is niet van toepassing,

De heer Maarten Vandecruys De heer Franc Bogovic

Gecommanditeerde Vennoot Stille vennoot

Statutair Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
COIVA

Adresse
TERVUURSESTRAAT 168 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande