COMMODITY COMPLIANCE SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMMODITY COMPLIANCE SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.927.767

Publication

11/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300949*

Neergelegd

07-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0503927767

Benaming (voluit): Commodity Compliance Solutions

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1850 Grimbergen, Vlierboomlaan 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen, op vier februari tweeduizend dertien hebben:

1. MACC-SERVICES, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 45, met ondernemingsnummer BE 0843.447.860. Opgericht bij akte verleden voor Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen op 06 februari 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 09 februari 2012 onder referte 12300971.

2. CORREGGIO CONSULTING, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 1000 Brussel, Correggionstraat 93, met ondernemingsnummer BE 0879.283.125, opgericht volgens een akte verleden voor Jean-François Poelman, notaris te Schaarbeek op 07 februari 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 22 februari 2006 onder referte 06038134.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming Commodity Compliance Solutions, en met zetel te 1850 Grimbergen, Vlierboomlaan 3 opgericht.

De duur van deze vennootschap is niet beperkt.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderdtwintig aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld.

Elk van de oprichters plaatst negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), volgestort voor drieduizend tweehonderd euro (¬ 3.200,00). Elk ontvangt zestig aandelen. Het door elk van hen nog te volstorten kapitaal bedraagt zesduizend honderd euro (¬ 6.100,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van (¬ 6.400,00) werd gedeponeerd op een rekening geopend bij ING België, naamloze vennootschap,

De vennootschap heeft tot doel :

- Informeren en begeleiden van bedrijven die handel drijven in grondstoffen als ondersteuning voor hun productie en hun verkoopproducten. Dit alles in het kader van de Europese en diverse nationale wetgevingen met betrekking tot het reguleren van die grondstoffenhandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

- alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen;

- het verlenen van bijstand inzake management zowel bij wijze van managementadvies, als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van opdrachten in uitvoering van managementcontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is;

- het nemen van allerhande participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten ondernemingen;

Voor eigen rekening het verwerven van een onroerend vermogen en daartoe het verkopen en kopen, huren en verhuren of op een andere wijze ter beschikking nemen of stellen, in leasing geven of in leasing nemen, bouwen en verbouwen van onroerende goederen.

Voor eigen rekening het verwerven van een roerend vermogen bestaande uit immateriële, materiële en financiële activa en daartoe het verkopen en kopen van dergelijke activa.

b) Alle financiele, industriële of commerciële verrichtingen betreffende roerend en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

c) De vennootschap mag deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij gezamenlijk.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door de enige zaakvoerder, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders afzonderlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd op de wijze bepaald door de algemene vergadering.

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd :

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MACC-Services, met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 45, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Sleeuwagen Filip Denis Edmond, wonende te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 45.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Correggio Consulting met zetel te 1000 Brussel, Correggiostraat 93 met als vaste vertegenwoordiger, de heer Haizmann Detlev Jan, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Cafmeyerstraat 14.

Zij aanvaarden hun mandaat. Zij zijn afzonderlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen.

Luik B - Vervolg

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de eerste zaterdag van de maand juni om 10 uur.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien en de eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014.

Voor ontledend uittreksel.

Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

04/08/2015
ÿþOndememingsnr : 0603.927.767

Benaming

(voluit) : Commodity Compliance Solutions

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlierboomlaan 3, 1850 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Overeenkomstig de artikelen 676 en 719 van het Wetboek van vennootschappen, hebben de bestuursorganen van Macc-Services BVBA en Commodity Compliance Solutions BVBA in gezamenlijk overleg een fusievoorstel opgesteld, waarin wordt voorgesteld dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Macc-Services bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Commodity Compliance Solutions overneemt.

Huidig fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergaderingen van Macc-Services BVBA (overnemende vennootschap) enerzijds en van Commodity Compliance Solutions BVBA (over te nemen vennootschap) anderzijds, niet eerder dan zes weken na de neerlegging ervan op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

1, BETROKKEN PARTIJEN EN VOORGENOMEN OPERATIE

1.1 Betrokken partijen

De over te nemen vennootschap is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Commodity Compliance Solutions met maatschappelijke zetel te Vlierboomlaan 3, 1850 Grimbergen en ingeschreven in het rechtspersonen register van Brussel onder het ondememingsnummer BTW BE 0503.927.767.

De overnemende vennootschap is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Macc-Services met maatschappelijke zetel te Vlierboomlaan 3, 1850 Grimbergen en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder het ondernemingsnummer BTW BE 0843.447.860.

1.2 Voorgenomen operatie

Macc-Services BVBA bezit 120 aandelen of zijnde de totaliteit van de aandelen van Commodity Compliance Solutions BVBA.

De bestuursorganen van de fuserende vennootschappen stellen voor om een met fusie gelijkgestelde verrichting door te voeren overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, volgens welke het geheel van het actief en passief vermogen van de over te nemen vennootschap, Commodity Compliance Solutions BVBA, overgedragen wordt aan de overnemende vennootschap Macc-Services BVBA.

Aangezien de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap, zal de overdracht van het gehele patrimonium van de over te nemen vennootschap geen aanleiding geven tot uitgifte van nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap.

Aangezien de overnemende vennootschap noch andere titels dan aandelen heeft uitgegeven, noch aandelen waaraan speciale rechten zijn verbonden, komt de vermelding in artikel 719, tweede lid, 3° van het Wetboek van vennootschappen niet voor in dit fusievoorstel.

2, RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE AAN DE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i ilhI illi 11 III~III~I III

X15111810*

IIII

lI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

2.1 De overnemende vennootschap: Macc-Services BVBA

Macc-Services is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 1850 Grimbergen, Vlierboomlaan 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer BTW BE 0843.447.860.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Luc Van Campenhout te Keerbergen op 6 februari 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 9 februari 2012, onder nummer 0300971.

De vennootschap heeft tot doel:

-Het verlenen van interim management diensten aan bedrijven,

-Het verlenen van advies aan bedrijven met betrekking tot organisatievormen, efficiëntie en effectiviteit,

-Het verlenen van consultancy diensten voor strategische projecten en reorganisaties van hiërarchische structuren,

-Het begeleiden van bedrijven bij het doormaken en optimaliseren van veranderingstrajecten betreffende organisatie vorm, processen en systemen,

-Verlenen van ICT advies en aanverwante diensten,

-Aan- en verkoop van ICT materiaal,

-Het ontwikkelen en geven van trainingen/opleidingen,

-Het leveren van rekruterings- en selectiediensten

-Het organiseren van evenementen in binnen- en buitenland,

-Detailhandel in voedingswaren,

-Groot- en kleinhandel in wijn, alcoholische dranken, sigaren en bijhorende accessoires,

-Import van wijn, alcoholische dranken en sigaren,

-Het produceren en verkopen van bier,

-Het begeleiden van reizen (in het kader van kleinhandel in wijn en alcoholische dranken),

-Het aan- en verkopen van personenwagens, bedrijfs- voertuigen, motoren, oldtimers en boten,

-Het uitbaten van een horecazaak,

-Het schrijven, uitgeven of verkopen van boeken, magazines en andere informatiedragers,

-Het verkopen van geschenkartikelen,

-Aan- en verkoop van hifi en audiovisueel materiaal,

-De aankoop en verkoop van alle onroerende goederen van alle aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor rekening van derden ten titel van aanneming van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen; het verrichten van alle studies en het opmaken van alle ontwerpen; het in leasing nemen of geven van aile onroerende goederen; het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor; het in eigendom behouden en uitbaten, het verhuren, huren, onderverhuren en onderhuren, beheren van alle onroerende goederen;

-Het stellen van waarborgen;

-Het verlenen van adviezen in verband met bovenvermelde activiteiten, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als hooihandelaar of als agent, in binnen- en buitenland.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend,

Alle financiële, industriële of commerciële verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

2.2 De over te nemen vennootschap: Commodity Compliance Solutions BVBA

Commodity Compliance Solutions is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 1850 Grimbergen, Vlierboomlaan 3, ingeschreven in het rechtspersonemregister te Brussel onder het ondememingsnummer BTW BE 0503.927.767.

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Luc Van Campenhout te Keerbergen, op 4 februari 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgische Staatsblad van 11 februari 2013 onder het nummer 0300949.

De vennootschap heeft tot doel:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Informeren en begeleiden van bedrijven die handel drijven in grondstoffen als ondersteuning voor hun productie en hun verkoopproducten. Dit alles in het kader van de Europese en diverse nationale wetgevingen met betrekking tot het reguleren van die grondstoffenhandel.

-Alle daden van beheer en management van industriële en handelsvennootschappen;

-Het verlenen van bijstand inzake management zowel bij wijze van managementadvies, als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van opdrachten in uitvoering van managementcontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is;

-Het nemen van allerhande participaties onder welke vorm ook in aile bestaande en op te, richten ondernemingen;

Voor eigen rekening het verwerven van een onroerend vermogen en daartoe het verkopen en kopen, huren en verhuren of op een andere wijze ter beschikking nemen of stellen, in leasing geven of in leasing nemen, bouwen en verbouwen van onroerende goederen,

Voor eigen rekening het verwerven van een roerend vermogen bestaande uit immateriële, materiële en financiële activa en daartoe het verkopen en kopen van dergelijke activa.

Alle financiële, industriële of commerciële verrichtingen betreffende roerend en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

3. UITWERKING OP BOEKHOUDKUNDIG VLAK

De handelingen van Commodity Compliance Solutions BVBA zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van Macc-Services BVBA met ingang op datum van 1 juli 2015. Er zal dus boekhoudkundige retroactiviteit zijn tot 1 juli 2015.

4. BIJZONDERE VOORDELEN

Noch aan de zaakvoerders van Commodity Compliance Solutions BVBA, noch aan de zaakvoerders van Macc-Services BVBA zullen bijzondere voordelen toegekend worden.

5. INFORMATIE/CONFIDENTIALITEIT

De bestuursorganen van de fuserende vennootschappen verbinden er zich toe aan de aandeelhouders aile informatie mee te delen die wettelijk verplicht is overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen,

De stukken en informatie die tussen de overnemende en over te nemen vennootschap uitgewisseld worden in het kader van de voorgestelde fusie zijn strikt confidentieel. Het bestuursorgaan van Commodity Compliance Solutions BVBA en het bestuursorgaan van Macc-Services BVBA verbinden zich ertoe dit confidentieel karakter te respecteren.

Indien onderhavig fusievoorstel niet goedgekeurd zou worden, worden alle originele documenten die in het kader van deze fusie werden uitgewisseld, aan de betrokken partijen terugbezorgd.

6. VERKLARING PRO FISCO

Deze fusie wordt doorgevoerd in toepassing van de voordelen voorzien in artikel 211 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen 1992.

Opgemaakt te Grimbergen, op 6 juli 2015.

Voor de over te nemen vennootschap, Commodity Compliance Solutions BVBA

MACC-Services BVBA Correggio Consulting BVBA

vtg. door Dhr. Filip Sleeuwagen, vtg. door Dhr. Detief Haizmann,

zaakvoerder zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd: fusievoorstel

Og de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedamgneid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanz:en van derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en nandtekening

Coordonnées
COMMODITY COMPLIANCE SOLUTIONS

Adresse
VLIERBOOMLAAN 3 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande