COMPAQ PENSIOENFONDS, IN HET FRANS : FONDS DE PENSION COMPAQ

Association sans but lucratif


Dénomination : COMPAQ PENSIOENFONDS, IN HET FRANS : FONDS DE PENSION COMPAQ
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 434.177.245

Publication

04/07/2014
ÿþ MOD 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de aktertsweie

reeliontvemgeri op

25 Mi 2014

ter grif ile van de Nederlandstalige rechtbank van koebnclel Brussel

V. bah. aai Bel Staa

Ondernemingsnr : 434.177.246

Benaming

(voluit) : Compaq Pensioenfonds OFP

(verkort) :

Rechtsvorm : Organisme voor de financiering van pensioenen

Zetel: Hermeslaan la te 1831 Diegem

Onderwerp ane : Uittreksel uit de algemene vergadering van het Compaq Pensioenfonds OFP van 30 april 2014.

Alle leden van de Algemene Vergadering zijn aanwezig waardoor deze rechtsgeldig kunnen beraadslagen.

De Algemene Vergadering bekrachtigt de herbenoeming van de volgende leden van de Raad van Bestuur met ingang van 25 mei 2013 voor een periode van 4 jaar tot 25 mei 2017,

Werkgeversvertegenwoordigers:

o Harald Werner, wonende te Nederland, 3648 CZ Wilnis, Zodde 1

o Gert De Boeck, wonende te 1700 Dilbeek, Molendal 30

o Brigitte Strens, wonende te 3150 Wespelaar, Wakkerzeelsestraat 2

Werknemersvertegenwoordigers

o Regina Buggenhout, wonende te 3110 Rotselaar, Provinciebaan 10

o Christian Meersman, wonende te 9080 Lochristi, Kasteeldreef 15

o Corinne Haesaert, wonenden te 3140 Keerbergen, Bollostraat 43

De Algemene Vergadering bekrachtigt het ontslag van Harald Werner, wonende te Nederland, 3648 CZ Unis, Zodde 1, met ingang van 4 juni 2013 en de benoeming van Coen Timmer, wonende te Nederland, 3652 LT Woerdense Verlaat, Wielewaalstraat 8, als lid van de Raad van Bestuur (werkgeversvertegenwoordiger) met ingang van 4 juni 2013 tot het einde van de lopende mandaatsperiode, zijnde tot 25 mei 2017.

Brigitte Strens is uit dienst getreden bij HPHewlett-Packard Belgium bvba op 30 april 2014. Op basis van artikel 11 van de statuten is een Bestuurder, die geen personeelslid meer is van de Maatschappij, ontslagnemend.

De Algemene Vergadering benoemt TijI Vanbrabant, wonende te 1800 Peutie, Lindenstraat 122, ais lid van de Raad van Bestuur als werkgeversvertegenwoordiger met ingang van 1 mei 2014 en dit ter vervanging van Brigitte Strens, wondende te 3150 Wespelaar, Wakkerzeelsestraat 2, tot het einde van de lopende mandaatsperiode, zijnde tot 25 mei 2017.

Gert De Boeck Christian Meersman Bestuurder

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/10/2014
ÿþe

MOD 2.2

le , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging vaele.akte ter griffie

neergelegeontvangen op

" "

1." " ' . 29 SEP, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige relEing?Sie '14e ktitlegrefictel Brussel

*14183497*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0434.177.245

Benaming

(voluit) COMPAQ PENSIOENFONDS - FONDS DE PENSION COMPAQ

(verkort) :

Rechtsvorm: Organisme voor de financiering van pensioenen

Zetel: Hermeslaan 1A, 1831 Machelen

Onderwerp akte: Ontbinding - vereffening - ontslagen - benoeming

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 12 augustis 2014:

"De Buitengewone Algemene Vergadering beslist om Compaq Pensioenfonds OFP per 12 augustus 2014 te ontbinden en in vereffening te stellen. Bij het ingaan van de invereffeningstelling komt aan het mandaat van de huidige Bestuurders een einde en dit ten voordele van de Vereffenaar die de bevoegdheden zal hebben zoals hieronder beschreven,

De Buitengewone Algemene Vergadering neemt kennis van de brief van de FSMA van 5 augustus 2014, waarin de FSIViA laat weten het voorstel van aanstelling van Claeys & Engels, coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Vorstlaan 280, 1160 Oudergem, met als ondememingsnummer 0473.547.070, vertegenwoordigd door Advocaat Jan Van Gysegem, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Rijvisschestraat 13, 9052 Gent, met als ondernemingsnummer 0865.995.412, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, meester Jan Van Gysegem, met woonplaats te Rijvisschestraat 13, 9052 Gent (hierna de "Vereffenaar"), als Vereffenaar van het OFP te hebben goedgekeurd.

De Buitengewone Algemene Vergadering beslist om volgende Vereffenaar te benoemen met ingang vanaf heden:

Claeys & Engels, coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Vorstlaan 280, 1160 Oudergem, met als ondememingsnummer 0473.547,070, vertegenwoordigd door Advocaat Jan Van Gysegem, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Rijvisschestraat 13, 9052 Gent, met als ondememingsnummer 0865.995.412, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, meester Jan Van Gysegem, met woonplaats te Rijvisschestraat 13, 9052 Gent,

De Buitengewone Algemene Vergadering kent aan de Vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe

teneinde het OFP te vereffenen en de vereffening vervolgens af te sluiten. Binnen het kader van de vereffening

zal de Vereffenaar er op toezien dat onder meer het volgende gebeurt:

-Wijziging van het briefhoofd van het OFP: toevoeging van de vermelding "in vereffening".

-Inlichten van de leveranciers en dienstverleners van het OFP van de ontbinding en invereffeningstelling,

-Opstellen van een staat van activa en passive van het OFP.

-Realiseren van de resterende activa en aanzuiveren van de passiva.

-Opstellen van een jaarrekening, jaarverslag, actuarisversIag, verslag van de commissaris-revisor en

transparantieverslag voor het gedeelte van het boekjaar 2014 dat zich situeert v6ár de beslissing tot ontbinding,

-Afsluiten van de vereffening:

oOpstellen van de vereffeningsrekeningen

oOpstellen van het verslag van de Vereffenaar

o0pdracht geven aan de commissaris tot het opstellen van een eindverslag

oBijeenroepen van een Buitengewone Algemene Vergadering teneinde de vereffening af te sluiten.

De Vereffenaar wordt bezoldigd voor de uitoefening van haar mandaat in overeenstemming met de afspraken die daartoe tussen de Vereffenaar en Compaq Pensioenfonds OFP werden gemaakt op 9 juli 2014.

Indien op het ogenblik van de goedkeuring van de vereffeningsrekeningen de Vereffenaar vaststelt dat er een resterend netto-actief is, zal de Vereffenaar dit resterend netto-actief overdragen naar I-lewlett-Packard

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4 }

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

MOD 2.2

Belgium Pension Fund OFP, voor de financiering van de rechten en verplichtingen die per 1 juli 2014 naar Hewlett-Packard Belgium Pension Fund OFP werden overgedragen.

De Buitengewone Algemene Vergadering bevestigt haar intentie om de vereffening van Compaq Pensioenfonds OFP te sluiten in de loop van 2014.

Gelet op de voorgaande besluiten, beslist de Buitengewone Algemene Vergadering om volmacht te verlenen aan Jan Van Gysegem, Vera Caimo en Bram Van Dael (advocaten bij Claeys & Engels, met kantoor te 1160 Brussel, Vorstlaan 280), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Bram Van Dael

Advocaat - lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2015
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : Organisme voor de Financiering van Pensioenen

Zetel : Hermeslaan 1A, 1831 Machelen

Onderwerp akte : Sluiting Vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering van 23 december 2014:

"Op basis van het verslag van de Vereffenaar beslist de Buitengewone Algemene Vergadering met eenparigheid van stemmen kwijting te verlenen aan de Vereffenaar voor de uitoefening van zijn opdracht.

Op basis van het verslag van de erkende commissaris beslist de Buitengewone Algemene Vergadering met eenparigheid van stemmen kwijting te verlenen aan de erkende commissaris voor de uitoefening van zijn opdracht.

Na kennisname van voornoemde documenten en gelet op voormelde beslissingen beslist de Buitengewone Algemene Vergadering niet eenparigheid van stemmen tot de afsluiting van de vereffening van het OFP.

De boeken en bescheiden van het OFP, zullen gedurende de wettelijk vereiste termijn worden bijgehouden in de archieven van de bijdragende onderneming Hewlett-Packard Belgium bvba op volgend adres: Hermeslaan la, 1831 Diegem.

Gelet op de voorgaande besluiten, beslist de Buitengewone Algemene Vergadering om volmacht te verlenen aan Jan Van Gysegem, Vera Caimo en Bram Van Dael (advocaten bij Claeys & Engels, met kantoor te 1160 Brussel, Vorstlaan 280), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten met het oog op (1) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Bram Van Dael

Advocaat - lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2,2

_,1 :;: ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

neergeleraaiontvaityc:tt u~

1 i 1'_r', 20'5

ter griffe van T~iffe dÛr1-nc'wialiWe

rechtb:*: ,eavn i ;nme:PI

Ondernemingsnr : 0434.177.245

Benaming

(voluit) : COMPAQ PENSIOENFONDS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/11/2012
ÿþ MOI] 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

lIlflIIlIl in ii IIIVI1111M

*12182441*

BRUSSEL

2fi OKT 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 434.177.245

Benaming

tvolutt) : Compaq Pensioenfonds OFP

(verkort) : Compaq Pensioenfonds OFP

Rechtsvorm : Organisme voor de financiering van pensioenen

Zetel : Hermeslaan la te 1831 Diegem

Onderwerp akte : Uittreksel uit de algemene vergadering van het Compaq Pensioenfonds OFP van 31 mei 2012

Er is een vervanger gevonden voor het openstaande mandaat van Walter de Leeuw, wonende Burg. t' lintlaan 18 te 9473 Denderleeuw, geboren 17/7/1952 in de Raad van Bestuur. Regina Buggenhout, wonende Provinciebaan 10 te 3110 Rotselaar, geboren te Dendermonde op 6/4/1960 wordt voorgedragen als kandidaat-bestuurder en haar kandidatuur wordt aanvaard.

De Algemene Vergadering herbenoemt voor een periode van drie jaar, als commissaris-revisor, Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, gevestigd te 1831 Diegem, De Kleettaan 2, die de Heer Peter Telders zal afvaardigen als vertegenwoordiger. Het mandaat zal aanvangen op 01.01,2012 en zal eindigen per 31,12.2014.

Voor eensluidend verklaard

Diegem, 31 mei 2012

Harald Werner

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik L1 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) be roagd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veeso Naam en handtekening

13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 06.07.2007 07357-0094-010
10/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.05.2006, NGL 30.06.2006 06353-0279-010
13/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.05.2005, NGL 06.07.2005 05418-0168-008
05/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 27.05.2004, NGL 28.06.2004 04317-0085-008
07/07/2003 : VZ000054
22/08/2002 : VZ000054

Coordonnées
COMPAQ PENSIOENFONDS, IN HET FRANS : FONDS D…

Adresse
HERMESLAAN 1A 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande