COLLIER STEFAAN SECURITY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COLLIER STEFAAN SECURITY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.850.013

Publication

06/10/2014
ÿþMod 2.4

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op :

lItI11mum~um7~uu~u

1918 90

z 5 SEP. 2014

er griffie van d.9 Wederiandstalige

'~seye3ko \k+?gH teeetiiiikle Brussel

Ondernemingsnr : 0466.850.013

Benaming

(voluit) : B.V.B.A. Collier Stefaan Security

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1780 Wemmel, Obberg 1

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris te, Buggenhout, Affligem 28, op 17 september 2014, ter registratie aangeboden, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. Collier Stefaan Security" afgekort "B.V,B.A. C.S.S.", met zetel te 1780 Wemmel,' Obberg 1, opgericht blijkens akte verleden voor Meester Christiaan Van den Bossche, notaris te Buggenhout, op negen september negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig september negentienhonderd negenennegentig, onder nummer 1999.09.24/000183, waarvan de statuten ongewijzigd zijn gebleven tot op heden, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder nummer 0466.850.013 en met als belasting over de toegevoegde waarde nummer BE0466.850.013, welke volgende beslissingen nam:

- Eerste beslissing

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per negentien augustus tweeduizend veertien

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"(...) V. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA COLLIER STEFAAN SECURITY een boekhoudkundige staat per 19 augustus 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 413.319,97 en een netto-actief van ¬ 413.319,97.

Het voorstel tot vereffening is ingegeven door het feit dat geen activiteiten meer zulten worden ontwikkeld.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd' werd.

Wij maken voorbehoud voor de eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit, de controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele, normen, en rekening houdend met het hiervoor geformuleerde voorbehoud, blijkt dat deze staat de toestand' van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden

Boom, 15 september 2014

(getekend)

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Johan De Mol

Bedrijfsrevisor(...)"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Tweede beslissing

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf

heden.

De vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen omdat de voorwaarden die worden opgelegd door

artikel 184, §5 van het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

- Derde beslissing

De vergadering beslist dat alle eventuele schulden of verplichtingen lastens de vennootschap, onbekend op heden, die na de sluiting van de vereffening zouden opduiken, door de vennoot respectievelijk betaald of vervuld worden, maar dit enkel ten belope van maximaal het netto actief uit de vereffening. De vergadering beslist dat alle eventuele activa ten bate van de vennootschap, onbekend op heden, die na de sluiting van de vereffening zouden opduiken, aan de vennoot toekomen.

- Vierde beslissing

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging vanaf

heden van het mandaat van de zaakvoerder.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder van de vennootschap voor de uitgeoefende mandaten.

- Vijfde beslissing

De vergadering stelt vast en bevestigt dat de vennootschap geen passiva bezit, dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn en voor toekomstige schulden provisies werden aangelegd. Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de voormelde staat van negentien augustus tweeduizend veertien en verklaring van het bestuursorgaan.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de vennoot. De vergadering stelt vast dat alle voorwaarden die zijn opgelegd door het Wetboek van vennootschappen om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten vervuld zijn. De vergadering beslist bijgevolg de vereffening te sluiten en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. Collier Stefaan Security", afgekort B.V.B.A. C.S.S., met zetel te 1780 Wemmel, Obberg 1, definitief heeft opgehouden te bestaan, waarbij haar vermogen, als voormeld, toekomt aan de vennoot.

De vergadering beslist bovendien dat, overeenkomstig de vigerende vennootschapsregelgeving, alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf (5) jaar zullen worden bewaard te 9200 Dendermonde (Baasrode), Bookmolenstraat 219.

- Zesde beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer COLLIER Stefaan, gebcren te Aalst op elf juni negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 9200 Dendermonde (Baasrode), Bookmolenstraat 219 en aan Mevrouw Mevrouw Veldeman Christel Marleen Adolf, geboren te Dendermonde op zesentwintig november negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 9200 Dendermonde (Baasrode), Bookmolenstraat 219, met bevoegdheid om alleen op te treden en met macht tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formuliéren) niet betrekking tot elke stopzetting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, en aan ondergetekende notaris voor alle formaliteiten bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel:

- afschrift proces-verbaal buitengewone algemene vergadering

- verslag bestuursorgaan met staat van activa en passiva

- verslag bedrijfsrevisor

Voor-lIehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2012 : BL636297
09/06/2011 : BL636297
02/06/2009 : BL636297
16/06/2008 : BL636297
17/07/2007 : BL636297
03/07/2006 : BL636297
29/06/2005 : BL636297
18/06/2004 : BL636297
07/07/2003 : BL636297
23/07/2002 : BL636297

Coordonnées
COLLIER STEFAAN SECURITY

Adresse
OBBERG 1 1780 WEMMEL

Code postal : 1780
Localité : WEMMEL
Commune : WEMMEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande