CONAL - EURO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONAL - EURO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.768.916

Publication

03/10/2014
ÿþMM Word 11.1

! t. I~_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergplegeontvengen Op

2 4 SEP, 2011

ter griffie van de Nederlandstalige

P?A_ Ei !ertdel Brussel

Ondernemingsnr : 0448.768.916

Benaming

(voluit) : CONAL-EURO

*14180034*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1850 Grimbergen, Eppegemsesteenweg 26

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding en vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede), op 12 september 2014, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van dei besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CONAL-EURO, met maatschappelijke zetel te 1850° Grimbergen, Eppegemsesteenweg 26, met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

ln het jaar tweeduizend veertien.

Op twaalf september

Voor Ons, Meester Benjamin VAN HAUWERMEIREN, notaris te Lede (Oordegem).

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CONAL-EURO", met zetel gevestigd te 1850 Grimbergen, Eppegemsesteenweg 26, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer 0448.768.916 RPR (rechtspersonenregister) Brussel.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jacques de Müelenaere te Ganshoren op 30 november 1992, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 december nadien, onder nummer 1992-: 12-17/088 en waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notarisAn Chijs te Knesselare op 28 april 2004, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 mei nadien, onder nummer; 04075088.

DE VOORZITTER ZET VERVOLGENS UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda:

AGENDA VAN DE VERGADERING:

1) Besluit tot vervroegde afsluiting van het lopend boekjaar.

2) Kennisname en bespreking van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap,; overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, inhoudende voorstel tot ontbinding van' de vennootschap - staat van activa en pasiva niet ouder dan drie maanden.

3) Kennisname en bespreking van het verslag van de, door het bestuursorgaan van de vennootschap'. aangewezen externe accountant, inhoudende verslaggeving over het verslag van het bestuursorgaan van de, vennootschap, vermeld onder punt 3) van de agenda,

4) Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap zonder benoeming van (een) vereffenaar(s),' overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

5) Onmiddellijke sluiting van de vereffening - bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap,

6) Volmacht(en) voor de administratieve formaliteiten.

Na deze vaststellingen, die juist worden bevonden door de leden van deze vergadering, wordt er;

overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met ÉÉNPARIGHEID

VAN STEMMEN genomen:

AFHANDELING AGENDA:

Punt 1: Besluit tot vervroegde afsluiting van het lopend boekjaar:

De vergadering beslist tot vervroegde afsluiting van het lopend boekjaar,

Punt 2: Kennisname en bespreking van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap

overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, inhoudende voorstel tot ontbinding van:

de vennootschap - staat van activa en passiva niet ouder dan drie maanden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Met betrekking tot de formaliteiten die door de vennootschap moeten vervuld worden, stelt de Voorzitter vast dat op elf september tweeduizend veertien door het bestuursorgaan van de vennootschap een verslag werd opgesteld, inhoudende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en dit overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij dit verslag werd ook een staat van activa en passiva gevoegd die niet méér dan drie maanden oud is.

De leden van de vergadering beslissen vervolgens de Voorzitter te ontslaan van de voorlezing van voorzegd verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap en de eraangehechte staat van activa en passiva, en voorafgaandelijk dezer hiervan een afschrift ontvangen te hebben

Punt 3: Kennisname en bespreking van het verslag van de, door het bestuursorgaan van de vennootschap aangewezen externe accountant, inhoudende verslaggeving over het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, vermeld onder punt 4) van de agenda:

Met betrekking tot de formaliteiten die door de vennootschap moeten vervuld worden, stelt de Voorzitter eveneens vast dat op elf september tweeduizend veertien door de heer Jan De Bom Van Driessche, optredend voor bvlcvba Moore Stephens Audit te Brussel, zijnde de door het bestuursorgaan van de vennootschap aangewezen externe accountant een verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, met navolgende besluitvorming:

CONCLUSIES

Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, aangesteld op 8 september 2014 door de zaakvoerder van de BVBA CONAL - EURO, met maatschappelijke zetel te 1850 Grimbergen, Eppegemsesteenweg 26, ingeschreven in - het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0448.768.916, gekend op de Rechtbank te Brussel, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W, Venn., de zaakvoerder van de BVBA CONAL - EURO, onder zijn verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 9 september 2014 opgesteld heeft, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 157.029,62 en een nettoactief van ¬ 157.029,62

De boekhoudkundige staat per 9 september 2014 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit' uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald. .

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd door het bestuursorgaan op een bedrag van ¬ 11.984,55, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone. algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen v66r de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn. Dit verslag mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Brussel, 11 september 2014

Getekend: Moore Stephens Audit BV CVBA vertegenwoordigd door Jan De Bom Van Driessche bedrijfsrevisor

De leden van de vergadering beslissen vervolgens de Voorzitter te ontslaan van de voorlezing van voorzegd verslag van de, door het bestuursorgaan van de vennootschap aangewezen externe accountant en voorafgaandelijk dezer hiervan een afschrift ontvangen te hebben.

Voormelde twee verslagen, alsmede de staat van activa en passiva niet ouder dan drie maanden, zullen bewaard blijven in het vennootschapsdossier van ondergetekende notaris.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris vervolgens dat alle door de wet voorziene formaliteiten werden nageleefd.

Overeenkomstig artikel 181 §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is.

Punt 4: Ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap zonder benoeming van (een) vereffenaar(s), overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen:

a) De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, voor wat de vereffeningsprocedure betreft tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld wetsartikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan, namelijk;

Voor-

behouden

aan het

Bolgisch

Staatsblad

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Benjamin Van Hauwermeiren

Benjamin Ven fieuWermelref

Noterls

Grote Steenweg 1.08A

9340 Oordegem - Lede

Tel. 09 369 06 26

'l ° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;"

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met éénparigheid van stemmen.

indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 181, §1, derde lid, maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf?

b) Nà vaststelling dat 1) onder meer de nog te vestigen vennootschapsbelastingen en kosten die verband houden met de ontbinding en vereffening van de vennootschap integraal werden voorafbetaald, dat 2) er geen passiva (schulden) meer zijn luidens voormelde staat van activa en passiva, en dat 3) aan aile hiervoren andere aangehaalde voorwaarden werd voldaan, BESLIST DE VERGADERING TOT DE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP MET DADELIJKE INVEREFFENINGSTELLING, ZONDER BENOEMING VAN (EEN) VEREFFENAAR(S).

c) De leden van de vergadering erkennen uitdrukkelijk dat ondergetekende notaris hen daarbij gewezen heeft dat de niet-benoeming van (een) vereffenaar(s) tot gevolg heeft:

-dat de zaakvoerder(s) ten aanzien van derden als vereffenaar(s) wordt (worden) beschouwd;

-dat, bij toepassing van artikel 198 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, alle rechtsvorderingen tegen de vereffenaars als zodanig of, bij ontstentenis van vereffenaars, tegen de personen die krachtens artikel 185 ; van het Wetboek van Vennootschappen als vereffenaars worden beschouwd, pas verjaren nà verloop van een termijn van vijf jaar, welke verjaringstermijn begint te lopen vanaf de bekendmaking van de afsluiting van de vereffening overeenkomstig de artikelen 67 en 73 van het Wetboek van Vennootschappen.

d) Er wordt bij deze eveneens vastgesteld dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap, het mandaat van de enige statutaire zaakvoerder, zijnde de Heer Ludo Van Wauwe, van rechtswege een einde neemt.

e) De vergadering stelt ook nog vast dat de bepalingen van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing zijn, aangezien onderhavige vereffening plaatsvindt overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, en dat het resterend actief van de vennootschap door de twee vennoten van de vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

f) De vergadering geeft bij deze uitdrukkelijk volmacht aan voornoemde Heer Ludo Van Wauwe, op de financiële rekeningen van de vennootschap, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten van de vennootschap.

g) Voor zover nodig zou blijken, bevestigen de twee vennoten van de vennootschap dat zij bereid zijn om alle eventuele toekomstige rechten en verplichtingen, die pas tot uiting zouden komen nà de sluiting van de vereffening van de vennootschap te vervullen.

Punt 5: Onmiddellijke sluiting van de vereffening - bewaring van de boeken en bescheiden van de ', vennootschap:

a) De vergadering beslist, gezien al het voorgaande, de vereffening van de vennootschap onmiddellijk te

sluiten.

Vervolgens wordt vastgesteld dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

b) De vergadering beslist in het kader van de sluiting van de vereffening dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgend adres, namelijk te

Punt 6: Volmacht(en) voor de administratieve formaliteiten:

-De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de hiernavolgende (rechts)persoon, en dit voor zoveel ais nodig, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren.

Identiteit van de lasthebber:

Accountantskantoor De Meersman bvba te Lede, Katstraat 22.

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal dd 12 september 2014

- verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 11.07.2013 13295-0128-009
13/06/2012 : BL585302
01/07/2011 : BL585302
26/08/2010 : BL585302
06/07/2009 : BL585302
27/08/2008 : BL585302
17/07/2007 : BL585302
17/07/2006 : BL585302
28/09/2005 : BL585302
11/10/2004 : BL585302
19/05/2004 : BL585302
12/09/2003 : BL585302
18/12/2002 : BL585302
07/11/2001 : BL585302
18/08/1999 : BL585302
01/01/1997 : BL585302

Coordonnées
CONAL - EURO

Adresse
EPPEGEMSESTEENWEG 26 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande