COMMERCE-INNOVATION-INDUSTRIE-FINANCES, AFGEKORT : C.I.F.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMMERCE-INNOVATION-INDUSTRIE-FINANCES, AFGEKORT : C.I.F.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.180.639

Publication

10/02/2014
ÿþ Mod 2.0

UMM ln de bijlagen bij he Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BRssa

flJAt~" 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0474.180.639

Benaming

(valai» : COMMERCE-INNOVATION-INDUSTRIE-FINANCES

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid Zetel : 1970 Wezembeek-Oppem, Termeerenlaan 15

Onderwerp akte : Doelswijziging - omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - aanneming nieuwe tekst statuten - ontslagen en benoemingen

Er blijkt uit notulen opgemaakt door notaris Bénédicté Célis te Wezembeek-Oppem, op 03 januari 2014, geregistreerd "te kantoor Overijse, de 10 januari 2014, acht bladen, geen verzendingen, boek 133 blad 88 vake 11. Ontvangen: vijftig euro. De Ontvanger a.i., getekend, K. Guns, Adviseur a.i.", dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid, "COMMERCE-INNOVATION-INDUSTRIE-FINANCES", afgekort C.I.F., heeft besloten:

I.DOELSWIJZIGING

1.Na lezing en onderzoek van het bijzonder verslag opgemaakt door het bestuursorgaan in uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, houdende voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de; vennootschap waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt gegeven; dit verslag' is vergezeld van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 05 oktober 2013; het doel; van de vennootschap te wijzigen en artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft als dàel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in België als in; het Buitenland

-Groot- en kleinhandel, import, export, productie, ontwikkeling in kledij, schoeisel, allerlei textielwaren, zowel; voor volwassenen, kinderen en baby's, De opsomming hiervoor heeft een aanwijzende en niet beperkende! aard. Ze moet geïnterpreteerd worden in de meest uitgebreide zin.

-Groot- en kleinhandel in kledingaccessoires, fantasiejuwelen, leder, bont, reisartikelen, etc.;

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële; handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden om de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken enlof helpen uitbreiden."

2.De statuten in overeenstemming te brengen met voornoemde beslissingen.

ILOMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Lezing en onderzoek verslagen

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgemaakt

' door het bestuursorgaan en door de externe accountant LEYS Rudi, accountant ingeschreven op het tableau ' van de externe accountants onder het nummer 7835 2n62, kantoorhoudende te Machelen, betreffende deze. omzetting (artikelen 776 tot en met 778 van het Wetboek van Vennootschappen).

Alle aanwezige vennoten verklaren en erkennen een afschrift van deze verslagen en van de voormelde, staat van activa en passiva te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag opgemaakt door de voornoemde heer LEYS Rudi, externe accountant, heeft naar aanleiding; van de vooropgestelde omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in datum. van; 21 december 2013 zijn verslag gemaakt, hetwelk besluit ais volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief,' zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 05 oktober 2013 die het bestuursorgaan van de° vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige: overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens de staat bedraagt 28.025,38 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal: van 18.550,00 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de vennoten en derden in het! kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld in uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Machelen, 21 december 2013

Op de laatste biz. van Luik 13 vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

IIII~ IIIV~IIgyIIV~I I VIII

*19037954*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Leys Rudi

Extern Accountant"

Deze verslagen zullen tesamen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Omzetting

De algemene vergadering beslist na bespreking, met eenparigheid van stemmen, dat de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid wordt omgevormd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij toepassing van de artikelen 776 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder wijziging van de rechtspersoonlijkheid en dit met ingang van heden af.

Het kapitaal en de eventuele reserves blijven, ongewijzigd, alsmede aile elementen van het actief en het passief, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de nieuwe vennootschap zal de boekhouding die door de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid werd gehouden, voortzetten.

De vennootschap behoudt haar inschrijving in het RPR te Brussel.

Deze omzetting wordt gedaan op basis van de toestand van de vennootschap op vijf oktober tweeduizend dertien.

Alle rechten en plichten en welkdanige juridische gevolgen ten voordele of ten laste van de bestaande vennootschap worden dus geheel, zonder voorbehoud, overgenomen door de tot besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid omgevormde vennootschap, welke juridisch de voorzetting is van de bestaande cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid.

Dit geldt onder meer ook voor het eventuele personeel, dat alle bestaande rechten behoudt, inzake onder meer anciënniteit, vergoedingen, enz..., alsook voor alle lopende contracten welke tot op heden de cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid verbonden jegens derden.

De aldus nieuwe gevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal bij de eerstkomende balansafsluiting en jaarvergadering de periode omvatten tussen de laatste balans en jaarvergadering en vandaag, en de boekhouding afsluiten over het ganse lopend boekjaar.

Ingevolge artikel 786 Wetboek van Vennootschappen, blijven de leden ten aanzien van derden binnen de oorspronkelijke perken aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van váár het tijdstip vanaf hetwelk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen overeenkomstig artikel 76 van het Wetboek van vennootschappen.

Ontslag enige bestuurder

Aangezien de algemene vergadering heeft besloten de cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, geeft zij ontlasting aan de enige bestuurder in de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid, te weten de heer MOHAMMAD Ershad, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, ter Meerenlaan 15, in zijn hoedanigheid van bestuurder, voor de uitoefening van zijn mandaat, dewelke zijn ontslag aanvaardt.

De goedkeuring van de jaarrekening over huidig boekjaar houdt integrale kwijting in van het gevoerde beleid van voornoemde bestuurder tot en met heden.

Zijn mandaat neemt een einde op heden ingevolge de voormelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Aanneming van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De algemene vergadering stelt de statuten van de vennootschap in haar nieuwe rechtsvorm als volgt vast, hier weergegeven bij uittreksel

RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

NAAM: COMMERCE-INNOVATION-INDUSTRIE-FINANCES, in het kort C.I.F.

ZETEL 1970 Wezembeek-Oppem, Termeerenlaan 15

DUUR: onbepaalde duur

KAPITAAL: 18.550,00 EUR, vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder nominale waarde,

BOEKJAAR: het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december

RESERVES : Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

1.0e opdracht van een statutair zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij éénparig goedvinden van de vennoten, inclusief de statutair zaakvoerder indien hij zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

2.De niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd en ontslagen door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder, alsook de beëindiging van zijn mandaat wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekend uittreksel uit de akte, samen met een afschrift voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch StaatsbEad.

3.ledere zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door de enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder de verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Interne vertegenwoordigingsbevoegdheid: ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde taken, zoals de technische leiding of zelfs het ganse dagelijks bestuur, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet vennoot of zaakvoerder. Zij zullen tevens, onder hun verantwoordelijkheid, aan iedere mandataris speciale volmachten mogen verlenen.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid:

1.1s er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte.

2.Zijn er meerdere zaakvoerders, dan zullen zij alleen optreden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3.De zaakvoerder(s) kan/kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

4.De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder(s), zelfs indien deze handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij aantcont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. De bekendmaking van de statuten allèen is hiertoe geen voldoende bewijs.

DOEL : De vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in België als in het Buitenland

-Groot- en kleinhandel, import, export, productie, ontwikkeling in kledij, schoeisel, allerlei textielwaren, zowel voor volwassenen, kinderen en baby's. De opsomming hiervoor heeft een aanwijzende en niet beperkende aard. Ze moet geïnterpreteerd worden in de meest uitgebreide zin.

-Groot- en kleinhandel in kledingaccessoires, fantasiejuwelen, teder, bont, reisartikelen, etc.;

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden om de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

JAARVERGADERING - TOELATINGSVOORWAARDEN - UITOEFENING STEMRECHT

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag

is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. .

Om toegelaten te worden op de vergadering, zal elke vennoot, vijf volle dagen op voorhand de zaakvoerder

schriftelijk inlichten omtrent zijn intentie aan de vergadering deel te nemen en het aantal aandelen voor dewelke

hij zijn stemrecht kan uitoefenen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping.

De vennoten mogen hun stem schriftelijke uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen,

voor zover deze zelf vennoot is.

Verdeling van de aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Elke vennoot ontvangt één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"COMMERCE-INNOVATION-INDUSTRIE-FINANCES" tegen één aandeel van de omgezette coöperatieve

vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid.

De vennoten verklaren aldus, elk voor zich, in te stemmen met de volgende toebedeling van de aandelen

van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COMMERCE-INNOVATION-INDUSTRIE-

FINANCES":

1.De heer MOHAMMAD Irshad, wonende te 1970 Wezembeek Oppem, ter Meerenlaan 15;

Eigenaar van honderd aandelen: 100

2.Mevrouw AMTUL Shafi, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, ter Meerenlaan 15;

Eigenares van vijftien aandelen: 15

3.De heer MOHAMMAD lmran, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, ter Meerenlaan 15;

Eigenaar van vijfentwintig aandelen: 25

4.De heer MOHAMMAD Arsalan, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, ter Meerenlaan 15;

Eigenaar van zestig aandelen: 60

SAMEN: tweehonderd aandelen: 200

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de omzetting in een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid definitief doorgevoerd werd.

Onmiddellijk na de omvorming komen de vennoten in buitengewone algemene vergadering bijeen, waarbij

eenparig tot nieuwe (niet statutaire) zaakvoerder wordt benoemd, voor onbepaalde duur de heer MOHAMMAD

Irshad, voornoemd.

Het mandaat wordt kosteloos uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen.

Machtiging

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/09/2012
ÿþ" MOD WORD 11.1

" t w J 1 Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

1%1111111

N° d'entreprise : 474180639

Dénomination

(en entier) : Commerce-innovation-industrie-finances

13FtüXELLES

1 3S5,2 20121

Greffe .

(en abrégé) :

Forme juridique : Société coopérative à responsabilité illimitée

Siège : Avenue Termeeren 15 à 1970 Wezembeek-Oppem

(adresse complète)

Oblet(s) de l'acte :Admission - cession

PROCES VERBAL DE L'ASSEMBLEE GENERALE EXTRAORDINAIRE DU 2 AOUT 2012

L'an deux mille douze, le 2 août s'est réuni l'assemblée générale extraordinaire de la scri Commerce-Innovation-industrie-finances sous la présidence de Monsieur Irshad MOHAMMAD.

Sont présentes les personnes suivantes qui d'après leur déclaration possèdent le nombre de parts ci-dessous:

Monsieur Irshad MOHAMMAD 160 parts sociales

Monsieur AMTUL Shafi 15 parts sociales

Monsieur Imran MOHAMMAD 25 parts sociales

Monsieur Arsalan MOHAMMAD nouvel associé

Ordre du jour

1  Admission d'associé

2  Cession de parts sociales

3  Divers

Tous les membres étant présents, les résolutions suivantes ont été prises à l'unanimité.

1  Admission d'associé

Est admis comme associé Monsieur Arsalan MOHAMMAD né le 22 décembre 1988 à Karachi (Pakistan),

demeurant avenue Termeeren N° 15 à 1970 Wezembeek-Oppem.

2 -- Cession de parts sociales

Monsieur Irshad MOHAMMAD cède 60 parts sociales à Monsieur Arsalan MOHAMMAD qui accepte.

La nouvelle répartition du capital est désormais la suivante

Monsieur Irshad MOHAMMAD 100 parts sociales

Monsieur AMTUL Shafi 15 parts sociales

Monsieur Imran MOHAMMAD 25 parts sociales

Monsieur Arsafan MOHAMMAD 60 parts sociales

Gérant

lrshad MOHAMMAD

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Réservé

au

Moniteui

belge

15/06/2005 : BL649579
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.07.2015, NGL 13.07.2015 15297-0235-010
09/12/2004 : BL649579
23/07/2004 : BL649579
14/01/2004 : BL649579
15/03/2002 : BL649579
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 24.06.2016 16217-0270-010

Coordonnées
COMMERCE-INNOVATION-INDUSTRIE-FINANCES, AFGE…

Adresse
TERMEERENLAAN 15 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Code postal : 1970
Localité : WEZEMBEEK-OPPEM
Commune : WEZEMBEEK-OPPEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande