COMANO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMANO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.582.366

Publication

22/04/2014
ÿþOndernemingsnr : 0833.582.366

Benaming

(voluit) : COMAN O

(verkort) :

Rechtsvorm ; burgerlijke vennooschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fortuinstraat 47 te 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING - DOELWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Erik Struyf, Notaris met standplaats te Brussel op 18 maart tweeduizend veertien dat de vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COMANO in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is en volgende besluiten genomen heeft met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT DOELWIJZIGING

-Verslag van de zaakvoerder

De voorzitter geeft de algemene vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder, de dato vijf maart 2014 dat het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel toelicht. Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gehecht, de dato 31 december 2013.

De vergadering erkent kennis genomen te hebben van het verslag met bijgevoegde staat van activa en passiva en ontslaat de voorzitter van voorlezing van dit verslag.

- Doelwijziging

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk doel te wijzigen, zoals voorgesteld en omstandig verantwoord in het verslag van de zaakvoerder de dato vijf maart 2014; om te voldoen aan artikel 287 van het wetboek van vennootschappen wordt in dat verslag verder verwezen naar de staat van activa en passiva de dato 31 december 2013 en waarvan sprake hierboven. Bijgevolg beslist de algemene vergadering het maatschappelijk doel te wijzigen door het artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst: "De vennootschap heeft tot doel het in associatief verband uitoefenen van het beroep van notaris door deelneming als besturend vennoot in een professionele notarisvennootschap, met uitsluiting van enige andere participatie in andere ondernemingen en met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele vennootschap waarin zij participeert en dit met inachtneming van alle wettelijke, reglementaire en deontologische voorschriften betreffende het ambt. Zij mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke en zakelijke rechten bezwaren op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

TWEEDE BESLUIT STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de bepalingen van voormeld Reglement van 26 april 2011 voor de vennootschappen van notarissen dat inhoudt dat er maar één vennoot mag zijn die (geassocieerd) notaris is en die tevens optreedt als zaakvoerder en als vaste vertegenwoordiger voor het bestuursmandaat van de participatievennootschap;

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de statuten te wijzigen door vervanging van de artikelen 6 tot en met 15 door de volgende tekst met erop volgende hemummering van de artikelen 16 tot en met 19 in artikelen 14 tot en met 17: "Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Uitsluitend een notaris in functie kan zaakvoerder van deze vennootschap zijn. Hij dient tevens de enige vennoot van de vennootschap te zijn.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel zeven - BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerder, die individueel bevoegd is voor alle handelingen, die nuttig of nodig zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel behalve de door de wet aan de algemene vergadering toegewezen bevoegdheden.

Artikel acht - VERTEGENWOORDIGING

Mal Word 11.1

" 19085612'

r~

BEL

lONITEUR

I -04-GISCH STA

ELGE

014 TSBLA

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mai

Q 4 APR, 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERP _à ai MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende wijzen

- door haar zaakvoerder,

- door een volmachtdrager. De volmacht is beperkt in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan. Artikel negen - CONTROLE

De enige vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel tien - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op eerste vrijdag van de maand juni om 18 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Het bestuur mag de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn en er maar één vennoot en zaakvoerder mag zijn, volstaat in voorkomend geval een oproeping van de commissaris bij aangetekende brief, bevattende de dagorde en de stukken die krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel elf-AANTAL STEMMEN

De enige vennoot oefent de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel twaalf - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De enige vennoot kan schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel dertien - NOTULEN

De notulen van de vergadering worden ondertekend door de enige vennoot en opgenomen in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden,

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door de zaakvoerder."

DERDE BESLUIT  KAPITAALSVERHOGING

a)De Voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoot, verklaart sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van dat verslag ontvangen te hebben met name:

- verslag opgesteld door de heer Luc Callaert, bedrijfsrevisor te 1840 Londerzeel, Zwaluwstraat 117, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld waarvan de conclusie luidt als volgt hierna letterlijk weergegeven: "Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van deze inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, leidende tot een inbrengwaarde van 745.250 EUR, bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal maal de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Daar de inbrenger en de huidige vennoot van de BV EBVBA COMANO één en dezelfde persoon zijn zullen er ter vergoeding van de inbreng In natura geen nieuwe aandelen worden uitgegeven maar zal de fractiewaarde per aandeel verhoogd worden van 250,00 EUR naar 7,702,50 EUR. De reeds bestaande 100 aandelen zullen na de kapitaalsverhoging alzo een geplaatst en volstort kapitaal vertegenwoordigen van 770.250 EUR.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik door de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

- verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Die verslagen zullen hier aangehecht blijven met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel;

*Voorbehouden aan het " Bolgisch Staatsblad

b)Op basis van de voomoemde verslagen beslist de vergadering eenparig om het maatschappelijk kapitaal' te verhogen met zevenhonderd vijfenveertig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 745.250,00) om het te brengen van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) op zevenhonderd zeventig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 770.250,00) door inbreng van drieënnegentig aandelen van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'LEONARD & VAN BELL1NGHEN' geassocieerde notarissen, met zetel te Wemmel, Robbrechtsstraat 33

Ingevolge deze inbreng zal de BV BVBA COMANO beschikken over alle rechten ais vennoot van de BV BVBA Léonard & Van Bellinghen geassocieerde notarissen en voorgesteld worden als zaakvoerder van die laatste in vervanging van de heer Frédéric Van Bellinghen.

c)Vervolgens komt tussen de heer Frédéric Van Bellinghen, die conform de beslissing van de algemene vergadering verklaart in te brengen de drieënnegentig aandelen die hij bezit in de BV BVBA Léonard & Van Bellinghen, geassocieerde notarissen,

d)De Voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris Struyf te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zevenhonderd zeventig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 770.250,00) wordt gebracht en vertegenwoordigd blijft door honderd identieke en volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

e)Ingevolge voormelde besluiten wordt het artikel vijf van de statuten gewijzigd als volgt: "Artikel vijf  KAPITAAL Het kapitaal bedraagt zevenhonderd zeventig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 770.250,00), volledig volstort, deels door inbreng in geld bij oprichting ten belope van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) en deels door inbreng in natura bij kapitaalsverhoging ten belope van zevenhonderd vijfenveertig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 745.250,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT AANDUIDING VASTE VERTEGENWOORDIGING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de heer Frédéric Van Bellinghen, voornoemd, wordt aangeduid als enige vaste vertegenwoordiger voor het bestuursmandaat dat de BVBA COMANO verkrijgt in de BVBA 'Léonard & Van Bellinghen', geassocieerde notarissen met te zetel te Wemmel, Robbrechtsstraat 33.

VIJFDE BESLUIT  TOEKENNING BEVOEGDHEDEN

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : uitgifte akte; proces-verbaal bijzondere algemene vergadering; tekst der

gecoordineerde statuten

Opgemaakt te Wemmel door notaris Erik STRUYF op 18 maart 2014



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 10.06.2013 13170-0489-011
21/02/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

11111.1111.110111, x~~ ~ ~~~ ~~

~~ -02- ~~1~

~~~~vv

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAlegi44e MECHELEN

Ondernam' ~^ ~ 0 ~^ ~ ~ °^ sou.,

' K~ ^ '

Benaming

(voluit) «m|uN: COMANO

Reohtavomm: burgerlijke vennootschap onder vorm bvba

Zetel : Fortu|nabso147, 2800 Mechelen

Onderwerp akte: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Erik Struyf, notaris te Brussel, vervangende zijn ambtgenoot Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd notaris met standplaats te Wemmel op vier februari tweeduizend en a|f, dat de heer VAN BELLINGHEN Frédéric Jacques Anne Kxade, geassocieerd ncóads, geboren te Duffel op achttien december negentienhonderd v|enanzmvendq, nationaal nummer 74.12.18 067'61. identiteitskaart nummer 590'0602302'77. wonende te 2800 W1enhe|mn, Fortuinstraat 47, ondergetekende Notaris verzocht heeft de statuten op te richten van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid COMANO op te richten waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op vijtentwintigduizend euros (¬ 28.000.00).

Het kapitaal in volledig geplaatst en bedraagt VUFENlW|NTIG DUIZEND EURO (¬ 25.000.00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale m/aarda, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter verklaart op gezegd kapitaal in te schrijven in geld en ieder aandeel volledig te volstorten zodat de vennuotouhap, óÜQevn|Q, vanaf de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid over een bedrag van vijfentwintigduizend euro (C 25.000.00) gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING onder nummer 363-0832342-25.

De statuten vermelden meer in het bijzonder:

Artikel één - NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vwnnnnÓmnhmp, opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt COMANO.

De naam moet in alle akten, facturen, maokond|g|ngwn, bekendmakingen, bhaven, orders en andere stukken uitgaande van de wonnootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting ^8.V. BVBA". leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootaohop, van het woord ^rnnhtspmnoonmnmg|oÓer of de afkorting "RPA% gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondememingsnummer.

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 2800 K0nchm|mn. Fnrtu|nstraat 47. (...)

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1.Oe aan en verkoop en het in erfpacht nemen en geven van onroerende gwedmrnn, het vestigen en

verkrijgen van zakelijke rechten op de goederen, het huren en verhuren van onroerende goederen. En bijkomstig daaraan studie en adviesverlening inzake vaw*guedopmradam, het schatten van onroerende goederen, de begeleiding van projecten inzake onroerende goederen en het geven van advies op juridisch vlak inzake patrimoniale aangelegenheden.

2.De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële roerende en onroerende verrichtingen dnen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doa|, met inbegrip van het deelnemen aan andere ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hore, kredieten en leningen aangaan en k»aotoon, zich voor derden borg stellen door haar goederen in pand te geven.

3.Oe vennootschap met bestuurder en vereffenaar zijn in andere vennootschappen.

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (¬ 25.000,00), volledig volstort.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders. Het mandaat van

de zaakvoerder kan vergoed worden door een vaste of variabele vergoeding hem toegekend door de algemene

vergadering van aandeelhouders.

Artikel tien - VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerders zijn ieder individueel bevoegd om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen

tegenover derden en in rechte en mogen alle handelingen stelten die nodig of nuttig zijn tot vervulling van het

doel van de vennootschap, behoudens de handelingen die door de wet voorbehouden zijn voor de algemene

vergadering.

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op eerste vrijdag van de maand juni om 18 uur. (...)

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het daaropvolgend jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en elf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend twaalf, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant verklaart te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op een

b. te benoemen tot deze functie:

De heer VAN BELLINGHEN Frédéric Jacques Anne Marie, ongehuwd, wonende te 2800 Mechelen, Fortuinstraat 47 die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

e. geen commissaris te benoemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : twee uitgiften

Opgemaakt te Wemmel op 07 februari 2011

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 22.07.2016 16346-0554-012

Coordonnées
COMANO

Adresse
HEIRBAAN 18 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande