COLSANTY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COLSANTY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.732.179

Publication

15/04/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BRUSSEL

Griffie

04Av11,-

J Ondernemingsar : © 5'c c À9-c(

Benaming (voluit) : Colsanty

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Sint-Servaasstraat 31

1850 Grimbergen

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

il Er blijkt uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Benoit Meert op 2 april 2013, neergelegd voori registratie , dat:

k.

1: De Heer SANTY Benjamin Freddy Martine, geboren te Mouscron op zesentwintig februari: negentienhonderdeenentachtig , en zijn echtgenote

- Mevrouw COLS Geraldine Benoît Ronnie Marie Corneille, geboren te Edegem op drieëntwintig maart; negentienhonderdtweeëntachtig, samenwonend te 1850 Grimbergen, Sint-Servaasstraat 31.

2.-een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "COLSANTY".

3.-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1850 Grimbergen, Sint-Servaasstraat 31. De maatschappelijke zetel mag elders overgebracht worden krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, kantoren of: agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

4.- De vennootschap heeft tot doel :

- het verrichten van alle traiteursactiviteiten en horeca-activiteiten;

- de groot  en kleinhandel van alle eetwaren en dranken;

- catering, zijnde het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide maaltijden;

- het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, lunches, cocktails, recepties enzovoort;

- de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotel, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme; gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees  en viswaren, ijs en rookwaren, en aile aanverwante artikelen;

- het organiseren van evenementen;

- het inrichten en uitbaten van recreatie  en ontspanningsmogelijkheden;

- het promoten, organiseren, beheren en exploiteren van evenementen;

- het inrichten van seminaries en vergaderzalen;

- het handelen ais agent, commissionair, (handels-)vertegenwoordiger en makelaar;

- Aankoop, verkoop, distributie en productie van goederen / diensten / voeding etc...

- Winkel uitbaten

-Het verlenen van allerhande advies aan bedrijven en particulieren en openbare instanties en overheden, in! de meest ruime zin van het woord op het vlak van de organisatie, management, administratie, aanwerving en selectie van personeel, training; het uitvoeren van consulting opdrachten van algemene en specifieke aard; hetj uitvoeren en begeleiden van innovatiestudies; het verlenen van juridisch, commercieel, financieel en fiscaal; advies; het uitbaten van een adviesbureau;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen; il met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,; de verbouwing, de renovatie, de projectontwikkeling, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur,; de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking; ïl hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, -Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met, betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en;

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

_.r mod 11.1



verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,' obligaties, staatsfondsen en kunstwerken.

-Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, zowel nationale als internationale, al dan niet door middel van de uitoefening van een mandaat als bestuurder, volmachtdrager, lid van een directiecomité of vereffenaar, en het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtsreeks of onrechtreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel en dit zowel in België als in het buitenland.

5.-Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen van gelijke waarde maar zonder aanduiding van nominale waarde.

e. Het maatschappelijk kapitaal wordt volledig onderschreven door:

- de heer SANTY Benjamin, voornoemd, namelijk voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 E), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 ¬ ) waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend.

- Mevrouw COLS Géraldine, voornoemd, namelijk voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 ¬ ), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 ¬ ) waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend,

De inschrijvers verklaren en erkennen dat alle aandelen, waarop zij hebben ingeschreven, volstort zijn tot beloop van één/derde en dat de vennootschap uit dien hoofde van heden af beschikt over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 E).

Overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, werd het totaal van de inbrengen, hetzij een bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200 E), véôr de oprichting van de vennootschap gedeponeerd door storting op een bijzondere bankrekening nummer BE34 3631 1753 0290 bij de ING BANK op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een bewijs van deponering de dato 22 maart 2013.

7.-De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag der neeriegging der oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, op welke dag de bedrijvigheid van de vennootschap zal aanvangen.

5,-De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering benoemd, en wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, de Heer SANTY Benjamin, voornoemd, die aanvaardt.

Iedere zaakvoerder, alleen handelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

9.-Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éënendertig december van ieder jaar, Het eerste boekjaar loopt vanaf de stichtingsdatum tot éénendertig december tweeduizend en veertien.

10.-De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroeping op op tweede vrijdag van de maand maart om 20 uur en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend vijftien. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten, de noodzakelijke afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, is de nettowinst van de vennootschap en zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering welke kan beslissen een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uit te keren aan de vennoten. De zaakvoerder is bevoegd het tijdstip te bepalen waarop de dividenden betaald worden.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" i.., " -_.r

J

Voor-

behouden

aran het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Biizo dere volmacht.

Bijzondere volmacht, met macht om in de plaats te stellen en met macht om afzonderlijk te handelen, wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Medaer", met maatschappelijke zetel te Hoogstraat 113-115, 1930 Zaventem, RPR Brussel met ondernemingsnummer 808.813.120, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Benoît MEERT

Samen neergelegd :

afschrift akte

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luit( B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.03.2015, NGL 21.08.2015 15447-0304-010
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.03.2016, NGL 23.08.2016 16463-0375-011

Coordonnées
COLSANTY

Adresse
SINT-SERVAASSTRAAT 31 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande