COMPODAC SERVICE BUREAU

NV


Dénomination : COMPODAC SERVICE BUREAU
Forme juridique : NV
N° entreprise : 425.093.689

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 20.06.2014 14199-0039-015
12/02/2014
ÿþMod word 11.1

[111Mael In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



JI(1(I1I~NYY~~YW~Y~I11V111

Neargefegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

L aven, den It.tpl,2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0425093689

Benaming

(voluit) : COMPODAC SERVICE BUREAU

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3040 Huldenberg, Schoolstraat 33 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - REGIME ARTIKEL 537 WIB ' - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "COMPODAC SERVICE BUREAU", opgemaakt door het ambt van Meester Johan Busschaert, geassocieerd notaris, te Overijse, op zestien januari tweeduizend veertien, geregistreerd te kantoor Overijse, de eenentwintig januari tweeduizend veertien. Vijf bladen, geen verzendingen. Boek 51133, blad 92, vak 2. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger, a/i (getekend) K. GUNS, Adviseur all blijkt dat:

1)Met algemeenheid van stemmen de vergadering de voorzitter ontslagen heeft van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 16 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00) en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

bit dividend werd betaalbaar gesteld door boeking op rekening-courant van de vennoten.

2)Met algemeenheid van stemmen de vergadering de voorzitter ontslagen heeft van het voorlezen van de verslagen opgemaakt door de raad van bestuur op 16 december 2013 en van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisor M. MASSY", met zetel te Zonhoven, Tiendenstraat 7, vertegen 'o:rdigd door de heer Marc Massy, bedrijfsrevisor, op 31 december2013, overeenkomstig artikel 602 van et Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsre `s' r met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: "CONCLUSIES

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de NV "COMPODAC SERVICE BUREAU", bestaat uit een

vordering ten laste van de vennootschap voor een totaal van ¬ 225.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat :

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd bij een beperkt nazicht door het; Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap. verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal: door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid enj duidelijkheid;

::dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in de toekenning van 243 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de vennootschap NV "COMPODAC SERVICE BUREAU".

Wij wensen de aandacht te vestigen om het feit dat onderhavig verslag niet tot doel heeft, zekerheid te, verschaffen op fiscaal vlak; het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de naleving van de fiscale regels.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

bit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 602 van het Wetboek van Vennootschappen en in het kader, van art, 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt, of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Zonhoven, op datum 31 december 2013 door de BV o.v.v. BVBA "Bedrijfsrevisor M. Massy", vertegenwoordigd door :

M Massy

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bedrijfsrevisor"

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

3)a) Kapitaalverhoging confer artikel 537 WIB

De vergadering besloten heeft om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met TWEEHONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 225.000,00) om het te brengen van VIERENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 64.500,00) op TWEEHONDERD NEGENENTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD I URO (¬ 289.500,00), door inbreng in natura van:

-Vorderingsrecht gevormd door de verkregen belaste reserves die niet werden uitbetaald, van de heer Geert VAN AERSCHOT, voor een bedrag van honderd en achtduizend vijfhonderd tweeënzestig euro vijftig cent (¬ 108.562,50), wat hem recht geeft op 117 nieuwe aandelen.

-Vorderingsrecht gevormd door de verkregen belaste reserves die niet werden uitbetaald, van de heer Yvo VAN AERSCHOT, voor een bedrag van honderd en achtduizend vijfhonderd tweeënzestig euro vijftig cent ( ¬ 108.562,50), wat hem recht geeft op 117 nieuwe aandelen.

-Vorderingsrecht gevormd door de verkregen belaste reserves die niet werden uitbetaald, van mevrouw Jacqueline HUYGENS, voor een bedrag van zevenduizend achthonderd vijfenzeventig euro (¬ 7.875,00), wat ' haar recht geeft op 9 nieuwe aandelen.

Voormeld vorderingsrecht werd gecreëerd door uitkering van voormeld tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van TWEEHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 250.000,00), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing ten bedrage van VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00), hetzij aldus netto TWEEHONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 225.000,00).

De kapitaalverhoging gepaard gaat met de creatie van 243 nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

De heer Geert. VAN AERSCHOT, de heer Yvo VAN AERSCHOT en mevrouw Jacqueline HUYGENS, voornoemd, hebben, na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaarden met hun respectievelijk voormeld netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng van de credit rekening-courant op hun naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

De inbrengers verduidelijken nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hen aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 16 december2013.

Ingevolge onderhavige inbreng werd het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doen de inbrenger en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in respectievelijk haar woonplaats en haar maatschappelijke zetel,

Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden 243 nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde, aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden,

Deze 243 nieuwe volledig volstortte aandelen, worden toegewezen aan voornoemde inbrengers, als vergoeding voor de gedane inbreng, zoals voormeld;

Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering vaststelde dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot TWEEHONDERD NEGENENTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 289.500,00). b) Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten.

Ingevolge de genomen besluiten de vergadering besloten heeft om het artikel 5 van de statuten als volgt te Wijzigen

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERD NEGENENTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 289.500,00), vertegenwoordigd door vierhonderd éénenzeventig aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van éénlvierhonderd éénenzeventigste van het maatschappelijk kapitaal.'

4)De vergadering de nodige machten verleende aan het bestuursorgaan om de genomen besluiten ten uitvoer te brengen.

5)De vergadering kennis nam van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag de vergadering besloten heeft de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

(getekend) geassocieerd notaris Johan Busschaert.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ii(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IVIIIIIIIIIIIIIIAI II

*13176213*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

tê Leuven, de 1 3 NOV. 2013 DE GRIFFIER

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0425.093.689

Benaming

(voluit) : COMPODAC SERVICE BUREAU

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Schoolstraat 33 bus 2 te 3040 Huldenberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Tijdens de buitengewone algemene vergadering gehouden op 31 oktober 2013 ten maatschappelijke zetel wordt met onmiddellijke ingang beslist om mevrouw Jacqueline Huygens te benoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar, eindigend op de algemene vergadering van 2019 en evenuteel hernieuwbaar.. Het mandaat wordt door de betrokkene aanvaard..

Na beraadslaging en stemming worden deze voorstellen met eenparigheid van stemmen aanvaard en gaan onmiddellijk in.

Geert Van Aerschot

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/08/2013
ÿþ L" ~ _.--- ~ . Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de

DE GAIII.Fitt 2013

Griffie

11 I~IIIIIIIIIIIIIIIIII II

*13125558

III

01

Ondernemingsnr : 0425.093.689

Benaming

(voluit) : COMPODAC SERVICE BUREAU

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Schoolstraat 33 bus 2 te 3040 Huldenberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder en afgevaardigd bestuurder

Ingevolge het overlijden van de heer Sylvain Van Aerschot, wonende Schoolstraat 33 B2 te 3040 Huldenberg werd een buitengewone algemene vergadering gehouden op heden 18 juli 2013 ten maatschappelijke zetel.

Op voorstel van het bestuursorgaan wordt vanaf 18 juli 2013:

1) de heer Geert Van Aerschot, wonende Neesveld 35 te 3040 Huldenberg, benoemd als afgevaardigd bestuurder voor een periode van 6 jaar, eindigend op de algemene vergadering van 2019 en eventueel hernieuwbaar, Het mandaat wordt door de betrokkene aanvaard;

2) de heer Yvo Van Aerschot, wonende De Peuthystraat 10 te 3040 Huldenberg, herbenoemd als bestuurder voor een periode van 6 jaar, eindigend op de algemene vergadering van 2019 en eventueel hernieuwbaar. Het mandaat wordt door de betrokkene aanvaard.

Na beraadslaging en stemming worden deze voorstellen met eenparigheid van stemmen aanvaard en gaan onmiddellijk in.

Yvo Van Aerschot

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 10.06.2013 13159-0301-011
23/01/2013
ÿþ Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

iu

*13013718*

Ikergelee ter rrifti) dcr

Rechtbank van Louvent, l~~ ~ÁN~ 2013 tLouvent, de

DE i:RtFFtEg,

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0425093689

Benaming

(voluit) : COMPODAC SERVICE BUREAU

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3040 Huldenberg, Schoolstraat 33 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN GEDEMATERIALISEERDE EFFECTEN

Uit de notulen'van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "COMPODAC: SERVICE BUREAU", opgemaakt door het ambt van Meester Johan Busschaert, geassocieerd notaris, te. Overijse, op twaalf december tweeduizend en twaalf, geregistreerd te kantoor Overijse, de veertien december tweeduizend en twaalf. Twee bladen, geen verzendingen. Boek 5/131, blad 39, vak '13. Ontvangen: vijfentwintig euro (ê 25,00). De e.a. Inspecteur, (getekend) K. GUNS, blijkt dat;

1)De buitengewone algemene vergadering vaststelde dat de 228 aandelen van de vennootschap op 5 november 2012 op drie effectenrekeningen bij KBC BANK met nummers 479-4281316-56 (8 aandelen op naam van de heer en mevrouw Van Aerschot-Huygens); 479-4281712-64 (110 aandelen op naam van de heer Geert Van Aerschot) en 479-4281454-97 (110 aandelen op naam van de heer Yvo Van Aerschot) werden ingeschreven en daardoor werden omgezet van aandelen aan toonder in aandelen in gedematerialiseerde' vorm.

De buitengewone algemene vergadering vastgesteld heeft dat de gedrukte aandelen werden vernietigd.

De buitengewone algemene vergadering besloot tot mogelijkheid van uitgifte van de gedematerialiseerde. effecten.

2)De buitengewone algemene vergadering besloten heeft om de tekst van artikel 8 te vervangen door; volgende tekst:

'De aandelen zijn ingeschreven op effectenrekeningen in gedematerialiseerde vorm bij een Belgische; bankinstelling.

De raad van Bestuur kan beslissen tot uitgifte van de gedematerialiseerde effecten en verhandeling op een gereglementeerde markt,'

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Notaris Johan Busschaert, geassocieerd notaris

Tegelijkertijd neergelegd:

- Statutenwijziging  omzetting van aandelen aan toonder in gedematerialiseerde effecten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 19.06.2012 12188-0333-011
24/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 21.06.2011 11190-0133-011
12/01/2011 : LE062884
15/06/2010 : LE062884
03/07/2009 : LE062884
02/09/2008 : LE062884
20/06/2008 : LE062884
04/07/2007 : LE062884
28/06/2006 : LE062884
15/06/2005 : LE062884
18/06/2004 : LE062884
26/08/2003 : LE062884
04/07/2003 : LE062884
24/08/2002 : LE062884
20/07/2002 : LE062884
22/02/2000 : LE062884
20/05/1999 : LE062884
21/11/1986 : LE62884
01/01/1986 : LE62884

Coordonnées
COMPODAC SERVICE BUREAU

Adresse
SCHOOLSTRAAT 33, BUS 2 3040 HULDENBERG

Code postal : 3040
Localité : HULDENBERG
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande