COMMUNICATION SKILLS TRAINING, AFGEKORT : CST

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : COMMUNICATION SKILLS TRAINING, AFGEKORT : CST
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 892.246.679

Publication

29/10/2014
ÿþ Mod Wied 11.1

Tb-tre " .7.< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- "

*14198190*

be

a B, su

20OKT, 2014

Griffe Rcci.k1). Koc,p.Undel

L, I. Griffie

- -^ .........

Ondememingsnr : 0892.246.679

Benaming

(voluit) : COMMUNICATION SKILLS TRAINING

(verkort) : CST

Rechtsvorm vennootschap onder firma

Zetel: Tiensesteenweg 68, 3360 Bierbeek (Korbeek-Lo)

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING VENNOOTSCHAP EN ONMIDDELLIJKE AFSLUITING VEREFFENING

Uit het proces-verbaal der bijzondere algemene vergadering de dato 15 september 2014 blijkt dat de volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

1. De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passive per 15/09/2014 en keurt deze goed.

2. Vervolgens beslist de vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden vanaf heden, zodat zij vanaf heden in vereffening is.

3. De vennoten verklaren uitdrukkelijk dat de vennootschap voldoet aan de voorwaarden van artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen, met name:

a. Er zijn geen schulden ten aanzien van derden luidens voormelde staat van activa en passive per 15/09/2014. De vennoten verbinden zich ertoe, voor zoveel als nodig, in te staan voor alle eventuele nog niet gekende passive.

In het bijzonder verleent de vergadering aan mevrouw Carolien Ginette Jozef STUBBE, wonende te 3360 Bierbeek (Korbeek-Lo)Tiensesteenweg 68, in haar hoedanigheid van vennoot van de vereffende vennootschap, machtiging om namens de vereffende vennootschap betreffende zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren. Daartoe zal zij alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de vereffende vennootschap.

b.Dat er geen vereffenaar is benoemd.

c. Dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf. Alle activa worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de vennoten, elk in verhcuding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

d. Dat aile vennoten aanwezig zijn en zij besluiten met eenparigheid van stemmen.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening van de vennootschap onder firme COMMUNICATION SKILLS TRAINING onmiddellijk af te sluiten.

4. De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de zaakvoerder, mevrouw Carolien STUBBE voornoemd, van rechtswege beëindigd is. Zij geeft zonder voorbehoud volledige kwijting aan de zaakvoerder voor haar bestuur sedert de afsluiting van vorig boekjaar

en heden.

_ _ ......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

5. De vergadering verklaart dat de vereffening gesloten is en stelt vast dat de vennootschap onder firme COMMUNICATION SKILLS TRAINING, afgekort CST vof, vanaf heden definitief heeft opgehouden te bestaan.

6. De boeken en bescheiden van de vennootschap onder firme zullen gedurende de door de wet voorziene termijn worden bewaard op het dom icilieadres van mevrouw Carolien STUBBE te 3360 Bierbeek (Korbeek-t.o) Tiensesteenweg 68.

7. De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan mevrouw Carolien STUBBE voornoemd alsook aan de naamloze vennootschap Fineko, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38, ingeschreven in het reohtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, evenals aan haar aangestelden en vertegenwoordigers om over te gaan tot

" de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonen register bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de belastingen over de toegevoegde waarde;

" alle overige formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle Ovate of publiekrechtelijke instellingen.

Carolien STUBBE

volmachtdrager

VOCIr.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd : proces-verbaal der bijzondere algemene vergadering d.d. 15/09/2014 en staat van activa en passive per 15/09/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

21/02/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

lIII II I1 11111 DII I I llI lIl Ihi IIl

" iio~eaae*

Neergelegd ter greffe die Rechtbank van Koophandel

te Leuven, deEE 0.9 FEB. 2011 GQffié RIFFIER;

Ondernemingsnr : 0892.246.679

Benaming

(voluit) : COMMUNICATION SKILLS TRAINING

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Riddersstraat 197, 3000 Leuven

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL - WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING

Uit de bijzondere algemene vergadering van 15 december 2010 blijkt dat:

1. de zetel, met ingang van dezelfde datum, verplaatst wordt naar

Tiensesteenweg 68, 3360 Korbeek-Lo.

2. de datum van de jaarvergadering gewijzigd wordt naar de derde vrijdag van de maand december om 20.00 uur.

Ingevolge deze beslissingen worden artikel 1 en artikel 6 van de statuten in deze zin aangepast.

Carolien Stubbe

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
COMMUNICATION SKILLS TRAINING, AFGEKORT : CST

Adresse
RIDDERSSTRAAT 197 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande